|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
5.1.2009 19:15:26   
lučka 25
Obi, bravo za srčka. Ja ata Reš ga res vidi, nama je pokazal utripanje na UZ. Tko, da če je rekel, potem drži.

Reby, pri tebi se bo tudi videl srček. Veš pri moji svakinji se tudi tak čas še ni videl, čez dva dni pa že (je imela UZ zaradi kontrole, ker je krvavela): Tako, da lahko je za en ali dva dni striglo. Boš videla, kako bo v ponedeljek že lep fižolček s srčkom mahal na UZ.

Kruce, nič naj te ne skrbi. Vse bo v redu. Je zmeraj težko prebrat slabo novico eno od bork, ampak moraš mislit pozitivno. No, mi se bomo pa v ponedeljek zgrešili, ker imava midva že ob 9h NS.

Abra, super da si se javila in da je z gimnastičarko vse v redu. Zdaj pa le uživajte še naprej in naj pupa lepo raste.

Ledenka, vidim da fant lepo raste in napreduje, tako kot je treba.

gigi, škoda za -, ampak naj te s-fact ne zafrkava in podaljšuje dan do user posted image . Ah te špike, so nerodne, ampak saj potem kar steče. Počutje pa je v redu?

kajsica, mismis in še katera, ki čakate na zamrznjenčke, upam, da se boste lahko zmenile glede zamrznjenčkov že v januarju. Pa zakaj je to sploh dobro? Kajsica, kot si rekla, kar tja pojdi in se probaj osebno dogovort.

bbpikica, ja ata je pa res faca, ko si vzame čas. Boš videla, kako ej vse bolj sproščeno in veselo, ko takole iznenada pride vse skupaj. A imam prav?

Lara, jutri bo pa polovička padla. user posted image  user posted image  user posted image

gloria, ampak meni gre že pri nosečnosti tako hitro čas, kako gre šele tebi ob Nikcu. Kar malo prehitro a ne?

sonček, pa saj ti boš pa tudi en dva tri na vrsti za cartat. Ti si nekje na sredi glede dveh porodnišnic. A boš pla rodit bolj na "sever", al bolj na "jug"? Ker, če boš izbrala ta drugo možnost, boš za par dni moja soseda.user posted image

Bambi, kako pa si ti kaj?

Se* še enkrat bravo za srčka.user posted image  user posted image  user posted image  Pa takole te je rotavirus napadel. Groza. Mene je samo za en dan en teden pred testom. Ampak meni res takoj pomaga, če ob prvih znakih popijem dva kozarca coca-cole in pojem par bobi palčk. Ker mene vsaj 4x na leto malo oplazi, vsakič ko ga kdo od otrok dobi v vrtcu.

T1979, ja drugi postopek pri Rešu je v vsakem primeru na koncesijo. Tako, da kar veselo na delo in uspehu naproti.

pika.po, imaš prav. Jaz tudi že cel dan čekiram kaj nam bo kajatina sporočila.

Blanč bravo za MK (je dober občutek, ko jo imaš v roki, a ne?) in pikici, ki lepo rasteta.user posted image  user posted image  user posted image

pija, a ti si p spet polno zaposlena. Pa saj si čisto preveč pridna. Me bomo tudi mislile nate.

hedviga in user posted image , lepo, da sta še v enem kosu. Panika za gnezdenje pa vrjamem, da vaju daje.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.1.2009 19:17:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučka, prometrium jemlješ do nuhalne isto kot do sedajuser posted image . Od nuhalne naprej, jaz nič več.

Hvala. Se pravi, se ga rešim čez en teden. Mi že počasi naseda. Pa saj je šel po moje vsem na živce, kot tudi drugi podobni zvarki.user posted image  Ampak, če koristi, pa zdržiš.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.1.2009 19:23:25   
ledenka

Zakaj pa ni šel s tabo?user posted image  Moja G mi je rekla, da je zaželjeno da je zraven na MF. Mah sem firbec, samo da je vse ok in da si z lepimi novicami potolažila 1urno čakanje.

moja tud rada vidi zraven partnerje, ampak mojemu je fuuuul nerodno user posted image  bil je zraven na NS in mu je blo nelagodno. no, sej peljal me je, pa pač počakal z mano, dokler nisem šla noter. dedci pač user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 328
5.1.2009 19:25:48   
Shuka
abra - lepo da si se oglasila, da ste doma in da lepo napredujete in rastete.user posted image

