|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
5.1.2009 9:08:15   
hedviga
Žijo pupike!!!

Najprej enga zdravga in plodnega vam želim!

Torej, da ne bo panike, midve z Noki sva obe še v enem kosu. oz vsaka v svojem enem kosu. Se pravi dva kosa po 3.user posted image user posted image
Ker pa je nov let že tuki, naju obe daje že enu mal panike in posledica je tole zanemarjanje RR.
Noki, sej ne zamerš k sem napisala za obe a ne? user posted image

Panika pomeni- histerično razmišljanje kaj bi bilo nujno še kupiti, histerično razmišljanje kako bi bilo fino sestavit posteljice, histerično razmišljanje o pranju oblačilc...potem pa počitek od histeričnega razmišljanja user posted image
Brez heca ena z dvojčki, ki je imela en teden pred mano rok je že rodila. Ampak mi ker smo mejhni smo rekli, da rabimo še en mesec in nič manj, tako.
Brcike so se spremenile, ni več nabijanja,razem sem in tja. Se pa cel trebuh premakne in sem in tja ven pogleda cela peta al  pest al kaj user posted image  Ma to je res hec.. Sicer me dajejo klasične težave od krčev v nogah, pa zgaga, pa....k sreči zaenkrat ne otekam in se še kar nekak premikam...Bi dala kakšno slikico gor, pa mam same take nage...Morm mojmu rečt, da me enkrat oblečeno slika. user posted image
Sicer pa sva se odločila, če bo seveda v petek na pregledu še vse ok, da greva drug teden v kranjsko goro, zaužit še zadnje dneve "svobode".

Vsem uspešnim in manj uspešnim eno vlkooo pusooo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.1.2009 9:09:56   
pika.po
Uf, od vsega tegale prazničnega cirkusa smo še na navijanje pozabile!user posted image user posted image user posted image

Go Ajsi go! user posted image user posted image user posted image Pa nič živčna bit, saj veš da bo vse OK! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.1.2009 9:14:29   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo pa se je že začelo, prvi delovni dan v novem letu, jaz pa tako lena. Ma bo že, sej samo še 4x vstanemo, potem bomo pa spet lahko dlje spali.
Včerajšnji dan smo izkoristili za lep sprehod po Rakitni, smo našega kosmatinca vprgli v sanke, da je malega nečaka okoli vlačil. Vam povem, da so jima bili vsi fovš, malemu ker ga tak velik kužon vlači okoli, stari so pa bili fovš, ker so morali sami sanke vleči, da so bili otroci zadovoljni. Naš kužon pa je užival in za prvo vlečenje se je kar dobro izkazal. Priznam pa, da je bilo treba fajn paziti, da ne bi slučajno laufal, ker potem sta z malim kar letela tam po potki. user posted image user posted image user posted image

No, da vidim kakšne so kaj novičke.

1122*, ti kar pokliči sestro Miro, da dobiš številko, po zamrznjenčke greš lahko takoj. Pa še napotnico si zrihtaj po tako kot ti je Kajšica napisala.

Ajsi, dobro zrihtaj danes na morfologiji. user posted image user posted image  Pozdravček tebi in pobču.

Zarja, upam da bo danes vse ok, da je tista kri samo posledica tega, da se je en pikec psolovil in da je drugi full borec. Tole me full spomni na zgodbo, ki jo je imela mojsonček, ona je tudi zelo krvavela takrat ko se je en pikec poslovil, pa poglej jo sedaj.user posted image user posted image

Žižek, veš da mislim nate, kar se pa tiče časa na RR bo sedaj bolje. Sedaj bo naš začel spet na polno delati pri strankah, tako da bo zvečer več časa za druženje. Kdaj pa pričakujemo tvojo tečko, da prešaltaš na Gonal? Ali boš imela Menopur?

Kajši, kje se vidimo, a na GK LJ, če se ne motim imava nekako podoben termin za krvave dneve user posted image user posted image user posted image  in če se bo vse izšlo tako kot mora, bova imeli dr. D-ja na UZ-jih, kot ponavadi...

Kruce, sem že nehala z zajtrki, sedaj sem tudi jaz že v službi, pa bo malo manj časa za zajtrke, sedaj vam lahko začnem strežti virtualno večerjo. Kako je vaša, je kaj bolje, so se krči umirili.

Pikovit, tako se torej ti razvajaš pred psotopki, saj je prav, človek si mora privoščiti.

Lara, kako kaj, so včerajšnji sprehodi uspeli?

