Reby
|
Daaaaan vsem skupaj, Sonček - prečudovit dan si naredila! Mismis - sem še živa, ampak malo sem se odklopila od neta. Priznam, da je fajn bit doma, ampak po dobrem mesecu si pa tu in tam želim it v službo, direktor me prav pogreša, celo tako, da mi je danes dal božičnico :), pa še TV-ja in računalnika sem naveličana, okrog pa se ne smem potikat. Počutim pa se super, nič mi ni slabo, ne bruham, tudi izcedkov ni - kot da nisem nosečka... Zarja - pa sej to ni res, pa tako trdno sem držala pesti in mislila nate, žal mi je, tok sem žalostna, sploh ti ne znam povedat .... Obi - super za srček, to je pa lepa novica, je pa priden tale tvoj otročiček, pr mojmu se pa še žal kasneje kot pri tebi še nč ni slišalo, me je kr mal strah drugega ponedeljka... Blanči - jeeee, bravo za manekenčka, pridna Hedi - samo, da si bolje in zdrava, le privošči si dopust, pa na sosedo ne pozabi, še vedno velja :) 1122* - tudi tebi veliko in želim ti, da bi šla čimprej po pingvinčke Kruce - upam, da ti ni preveč hudo ob tvoji tečki nosečki , čakam na tvoj info glede Prometriuma, še enkrat hvala Gigi - kako se počutiš? Te še matra? Kje se je izgubila Kajatina? Danes bi morala sporočiti novičko... BB - super za špikece in Reškota!!! Gretka in mismis - držim pesti za NE Upam, da nisem kej novega spustila, ker nisem veliko brala za nazaj. Lepe pozdravčke vsem!!!!
|