Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijanka Jaz pa nisem....ti pošljem naslov A kaj ostane še zame? Si me spomnila, ko smo eno leto dobili pršut, tak, bolj majhnega preko sindikata za ceno 4000 SIT. Groza, nikdar več ne kupim stvari, ki je ne vidim. Saj nisem zbirčna pri jedi, ampak bil je totalno neužiten, kot da bi les rezal in žaganje jedel.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 25.12.2008 19:42:51 >
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:38:42
|
|
|
|
rija
|
ti odstopim salamo
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj, piknik narediva, pa je.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:46:41
|
|
|
|
rija
|
še boljše
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:53:13
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijanka Jaz pa nisem....ti pošljem naslov Lahko, če bodo v službi tako dobri, da ga bodo še poslali.... ker jaz ne primem mesa
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 20:01:18
|
|
|
|
andreja32
|
moja babica je moji mami lani za novo leto podarila koledar z letnico 1997.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 20:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 moja babica je moji mami lani za novo leto podarila koledar z letnico 1997. ampak starim ni za zamerit
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 20:13:34
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Moja tašča meni vedno da točno tista darila, ki jih jaz njej prinesem za novo leto (dobesedno vrne nam jih isti hip nazaj) češ da je to krasno za nas, da bomo zihr ful radi uporabljali, raje kot ona, pa ne glede na to, kaj prinesem, razen kave. Se pravi da vedno zgrešim. začni kupovati tisto kar ti rabiš, boš vsaj vesela kaj si dobila .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 20:30:16
|
|
|
|
Gina
|
Ja, tažana, saj darila vedno prav pridejo, ker vedno kupim taka, ki bi bila tudi meni fajn. Ampak letos bo dobila pa samo kavo.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 21:02:12
|
|
|
|
lelaval
|
Ste me ene prav nasmejale. Sama moram rečt, da še nisem dobila takega darila, da bi bilo zgrešeno. Edino letos za Božička je naša najmlajša v njegovi službi dobila eno majčko v darilu - lepa roza, od spredaj 2 ptička odpirata darilo, vzadaj pa piše njihova firma - pa to o dobro stoječe državne firme, ki ne potrebuje takšne reklame.
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 21:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijanka Izpisi se iz sindikata. Vidis, kaksne neumnosti pocne .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 22:28:35
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Oh, jih je kar nekaj. - trikrat zaporedoma zlati uhani - ura, ki je moji tašči ležala x let v predalu, čeprav ve, da ne nosim ur - živo rdeča prešita bunda z Madžarske - trenirka, ki ni bila všeč teti, pa sem jo jaz fasala (prevelika) - komplet Kaligrafija s knjigo in priborom (me sploh ne zanima)
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 23:06:41
|
|
|
|
Kaštrun
|
od mojega moža stara mama je delala en mesec nazaj potico. in je vmes naribala pač limonino lupinico, kar pa je ostalo (se pravi limono ki je ostala) pa prinesla nama ko je prišla na obisk. ali pa je danes svakinja od iste mame dobila za otroka čokolado, ki ji je manjkal en reber
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 23:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun od mojega moža stara mama je delala en mesec nazaj potico. in je vmes naribala pač limonino lupinico, kar pa je ostalo (se pravi limono ki je ostala) pa prinesla nama ko je prišla na obisk. ali pa je danes svakinja od iste mame dobila za otroka čokolado, ki ji je manjkal en reber ej, to, taki bodo preživeli, recesijo, ja...mama že ve
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 0:10:25
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun od mojega moža stara mama je delala en mesec nazaj potico. in je vmes naribala pač limonino lupinico, kar pa je ostalo (se pravi limono ki je ostala) pa prinesla nama ko je prišla na obisk. A deeeeeeeej !
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 4:12:14
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 8:01:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Modrc s košarico C.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 8:38:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 - komplet Kaligrafija s knjigo in priborom (me sploh ne zanima) tega bi bila pa jaz vesela....
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 10:54:59
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 - komplet Kaligrafija s knjigo in priborom (me sploh ne zanima) tega bi bila pa jaz vesela.... jaz tudi, se ti še kje valja po predalih??
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 14:37:10
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Modrc s košarico C. premajhen
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 14:46:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Glede na to, da nimam jošk... ja, premajhen... uporaben za oblečt blazino.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 14:46:21
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Uf, tega bo že nekaj let nazaj, ko mi je zopet moj dragi mož dodal k darilu tofifeje. no in jaz čisto nora na tofifeje, grem najprej to gor odpret, pa je bila una folija že načeta in so trije tofifeji manjkali. No, na koncu sva prišla do rešitve: moj je darilo slučajno pustil nekaj časa pri tašči in seveda zraven tofifeje -> in tašča ima sladkorno, zraven je pa grozni sladkosned in vsi skrivajo pred njo, karkoli sladkega. ampak valjda je ukradla tri tofifeje ven. V parih minutah in to inkognito Samo ne morem rečt, da je to zgrešeno darilo, ok, je bolj smešno. Najbolj zgrešeno darilo je seveda bilo tisto za poroko, ko je stric od moje tašče nama prinesel 6komadov krožnikov iz Mercatorja, ki so se dali dobit na Pike (taki beli). popizdiš noooooo
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 15:48:51
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 16:45:21
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: Meta. a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan joj ta je pa res dobra no
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 26.12.2008 16:46:10
|
|
|
|
MTFP
|
Meni pa stara mama tako rada kupuje tiste mamaste široke puloverje. Po možnosti z raznimi kvačkanimi rožicami. Joj vedno ko probam (moram drugače je takoj žalostna), in se skušam izgovoriti da mi je preveliko, me nazaj zabije, da to mora biti ohlapno, ker ona ne zastopi kako lahko tiste ozke puloverje nosim. (ona ne prenese oprijetih stvari in seveda smo vsi ki jih nosimo čudni). Joj ne da se ji dopovedati da so to stvari za stare mame, ki mladi punci pač ne pašejo. Ona mi pa ralaga, kako mladina nima pojma, kaj bi ona dala za tak lep pulover v mojih letih, to kar pa sedaj mladi nosimo, pa ona niti za v štalo nebi obleka. Hm... škoda pregovarjanja, ker dopovedati se ji ne da. Saj potem kakega še celo ponosim.... ob večerih doma k ternerki ko mi je hladno . Da ne govorim o spodnjih majicah in tistih debelih rjavih žabah.... . Pa je vmes že nehala kupovati, ko je videla da ne nosim. Potem pa vidi kako mi starša kdaj kaj za oblečt kupita, ko gresta na kako potovanje ali za kak praznik (samo ona dva vesta kaj se nosi in kaj jaz nosim), potim mi pa mora seveda še ona s kakšnega izleta z upokojenci kak širok mamast pulover prinesti, da ja ne bo kaj slabša...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?