|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
28.5.2009 17:16:28   
lana38
V album Tim11 sem dodala nekaj novih slikic iz našega parka Ljudski vrt, ena pa je, ko je splezal v predal pod trosedom.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.5.2009 19:37:59   
andreja2000
Lana38,u kaki fant je že Tim,a se rad ziba,naša samo kako minuto ali dve,redko kaj več,zato pa se potem igra z zibelko in jo vleče sem in tja.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.5.2009 11:57:38   
lana38
Kaj zdaj, danes ni nobene?user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.5.2009 12:32:25   
andreja2000
Oj,jaz sem tu...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.5.2009 12:57:57   
t*e*j*k*a
Upam da se Lovru čimprej poceli glavica.

LAna luškan je vaš Timuser posted image

Andreja2000 tudi Jan se ne guga rad, lani smo mu kupli gugalnico in je bil čist navdušen, letos pa nima več obstanka in takoj ko ga damo v gugalnico začne cvilit in hoče venuser posted image

Ja res lepo spi, sm ga naštimala točno na uro in zdej ko je ura 11.30 on že ful zeha in takoj zaspi ko ga dam v posteljo., zvečer pa isto. Samo smo ga mal razvadli ker ga pred spanjem cartamo.
Drugače se pa ponoči še večinoma zbudi 1-2krat za minutko, toliko da mora mami ustat in ga it potolažituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.5.2009 13:33:59   
lana38
Tim se guga kakih 5-10 minut, potem pa bi kar šel drugam raziskovat še ostala igrala. Če je gužva in veliko večjih otrok, potem raje kar grem iz parka. Otroci stari tam 3-5 let veselo tekajo in takih malih niti ne vidijo. Ne moreš pa paziti še na druge otroke, ki jih starši kar pustijo. Kadar pa ni veliko otrok v parku, pa še mi2 raziskujeva in greva še na druga igrala. Včeraj je bila takšna gužva, da nisi niti prišel blizu gugalnic, pa sva šla še malo naokrog, pa čez kakšno uro spet v park. potem sva pa že prišla na vrsto.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.5.2009 20:23:57   
andreja2000
Naša Evčika pa je zakuhala na39 vročineuser posted image user posted image .Seveda se spet sprašujem če so krivi zobki,kajti skoraj sta vzunaj že obe trojki,ali je kaj drugega ali mešanca obojega.Bomo videli kaj bo...user posted image .Bi pa mogli jutri it na krst deklice od prijateljev,pa zgleda iz tega ne bo nič,škoda a nič ne moremo.

Lep vikend!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
30.5.2009 12:16:56   
botrca
Pozdravljene...

Kot sem pričakovala je Jan snoči dobil vročino, pa mu Paracetamol svečka ni pomagala, ker sem mu ob 23h ponovno izmerila in je imel 39,2...pa sem dala Voltaren svečko in je spal celo noč. Danes jo je pa zopet dobil in to 38,2. Nekaj se v njem kuha, bom videla kaj. Zdaj spi.

Vreme je pa tako brezvezno...user posted image  sovražim dež.

Grem ga spet potipat...papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1658
1.6.2009 7:03:55   
lana38
Ojoj, sami bolančki. Evo user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej bolje.
Jaz pa nisem imela čisto nič časa čez vikend. V soboto zjutraj sem bila na inventuri, kiu je HB bila že ob 10h zaključena. Smo bili zelo pridni. Potem smo pa šli k nečaku na 18. RD.Včeraj je bilo pa tako krasno vreme, da bi bilo škoda sedeti za računalnikom.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
1.6.2009 21:03:38   
botrca
Punce toliko, da vam sporočim da mi je sinoči okrog 22h umrl tast. Nisem se javljala iz tega razloga...se slišimo ko se stvari malo poležejo in umirijo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
1.6.2009 21:09:45   
Vrtnica79
user posted image  ojoj Botrca..... moje sožalje.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.6.2009 7:22:01   
lana38
botrca, tudi od mene sprejmi iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa včeraj cel dan očitno sama bila tukaj gor. A se kar naprej potepate? Saj tudi meni dostikrat zmanjka časa, pa še vseeno poškilim, če je katera kaj napisala in pokomentiram.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.6.2009 11:18:29   
andreja2000
botrca ojej,moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem nekaj zakuhala in obležala,je bilo kar hudo,sedaj pa gre na bolje.
Eva pa je dobila 2 nova zobka,tako,da jih ima sedaj 14.
Vsem lep pozdrav!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.6.2009 12:17:39   
lana38
andreja2000, čimprej se pozdravi.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.6.2009 19:44:01   
andreja2000
Lana38 hvala,sedaj sem že bistveno bolje,kuha pa Laro,ji moram že ves dan zbijat vročino ki zleze čez 39,pa saj bo.

