|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
25.3.2009 16:32:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Pa da se spet malo pohvalim,saj je Eva spet spala v kosu 6 ur,se zbudila,ker je menda nekaj sanjala in brez problema zaspala tudi nazaj v svoji posteljiciuser posted image .Mislim,da res napredujemo...

user posted image user posted image user posted image  za Evo in vidiš, prej bi mogla tarnat o tem, ker se mi zdi da je šele takrat začela lepo spat user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.3.2009 17:18:03   
t*e*j*k*a
Mi imamo tudi še 2 zobka zraven skupaj torej 13, sm dans opazla, da sta zgoraj 4 oz 5-ki zunaj. Ne vem za katera zoba gre, kr mi ne pusti pogledat. Zato smo pa tok tečni ko mu 6 zobov naenkrat vn bode.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.3.2009 20:12:28   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) RinkyDinkyDoo user posted image 16x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 14x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 16x

30.11.2007 
starejša  in mlajša  Soncek.djukelica
  user posted image 4x                            user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 10x
FOXINEC Foxina user posted image 8x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 12x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 5x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 11x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 12x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 12x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 9x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 11x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 8x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 8x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 8x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 8x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 5x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 15x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 3x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 8x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 6x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 12x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 6x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 12x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 8x 

24.12.2007

MAKS (3150g-49cm) Matcar user posted image 11x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 7x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 13x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

DECEMBRČKI 2.DEL

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.3.2009 21:58:55   
soncek.djukelica
čer,

vrtnica, prosim če lahko tudi pri meni popraviš glede zobkov; starejša 8, mlajša 3!
Andreja, čestitke tvoji Evi! user posted image
Mi smo šle danes malce ven, ker ne moremo biti sam zaprte,  kljub vremenu!user posted image
A pri vas tudi že hranite otroke, ne da bi bili v stolčku? user posted image Jaz jima dajem kakšno sadje ali kak smoki, tako mimogrede, po kosilu ali po malici! Včasih pa tudi malico jima dam ko sedim na sedežni, in se mi zdi,da jima je prav fino, ko se sprehodita do mene in zagrizneta in spet odletita!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.3.2009 7:21:39   
lana38
s.d. to hranjenje tako mimogrede je fajn, ampak lahko pride do tega, da potem moraš letat s hrano po stanovanju za otrokom in ni navajen sedeti pri mizi, ko se je. To je imela moja sestrična tak cirkus. Potem je kar par let tako letala, ker otrok sploh ni imel nobenega interesa za jesti. Jaz se tega ravno zato izogibam. Kakšno bobi pačko mu že dam mimogrede, ostali obroki so pa v stolčku, ali pa za mizo.
Kako ste se imele včeraj na naš praznik?
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.3.2009 9:52:27   
andreja2000
t*e*j*k*a ja,torej se lahko dobima drug teden,samo dopoldne je moja Eva v vrtcu,ampak če imaš dopoldne čas,tudi ni problema, vsaj ne bom rabla letat za Evouser posted image ti samo povej kdaj.

botrca  veš,se naša sedaj ko jo nesem zjutraj v vrtec tudi spet joka,ampak potem pa pravijo da ni problema z njo,vsaj to,ker res ni fajn ko slišiš kako otrok joka,saj prej mi je pa že tako lepo pomahala,eh,ja,saj se bodo privadili.Smo pa včeraj mamice dobile v vrtcu darilo od svojih user posted image ,to je bil odtis rokice Eve,lepo,sem ga že obesila v dnevni.

Vsem hvala glede Evinega spanja,ja ni kaj,stvar se res izboljšuje,pa vesela sem,ker spet lepo spi v svoji posteljici in če se zbudi,ji tudi ni problem zaspat nazaj,saj bo,počasi....

Lana38 moj mi je kupil eno tako res dobro bombonjero,pa na kavico sva šla,samo Eva je bila tečna kot šment,pa potem to ni najboljše izpadlouser posted image ,namen je pa bil dober....
Drugače pa sem jaz že zjutraj odšla na pokopališče in nesla rožice mami in sestri,pa malo sem porihtala grob in mi je ta sprehod prav pasal.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.3.2009 10:03:11   
loncica
Naš mali zdajle drnjoha, tako da imam malo časa.

Včeraj nisem dobila nič, ker je bil moj v službi od 6h pa do 20h, vendar pa me pelje jutri na dopust. Končno 3 dni razvajanjauser posted image . Gremo v Moravske toplice, v hotelu Vivat so mi šli pa ful na roke in so mi za ceno navadne sobe dali suite, tako da ko bo šel zvečer mali spat bova midva imela tudi čas in prostor zase. Komaj čakam.