Shuka,  a je spet mama hotel v igri

Sonček, upam da ste še vedno 2v1. Držim pestke, da bo mali počakal

Obi, pestke, da bo danes vse OK, Da bo srček delal kot urca in da se bo mamici in atiju orosilo okouser posted image user posted image

BBpikica, kako gre špikanje, kakšni znakci

Gretka, kdaj maš pa ti svojo user posted image  za dobiti, da vidmo, ali bo novoletna akcija prinesla kaj dobrega

Pija, delaj počasi, da nam ne pregoriš, pa ohrani malo energije še za kakšen žur.

pika.po, saj bo hitro minilo do postopka. Pa saj si sedaj zihr imela že 2 user posted image

miška, dobro se poljubčkaj danes. Mi ki imamo r.d. okoli novega leta imamofull veliko smolo, naenkrat full poljubčkov, potem pa celo leto sušauser posted image user posted image

Netka, kako so puppy-ji, a imamo kakšne nove fotke

Reby, kje si se nam ti zgubila?

Hedi, upam da je zdravje bolje

zdej moram pa malo delati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.1.2009 9:33:47   
pika.po
Hedi je lepo slišat, da ste še 3 v 1! user posted image Le ostanite v obeh paketkih (ti in Noki) takole še nekaj časa!user posted image user posted image user posted image

Mismisu ti si me pa zdajle u nulo nasmejala s tole kužon in sanke štorijo. Se mi je kar cel filmček odvrtel, kako z malim drvita čez ovinke, pa jih hoče mal ven metat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.1.2009 9:33:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka, kdaj maš pa ti svojo user posted image  za dobiti, da vidmo, ali bo novoletna akcija prinesla kaj dobrega

Oooooooooo daleč daleč je še to ... proti koncu drugega tedna ...

Kako si ti ??? Si se pozdravla ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.1.2009 9:46:41   
pika.po
Tole hočem že nekaj časa vprašat, pa vedno pozabim.
A je katero po postopku štokalo in žokalo po jajčnikih? Mene je namreč že med postopkom začelo boleti v desnem jajčniku. In me od takrat naprej več al manj stalno boli. Zadnjič me je tako bolelo kot bi me nekdo rezal in se nisem mogla niti sklonit. Mi je mogu moj čevlje obut in zavezat. user posted image user posted image user posted image
Predpostavljam da so jajčniki tolk povečani in grejo počasi skup, al kaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.1.2009 9:49:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Oooooooooo daleč daleč je še to ... proti koncu drugega tedna ...

Kako si ti ??? Si se pozdravla ???

potem jo skupaj NE čakava user posted image user posted image user posted image

zdavje zaenkrat v redu, sedaj se moram pa itak čuvati

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.1.2009 9:51:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Tole hočem že nekaj časa vprašat, pa vedno pozabim.
A je katero po postopku štokalo in žokalo po jajčnikih? Mene je namreč že med postopkom začelo boleti v desnem jajčniku. In me od takrat naprej več al manj stalno boli. Zadnjič me je tako bolelo kot bi me nekdo rezal in se nisem mogla niti sklonit. Mi je mogu moj čevlje obut in zavezat. user posted image user posted image user posted image
Predpostavljam da so jajčniki tolk povečani in grejo počasi skup, al kaj...user posted image user posted image user posted image

pika, jaz tudi mislim, da je to še posledica povečanih jajčnikov in hormonov. Saj veš, da telo potrebuje vsaj 3 mesece, da se spuca od vsega tega sr@nja.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.1.2009 10:08:04   
Shuka
Ojla pupe,

mismis - vidim lepo ste izkoristili sončni dan za vragolije na snegu, Rakitna je ta čas res lepa. In nisem v mama hotelu, ker mava z mojim veliko dela s pospravljanjem stanovanja, pa včeraj je blo tolk lepo vreme da smo mogl it mal ven.user posted image

Zarja - mislim nate, javi se kaj in navijam za najboljše novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi - sej bo vse OK na morfologiji, boš videla, kolk je lepo videt k ti detece raste.user posted image

1112233.. - žal mi je, da ni uspelo, a po zmrznjenčke greš lahko takoj, kot je mismis rekla, le zmeniti se je treba. user posted image

Hedi in noki - lepo, da sta še v enem kosu in ta histerija mi je ful poznana, sploh k mam še 1 mesec pred seboj, pa še ne vse zrihtan, no mogoče 5%user posted image user posted image . En nasvet, soli se ogibajta, da ne bo otekanja, ker ga je proti koncu veliko več, pa magnezij pijta, da ne bo krčev v nogah, pazita nase in na svoje štručke.user posted image

gigi - miška, kako špikice?user posted image

sonček33
- kako sta vidva?user posted image

Obi - držim pestke za danes, da bo UZ pokazal user posted image user posted image

pija - a si že slišala da delo krepa človeka, no ne delaj prevečuser posted image user posted image

Gretka
- greš pančkat?user posted image

pika.po - to so hormoni pa mogoče še psiha kar se zbadanja tiče, drugače sem šla pa jest po abraziji pri 1.M. zakoj v postopek za zmrznjenčke. Če jih nimaš, bi blo pa fino počakat vsaj 3. M, da se telo malo spuca vseh teh hormonov.

