|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najbolj zgrešena darila :)
29.12.2008 17:08:07   
silvya
Drugače pa res je, da imamo vsak svoj okus in je zelo težko kupit darilo, ki bo res tapravo. Pri nas je pač tako, da v glavnem vprašamo kaj otroci potrebujejo (po moževi strani) in kupimo to kar se rabi ali pa raje damo denar.
Druga stran so moji domači. user posted image   Od tu pa pridejo darila, vsaj za moj in možev rojstni dan, taka res nimaš kaj početi z njimi. In nisem izbirčna, le žal mi je denarja, ki ga brezveze vržejo ven, čeprav z dobrim namenom.
Ne maram daril ala steklo (kozarci, krožniki...) in kuhinjskih serviet, pa prtov čudnih barv...,ker jih nimam kam dat. Bi rabla prej večjo kuhinjo. user posted image
Veliko raje sem, če mi kdo podari samo kakšno rožico, kot če se mi nosi neko navlako, ki je nimam kam dat in na koncu obleži nerazpakirana na kakšni odročni polici.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 76
29.12.2008 21:44:17   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Jaz sem za 15. rojstni dan od tete dobila lutko dojenčka v naravni velikosti user posted image user posted image user posted image

He he, preventiva da ne bi prehitro začela otročke delat user posted image

Ali pa ravno obratno, da ne bi predolgo čakala user posted image user posted image user posted image

No, pa konec koncev se je izkazalo, da res vsaka stvar enkrat prav pride - pri meni je sicer trajalo 16 let, a je lutka le postala vsaj malo uporabna: ko sva z možem čakala prvega sinka, sem to lutko zvlekla iz omare, da sva na njej preizkusila svojo spretnost montiranja plenice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 77
30.12.2008 9:14:54   
Zamima
jaz se pa nobenega takega ne spomnim, ali mi pa res vsi nosijo super darila user posted image

zvesta, tvoje tempare ga pa res zmagajo user posted image user posted image user posted image , pa tista  s selotejpom in moškimi robci, pa z napol pojedenim miklavžom, ajme meni user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 30.12.2008 9:15:10 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.12.2008 9:57:57   
Leela
Nama je tašča kupila kar tako, za lepš, pregrinjalo za posteljo. Je že prej govorila, da nama bo to podarila pa sva rekla da res ni treba, ker ga ne uporabljava.
No pa ga je vseeno prinesla. Iz italije, satenastega, baby roza barve, z volančki in pripadajočima povštčkoma. Meni je bilo zraven resnično fizično slabo, ko sem to videla.
Potem pa sva  jo prosila, če lahko zamenja (zelo taktično, saj ji nisva mogla rečt da je to najgrša svar kar sem jo videla). Zamenjala ga je potem za deko, ki pa je bila uporabna.

jaz pa sem mojemu,še na začetku, podarila šal ki sem ga spletla iz čiste ljubezni. Šal je čudežno izginil, niti enkrat ga ni imel. Sicer je bil res čudne barve in čist zategnjen, ampak vseeno. Še zdaj ga vprašam kje je šal pa pravi, da ne ve user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.12.2008 14:38:38   
pikica*
Kakšnega čudnega darila se ne spomnim (no, razen kave, ki jo vedno podarja moževa babica, čeprav ve, da prave kave ne pijeva - ampak to potem odnesem v službo in se tam ponuca). Se nama je pa lani zgodilo, da sva za svaka in njegovo punco kupila Scrabble (nama je to ful lušna igra). Ko sta darilo odprla, sta rekla, da ga že imata. Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupivauser posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.12.2008 15:16:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Kakšnega čudnega darila se ne spomnim (no, razen kave, ki jo vedno podarja moževa babica, čeprav ve, da prave kave ne pijeva - ampak to potem odnesem v službo in se tam ponuca). Se nama je pa lani zgodilo, da sva za svaka in njegovo punco kupila Scrabble (nama je to ful lušna igra). Ko sta darilo odprla, sta rekla, da ga že imata. Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupivauser posted image .

user posted image  mislim, tole je pa too much.user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
30.12.2008 15:19:14   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

. Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupivauser posted image .

saj to ni nič čudnega. isto sem jaz duplirala letos darilo za našega prijateljčka, pa je mamica enostavno rekla, da naj ga zamenjam, ker te kocke že ima.....

meni je to normalno, saj vem kje sem ga kupila, mogoče imam tudi račun, zakaj bi delala njej dodatne probleme z zamenjavouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.12.2008 15:24:18   
Anonimen
Jaz bi tudi morda povedala, da darilo že imam (ali pa ne bi, še ne vem), nikoli nikoli pa ne bi rekla tistemu, ki mi ga je prinesel, naj mi zdaj kupi pa kaj drugega.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
30.12.2008 17:09:13   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Jaz bi tudi morda povedala, da darilo že imam (ali pa ne bi, še ne vem), nikoli nikoli pa ne bi rekla tistemu, ki mi ga je prinesel, naj mi zdaj kupi pa kaj drugega.

