|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
9.6.2009 12:12:19   
želva
Čestitam za nosečnostuser posted image boš vidla kok bo lušno. Jaz bi kar še enga, če nas ne bi finance basale.

hokejistka, uživajte in srečnouser posted image

nam ga pa manca nekaj biksa za spat, tok je že lepo spala, zdaj pa zvečer noče zaspat v svoji posteli, to kriči in se zviha, čista histerija, sploh je ne moreš poležt. in to kar en dan, pa je še nikoli prej nismo uspavali, nikoli ni spala pri nama, zdaj pa zaspi med nama in pol jo prenesemo v njeno sobo. ponoč se še daj zbudi in nekaj tuli, pa jo kar ignorirava, ker če greva tja, je sam še slbše. ne vem kaj se ji je zgodilo, da oče spat v svoji sobi.user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.6.2009 13:27:58   
lana38
želva, jaz tudi zelo težko zaspim, če sem čisto sama v stanovanju. Kot otroka pa me je bilo dostikrat strah, če sem bila sama v sobi. Kaj veš, kaj se našim otorčkom mota po glavi, kadar so sami ponoči. Tako da jaz jih kar razumem in sem pač bolj popustljiva in potem imam otroke naslednjih 10 let v najini postelji.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.6.2009 20:49:42   
andreja2000
Ojla!

Naša najmlajša je pa bila danes tečna ko user posted image ,nič ji ni pasalo,pa kar cvilila je...šele proti večeru pa se je znenada spremenila,postala spet divja,mi vrgla na tla skodelico z smokiji in jih potem hitela pohoditi,se smejala,ker sem se jaz jezila,ko sem sesala mi pa je hitela izklapljat sesalec in se spet zraven smejala...uh in sedaj končno spančka.Ji pa rinejo ven spodnje trojkice,morda pa je bila zato tako tečkastauser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.6.2009 7:11:47   
lana38
andreja2000, pride včasih takšen dan, da so naši sončki tečke. Tudi mi imamo včasih slab dan. To je normalno.
Tim je včeraj dobil eno buško. Pa sem jo masirala z mokro krpo in z milom namazano. Pa je kar plahnela. Potem sem pa izvedela, da lahko namažeš z margarino in ni modrice. zaenkrat je res še ni. Morda je pa res kaj na tem.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.6.2009 13:23:43   
andreja2000
Lana38 tole z margarino sem pa jaz že tudi slišala,nisem pa še prakticirala.
Ja,upam,da je naval tečnobe res bil samo včeraj in bo danes boljše,ker včeraj pa že res nisem več vedela kaj naj z njo počnem,še pogledat je nobeden ni smel,kaj šele dotaknit,pa ni pomagalo ne moje spakovanje,ne kaka knjigica,ne sprehod,ne duda...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.6.2009 14:38:39   
lana38
Tim ima en novi zobek od včeraj, desno spodaj. Sem skoraj pozabila napisati. Zdaj jih ima že 15.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.6.2009 8:03:33   
loncica
Jutro!

Da se še jaz malo oglasim. Zadnje čase imam skoz ene probleme z zdravjem in sem se bolj malo oglašala. Od malega sem pokasirala en virus, ki ga je on prebolel v 2eh dneh, jaz sem jih rabila 10, da sem prišla k sebi. Zdaj me matrajo zobje in sem vsak drug dan pri zobozdravniku.

T.I. je še vedno zelo živ otrok, bušk imamo na pretek (pa ga ful pazimo). Kar težko čakam na vrtec septembra, da bo malce odvečne energije še tam pustil:)

Danes je dopoldne v varstvu pri babici, tako da moram izkoristit za pospravljanje.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.6.2009 9:46:37   
pikica*
Meni tudi zmanjkuje časa...praktično za vseuser posted image . Tale teden pred dopustom je itak vedno noro. Je treba vse svoje obveznosti razporedit na druge in me potem vedno skrbi, da ne bom česa pozabila. In ob vsem tem je treba še svoje naloge zaključit. Tako oba delava kot utrgana. Se bo pa zato dopust še toliko bolj prilegeluser posted image .

Hokejistka.....zdaj verjetno že uživate in čofotate v morju.