Glede hranjenja: pri nas dobi kak piškot in potem leta z njim naokoli, drugače pa je v stolčku.

Zdaj moram pa še mal pospravit, preden se zbudi. Na kosilo greva k moji mami, tako da danes ne kuham.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.3.2009 14:15:34   
lana38
Ku-ku, kje pa ste danes?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.3.2009 21:44:41   
soncek.djukelica
čer,

jaz sem tukaj! končno spet lepo vreme, da smo lahko zunaj! Razvada je železna srajca,sta mi pa naučeni,da či rečem am am, ali pa slinček zavijem okoli vratu že šibata k stolčku! Je pa starejša prava faca in kar sama tuš kabino zapira,user posted image ker je mene videla to delat!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.3.2009 22:06:34   
botrca

botrca  veš,se naša sedaj ko jo nesem zjutraj v vrtec tudi spet joka,ampak potem pa pravijo da ni problema z njo,vsaj to,ker res ni fajn ko slišiš kako otrok joka,saj prej mi je pa že tako lepo pomahala,eh,ja,saj se bodo privadili.Smo pa včeraj mamice dobile v vrtcu darilo od svojih user posted image ,to je bil odtis rokice Eve,lepo,sem ga že obesila v dnevni.

Ja vem kako je, tudi Jan še kar joka edino ko pridem ponj ne joka kar mi je dosti lažje. Pa danes mi je rekla, da pije čaj in sok ker druge vidi doma pa ni šans samo vodo. Jutri bo pa prvič spal in me je kar strah kako bo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.3.2009 22:08:09   
botrca
Glede hranjenja: vse kar je je v stolčku edino kaka popoldanska malica pa še to redko. Takšen ritem in pravilo če lahko temu tako rečem imamo od začetka, da se otrok navadi reda in da ve kdaj je čas za obrok.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.3.2009 22:09:03   
botrca

Drugače pa sem jaz že zjutraj odšla na pokopališče in nesla rožice mami in sestri,pa malo sem porihtala grob in mi je ta sprehod prav pasal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.3.2009 7:00:17   
lana38
Tudi jaz sem zdaj že 2 dni zapored šla vozičkat popoldan po službi. Tim se še vedno zelo rad vozi. Jaz pa v tem uživam. Včeraj ga tako ne bi mogla peš pustiti, ker je bilo po neurju. Sonček pa je bil krasen, čeprav je bilo po tleh vse  mokro. Zdaj ta vikend gre pa ura naprej in bodo daljši dnevi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.3.2009 8:04:37   
vetrnica

Pa da se spet malo pohvalim,saj je Eva spet spala v kosu 6 ur,se zbudila,ker je menda nekaj sanjala in brez problema zaspala tudi nazaj v svoji posteljiciuser posted image .Mislim,da res napredujemo...

user posted image user posted image user posted image za Evo

Tudi pri nas je sedaj s spanjem boljše, od kar se ne dojiva več. Zvečer, ko zaspi, se zbudi šele čez 2-3 ure (prej se je včasih zbujala tudi na pol ure ali uro). Pa tudi ponoči se potem zbudi samo enih 2x, ali pa še tisto ne. Edino hoče biti čisto zraven mene, ko grem še jaz spat.

Mene pa zanima, če vaši še dobijo mleko po flaši in koliko? Zoji zdaj zvečer, ko greva spat pripravim malo mleka (malo več kot pol deci), spije pa mogoče polovico od tega (20 do 30 ml). Sicer je res, da imamo mi pozno kosilo oz že kar večerjo (okrog 6h) in pol verjetno še ni lačna, ko gre spat (okrog 8h). Ponoči pa zaenkrat ne mara nič (sem poskusila z mlekom ali čajem, pa vse stran tišči). Danes sem ji zjutraj, ko smo vstali naredila kakav, pa tudi tega ni spila veliko (ne vem, če je spila 20 ml) zraven pa je imela napolitanko (je pojedla manj kot pol kocke). Danes je bila izjemoma napolitanka (očitu zvečer zmanjka sladkorja in potem se loti napolitank, kar pa ostane pa pusti na mizi in, če zoja kaj vidi, hoče imet), drugače dobi kruh, ampak tudi tistega ne poje veliko - samo malo gloda.
Drugače čez dan pa normalno je.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.3.2009 8:59:51   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO botrca

Ja vem kako je, tudi Jan še kar joka edino ko pridem ponj ne joka kar mi je dosti lažje. Pa danes mi je rekla, da pije čaj in sok ker druge vidi doma pa ni šans samo vodo. Jutri bo pa prvič spal in me je kar strah kako bo.