Lučka - prometrium sem jemala do 15 ali 16 tedna, abra baje do konca, mi je pa dr. Reševa k sem bla na NS pri njej rekla postopno zmanjševanje, tko po kak teden še po 1 pol pa počasi prenehat, ker sem jaz jemala po 3x/dan naj bi še kak teden po 2x/dan pa pol še en teden 1x na dan, tko da je prišlo nekje do 15 tedna. No in jaz sem krvavela še v 13 t zato sem podaljšala jemanje. No in ker naj bi v MB namesto cerklaže dajali progesteronske palčke, to pomeni da pomaga proti prezgodnjemu porodu, zdej kolk je to res al ne ne vem, mnenja so različna, ampak je odločitev zgolj na tebi.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.1.2009 19:27:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Zakaj pa ni šel s tabo?user posted image  Moja G mi je rekla, da je zaželjeno da je zraven na MF. Mah sem firbec, samo da je vse ok in da si z lepimi novicami potolažila 1urno čakanje.

moja tud rada vidi zraven partnerje, ampak mojemu je fuuuul nerodno user posted image  bil je zraven na NS in mu je blo nelagodno. no, sej peljal me je, pa pač počakal z mano, dokler nisem šla noter. dedci pač user posted image
Moj je bil pri vsakem pregledu zraven še na unih vaginalnih k sem krvavela, mora vse vedet kaj dogaja, boh ne daj da bi kaj zamudil, še morfologijo smo morali prestaviti, ker ga ni blo zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.1.2009 19:27:26   
zarja1
.......meni se je danes srček strl na milijon delcev......izgubila sva najina palčka......

srčice moje zlate pošiljam vam Zarjine lubčke v zahvalo.....rada vas mam

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 331
5.1.2009 19:28:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

.......meni se je danes srček strl na milijon delcev......izgubila sva najina palčka......

lubica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.1.2009 19:29:26   
lara light
Ja Shukica, ti imaš srečo, tvoj se mi zdi, da ni glih eden od mnogih,so redki taki. user posted image
Moj je nekje vmes med tvojim in ledenkinimuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.1.2009 19:30:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Lučka - prometrium sem jemala do 15 ali 16 tedna, abra baje do konca, mi je pa dr. Reševa k sem bla na NS pri njej rekla postopno zmanjševanje, tko po kak teden še po 1 pol pa počasi prenehat, ker sem jaz jemala po 3x/dan naj bi še kak teden po 2x/dan pa pol še en teden 1x na dan, tko da je prišlo nekje do 15 tedna. No in jaz sem krvavela še v 13 t zato sem podaljšala jemanje. No in ker naj bi v MB namesto cerklaže dajali progesteronske palčke, to pomeni da pomaga proti prezgodnjemu porodu, zdej kolk je to res al ne ne vem, mnenja so različna, ampak je odločitev zgolj na tebi.

No, midva mava namen v ponedeljek Rešovo vprašat kako naprej. Pa sva se tudi pogovarjala, da bi še en teden jemala po 1tbl, potem pa prenehala. Pa saj bomo videli kakšno bo navodilo. Čeprav so mi vsak dan bolj v napoto, me zadnje dni tako nožnica peče, ko se mi izloča ven. Si moram potem nežno umiti nožnico s kamilicami, da se mi umiri.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.1.2009 19:31:04   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.1.2009 19:31:59   
lara light

Zlata moja, kako bi ti rada pomagalauser posted image , nimam pametnih besed. Držita se trdnouser posted image  in naj čimprej posije... rada imam tud jaz tebe!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.1.2009 19:32:29   
gigi1

Srčica zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.1.2009 19:34:18   
miklarom
zarja1 -da te še tukaj močnouser posted image user posted image user posted image , full mi je hudo zate in kar user posted image  od žalosti, saj to ne more biti res. rada te imam in drži se naprej , ne obupaj in pojdi dalje s tabo sem user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.1.2009 19:37:19   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lara, jutri bo pa polovička padla. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, Lučka, se mi zdi, da je bilo prejšnji teden, ko sva se srečali ob 5.30 pred ordinacijo v Dravljah...šiba, šiba, saj ti si že pred NS, krasno!user posted image

Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.1.2009 19:38:06   
Shuka

No, midva mava namen v ponedeljek Rešovo vprašat kako naprej. Pa sva se tudi pogovarjala, da bi še en teden jemala po 1tbl, potem pa prenehala. Pa saj bomo videli kakšno bo navodilo. Čeprav so mi vsak dan bolj v napoto, me zadnje dni tako nožnica peče, ko se mi izloča ven. Si moram potem nežno umiti nožnico s kamilicami, da se mi umiri.
No po vstavitvi se vleži in počakaj vsaj pol urce, pol ti bo manj ven teklo, pa po vsakem vnosu ali uriniranju si obriši tamalo s kakšnimi vlažilnimi otroškimi robčki, najboljše so men od Beauty Baby od Müllerja pa celo nosečnost nisem mela problemov s tamalo čeprov sem mela izcedke. Pomoje te nožnica ne peče zarad prometriuma ampak kake infekcije ali vnetja.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.1.2009 19:39:34   
lučka 25

Ja, Lučka, se mi zdi, da je bilo prejšnji teden, ko sva se srečali ob 5.30 pred ordinacijo v Dravljah...šiba, šiba, saj ti si že pred NS, krasno!user posted image

Ja ampak to je pa res. Kot, da bi bilo to včeraj.

