|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
5.1.2009 16:51:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Babike eno vprašanje!  Nujno rabim info!!!!

Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico?

Eh, sem blond. Popravljam sporočilo - sem mislila, da misliš Utrogestan user posted image  user posted image  Vsekakor pa ti lahko posredujem telefonsko številko avstrijske lekarne, če ti pride v poštev... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.1.2009 17:00:21 >

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.1.2009 17:02:57   
gigi1
Se*kica draga smo že prenesli novičko user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela zate. Sem ujela, da si rota virus staknila. Si boljša?

Obi user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za srčka. Tolk sem vesela user posted image

Pupe drage jaz sem skočila nahitro polulat CB, k moje user posted image  še ni in kot sem predvidevala -. Torej gremo naprej se špikat. Malček sem potihem upala, da se ne bo treba, čeprav sem vedla da so šanse minimalne. No bom vsaj lahko danes kakšen glaž rdečega spila, da jo prikličem. Pa tolk sem se med prazniki nazaj držala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.1.2009 17:08:47   
gigi1
Kajši tole sem najdla

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?p=1284631&sid=e6f5ba66ba9cbe8a35c55c16d4bbb695

Je še številka od ene lekarne, kjer prodajajo gonal in suprefact. Verjetno se da dobiti tudi klomifen brez recepta. Uspela sem razbrat, da je cena za lekarne 47 KN (se pravi + marža+ DDV)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.1.2009 17:08:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Se*kica draga smo že prenesli novičko user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela zate. Sem ujela, da si rota virus staknila. Si boljša?

Pupe drage jaz sem skočila nahitro polulat CB, k moje user posted image  še ni in kot sem predvidevala -. Torej gremo naprej se špikat. Malček sem potihem upala, da se ne bo treba, čeprav sem vedla da so šanse minimalne. No bom vsaj lahko danes kakšen glaž rdečega spila, da jo prikličem. Pa tolk sem se med prazniki nazaj držala user posted image

Hvala žuži moja. ja, tale rota shit (dobesedno, lepo prosim) je najprej ujel možeka in potem čez slab teden še mene. Ma sem že boljše. user posted image

Uh, tebi pa se špike špoke začnejo? No, če že ni pluska pokazal test zdaj (GRRRRR) bo ga pa pokazal na koncu postopka. Držim pestke zate!

OBI - super za tik-tak! če je Reško vido, te ma dečko že praf! user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.1.2009 17:15:43   
bambi75
Blančika user posted image  za MK in tvoja dva manekena. Kok sm jaz vesela.

Obi tudi tebi čestitke za utripanje user posted image .

Se* za tebe pa že vemo ja. user posted image  Še enkrat čestitke.

Zarjica draga zate pa res ne bvem kako te naj potolažim. Izjoči svojo bolečino in upam, da boš kmalu spet ta prava Zarja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
5.1.2009 17:17:57   
Abra
Pozdravljene pupke in fantje!

Midve sva od sobote doma user posted image To podaljšano bivanje pa ni blo zaradi gimnastičarke, temveč zaradi mene. Ti dohtarji znajo bit včasih res pocarji ... zdaj imam še antibiotike in upam, da mi ne bo treba nazaj. Namesto, da bi šli že v začetku tedna domov, smo z očijem praznovali silvestrovo v porodnišnici (očki lahko pridejo med 23. in 1. uro) Ni blo posebej romantično, malo previjanja in hranjenja user posted image user posted image user posted image pa spat user posted image Pupa je bla res majhna in lahka, a že lepo napreduje. Ima že polna lica, pa tut v okončine že počasi dobiva. Ko bi ji lahko le mama kaj dala user posted image ona pa tako koščeno rit. Je pa zelo živahna, na previjalni se tko obrača, res prava gimnastičarka user posted image že po porodu je dobila super ocene, kot bi bla donošen in ravno prav težek otrok. Čez dan v glavnem spi, ponoči bi pa žurala ... tipično, strelka user posted image jo bova že navadila reda user posted image

Sem upala, da bom prebrala same krasne novice. user posted image Zarči moja ne veš, kako mi je hudo. Sem veliko nate mislila in upala, da je bil plusek ... jaz sem šla lani ravno v tem času skozi to moro, čez dva dni bo obletnica abrazije, takrat si niti v sanjah nisem mogla mislit, da bom čez leto že cartala tako krasno pupo.

Obi, tudi zate sem pa res vesela, da je ratalo user posted image user posted image če je Reš videl srček, je že moral tam bit, on si ne zmišljuje user posted image lepo in mirno nosečnost, pa zdravega otročka!

Kruce user posted image user posted image user posted image sem jaz vedla, da vama ne bo treba do postopka user posted image še dobro, da ata ni v decembru delal, imata vse špikanje prišparano user posted image ne razmišljajta o IVM in ostalih nevšečnostih, ker je vse ok!

Gigi in Pikovit pa že sredi postopka user posted image navijam!