Meni so dali v vrtcu Evino flaško za čaj že nazaj,ker pravijo,da raje pije iz kozarca(,sicer pa doma tudi),pijejo pa nesladkan čaj.
A danes bo pa prvič v vrtcu spal,morda pa ne bo tako hudo,kot si sedaj misliš,vrjamem pa,da se bo slej ko prej navadil.Naša je včeraj imela finto ko sem prišla po njo,da bi se ravno najbolj igralauser posted image ,hja,zjutraj je jok,potem pa še domov nočeuser posted image
Držim pesti,da se bo Jan danes v vrtcu z spanjem dobro odrezal.user posted image ,poročaj kako bo!

vetrnica naša popije flaško mleka z čokolinom zjutraj in zvečer in zelo ima rada tak obrok,tako,da pri nas je tako standardno zjutraj in zvečer.

hranjenje razen jutranjega in večernega obroka se naša hrani v stolčku,no kakšno bobi palčko ali keks pa poje kar tako.Ponoči je ne hranim in tudi čaja ji več ne devam.

Lana38 ti vrjamem,da ti vozičkanje paše,meni bi tudi,samo naše Eve ne zadržim dolgo v vozičku,res so to redki trenutki.Res fajn,da pa tvoj Tim uživa,ko se vozi,ker jaz moram ves čas ko smo zunaj biti v pogonu,saj teka sem in tja,pa pleza tam ko ni treba,pa ko jo pokličem frajla nič ne sliši in leti še dalje...potem jaz za njo...ja,bi tudi meni bolj pasal tak umirjen sprehod z vozičkom in sem ti kar malo fauš za take sprehode.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.3.2009 11:59:09   
lana38
Ja, jaz res uživam v takem umirjenem vozičkanju. Se kar sprostim.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.3.2009 12:29:54   
t*e*j*k*a
OJ!

Botrca upam, da bo dans s spanjem ok.

lana38 tudi naš Jan se rad vozi v vozičku. drugače pa če hodiva se mora obvezno mene za rokico držat, drgač sploh ne gre oz hodi za mano. user posted image

Dans je spet lep sončekuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.3.2009 12:39:04   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
lana38 tudi naš Jan se rad vozi v vozičku. drugače pa če hodiva se mora obvezno mene za rokico držat, drgač sploh ne gre oz hodi za mano. user posted image

Pri nas je enako. Upam, da bol lahko šla danes malo prej iz službe, da bom še ujela kaj lepega vremena in bova lahko šli malo ven. Jutri me tako ni doma, ker bova šla z mojim v ikeo, Zojo bo pa tašča pazila.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.3.2009 13:10:48   
andreja2000
Pri nas pa ni ravno lepo vreme,saj grozno piha,ampak bova z malo vseeno šli do trgovine,mogoče pa malo kasneje ne bo več tako pihalo.
Ej,kaj bi jaz dala za tako sproščujoče vozičkanje.Naša pa niti rokice noče dat ko hodiva in gre kar po svoje...

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.3.2009 13:39:11   
botrca
Hello user posted image .
Jan danes prvič spi v vrtcu in me do zdaj še niso klicale naj pridem ponj user posted image  user posted image  user posted image , ko bi vsaj čim bolj dolgo spal. Sem pa tako na trnih, da "pletem" po bajti ko muha brez glave. No sem pa bila pridna in sem vse v nulo pospravila in spucala kuhinjo ter ostale prostore.

Kak mi je nenavadno ko je mir pri bajti...se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.3.2009 13:42:10   
botrca
Glede flaše: najin jo ima zdaj samo zvečer, ker zjutraj itak v vrtcu je in je nima več. Dam mu pa okrog 220-230ml.

T*e*j*k*a za danes je zmenjeno, kajne? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vrtnica79 popravi nam seznam imamo 7 ne 8 zobekov, sem se zmotila user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.3.2009 15:13:29   
Ayo
Dan!

