|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
4.1.2009 23:13:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičemuser posted image

hočeš reč, da si me dobro premerila?user posted image

saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor
ampak saj verjetno veš, kako je to
drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah
sam se pa počutiš k drek

O seveda sem vse premerila, sicer na diskreten načinuser posted image  

Saj ni čudno, da potem kako od majčic sanjaš. user posted image user posted image

Jaz sem sanjala tud Anitko, pa je še nisem srečala v živouser posted image

Me prav zanima kako sem zgledala? Upam, da ne tak okostnjak kot sem v resniciuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
4.1.2009 23:14:12   
Estrella*

Veš Tana, da imaš prav...ti si pa tatica, ker ješ jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prav glede česa??

tatica? ja človek je s svojo pametjo "pričaral", da ima kokoška vsak dan jajček, čeprav ga ni "hotela"
jo pa jaz odrešim prekletstva 365 potomcev letnouser posted image

Imaš novo ime; tana-kontracepija kokic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.1.2009 23:15:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičemuser posted image

drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah
sam se pa počutiš k drek

Saj ni čudno, da potem kako od majčic sanjaš. user posted image user posted image

Me prav zanima kako sem zgledala? Upam, da ne tak okostnjak kot sem v resniciuser posted image

Imela si kratke laseuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
4.1.2009 23:16:10   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

sam se pa počutiš k drek

Imela si kratke laseuser posted image

O to si me sanjala tri leta nazajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1154
4.1.2009 23:16:29   
Estrella*
anitka mi2 bi lahko zaigrale v kakem filmu kot "Stan in Olio"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.1.2009 23:17:09   
Anitka

anitka mi2 bi lahko zaigrale v kakem filmu kot "Stan in Olio"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.1.2009 23:17:50   
Anitka
Nič mačke grem še jaz v posteljo, ker je dragi že tamuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.1.2009 23:18:28   
Anitka
Lahko noč seveda vsem skupajuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.1.2009 6:35:34   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Ali pa na kratko lahko noč. Uglavnem, midva z Manco greva že prvo rundo nazaj pančat. Danes je začuda celo noč spet pančala v svoji posteljici user posted image . Ampak je od 23ih naprej non stop jamrala, se premetavala, godrnjala, malce zajokala, .... okrog 4.45 pa se je dokončno zbudila.
Sva prejle že flašo mleka zmazale, poslale atija v službo user posted image  in potem ko sva kozi okno gledale kdaj se bo odpeljal iz dvorišča mi je moja miška zaspala v naročju.
Mislim pa da bi moral počasi kak zobek spet prikukati na plano, ker ji spet ful z noska teče kar naenkrat (tako kot pri prvih dveh zobkih), celo noč godrnja in gode, vidi se ji, da bi rada pančala pa jo nekaj matra in ne more

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.1.2009 6:37:02   
Soncnica Sandra ***
Aja, pa še en velik piskerček za user posted image  bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile user posted image .
Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja user posted image

Bom rekla kar lahko noč za kako urico user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.1.2009 7:10:10   
hijenca
Dobro jutro!

Evo, atija sem poslala v Ljubljano, meni pa ni več za spat in sem si v kuhinji naštimala prenosnika. Seveda, namesto da bi spala raje bluzim po RR. Ker sem bila cel teden zelo redko na RR moram veliko nadoknadit. user posted image Sedaj je ati ponovno v LJ in bom imela več časa za RR, tako da od danes sem ponovno zelo aktiven član majčic.user posted image user posted image

Sedaj ko še Videk spi, grem malo prebrat, kaj se je dogajalo.

Vreme pri nas, mrzlo kot hudič in trenutne temperature -6 C. Mogoče je drugod še bolj mrzlo, ampak meni je to čisto dovolj minusa (še preveč).

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.1.2009 7:22:54   
Estrella*
Jutro!

ss hvala za kavo, pride na vrsto malo kasneje. Sem jezna kot user posted image  na Andraža. Je bil spt glasen, da je zbudil Aljouser posted image user posted image Celo noč sem slebo spala, ker je gospod imel na 2h naštiman alarm in vstajal čekirat vodo. Posledica je, da nisem spala, ko se je nazaj vlegel je pa smrčaluser posted image

hijenca: WB, te držim za besedo, ker tu je bila res pogrebšnauser posted image No pri nas je trenutno -11.2 stuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 5.1.2009 7:23:40 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.1.2009 7:41:02   
hijenca

Jutro!

ss hvala za kavo, pride na vrsto malo kasneje. Sem jezna kot user posted image  na Andraža. Je bil spt glasen, da je zbudil Aljouser posted image user posted image Celo noč sem slebo spala, ker je gospod imel na 2h naštiman alarm in vstajal čekirat vodo. Posledica je, da nisem spala, ko se je nazaj vlegel je pa smrčaluser posted image

hijenca: WB, te držim za besedo, ker tu je bila res pogrebšnauser posted image No pri nas je trenutno -11.2 stuser posted image

Tako, sem prebrala vašo včerajšnjo debato o kilogramih, vegetarijanstvu, je bilo prav zanimivo brat.