Me pa računalnik nekaj spet jezi in se kar sam ugašauser posted image .
Sem malo prej Evo vspredaj postrigla,je že imela lase krepko čez oči,ampak ker sem ji vedno delala čopke je to šlo,sedaj pa sem se kar odločila in jo spredaj postrigla,čopke ji pa itak še vedno lahko naredim,pa spuščene laske ima lahko sedaj tudi,kar pa prej ni mogla met.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.6.2009 20:55:16   
hokejistka
botrca iskreno sožalje ob izgubi tasta user posted image Upam, da je Janu že bolje user posted image

Meni čas prehitro beži user posted image . Ne znam si predstavljati, kako zmorete ve, ki imate dva majhna otroka, ali celo tri  user posted image Včasih se vprašam, če kaj narobe delam, ker praktično nimam časa za naju z user posted image in non stop hodimo po raznih opravkih.

Če bo J. zdravje zdržalo, se bomo čez teden dni že namakali v grškem morju. en dopust smo zaradi njene bolezni že odpovedali, če bomo pa še tega, se mi zmeša user posted image

andreja2000 upam, da je Eva že bolje, ti se pa tudi pocajtaj čimprej. Kako pa kaj spanje pri vas doma. Predvidevam, da je boljše, ker nič ne potožiš user posted image

lana38 tudi mi2 se izogibava natrpanih igrišč. Imamo pa srečo, da je v naši soseki ogromno igrišč in imava izbiro, kje se bova igrali.

tejkaa kdaj je NE pričakuješ user posted image Že držim pesti, da boš kmalu user posted image .  Mene je čudežno tudi nekaj prijelo, da bi imela še enega user posted image , ampak me je user posted image kmalu prepričal, da ni še pravi čas user posted image

pikica Kako pa kaj Lovrotova glava? Je pravi lepotec, tudi z obvezo user posted image Ga Zoja kaj biksa?

Julija počasi usvaja nove besede, malo se je poredila, tako da je končno presegla 11kg. Je zelo pridna, veliko bolj kot pa 2 meseca nazaj. Sedaj lahko spet v miru spijem kavico, medtem ko se ona igra. Uveljavlja svojo voljo, tudi z metanjem ob tla, ampak z vztrajnostjo, malo ignoriranja in nekaj prepričevanja in odvračanja pozornosti kar lepo vozimo.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.6.2009 10:28:31   
lana38
Spet sem sama?user posted image
No, Tim še tudio nič kaj ne pove. Razen posameznih besed. Pove pa, da avto dela brm-brm, račka ga-ga, če ga vprašaš. Pa vse tudi zna pokazati, po čemer ga sprašuješ.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.6.2009 13:02:22   
andreja2000
Hojla!
Bom samo na hitro,ker sem na tesnem z časom...v glavnem,z Laro sva bili pri zdravniku in ima angino z gnojnimi čepki,je baje to zelo nalezljivo.Dobila je AB na 8 ur.Eva je zaenkrat še zdrava,vendar me je zdravnica opozorila,da je velika možnost ,da zboli tudi Eva,ali pa še kdo od nas ostalih.Ma upam ,da ne bo nobeden več zbolel.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.6.2009 13:14:58   
pikica*
Botrca......sožalje.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Če bo J. zdravje zdržalo, se bomo čez teden dni že namakali v grškem morju. en dopust smo zaradi njene bolezni že odpovedali, če bomo pa še tega, se mi zmeša user posted image

pikica Kako pa kaj Lovrotova glava? Je pravi lepotec, tudi z obvezo user posted image Ga Zoja kaj biksa?

V Grčijo greste? Kam pa, če ni skrivnost? Mi smo ravno včeraj pokopali plane o tej destinaciji, ker pride drago kot žafran (ne dam 3.000€ za en teden bivanja v skomercializirani betonski džungli). Se bomo pa zato čez dva tedna namakali na hrvaški obali (spet).

Lovrotova glava je že ok. Hvala za skrbuser posted image .  V ponedeljek smo odstranili šive, Lovro je pa itak že naslednji dan po šivanju pozabil na vse skupajuser posted image . Itak pa vsak dan pokasira kakšno buško, ker nima obstanka in non stop nekje pleza in skače. Mislim, da nam bo še dal vetrauser posted image . Zoja pa....hm....ravno te dni imamo kar nekaj težav z njo. V vrtcu ga je začela malo sračkat (in to dobesedno). Na lepem se je začelo dogajat, da se polula ali pokaka v hlačke. Ampak zanimivo, da samo v vrtcu. Nekateri pravijo, da je to pri tej starosti pogosto, ampak mene vseeno skrbi.  Sicer je pa ratala totalna afna in pozerka. Drugače pa se z Lovrotom razumeta precej tipično za brate in sestre - enkrat ljubezen za umret, drugič pa pretep in jokuser posted image .