Takole te par dni ni na RR in cisto ven pades. user posted image
No saj sem vas dnevno prebirala, zdaj pa je koooooncno petek, meni se spet straaaaaasno spi v sluzbi, no in lahko kaj napisem. user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image  za Evo in  nocno spanje!!! Super Andreja, pa se bo le zrihtalo in tudi vi se boste ponoci lahko koncno naspali!! user posted image

Mi zaenkrat kar lepo spimo. Vcasih ga veckrat slism ponoci, ampak z mojim nic ne vstajava, mogoce samo kaj sanja ali pa najde dudo in zaspi nazaj.
Edino sedaj ze kar precej casa zjutraj vstaja ze med 6 in 6.30. Saj med tednom se kar gre, ker jaz itak zgodaj vstajam, ampak med vikendom, ko bi lahko malo potegnili, pa ni ravno prijetno, ko ze ob 7h zjutraj zajtrkujemo user posted image

Tudi Gabriel ze precej casa ne popije veliko mleka. Mu dajemo flaso zjutraj in zvecer ampak od vsega skupaj tudi on ne popije vec kot 50ml. user posted image
Tako da mu sedaj zjutraj veckrat dajemo corn flakes z mlekom po zlicki, zvecer pa veckrat dobi gris oz. kaksen jogurt.

Jemo tudi mi za mizo. Vcasih, kadara midva z mojim kaj malega prigrizneva na kavcu, dobi tudi Gabriel, pa kaksen piskot, da z njim laufa naokoli. user posted image
Drugace pa tudi jaz ko omenim slincek, ali pa recem "ami ami", ali pa da gremo za mizo, gre k stolcku, ve da se gre jest. user posted image

Skratka razume ogromno stvari, vec kot bi clovek pricakoval pri 15m otroku.
Ko prideva domov, skupaj sezujeva cevlje in Gabriel jih vedno nese na svoje mesto. Potem gre po copate, ko recem gremo umit roke, gre v kopalnico, spleza na skoljko, odpre pipo...no potem moram biti tam ze jaz, ce ne je poplava. user posted image

Tudi v vrtcu so rekli, kako lepo vedno za sabo pospravi copate oz. da cevlje na svoje mesto.
Gre pa rad, zjutraj nikoli ne joka, ko ga pridemo iskat, tudi on ko me zagleda se od veselja zazene med igrace, najraje ima un bazen s plasticnimi barvastimi zogicami, se ponavadi  zazene tja in skoci na glavo med tiste zogice. user posted image

Za vikend je pri nas napovedan dez, sem pa itak rekla, da bi rada ta vikend malo pregledala Gabrielova oblacila, ker bo treba po kaj novega, saj smo zrasli in tudi nova sezona je tukaj. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.3.2009 15:35:52   
botrca
user posted image  user posted image  user posted image Jupi Jan je 2 uri spal v vrtcu in ni bil tečen pa tudi jokal ni, ko sem prišla ponj, je sedel na stolčku in jedel kiwi...kako je bil sladki. Škoda, da nisem imela kamero ali fotoaparat.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.3.2009 18:15:06   
lorch
Helo!
Mi smo preživeli teden v vrtcu, pa niti smrka ne user posted image user posted image
Je pa res, da še vedno dobiva antibiotike. Ko konča s sirupom bomo pa verjetno spet celi žnudraviuser posted image .
Ta teden sem delala od 5.30h, potem sem si pa privoščla vsak dan še kak sprehod s Tjašo in je bil teden hitro okoli, zdaj pa je spet vikend Hvalabogu. Vsak dan sem enostavno padla v postlo, za rač. mi nekako ni ostalo energije, zato moram malo nadoknadit z branjem.
Hranjenje: jemo že od samega začetka v stolčku za hranjenje, se pa zgodi kak keks ali kaj podobnega tudi tako mimogrede, saj ni nič drugačna od nas. Če lahko mi, lahko tudi Tjaša.
Vozičkanje pa je nekaj kar že dooolgo nismo delali user posted image . Odkar hodi, sploh ne uporabljamo več vozička in moram priznat, da mi kar manjka.
Zdaj je pa madam nekaj sesula po tleh in moram it popucat za njo.
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.3.2009 20:25:21   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) RinkyDinkyDoo user posted image 16x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 14x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 16x

30.11.2007 
starejša  in mlajša  Soncek.djukelica
  user posted image 8x                            user posted image 3x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 10x
FOXINEC Foxina user posted image 8x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 12x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 5x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 11x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 12x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 12x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 9x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 11x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 8x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 8x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 7x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 8x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 5x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 15x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 3x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 8x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 6x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 12x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 6x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 12x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 8x 

24.12.2007

MAKS (3150g-49cm) Matcar user posted image 11x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 7x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 13x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

DECEMBRČKI 2.DEL

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.