Hvala za vse dobre želje, smse, ko bo kaj več časa bom še kaj napisala in odgovorila na zsje. Rada vas imam in mislim in navijam za vse!

Neposredna povezava do sporočila: 306
5.1.2009 17:19:14   
sonček33
Abra predno sploh preberem tvoj post, joj kako sem te vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.1.2009 17:20:44   
bbpikica
Dan vsem.

joj Gigi upam da je res tako in da bo tanartabuljš res prnesl en velik+

Grethy to je tko fino pa simpl, nč ampul nč mešanja nč menjanja igl, sam naštelaš nastviš iglo in tadaaa gotovo, ampak sem pa vsa neki čudna tko k bi bla mal pijanauser posted image  pa ful zaspana.

Heidi in Noki lepo da sta obe še vedno 3v1 naj otroci res še malo počakajo

Mismis tale tvoj kužon je bil pa res taglavn na Rakitni user posted image  si kar predstavljam kako so gledali, znakci so pa prisotni, kot sem že napisala sem ko bi bla mal pijana pa kr skoz sem zaspana pa itak vsa čudnauser posted image

Blanč jupi za tvoja manekena in kar pridno papaj da ne bosta lačnauser posted image

T1979 to sem ga jaz včeraj zjutraj v ddobro voljo spravlauser posted image , čestitke za začetek

Zarja user posted image user posted image user posted image  vse ostalo so ti pa že punce napisale in se jim samo pridružujemuser posted image user posted image user posted image

Obi lepo za srček, pa mogoče bi bla res raj doma da se nebi tolk vozila

Reby to je pa super da se dobro počutišuser posted image

Shuka sem včeraj pozabla dat podatke za seznamček tko me ata Reš presenetil 1 UZ v petek 09.01

Evo tolk za zdaj.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.1.2009 17:21:25   
sonček33
aBra -samo da sta doma, da sta ok...da mala je in da rastete. A imena nam pa ne izdaš? Ma jaz sem firbec res.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.1.2009 17:21:44   
gigi1
Abrica zlata user posted image  user posted image  user posted image  JUPIIIII samo, da ste doma in dobro. Zakaj so ti pa dali antibiotik? Upam, da je pritisk paderl in da se bolje počutiš. Prav razveselila si me s svojim postom user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.1.2009 17:35:15   
gloria
ABRA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...komi sem čakala da se javiš...sam da ste zdej ok...kok je pa gimnastičarki imeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.1.2009 17:36:38   
lara light
Abrica, oooo, lepo, dobrodošli doma! user posted image user posted image Princeska raste pridno, mamica prihaja k sebi, upam, da se pritisk uredi, da boš čimprej v formi in uživala v družinskih radostih!user posted image
Pridi še kaj na obisk!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.1.2009 17:36:39   
bbpikica
Abra lepo da ste končno domauser posted image in upam da ni kakšnih hujših zdravstvenih zapletov ko imaš antibiotikuser posted image

Gigi mene bi sicer bolj razveselil če bi zdaj nalulala en veli +user posted image ampak tud tist ki ga boš nalulala čez dobre štiri tedne bo doberuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.1.2009 17:39:54   
gloria
Pupe drage jaz sem skočila nahitro polulat CB, k moje še ni in kot sem predvidevala -.

gigi pejt ti juter še enkrat lulatuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.1.2009 18:16:17   
gigi1
Se* sam, da sta boljša. Špike so se pa začele že slab teden nazaj...pa še me čakajo user posted image

BB zlata si, ampak če ni.. še vojska ne more vzet user posted image . Jaz bomčez 4 tedne imela šele ET (in še to, če bo vse posreči. Na GK je dolg postopek res dolg user posted image )

Glorija saj bom lulala, sam na palčko zdaj nekaj časa ne user posted image  user posted image  user posted image

Pupike, ki imate zmznjenčke in ste na GK., Ravno me je prijateljica klicala in so ji rekli, da za zmrznjenčke ne naročajo do marca. Njej potečejo vsi izvidi in ji je dr. V. rekel da mora it januarja v postopek, pa ji je sr. Mira danes rekla, da ima strogo prepoved naročanja za zmznjenčke (pa že ima številko in so minili več kot 3je meseci od postopka).
Upam, da imate vse zmenjeno, da ne bo kakšnih neljubih presenečenjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.1.2009 18:29:27   
Kicsi
Ojla.
Zarči,zelo mi je žal user posted image ,bodi močna..

Blanč,čestitke user posted image user posted image .

