Ayo
|
Dan! Takole te par dni ni na RR in cisto ven pades. No saj sem vas dnevno prebirala, zdaj pa je koooooncno petek, meni se spet straaaaaasno spi v sluzbi, no in lahko kaj napisem. Najprej za Evo in nocno spanje!!! Super Andreja, pa se bo le zrihtalo in tudi vi se boste ponoci lahko koncno naspali!! Mi zaenkrat kar lepo spimo. Vcasih ga veckrat slism ponoci, ampak z mojim nic ne vstajava, mogoce samo kaj sanja ali pa najde dudo in zaspi nazaj. Edino sedaj ze kar precej casa zjutraj vstaja ze med 6 in 6.30. Saj med tednom se kar gre, ker jaz itak zgodaj vstajam, ampak med vikendom, ko bi lahko malo potegnili, pa ni ravno prijetno, ko ze ob 7h zjutraj zajtrkujemo Tudi Gabriel ze precej casa ne popije veliko mleka. Mu dajemo flaso zjutraj in zvecer ampak od vsega skupaj tudi on ne popije vec kot 50ml. Tako da mu sedaj zjutraj veckrat dajemo corn flakes z mlekom po zlicki, zvecer pa veckrat dobi gris oz. kaksen jogurt. Jemo tudi mi za mizo. Vcasih, kadara midva z mojim kaj malega prigrizneva na kavcu, dobi tudi Gabriel, pa kaksen piskot, da z njim laufa naokoli. Drugace pa tudi jaz ko omenim slincek, ali pa recem "ami ami", ali pa da gremo za mizo, gre k stolcku, ve da se gre jest. Skratka razume ogromno stvari, vec kot bi clovek pricakoval pri 15m otroku. Ko prideva domov, skupaj sezujeva cevlje in Gabriel jih vedno nese na svoje mesto. Potem gre po copate, ko recem gremo umit roke, gre v kopalnico, spleza na skoljko, odpre pipo...no potem moram biti tam ze jaz, ce ne je poplava. Tudi v vrtcu so rekli, kako lepo vedno za sabo pospravi copate oz. da cevlje na svoje mesto. Gre pa rad, zjutraj nikoli ne joka, ko ga pridemo iskat, tudi on ko me zagleda se od veselja zazene med igrace, najraje ima un bazen s plasticnimi barvastimi zogicami, se ponavadi zazene tja in skoci na glavo med tiste zogice. Za vikend je pri nas napovedan dez, sem pa itak rekla, da bi rada ta vikend malo pregledala Gabrielova oblacila, ker bo treba po kaj novega, saj smo zrasli in tudi nova sezona je tukaj.