lorch
|
Saj vem, da pridejo, ko se jim zdi, da je čas, samo lahko pa malo poskušam uveljavljat avtoriteto, moram vadit, ker bo itak na koncu tako, kot se dete odloči, tudi ko bo že zunaj bom še prevečkrat morala uklonit glavo, kar za tako trmasto bitje kot sem jaz, ni ravno lahko . Če bo taka trmica, kot je Tjaša, bom zelo boga, ker se že zdaj hecamo, da je podedovala trmo po naju obeh, pa še svojo rezervo je nekje staknila. Pa verjemte, če je podedovala najino trmo, je kriza, ker sva dva nadpovprečno trmasta človeka našla skupno pot in se včasih prav sprašujem kako nama rata, da se ne pobijeva . Drugače se pa že veselim toplic, čeprav ne bomo sami. Družba bo sicer pasala, spanje bo pa verjetno še zanimivo, ker bomo imeli 3 majhne otroke in mene , pa bo večerni ritual verjetno kar zanimiv, da se bomo uskladili, ker ne bomo imeli glih vsak svoje sobe, ampak bomo mi spali v dnevnem prostoru, kjer se kavči raztegnejo. Sicer pa nekaj dni bomo že zdržali, tudi če si bomo malo v napoto, glavno, da je malo spremembe okolja in malo druženja. Zdaj sem pa dobila nalogo: barvice se slabo vidijo, jih je treba ošilit, kar seveda pomeni, da hoče madam mamo takoj zaposlit s tistim, kar je za njo pomembno