Ursa1981, čestitke za nosečnostuser posted image !!! Na FB te pa poiščemuser posted image . Kako se je A. navadila Kekca? Pi nas bodo Lovrota že čez počitnice malo privajale na novo skupinico, ker bodo julija in avgusta enote itak združene. Me firbec matra, če pride v Anjino skupino. Veš kaj me zanima....kako ste zadovoljni z vzgojiteljico in varuško?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.6.2009 10:33:33   
ursa1981
pikica* : Anja se je kar navadila, sicer je tak otročiček, da se nekako ne igrarada z drugimi in je bolj sama zase user posted image  Ni navajena otrok, ker jih v naši bližini ni veliko, upam, da bo boljše ko bosta dve user posted image  Že v prejšnjem vrtcu je pojokcala kokr jo je kdo preveč od blizu pogledal oz, ji je vzel kako igračko. A drugače nima težav, zjutraj gre brez problemov v vrtec in k vzgojiteljicam. Je pa tukaj točliko vzgojiteljic in pomočnic, da mož pravi skoraj vsak dan, da je kakšna ki jo prvič vidi. Jaz na žalost še nisem bila v tem vrtcu, ker mi to nosečnost ne dopušča.

Ja na FB-ju me pa kar poiščite, sicer bom verjetno vprašala ali se poznamo, tako kot sem že lončico, ker vas pod pravimi imeni ne poznam user posted image

No, lepo se imejte, pa se slišimo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.6.2009 11:30:28   
lana38
Tale zadeva z margarino in milom očitno deluje, ker Tim nima ne buške in ne modrice. Če boste kdaj potrebovale, je to dobra zadeva.
Meni se ne da še po FB gledati gor. Že tu mi umanjka časa.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.6.2009 11:38:51   
soncek.djukelica
živjo,

sem tudi jaz malce prilezla iz ilegale! Porodniška se mi je iztekla, tako da sem končno tudi jaz začela delat! Da ne rečem,da mi je bilo po dveh letih kar težko iti nazaj, vendar sem se že navadila! Otroka sta sedaj pri moji mami, gresta z septembrom v vrtec! Naši dve sta tudi potolčeni, sploh starejša je bolj pri nerodnih in se tok rada kam udari! Od vsega pa imata najraje plezat na stol in pol na mizo!user posted image Pa nogavice ali čevlje bi si radi na vsak način radi ubuli!user posted image Glede govora, pa je mlajša bolj glasna, sam kdo bi razumel kaj govori! pa vsakega psa obrajta, in če ga zapazi kje, celo iz avta, kar začne sama lajat!user posted image Starejša pa je naraje v peskovniku z njeno lopatko in kantico in je čist zadovoljna! Se ne naveliča!user posted image Ju pa kar malo pogrešam, ker so ju babi in dedi odpeljali na morje! Ker je RDD pisala o njeni Lini, naj povem, da se nam še zmeraj pozna nedonošenost, in se počasi prebijamo do 9 kg! Čeprav sta postali malce bolj ješči! Za zajtrk mi komot pojesta vsak po en par hrenovk in tudi nekaj kruha, in za poobedek tudi skutko!

Botrca, moje sožalje!
Ursa, iskrene čestitke za user posted image !

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.6.2009 12:15:16   
lana38
O, s.d. lepo. da si našla čas, da si se malo oglasila.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.6.2009 19:34:04   
botrca
Jaz sem pa zdaj ko je bilo tako neurje pri nas, oprala in obesila dva stroja perila, pospravila iz pom. stroja, zakurila centralno za toplo vodo... seveda se ukvarjam tudi z malim celi čas.

Včeraj sva imela posvetovalnico in je bil kar 2x cepljen, ker je rekla P da ni potrebno naredit presledek med cepivi in zato, ker je zdrav. Lepo je prenesel, malo je jokal, jaz sem bolj trpela...joj kako je grozo gledat ko jim to delajouser posted image . Ampak kaj hočemo, to smo tudi mi dali skozi, pa niti ne vemo user posted image .

