Abra
|
Pozdravljene pupke in fantje! Midve sva od sobote doma To podaljšano bivanje pa ni blo zaradi gimnastičarke, temveč zaradi mene. Ti dohtarji znajo bit včasih res pocarji ... zdaj imam še antibiotike in upam, da mi ne bo treba nazaj. Namesto, da bi šli že v začetku tedna domov, smo z očijem praznovali silvestrovo v porodnišnici (očki lahko pridejo med 23. in 1. uro) Ni blo posebej romantično, malo previjanja in hranjenja pa spat Pupa je bla res majhna in lahka, a že lepo napreduje. Ima že polna lica, pa tut v okončine že počasi dobiva. Ko bi ji lahko le mama kaj dala ona pa tako koščeno rit. Je pa zelo živahna, na previjalni se tko obrača, res prava gimnastičarka že po porodu je dobila super ocene, kot bi bla donošen in ravno prav težek otrok. Čez dan v glavnem spi, ponoči bi pa žurala ... tipično, strelka jo bova že navadila reda Sem upala, da bom prebrala same krasne novice. Zarči moja ne veš, kako mi je hudo. Sem veliko nate mislila in upala, da je bil plusek ... jaz sem šla lani ravno v tem času skozi to moro, čez dva dni bo obletnica abrazije, takrat si niti v sanjah nisem mogla mislit, da bom čez leto že cartala tako krasno pupo. Obi, tudi zate sem pa res vesela, da je ratalo če je Reš videl srček, je že moral tam bit, on si ne zmišljuje lepo in mirno nosečnost, pa zdravega otročka! Kruce sem jaz vedla, da vama ne bo treba do postopka še dobro, da ata ni v decembru delal, imata vse špikanje prišparano ne razmišljajta o IVM in ostalih nevšečnostih, ker je vse ok! Gigi in Pikovit pa že sredi postopka navijam! Hvala za vse dobre želje, smse, ko bo kaj več časa bom še kaj napisala in odgovorila na zsje. Rada vas imam in mislim in navijam za vse!
|