Jaz sem tudi danes štartala z dieto manj žri, malo se bom spogledovala z ločevalno dieto, ampak ameriški stil, ker enkrat sem že hujšala po ločevalni dieti, pa sem bila že čisto user posted image , ko sem mogla zjutraj v sebe samo sadje tiščat. Tukaj pa lahko poješ kos črnega kruha.

Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.1.2009 8:06:18   
hijenca
user posted image

Ta je pa pravi za mene!!!user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.1.2009 8:07:00   
hijenca
Ja sedaj se pa sama s sabo pogovarjamuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.1.2009 8:13:23   
hijenca
Kakšen dolgčas, sedaj ko mi Videk še spiuser posted image nobene ni.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.1.2009 8:16:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

Ta je pa pravi za mene!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi zameuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.1.2009 8:16:46   
Estrella*

Naša je tud zaspala nazaj, sedaj pa ne vem al naj jo zbudim, ker bomo drgač mele vse zmežlano čez danuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.1.2009 8:30:15   
hijenca

Naša je tud zaspala nazaj, sedaj pa ne vem al naj jo zbudim, ker bomo drgač mele vse zmežlano čez danuser posted image

Moj se je pa sedaj začel premetavat in bo mogla mama v akcijo, ker bo velika lakota, pa še bolj polna plenica user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.1.2009 8:31:20   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Kaj čem komentirat? Hvala vsem za odgovore na moja firbčna vprašanja user posted image  Vidim, da postajajo majski hroščki (bolj) pridni jedci user posted image

****, dobro opravi user posted image user posted image user posted image

katy82, prehladna obolenja nas očitno kar vse pestijo... Sezona je... user posted image  Za vse vas user posted image user posted image user posted image

Svojeglava, tebe je tudi "povozilo"? Pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Ma saj ne bom več posebej posameznikov omenjala, ko je toliko bolančkov user posted image  Raje kar za vse velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meso: moje mnenje je, da smo ljudje vsejedci, smo skozi ves čas evolucije to bili in torej potrebujemo za zdrav razvoj tudi meso. Žal pa se nekateri s mesom prav prenažirajo, kar spet ni zdravo, niti racionalno, niti ekološko,.... Spoštujem pa drugačna mnenja in življenjske stile. Vsekakor me boli, ker se toliko živali pobija iz povsem drugih razlogov, sploh ne zaradi tega, da bi jih jedli user posted image  Poleg tega sem za humane postopke in dejansko racionalno porabo hrane, pa tu ne mislim samo na meso. Koliko hrane gre v smeti!!!

Ne uspem vsega prebrat, ker Gregi teži user posted image

Še ena novička od nas: danes zjutraj sem Gregcu dajala kašico in sem imela čuden občutek, da žlička ob nekaj zadeva, zato sem mu šla tipat v usta in je dobil PRVI ZOBEK user posted image  Spodaj desno. Mogoče je zato pretekle 3 noči ves čas samo sitnaril user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.1.2009 8:37:55   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala,

da bomo vrtec DOBILI
user posted image user posted image user posted image jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.1.2009 8:41:31   
Srčekgirll
Jutro!
Kofe..........
Jst zgledam dns nekako takole:

user posted image

Naš frajer se je odloču, da zamenja ritem spanja. Namesto ob 7h gre spat ob 10h pa še to tuli k jeshar. GROZA! Čez dan je vse ok, ma kukr gre proti večeru je obup. Čedalje bl tečen, zaspat pa ne. Pol se pa včasih še po noč zbudi in misl, da bova vstala, a se jst ne dam in ga probam uspavat. Dns bova šla k dohtarju, k sm na njegovem vratu začutila neko bulca. Sej verjetn ni nč. Ziher je ziher.
Nč, se grem jst obleč pol pa še mojga user posted image malga zrihtat, pa jest mu dat.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
5.1.2009 8:44:31   
Anonimen
špelin@ bravoooooooo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
5.1.2009 9:07:56   
hijenca
user posted image user posted image GREGI za prvi zobekuser posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image za Anjo-Tio in vrtec user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.1.2009 9:21:35   
kasso

user posted image user posted image GREGI za prvi zobekuser posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image za Anjo-Tio in vrtec user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?