Abra,lepo se rihtite.Kako pa je ime tvoji princeski ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.1.2009 18:30:18   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupike, ki imate zmznjenčke in ste na GK., Ravno me je prijateljica klicala in so ji rekli, da za zmrznjenčke ne naročajo do marca. Njej potečejo vsi izvidi in ji je dr. V. rekel da mora it januarja v postopek, pa ji je sr. Mira danes rekla, da ima strogo prepoved naročanja za zmznjenčke (pa že ima številko in so minili več kot 3je meseci od postopka).
Upam, da imate vse zmenjeno, da ne bo kakšnih neljubih presenečenjuser posted image user posted image user posted image

Kaj??????? Grem pa ja tja pa tako galamo spet zapelem, da bo joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Nič več se jim ne pustim!!! Kaj to pomeni, da če mamo zmrznjenčke smo na slabšem, ker moramo čakati na njih 6 mesecev, ko ene dajo že 2 postopka skoz!!!! kAR NAJ MI PROBA REČT DA ME NE VZAME????? Bemti, mi je to pritisk dvignalo!!!! Jaz grem januarja, če ne.......kar naj probajo!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.1.2009 18:34:34   
gigi1
Kajši ravno na vaju z Mišmiško sem mislila user posted image . Me je prav zaskrbelo, ko me je prijateljica klicala. Je bila čisto iz sebe. Oprosti, ker sem te v slabo voljo spravila...pa se mi je zdelo boljš, da veste kaj vas čaka...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.1.2009 18:36:33   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ojla! Jaz sedaj štartam iz službe proti Fernetičem, če pridem do časa domov pošljem še danes...

Ima katera v ponedeljek okrog 12h ordunge pri ateju??

Ja, super si, sem ful vesela!!!! Če tudi jutri pošlješ, bo dovolj, imam še za 3 dni :)
Ja, jaz imam v ponedeljek ob 12. pri Reškotu. Fajn, se bomo vidli, pa lahko gremo potem na kakšno kavico...

Je, je, je! Superca! Waw kr na eno pico ane!

Evo zdaj me odpelje mrcina na sprehod do pošte....

Kajsica, jest sm nabavil danes 12 škatel in če rabiš za krizo rešit......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.1.2009 18:38:31   
gigi1
O Kruce si že nazaj? Ti je ratalo dobit lecnije tud zame? Se na ZS zmenva za primopredajo, če je ratalo?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.1.2009 18:43:57   
ledenka
Abra user posted image user posted image user posted image  te je super lepo videt! čestitam za zdravo pupo, pa ko bo kaj topleje, se res lahko zmeniva za čajček user posted image  

sem z morfologije, naslednji pregled bo pa 3.2. user posted image

no, naš fantina (to bo tud ostal user posted image ) je velik, težek 524 g, vse na mestu in vse ok. je bila pa nora gneča, že čakala sem skor pol ure, pa še v ordinaciji sem bila pol ure... moj je bil čist nesrečen. no, kaj pa ni šel z mano not user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.1.2009 18:50:04   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ojla! Jaz sedaj štartam iz službe proti Fernetičem, če pridem do časa domov pošljem še danes...

Ima katera v ponedeljek okrog 12h ordunge pri ateju??

Ja, super si, sem ful vesela!!!! Če tudi jutri pošlješ, bo dovolj, imam še za 3 dni :)
Ja, jaz imam v ponedeljek ob 12. pri Reškotu. Fajn, se bomo vidli, pa lahko gremo potem na kakšno kavico...

Je, je, je! Superca! Waw kr na eno pico ane!

Evo zdaj me odpelje mrcina na sprehod do pošte....

Kajsica, jest sm nabavil danes 12 škatel in če rabiš za krizo rešit......

Ja, ti si pa res enkraten, najmanj pizzo!!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.1.2009 18:56:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Na tvojem mestu bi kupila 10 škatel, še vedno jih lahko prodaš, do 12 tedna je še dolga pa nikoli se pri 12 t ne konča z danes na jutri. Toliko v nasvet.

Shuka, si krucetu omenila za Prometrium. Koliko časa ga moraš jemati. Midva sva ata čist pozabila povedat. Naslednji ponedeljek imava NS, pa ga mislim do takrat sigurno še jemati 2x na dan. A naj potem še par dni po 1 na dan? Kako si ti jemala?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.1.2009 19:04:19   
lara light
Ajsi, super za velicga fantauser posted image

Lučka, prometrium jemlješ do nuhalne isto kot do sedajuser posted image . Od nuhalne naprej, jaz nič več.

Kajsi, sporoči kaj si zrihtala na Gkuser posted image

Gigi, kmalu bo tu datum za nov testek!user posted image  Navijam sončica!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 5.1.2009 19:05:00 >

Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.1.2009 19:07:52   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Abra user posted image user posted image user posted image  te je super lepo videt! čestitam za zdravo pupo, pa ko bo kaj topleje, se res lahko zmeniva za čajček user posted image  

sem z morfologije, naslednji pregled bo pa 3.2. user posted image

no, naš fantina (to bo tud ostal user posted image ) je velik, težek 524 g, vse na mestu in vse ok. je bila pa nora gneča, že čakala sem skor pol ure, pa še v ordinaciji sem bila pol ure... moj je bil čist nesrečen. no, kaj pa ni šel z mano not user posted image  

Zakaj pa ni šel s tabo?user posted image  Moja G mi je rekla, da je zaželjeno da je zraven na MF. Mah sem firbec, samo da je vse ok in da si z lepimi novicami potolažila 1urno čakanje.

Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.