|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
5.1.2009 13:48:26   
miska73
Zarja srce moje malo. Te močno objemčak in mislim nate.user posted image
Drži se pupa naša zlata.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.1.2009 13:52:29   
Goldy
Zarja - res se držita s tvojim, jočita, preklinjajta, se tolažita, vse samo da gre bolečina ven....amapk bo sonce posijalo tudi za vaju!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.1.2009 13:56:44   
T1979
user posted image  Zarja hudo, hudo mi je zate. user posted image  Bodi močna.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.1.2009 14:11:49   
blanč
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarja, žal mi je, hudo mi je zate, za vajuuser posted image user posted image user posted image . Upam, da se čimprej sestavita, zadihata, da bolečina mine in gresta naprej. Mislim nateuser posted image   

user posted image user posted image žal mi je.Bodi močnauser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.1.2009 14:14:24   
sonček33
Zarja, življenje včasih ni pravično in nas preizkuša na najbolj boleče načine. Bodi pogumna. Stisni se k svojemu dragemu. Čas bo na tvoji strani.
Rade te imamo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.1.2009 14:20:28   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obi, si že nazaj od Reškota?

sem, pravi, da je lepa nosečnost, da je srček že v akciji (ampak priznam, da mi ni jasno, kje je on to vidu)
na kontrolo v Graz gremo pa v petek 9.1.

me je pa že strah, kako bom jutr nardila 150km v službo in nazaj, ko mi je blo že v teh 20 min slabo, da sem pihala ko lokomotiva 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.1.2009 14:22:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obi, si že nazaj od Reškota?

sem, pravi, da je lepa nosečnost, da je srček že v akciji (ampak priznam, da mi ni jasno, kje je on to vidu)
na kontrolo v Graz gremo pa v petek 9.1.

me je pa že strah, kako bom jutr nardila 150km v službo in nazaj, ko mi je blo že v teh 20 min slabo, da sem pihala ko lokomotiva 

Obi, čestitke za user posted image
Kaj pa če bi ti šla kar na bolniško, probaj se dogovoriti s svojo osebno zdravnico, probati ni greh user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.1.2009 14:41:37   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Dobro jutro. kako smo kaj na prvi delovni dan???
Jaz sem pa danes dobila materinsko knjižico pa fotko dveh manekenov, ki sta danes stara 9 tednov in velika že 2cm-prava orjakauser posted image . Mi je ginekologinja kazala nekaj v smislu rokic pa nogic, samo kaj morem starost pač, ker jaz nisem nič vidlauser posted image .
Zdej grem jest, ker sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.1.2009 14:43:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Punce žal je tisto kar mislite user posted image  user posted image  user posted image

Zarči srčica izjoči bolečino. Kot sem ti že napisala..le čas naredi svoje. Stiskaj se močno k dragemu in verjemi, čez čas bo bolje. Drži se lubica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ZARČI  držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.1.2009 14:46:37   
gloria
Sonči že kaj akcijeuser posted image
...pozdrav vsem...kak lep dan je danes pri nas....smo že bili na sprehodu zdej pa mali spi jaz pa na hiterco skočim tuki.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.1.2009 14:52:44   
Reby
Daaaaan vsem skupaj, Sonček - prečudovit dan si naredila!
Mismis - sem še živa, ampak malo sem se odklopila od neta. Priznam, da je fajn bit doma, ampak po dobrem mesecu si pa tu in tam želim it v službo, direktor me prav pogreša, celo tako, da mi je danes dal božičnico :), pa še TV-ja in računalnika sem naveličana, okrog pa se ne smem potikat. Počutim pa se super, nič mi ni slabo, ne bruham, tudi izcedkov ni - kot da nisem nosečka...
Zarja - pa sej to ni res, pa tako trdno sem držala pesti in mislila nate, žal mi je, tok sem žalostna, sploh ti ne znam povedat .... user posted image
Obi - super za srček, to je pa lepa novica, je pa priden tale tvoj otročiček, pr mojmu se pa še žal kasneje kot pri tebi še nč ni slišalo, me je kr mal strah drugega ponedeljka...
Blanči - jeeee, bravo za manekenčka, pridna user posted image  
Hedi - samo, da si bolje in zdrava, le privošči si dopust, pa na sosedo ne pozabi, še vedno velja :)
1122* - tudi tebi veliko user posted image  in želim ti, da bi šla čimprej po pingvinčke
Kruce - upam, da ti ni preveč hudo ob tvoji tečki nosečki user posted image , čakam na tvoj info glede Prometriuma, še enkrat hvala
Gigi - kako se počutiš? Te še matra?
Kje se je izgubila Kajatina? Danes bi morala sporočiti novičko...
BB - super za špikece in Reškota!!!
Gretka in mismis - držim pesti za NE user posted image

Upam, da nisem kej novega spustila, ker nisem veliko brala za nazaj.
Lepe pozdravčke vsem!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.1.2009 15:02:22   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Obi - super za srček, to je pa lepa novica, je pa priden tale tvoj otročiček, pr mojmu se pa še žal kasneje kot pri tebi še nč ni slišalo, me je kr mal strah drugega ponedeljka...

slišalo se ni... Reško je reku, da je videt, da utripa.
nič naj te ne bo strah, pričakuj najboljše!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.1.2009 15:12:23   
Anonimen
T1979 je Reš dobil nove koncesije? Bi mogla zdaj bit samoplačnica?