Šla sva mu kupit peskovnik, pesek posebej za peskovnik in samokolnico...user posted image .
Še traktor s prikolico sem mu danes kupila...imava namen kupit tudi kosilnico, ker je zadnjič bil ful navdušen ko je ata kosil user posted image .
To je to za to poletje...itak je vse drago in bo treba počakat do roj.dne. Žal user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.6.2009 19:39:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

...smo v veselem pričakovanju in, da naj bi Anja 22.11.2009 dobila sestrico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image ...upam, da ne boš imela več problemov.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.6.2009 19:42:12   
botrca
Ene ste mi ful naredile lušte za nosečnost...saj bi imela še enega ampak moram videt kaj bom s križem in če bom sploh lahko še imela otroke user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.6.2009 19:45:23 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.6.2009 20:01:05   
botrca
Tak je Jan užival z atijem:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.6.2009 21:46:55   
vetrnica
pozdavljene po daljšem času

Naš dopust se počasi zaključuje in spet se bo potrebno navaditi na normalno življenje. Z Zojo sva uživali v skupnem preživljanju prostega časa, oči pa je bil vsak dan pol dneva odsoten. Kar nekaj smo videli (Pompeje, Vezuv, Rim in nekaj okolice) in se nekaj nakopali. Zoja sicer gre kar rada v vodo, a ne mara visokih valov, ki so bili pa kar pogosti.
Nekaj slik sem dala v album Latina.

Vsem, ki se odpravljate na dopust, želi, da uživate, kolikor se da.
Vsem bolanim pošiljam user posted image user posted image user posted image

Drugače pa Zoja kar veliko govori, čeprav je to kar njena latovščina. Večkrat tudi pade ali pa se kam zaleti in potem malo zjamra, a ko reče "bam" je že vsega konec. Če pa to ne pomaga, pa začnemo s "ti ti miza" in ponovi "ti ti" pa je vredu. Enako zdaj jamra, ko so jo komarji opikali in kar sama začne "ti ti" in kaže na mesto pika.

Lepo se imejte

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.6.2009 22:19:09   
botrca
Vrtnica79 dodaj nama na seznam 2 nova zobeka - skupaj 12.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.6.2009 9:42:55   
lana38
Vrtnica79, tudi Timu dodaj zobek. Zdaj jih ima že 15.
Včeraj sem bila spet v avtu v neurju. Z Blažem sva šla na prireditev za naj učence.
Danes pa nič ne kaže na lepo vreme.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.6.2009 12:43:20   
andreja2000
Hojla!

Naša je tudi včeraj staknila buško,ko je neutrudno letala po asfaltu v krogu in je ni bilo moč ustaviti.Pa ni kaj dosti jamrala ko je padla,sem ji morala popihati nosek in čelo in že je spet imela nove dirke po asfaltu.
Včeraj dopoldne pa sva si z mojim vzela nekaj uric zase in se šla kopat v fontano,mi je resnično pasalo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.6.2009 12:54:00   
lana38
andreja2000, lepo, da vi2 še uživata v samskem kopanju. včasih si je treba malo privoščiti.user posted image
LLP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.6.2009 20:52:37   
želva
lepo, da se vas je toliko oglasilouser posted image

Pri nas je imamo zdaj pravo čebljalko doma, kar naenkrat zna vse povedat.Se ne morem načudit od kje jih pobira. Oliva, peška, majica, hlače, polž,škornji... v bistvu zna povedat vse, zastopimo jo pa bolj domačiuser posted image
Obuva se madam tudi že nekaj časa sama, sploh gumjaste škornje ima takoj gor, so ji tok všeč, da si jih je zadnjič nataknila v najhujši vročini

Tudi mi smo bili na cepljenju, ni bilo hijšga joke, bolj jo je motila potem tista gazica čez nogo. Drugače pa imamo dobrih 10kg in 82 cm.Manekenka

Zdajle sta končno obe zaspale, jaz šibam pot tuš in potem grem menda z dragim na pivo ali dva. Da se kaj pomeniva brez otrok.

Ko smo šli danes na sprehod mi je Manca padla na asfalt, ker se je zlomil bugyypod(tisti sedežek za priključit na voziček): Mislim, M bi kmal fršlok tok se je ustrašla. Še dobo da ji ni nič hijšega, malo ima odrgnjeno ličko.Sem kar jezna kako se lahko to odlomi, če je ako za 15 kg. In pol sem jo mogla v naročju nest nazaj domov inm z drugo pehat voziček

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.6.2009 21:33:08   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Drugače pa imamo dobrih 10kg in 82 cm.Manekenka

Ja skoraj enako kot najin Jan ima 10.300g in 83cm user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.6.2009 21:33:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: želva

In pol sem jo mogla v naročju nest nazaj domov inm z drugo pehat voziček

To pa verjamem, da ni bilo prijetno...user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.6.2009 21:35:05   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Danes pa nič ne kaže na lepo vreme.

Pri nas je bilo danes super, glede na to da smo včeraj imeli neurje s točo: Maribor in ravno Zgornja Kungota(tam sem doma).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.