Neposredna povezava do sporočila: 341
5.1.2009 19:42:19   
lučka 25

No po vstavitvi se vleži in počakaj vsaj pol urce, pol ti bo manj ven teklo, pa po vsakem vnosu ali uriniranju si obriši tamalo s kakšnimi vlažilnimi otroškimi robčki, najboljše so men od Beauty Baby od Müllerja pa celo nosečnost nisem mela problemov s tamalo čeprov sem mela izcedke. Pomoje te nožnica ne peče zarad prometriuma ampak kake infekcije ali vnetja.

Ja, saj opnavadi ležim potem od pol ure pa do ene. Je pa res, da em zjutraj ne, zvečer pa. Pa ko grem potem na WC, se obrišem z otroškim robčkom, pa še umijem se. Mogoče pa me peče tudi zaradi tako močnega urina, ker od kar pijem čaj za nosečnice in B panten, se mi izloča močnejši urin.
Ma pa saj bo, kaj čmo jamrat.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.1.2009 19:57:32   
Shuka

Ja, saj opnavadi ležim potem od pol ure pa do ene. Je pa res, da em zjutraj ne, zvečer pa. Pa ko grem potem na WC, se obrišem z otroškim robčkom, pa še umijem se. Mogoče pa me peče tudi zaradi tako močnega urina, ker od kar pijem čaj za nosečnice in B panten, se mi izloča močnejši urin.
Kolk pa kej piješ tekočine? Kaj pa, če bi probala sam z vodo naprej, da bi malo opustila čaj za nosečnice, pa upam,d a se ne nalivaš z njim, naj bi ga spila do 3 skodelice na dan ostalo pa drug čaj ali voda, pa čist verjetno maš močnejši urin zarad B kompleksa, čeprov zakaj ti ga je g. že predpisal?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.1.2009 20:02:20   
Shuka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Torek, 06.01.
Sonček33 - pregled (38 t)
Kisci - pregled
Bumo - UZ

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.1.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ

Torek
, 13.1.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.1.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.1.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.1.
Lučka 25 - posvetovalnica

Torek, 03.02.
ledenka - pregled

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarjauser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajatina greje user posted image user posted image test 05.01.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image , Blančuser posted image , Sulfinijauser posted image , Shadowuser posted image , Rebyuser posted image , Bumouser posted image , Serendipityuser posted image , Obayifouser posted image , Krucefiksuser posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image         

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 344
    5.1.2009 20:02:55   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O Kruce si že nazaj? Ti je ratalo dobit lecnije tud zame? Se na ZS zmenva za primopredajo, če je ratalo?

Itak beyba!user posted image Je že na kamionđinu od PTT. Sem poslal po povzetju....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 345
    5.1.2009 20:07:34   
    lučka 25

Kolk pa kej piješ tekočine? Kaj pa, če bi probala sam z vodo naprej, da bi malo opustila čaj za nosečnice, pa upam,d a se ne nalivaš z njim, naj bi ga spila do 3 skodelice na dan ostalo pa drug čaj ali voda, pa čist verjetno maš močnejši urin zarad B kompleksa, čeprov zakaj ti ga je g. že predpisal?

Čaja popijem 2 skodelci na dan ali pa celo samo eno. B kompleks pa mi je predpisal, ker sem imela kri v urinu, ampak čez slab teden je bila potem voda v redu. Pijem pa potem še vodo. Bom res probala kak dan brez čaja, da se vse malo umiri. Pa potem poročam, kako gre naprej.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 346
    5.1.2009 20:32:09   
    Kruce Fiks

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

Am, kam pa kaj je to treba? Jaz bi se namreč rad pridružil Reby na UZ seznamu 12.1. 2009user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 347
    5.1.2009 20:37:41   
    pika.po
    IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Am, kam pa kaj je to treba? Jaz bi se namreč rad pridružil Reby na UZ seznamu 12.1. 2009user posted image

Kruce, kar tule v postu napišeš, odebeliš in podčrtaš, bo čist ok user posted image  in Shuka in Mismis ziher ne bota spregledali... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 348
    5.1.2009 20:44:53   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem z morfologije, naslednji pregled bo pa 3.2. user posted image

no, naš fantina (to bo tud ostal user posted image ) je velik, težek 524 g, vse na mestu in vse ok. je bila pa nora gneča, že čakala sem skor pol ure, pa še v ordinaciji sem bila pol ure... moj je bil čist nesrečen. no, kaj pa ni šel z mano not user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 349
    5.1.2009 20:47:27   
    gloria
    gloria, ampak meni gre že pri nosečnosti tako hitro čas, kako gre šele tebi ob Nikcu. Kar malo prehitro a ne?

lučka v petek bo že 4 mesceuser posted image .....ta čas gre tko hiter da bi ga kr ustavla za en čas....
    ...ti si dober.....nabavljaš stvariuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?