Larči - kako ste na primorskem koncu, te kaj zebe? user posted image

Bumo - tud te slabosti bodo minile pa bo kej druzga prišlouser posted image

miška
- naj ti hitro mine delovni tedenuser posted image

Kruce - se bo treba navadit na skrbi v nosečnosti.user posted image

Kajsica - user posted image

Lučka
- kako si soseda? user posted image

anci banci
- vse dobro na NS!user posted image user posted image

Abrico in njeno malo lepotičko pozdravljam in jima želim vse dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so kej Mlinčkovi, Daisy, blanči, Zvezdica - a je še 2v1?, arnejo pogrešam, ....

Če sem kero pozabila in ziher sem jo, se ji opravičujem in jo obenem pozdravljam.user posted image

Grem mal pospravljat, ta teden bo res deloven.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.1.2009 10:10:27   
sonček33
Dobro jutro!

Mismis in šuka, vidve si res vzamete čas in nas lepo "obdelata".
Midva sva še skupaj. Jutri imam pregled, pa bomo videli, če se kaj začenja. Vam sporočim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.1.2009 10:11:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dobro jutro!

Mismis in šuka, vidve si res vzamete čas in nas lepo "obdelata".
Midva sva še skupaj. Jutri imam pregled, pa bomo videli, če se kaj začenja. Vam sporočim.

Vse dobro na pregledu sončiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.1.2009 10:18:43   
Shuka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.

anci banci - NS
ledenka - morfologija
obayifo - UZ (Reš)

Torek, 06.01.
Sonček33 - pregled (38 t)
Kisci - pregled
Bumo - UZ

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju

Četrtek, 08.01.
obayifo - UZ (Graz)

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ

Ponedeljek, 12.1.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ

Torek
, 13.1.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.1.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.1.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.1.
Lučka 25 - posvetovalnica

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337..user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajatina greje user posted image user posted image test 05.01.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image  user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image , Blančuser posted image , Sulfinijauser posted image , Shadowuser posted image , Rebyuser posted image , Bumouser posted image , Serendipityuser posted image , Obayifouser posted image , Zarjauser posted image , Krucefiksuser posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image         

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 237
    5.1.2009 10:22:15   
    lara light
    Dobro jutro! Vem, da je pol dneva okrog, a taka semuser posted image

Zarja, čakam nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Netkič, kako si kaj?user posted image

Gigika, pridna narkica naša, jaz sem tud skoraj vesela, tko kot kajsica, da je vsega tega konc, ker je blo too much, samo kuhinja in miza cele dneveuser posted image ...malo me kolki al medenica al ne vem kaj boli, ma mora tko bit menda, ker rastem v širinouser posted image  S tabo v redu praviš? Fajnuser posted image

Kruce, hvala za kavico. user posted image

1112233 user posted image user posted image user posted image  Žal mi je, čimprej pridi k sebi in potem po zmrznjenčke!user posted image

Pija pazi naseuser posted image
    Ajsi, prnesi lepe rezultatke in predvsem uživaj!user posted image

Grethy, dobro da mata vedve z Blanči Krucetauser posted image  Danes v službi pa lepo počasi...eno za drugim in vmes se spomni kaj lepega..pa bo šlo!user posted image Kaj sem pametna dajat nasvete s kavčauser posted image

Hedika, ja tista z dvojčki konec dec nas je vse mal presenetila! Ampak mi se ne damo, do 38 t v enem kosuuser posted image  Pozdravi mi Nokiuser posted image  Kar počasi, vse boš zrihtala do pravega roka user posted image

Mismis, kruce je ljubosumen, ker tko lepo delaš z nami, jasno ženska rokicauser posted image . Včeraj je bilo 40 min, kerje bilo mraz in sem mela izgovor, da sem drgnila in gnezdila cel božji dan. Ne delaj preveč in lubčka kužonu!user posted image

Pika, naj se hitro uredi tvoje stanjeuser posted image

Shukica, ma ko sem notem ni hudgauser posted image , zunaj pa je ja, prava zima. Kako si ti? Vidim, da tudi nimaš svežih Zarjinih novičk...upam, da se kmalu javi. Bodita mi lepooo s spidemančkom!user posted image

Sonček, fajn opravi ju3 na pregledu!user posted image user posted image

Vsem lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    5.1.2009 10:24:11   
    lara light
    Ponedeljek, 05.01.
    anci banci - NS
    ledenka - morfologija
    obayifo - UZ (Reš)

user posted image  navijam punceuser posted image

še ena moja kavica, za lepši dan
    user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
    5.1.2009 10:29:14   
    gigi1
    Ahoj

Miška jaz je ne pričakujem od včeraj. Če je jutri še ne bo...bom pa lulala na palčko za vsak slučaj user posted image , čeprav se mi zdi, da bo vsak čas tukaj glede na znake. 13.01. imam UZ takrat naj bi dobila menopur za naprej, če ne bo kakšnih neljubih presenečenj (ciste user posted image )
    Vidim, da ste uživali te dni user posted image

Gretka hvala, sem takoj Krucetu sporočila. Sem ugotovila, da Evitol lahko jaz pokurim mojemu pa še tole uvalim (ČGG user posted image )

Šukec evo še kar dobro user posted image . Pa ti? Nič nutele ne konzumiraš?

