Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 11:06:36
tanjusi
sem kar vsega vesela, no se trudim bit. So se mi pa nekaj časa kopičile svečke katerih ljubitelj nisem ravno, pa kaki lovilci praha , mi tudi niso ljubi. Ne bom pa pozabla, kako je bila kolegica razočarana ko je od fanta fdobla čokolado, pričakovala je pa prstan.
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:58:34
Anonimen
Dobila sem knjigo o poljskih vampirskih slikarjih Naj dodam, da od vseh svetovnih slikarjev znam zdajle našteti ene tri. Nimam blage veze o slikarstvu.
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:01:37
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čipka
mlinček za kavo (od njegove sestre), čeprav kupujem že mleto kavo Je rekla da mo bo mogoče kdaj prav prišel..zakaj že?
Saj lahko mlinček uporabljaš za mletje sladkorja, pa ti potem ni treba kupovati sladkor v prahu. Dodaš še malo vanilije in imaš dišeč sladkor za peciva.Tako delam jaz, ker imam dva mlinčka.Pa še ceneje je kot, da kupuješ mleti sladkor,ki je dražji.
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:04:15
Anonimen
Mislim pa, da sta v naši družini rekord postavila moja stara mama in njen sin. Ona je njemu kupila selotejp v stojalu, on pa njej paket moških robčkov.
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:06:10
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Mislim pa, da sta v naši družini rekord postavila moja stara mama in njen sin. Ona je njemu kupila selotejp v stojalu, on pa njej paket moških robčkov.
a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:54:06
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Joj Meta, men solze tecejo tko se smejim tukaj. Ceprav tista s copati je tud mocna. Zvesta, tvoji teti pa pac cas hitro bezi..pazi da ne bomo mi enaki cez ene 20 let Joj punce, ste poskrbele za smeh s tole temo...
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 14:23:15
Anonimen
Kila špeha. Lan dobila za nov let. Jaz.....k ljubim meso, sploh špeh
Pa eno poročno darilo je blo tud zanimivo. Bon za neko trgovino oz trgovski center, na kerem je pisalo vesele praznike pa štempelj firme kjer oseba k ga je podarila dela(dobili za božičnico kar mi je par mesecev prej povedala, da se jih ne more rešit)
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 14:31:22
mateyka
knjiga "Nore ženske" - zbornik enajstih biografij karizmatičnih žensk, ki jih je družba v različnih zgodovinskih obdobjih stigmatizirala kot blazne.. simbolizem?! je mogoče lahko v opravičilo, da je tip slavist? sej ne vem..
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 16:02:26
LoCa
-moška pižama barve, k mi je ena najgrših (nov leto) -lonec za pašto za, pomoje ene 10 ljudi, ker kao nisem imela dovolj velikega lonca za si kuhat (v tem primeru sem bila ful užaljena) (novo leto) -pa še kaj bi se našlo, vse od mojga fotra...
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 16:36:05
barika
Lani sem od svoje stare mame (90 let) dobila tiste "taprave" spodnje hlače, ki jih nosijo stare stare ženske, nisem vedla a bi se jokala ali smejala. od tašče pa vedno dobim kavo (ki ve, da jo ne pijem) in pegice ali kaj so nogavice (ki jih tudi ne nosim) ...
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:29:33
Gina
Ha, ha, ste me nasmejale nekatere.
Jaz sem letos dobila na tomboli eno fuuul kičasto belo vazico z roza in zeleno barvo ter izboklinicami kombinirano, z nalepko gor še iz stare juge od ene firme ki ne obstaja več.
Moja tašča meni vedno da točno tista darila, ki jih jaz njej prinesem za novo leto (dobesedno vrne nam jih isti hip nazaj) češ da je to krasno za nas, da bomo zihr ful radi uporabljali, raje kot ona, pa ne glede na to, kaj prinesem, razen kave. Se pravi da vedno zgrešim.
Zelo zgrešeno darilo so mi tudi kakšni zanič poceni sladkorni (kao čokoladni) bonboni, s kakšno nagravžno kremo notri.