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
5.1.2009 15:19:11   
T1979
Pozdravljena anonimna,

Reš je dobil postopke na koncesijo. Tako da imam sedaj ta postopek preko ZZZS.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.1.2009 15:20:43   
T1979
Površno berem,

prejšnji postopek sem imela samoplačniškega, tako da če bi bil še ta bi bila mal huda.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.1.2009 15:26:56   
Kruce Fiks

Kruce - upam, da ti ni preveč hudo ob tvoji tečki nosečki user posted image , čakam na tvoj info glede Prometriuma, še enkrat hvala

Ojla! Jaz sedaj štartam iz službe proti Fernetičem, če pridem do časa domov pošljem še danes...

Swa se slišala z atejem, mu povem novičko in ne rečem 2x da se ni s stola zvrnuuser posted image

Ful vesel! Greva k njemu v ponedeljek na UZ pa bo potem določil dozo prometriuma, tako da ga danes kar na slepo kupim 5 škatel.

No od Merlota mi je svetovano da greva že ta teden k svojemu G. na UZ, ker naj bi bila po Klomifenu velika verjetnost izvenmaterične n. Tako da po vsej verjetnosti že jutri ali pa  četrtek prvič vidimo kako pikico...

Ima katera v ponedeljek okrog 12h ordunge pri ateju??

No, sedaj ko slišim za Zarjo me pa še bolj naviva po želodcuuser posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 5.1.2009 15:27:48 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.1.2009 15:28:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

slišalo se ni... Reško je reku, da je videt, da utripa.
nič naj te ne bo strah, pričakuj najboljše!

sliši se kasneje user posted image  on je zagotovo videl, če ne bi, ne bi rekel. čestitam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.1.2009 15:33:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Površno berem,

prejšnji postopek sem imela samoplačniškega, tako da če bi bil še ta bi bila mal huda.
Če je prvi samoplačniški ti drugi priprada brezplačni oz. na ZZZS. Se še ni zgodilo, da bi tudi drugega zaporednega morali plačati.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.1.2009 15:35:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ojla! Jaz sedaj štartam iz službe proti Fernetičem, če pridem do časa domov pošljem še danes...

Swa se slišala z atejem, mu povem novičko in ne rečem 2x da se ni s stola zvrnuuser posted image

Ful vesel! Greva k njemu v ponedeljek na UZ pa bo potem določil dozo prometriuma, tako da ga danes kar na slepo kupim 5 škatel.

No od Merlota mi je svetovano da greva že ta teden k svojemu G. na UZ, ker naj bi bila po Klomifenu velika verjetnost izvenmaterične n. Tako da po vsej verjetnosti že jutri ali pa  četrtek prvič vidimo kako pikico...

No, sedaj ko slišim za Zarjo me pa še bolj naviva po želodcuuser posted image
Na tvojem mestu bi kupila 10 škatel, še vedno jih lahko prodaš, do 12 tedna je še dolga pa nikoli se pri 12 t ne konča z danes na jutri. Toliko v nasvet.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.1.2009 15:35:49   
Fargesia
 Zarja, ....user posted image     user posted image     user posted image

Obi, čestitke za srček!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.1.2009 15:53:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ja, super si, sem ful vesela!!!! Če tudi jutri pošlješ, bo dovolj, imam še za 3 dni :)
Ja, jaz imam v ponedeljek ob 12. pri Reškotu. Fajn, se bomo vidli, pa lahko gremo potem na kakšno kavico...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.1.2009 16:37:50   
pika.po
Zarja žal mi je, da se je takole končalo user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
Mislim nate in ti želim, da se čimprej pobereš! Drži se!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.1.2009 16:40:48   
pika.po
Obi user posted image user posted image user posted image  za user posted image !

Kje se pa Kajatina skriva? Je bil danes dan za testek...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.1.2009 16:48:48   
kajsica
Babike eno vprašanje!  Nujno rabim info!!!!

Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico?

Zarči moja.......samo izjoči se...boš videla da bo bolje!!!!user posted image user posted image user posted image

Obi tebi pa čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Če je atej rekel......potem je to res! V kolikor ga jaz poznam, ne slepomiši! Tako da čestitke za user posted image !!!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.1.2009 16:49:37   
Serendipity
Ojla prinčipese,

po skoraj dvotedenskem internetnem mrku (jao sem vas pogrešala - full full fuuuull!) se javljam na raport. Ne vem če je ajsi ali pa sunshine poročali, smo slišali v ponedeljek srčeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  priznam, da še takih solzic sreče nisem nikoli spuščala kot takrat. V sredo imem posvet pri osebni G pa poročam naprej.
Torej za podatkovnik: Se* sreda, 7.1.09 - pregled pri osebni G in UZ user posted image

Zdaj pa grem prebrat tele litanije za nazaj... čeprav sem pravkar zasledila žalostno zarjino novičko.... OBJEM zate draga zarja. Mislim nate ...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?