kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kajsica, kdaj pa ti kličeš, mislim a je tvoja ? Jaz bom počakala, da pride, potem pa kličem sestro Miro in ji bom kar zatežila, da že od septembra čakam na to, če pa bo rekla, da marca, se bom vadila na službene obveznosti. Ma sploh ne vem, kaj narediti, so mi vse načrte pokvarili s tole informacijo. Kar se tiče postopkov, se mi zdi, da ste se narobe razumele s Kajšico, in sicer Kajši ni mislila, da je plačljiv postopek z zamrznjenčki, temveč da je plačljiv celoten postopek od stimulacije, punkcije in ET-ja. To plača zavarovalnica, glede na to da so pa zamrznjenčki iz postopkov ne dobi GK LJ nobenega denarja za prenos le teh. Kar pomeni, da praktično delajo zastonj, dela je pa skoraj ravno toliko kot s postopkom, če upoštevaš, da ti morajo vsak dan vzeti kri, pa lulaš na palčko, pa UZ in nato ET. Predvidevam, da so zato ustavili postopke z zamrznjenčki, saj so imeli decembra bolj malo postopkov, sedaj bodo pa začeli s polno paro in se bojijo, da ne bodo sfolgali vsega. Dobro jutro vsem skupaj! No pa je Mišmiš napisala kar sem hotla jaz vam razložit......ma jaz še pisat ne znam več prav al kaj!!! Ja Mišmiš, jaz bom enostavno tja šla in se bom dogovorila, tako ali pa drugače, ker opažam, da gredo druge že 2 v postopek, ko še jaz kar čakam na ET zmrznjenčkov....Babike moje drage, ne me narobe razumet, nisem fauš nobeni, sam me pa razjezi to, da če imaš zmrznjenčka, moraš zaradi razlogov, kot jih je napisala Mišmiš, počakat in ti vse skupaj prelagajo...torej smo na slabšem.... M pa pričakujen naslednji teden!!!
|