Kar se govora tiče je pri nas še vedno bolj tema. Če je treba, sicer Lovro pove marsikaj, ampak samo, če je treba. Pa drugače ves čas nekaj čeblja in ti na dolgo in široko razlaga kakšno zadevo....samo prevajalca nimamouser posted image . No, včasih vskoči Zoja. Zadnjič je Lovro nekaj ves čas ponavljal pa ga nisva nikakor razumela. Potem pa je Zoja imela tega dovolj in je rekla, da nama razlaga, da je žejenuser posted image . In se je izkazalo, da je res.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.6.2009 20:15:42   
hokejistka
Meni se bo zmešalo. Danes je zakuhal user posted image   Ga preko 38st. To ponavadi pomeni, da mu bo sledila še J. Pa to ne more bit več res. Bom šla kar sama na morje user posted image

Zdajle imam 3 minute počitka, potem pa stanovanje v red spravit, pa češnjev štrudel iz pečice vzet. tam nekje ob 10-ih bom pa že za v posteljo.

pikica mi gremo za en teden na Skiathos- majhen otok v severnih sporadih. Pride nas pa 800 eur polpenzion v enem bolj žblj hotelu za vse tri (j. ima seveda zastonj). Smo plačali vse vnaprej že marca, da je prišlo cenejeuser posted image Drugače gremo pa julija spet k bratom Hrvatom na morje...

Danes sva bili v Tivoliju in se je prav lušno zaigrala, sem imela čudovit mir.

andreja2000 user posted image user posted image user posted image tvoji hčerki

Lahko noč!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.6.2009 22:50:27   
Vrtnica79
Čer, da so malo oglasim. Saj preberem še, za pisat pa sem bolj lenauser posted image .

Mi smo trenutno vsi zdravi. Je pa pri nas tako da ko zboli ena, potem zboli še drugauser posted image . In je veselica tuuser posted image .Drugače pa V postaja prava navihanka, če primerjam L pri teh letih je bila dosti bolj pridna in si ni toliko upala. Ja tako je ko imaš starejšo sestro in vse posnemaš.

V vrtcu ji je super, zelo rada gre tja. Je že tudi večinoma sama, ma je postala kar izbirčna. No kakšne juhice so zakon, pa klobase, kruh pa malo manj. Je pa nora na čokolado, sem rekla da sploh nebom več kupovala. Ampak je vrag ko imamo doma nekaj vedno na zalogi če se komu zluštauser posted image , pa pol mora ona tudi nekaj dobit.Govori pa bolj pa njeno, nekaj že probava ponavljat. Pa poje tako rada, sploh ko imata z L koncert, pa si mikrofone navlečeta in pojetauser posted image .

Skaana, sem zadnjič gledala slikice ko si mi poslalauser posted image . Lepouser posted image

Ayo kje pa se ti skrivašuser posted image  Kako si- trebušček raste?

Hokejistka a boš še kaj naročala copatkeuser posted image  Bi morala nekaj počasi novega nabavit.

Lep pozdrav vsem ostalimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1671
4.6.2009 7:17:08   
lana38
Tudi jaz sem pogledala slikice od Skaane, pa sem potem pozabila tukaj pokomentirat, kako so lepe. Blaž nam je naštimal Visto na raunalnik, zdaj se pa še lovimo, ko treba skoraj vse na novo naštimat. Pa neke male črke imamo zdaj v besdilu, tako da moram dat očala gor, če hočem kaj videt.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
4.6.2009 7:39:13   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Meni se bo zmešalo. Danes je zakuhal user posted image   Ga preko 38st. To ponavadi pomeni, da mu bo sledila še J. Pa to ne more bit več res. Bom šla kar sama na morje user posted image

user posted image  nafilaj s tableti (ornk doza coldrexa), če pa še J. faše vročino, bo pa to itak verjetno bolj prehodno. Mal calpola pa bo. Nisem ravno nek hud pristaš zdravil, ampak, če so izredne razmere (beri: dopust pred vrati) je tudi to rešitev.

Skiathos....tega pa res ne poznam. Ampak je verjetno ravno zato bolj prisrčen otok, ker ni tako skomercializiran. Menda je tudi Chios lep.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
4.6.2009 10:39:22   
andreja2000
Hokejistka user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite in nato lepo odidete na user posted image .
Ja,naša Eva sedaj res dosti bolje spi in se zbudi 2-3  krat na noč,pa tudi takoj zaspi nazaj,se pa zgodi,da prespi tudi vso noč,tako,da sedaj pa res nimam kaj jamrat.

Jaz sem prebolela trebušno gripo,sedaj sem že vredu in strežem hčeri,ki pa je danes že tudi boljša,tako,da vsem hvala za dobre želje.
Govorno pri nas Eva bolj počasi napreduje,sedaj je osvojila besedo avto in jo bolj ali manj uspešno uporablja.No,pa včasih poizkuša kaj ponoviti za mano,drugače pa se največkrat še vedno iz njenih ust sliši mama,ata,deda,jaja(Lara),ga-ga,am,njam.

Lep dan!user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
4.6.2009 10:53:12   
lana38
Naš Tim ima podoben besedni zaklad, kot Eva.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.