Sonček upam, da boš jutri na pregledu še primerno zaprta in da še malo počakata.

Ajsi vse bo super user posted image

Pika.po jajčniki so povečani še 3 mesece po stimulaciji. In tudi mene stalno neki žoka tam spodaj, pa zdej že tretjo user posted image  po postopku pričakujem.

Anci Banci dobro opravi danes na NS user posted image user posted image user posted image

Obi upam, da bo danes user posted image  že utripal user posted image

Kajatina a nimaš ti danes test? Navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Hedi in Noki super, da sta še 3v1 naj tako ostane še nekaj časa user posted image user posted image user posted image . Pa zrihtajta počasi vse potrebno, da ne bodo živčki peli zadnje dni.

Abrica mislimo na vas in upamo, da ste doma user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 240
    5.1.2009 10:31:03   
    gigi1
    Larica srce moje lepo helou. Upam, da te bolečine v kolkih ali medenici kmalu minejo user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    5.1.2009 10:33:10   
    T1979
    Lepo jutro vsem skupaj.

I am back again. (to pomeni, da me daste lahko med kandidatke v postopku). user posted image

Lp

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    5.1.2009 10:36:40   
    T1979
    Danes obiščem našega ata Reša, pa bomo videli kako naprej.

Upam, da je dobil kaj postopkov na koncesijo.

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    5.1.2009 10:40:38   
    blanč
    Dobro jutro. kako smo kaj na prvi delovni dan???
    Jaz sem pa danes dobila materinsko knjižico pa fotko dveh manekenov, ki sta danes stara 9 tednov in velika že 2cm-prava orjakauser posted image . Mi je ginekologinja kazala nekaj v smislu rokic pa nogic, samo kaj morem starost pač, ker jaz nisem nič vidlauser posted image .
    Zdej grem jest, ker sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    5.1.2009 10:49:06   
    mismis
    Blanči user posted image user posted image user posted image  za manekena. Kar tako naprej...

T1979, super da štartaš z nami, se mi zdi, da se bo sedaj januarja veliko dogajalo

Žižek, držim pestke, da je ne bo user posted image user posted image

Kajatina, navijamo za pozitiven test user posted image user posted image

Lara, okusna kavica, si jo sama delala? Kar se tiče gnezdenja, ja včasih tudi to treba. Mene je zjutraj skoraj kap, ko sem se zbudila in ugotovila, da moram vstati. Saj samo vstanjanje sploh ni problematično, ker sem itak že navajena, ampak služba

Sonček, pestke, da bo jutri vse OK ter da se bo mali odločil, da bo še malo počakal

Shuka, ja večraj je bil res lep dan, je naš rekel, da smo cele praznike imeli bolj kot ne, neko sr@nje od vremena, sedaj ko bo pa treba v službo pa sonce. Da znoriš

Hedi in Noki, me veseli, da sta še obe 3v1, držim pestke, da bo tako ostalo čim dlje user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    5.1.2009 10:50:41   
    T1979
    Blanči čestitke za manekena user posted image  user posted image . Le tako naprej.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    5.1.2009 10:52:09   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz sem pa danes dobila materinsko knjižico pa fotko dveh manekenov, ki sta danes stara 9 tednov in velika že 2cm-prava orjakauser posted image . Mi je ginekologinja kazala nekaj v smislu rokic pa nogic, samo kaj morem starost pač, ker jaz nisem nič vidlauser posted image .

No tole sem čakala, zdej grem lahko radostno na šiht, tud če te ne vidim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje da nosečnice bl slab vidjo, tko da ne se sekirat ...

Dober tttteeeeekkkkk

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    5.1.2009 10:53:33   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šukec evo še kar dobro user posted image . Pa ti? Nič nutele ne konzumiraš?

pšššššt, lih dons sem jo jedla ampak v zmerni količini, da nau spet prehudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    5.1.2009 10:54:42   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Srce moje vijolčno, ma sem vesela, dva, dva!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa naj ti tekne, zasluženo! Čudovito, čudovito! Sem ti rekla, da je treba držat glavo nad vodo vedno, pridna, well done!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    5.1.2009 10:55:03   
    Shuka
    Blanči - superca za manekena, MK in slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?