Jaz tudi ne. Niti povedala mu ne bi, da to stvar že imam. Darilo je izraz pozornosti, sporoča, da je nekdo mislil nate in ti želel dobro. Vračanje darila, pa zaradi kateregakoli vzroka, je nemarno početje za moj okus. Če bi meni en rekel, naj grem zamenjat, bi se počutila, da si zmišljuje, kaj mu je dovolj dobro in da me "šeta ko mladega majmuna". Naj pa stran vrže darilo, če mu ni všeč. Ko darilo prinesem, mi je pa popolnoma vseeno, kaj se z njim zgodi. Vedno je bilo prinešeno z ljubeznijo, če ne ga nisem prinesla sploh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
30.12.2008 17:31:56   
Anonimen
Tako je Gina user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
30.12.2008 19:05:24   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

Ti se še zmeri pod dvema prijavljaš? user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.12.2008 19:11:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
30.12.2008 19:42:52   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
30.12.2008 20:32:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Jaz tudi ne. Niti povedala mu ne bi, da to stvar že imam. Darilo je izraz pozornosti, sporoča, da je nekdo mislil nate in ti želel dobro. Vračanje darila, pa zaradi kateregakoli vzroka, je nemarno početje za moj okus. Če bi meni en rekel, naj grem zamenjat, bi se počutila, da si zmišljuje, kaj mu je dovolj dobro in da me "šeta ko mladega majmuna". Naj pa stran vrže darilo, če mu ni všeč. Ko darilo prinesem, mi je pa popolnoma vseeno, kaj se z njim zgodi. Vedno je bilo prinešeno z ljubeznijo, če ne ga nisem prinesla sploh.

Jaz sem dobila kar nekaj tistih svečnikov, ko svečko prižgeš spodaj - pa dišeč oljček gor naliješ; za rd, novo leto.....
Pa nikoli nisem rekla nikomur, da to že imam in da naj zamenja....Imam za rezervo, če se kaj razbije user posted image . Dva sta celo enaka.

Ravno tako nevljudno se mi zdi, da tisto kar dobim(dobiš) za darilo podariš naprej. Nekako sem bila vzgojena v tem duhu, da se to ne sme počet......podarjat daril naprej.....

......še hujše......vračat ; ko smo se s taščo enkrat hudo usekali - mi je skoraj vsa darila, ki sem ji podarila nastavila na stopnice, češ da bom nazaj vzela.user posted image user posted image  Jasno, da jih nisem.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 89
30.12.2008 21:03:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Ti se še zmeri pod dvema prijavljaš? user posted image

1. ja, (če že moram razlagat), ker mi en računalnik ful počasi dela, po mojem je poln virusov in zatoooo se potem včasih premaknem na drugega če se mi da...

2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako

3.tretjič, sem že pred kakim tednom Jerneji RR pisala, naj me izbriše iz Diana 5 pa me še niso (ne vem koliko časa to traja) in pač potem pišem iz računalnika ki je frej, ali pa iz tistega, ki nanese

4. no zdaj me pa hitro spljuvajte, pa ne pozabite baterij omenit (ker se mi zdi, da so omenjene vedno tam, kjer se pojavim user posted image  pa nič hudega, nisem nič jezna user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 90
30.12.2008 21:17:42   
felix7
nekatere ste me pošteno nasmejale, pri nekaterih sem pa dobila občutek, da malce pretiravate. Pač nekateri ne znajo kupiti daril, sploh starejši. Od moža babica ima včasih kakšne smešne izpade, npr. iz omare potegne 40 let staro krilo, ki ga ona ni nikoli nosila, meni bi pa zagotovo pasal user posted image user posted image user posted image  Ampak jo razumem, ona gleda iz praktičnega vidika, škoda ji je stran metati, so pač vajeni tega, da ne gre nič v smeti. No, glede na to, da se moda ponavlja, pa lahko to krilo še v modo pride user posted image user posted image user posted image  Še vedno pa da z veseljem, čeprav se ne zaveda, da morda podarja neprimerne stvari.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
30.12.2008 21:23:49   
angel_rebelde

2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
30.12.2008 21:28:06   
Pikapolonica_

Kaj se pa ti tolk režiš?

Menda bomo zibali...drugič ;)

Neposredna povezava do sporočila: 93
30.12.2008 21:31:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Kaj se pa ti tolk režiš?

itak....

pa na baterije ste pozabile user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
30.12.2008 21:31:13   
Gina
1. ja, (če že moram razlagat),

In kateri je tvoj drugi nick, ce se ti ze da razlagatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
30.12.2008 21:32:05   
Anonimen
Diana

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
30.12.2008 21:45:56   
Gina
user posted image user posted image aja, evo, zdaj pa štekamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
30.12.2008 22:15:18   
Anonimen
No zdaj vešuser posted image , by the way Gina, moja mami te lepo pozdravlja. user posted image .

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
30.12.2008 22:45:51   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Kaj se pa ti tolk režiš?

Zaradi te razlage, ki sem jo citirala...

Lepotička, al Diana, ti sama veš, da to kar si napisala ni res. Pod enim nickom si pisala npr. ob 13h, pod drugim ob 16h. Ne vleči me za nos user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 99
30.12.2008 22:52:36   
Anonimen
Ja potem pa nimam kaj, sem pač psiho a ne, a si zdaj zadovoljna?

Zdaj pa te prosim, da se posvetiš še kakšnim stvarem, ki jih moraš opraviti v starem letu, sicer lepo od tebe, da se ti da tako ukvarjati z menoj, res hvala, ampak....a se ti res da?

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj, lahko tudi na zs, da pustiva druge, da uživajo v novoletni mrzlici, ne pa o pogrevanju starih tem, no jaz ti bom pa odgovorila na vsa tvoja vprašanja, velja?

pa mirno novo leto 2009 ti želim pa malo več strpnosti in razumevanjauser posted image pa sreče in veselja, sevedauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?