Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 9:59:25
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči za valentinovo sem pred mnogimi leti dobila desni špegl za jugota (ker ga nisem imela) Kako romantično ;) No ja saj če gledaš iz določenega kota je romantično, ker je dragega skrbelo za tvojo varnost....
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 10:02:05
|
|
|
|
rija
|
nikoli ne pozabim enega belega keramičnega kipca para, ki se objema od prijateljice
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 11:04:15
|
|
|
|
kajajaka
|
keramični svečnik s plastičnimi rožami okrašen to je prvo, kar mi pride na misel, čeprav je bilo tega še pa še...
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 11:06:36
|
|
|
|
tanjusi
|
sem kar vsega vesela, no se trudim bit. So se mi pa nekaj časa kopičile svečke katerih ljubitelj nisem ravno, pa kaki lovilci praha , mi tudi niso ljubi. Ne bom pa pozabla, kako je bila kolegica razočarana ko je od fanta fdobla čokolado, pričakovala je pa prstan.
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 11:56:12
|
|
|
|
jakaracman
|
Copati št 37, čeprav imam nogo 41. pa bedast izraz darovalke copat češ saj imaš vendar majhno nogo.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:48:52
|
|
|
|
čipka
|
mlinček za kavo (od njegove sestre), čeprav kupujem že mleto kavo Je rekla da mo bo mogoče kdaj prav prišel..zakaj že?
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:52:33
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija nikoli ne pozabim enega belega keramičnega kipca para, ki se objema od prijateljice Zakaj pa je to darilo zgrešeno ? Ta z desnim ogledalom od Jugota je pa res mal čudna .
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
škoda k se ne da bit anonimen dobila sem na pol pojedenga miklavža
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:54:30
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka mlinček za kavo (od njegove sestre), čeprav kupujem že mleto kavo Je rekla da mo bo mogoče kdaj prav prišel..zakaj že? Pravijo, da je čisto drugačen okus kofeta, ki ga doma sam spražiš in zmelješ. Mogoče pa to darilo ni tako zgrešeno, ne vem no.
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 12:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobila sem knjigo o poljskih vampirskih slikarjih Naj dodam, da od vseh svetovnih slikarjev znam zdajle našteti ene tri. Nimam blage veze o slikarstvu.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka mlinček za kavo (od njegove sestre), čeprav kupujem že mleto kavo Je rekla da mo bo mogoče kdaj prav prišel..zakaj že? Saj lahko mlinček uporabljaš za mletje sladkorja, pa ti potem ni treba kupovati sladkor v prahu. Dodaš še malo vanilije in imaš dišeč sladkor za peciva.Tako delam jaz, ker imam dva mlinčka.Pa še ceneje je kot, da kupuješ mleti sladkor,ki je dražji. Rijo prijateljico pa razumem, ker ne mara kiča.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 škoda k se ne da bit anonimen dobila sem na pol pojedenga miklavža Nekoga skrbi tvoja linija.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim pa, da sta v naši družini rekord postavila moja stara mama in njen sin. Ona je njemu kupila selotejp v stojalu, on pa njej paket moških robčkov.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:06:10
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Mislim pa, da sta v naši družini rekord postavila moja stara mama in njen sin. Ona je njemu kupila selotejp v stojalu, on pa njej paket moških robčkov. a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:45:56
|
|
|
|
Marogica
|
Pa saj ne morem verjeti.....eni pa so res čudni pri izbiri daril...
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 13:54:06
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Mislim pa, da sta v naši družini rekord postavila moja stara mama in njen sin. Ona je njemu kupila selotejp v stojalu, on pa njej paket moških robčkov. Joj Meta, men solze tecejo tko se smejim tukaj. Ceprav tista s copati je tud mocna. Zvesta, tvoji teti pa pac cas hitro bezi..pazi da ne bomo mi enaki cez ene 20 let Joj punce, ste poskrbele za smeh s tole temo...
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 14:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kila špeha. Lan dobila za nov let. Jaz.....k ljubim meso, sploh špeh Pa eno poročno darilo je blo tud zanimivo. Bon za neko trgovino oz trgovski center, na kerem je pisalo vesele praznike pa štempelj firme kjer oseba k ga je podarila dela(dobili za božičnico kar mi je par mesecev prej povedala, da se jih ne more rešit)
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 14:29:07
|
|
|
|
helloKitty
|
Ene ste me prov dobr nasmejale. Drugače najbolj mim darilo od bivšiga ko mi je na romantični večerji podaril lubrikant.
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 14:31:22
|
|
|
|
mateyka
|
knjiga "Nore ženske" - zbornik enajstih biografij karizmatičnih žensk, ki jih je družba v različnih zgodovinskih obdobjih stigmatizirala kot blazne.. simbolizem?! je mogoče lahko v opravičilo, da je tip slavist? sej ne vem..
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 16:02:26
|
|
|
|
LoCa
|
-moška pižama barve, k mi je ena najgrših (nov leto) -lonec za pašto za, pomoje ene 10 ljudi, ker kao nisem imela dovolj velikega lonca za si kuhat (v tem primeru sem bila ful užaljena) (novo leto) -pa še kaj bi se našlo, vse od mojga fotra...
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 16:36:05
|
|
|
|
barika
|
Lani sem od svoje stare mame (90 let) dobila tiste "taprave" spodnje hlače, ki jih nosijo stare stare ženske, nisem vedla a bi se jokala ali smejala. od tašče pa vedno dobim kavo (ki ve, da jo ne pijem) in pegice ali kaj so nogavice (ki jih tudi ne nosim) ...
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 18:44:06
|
|
|
|
Nikita***
|
Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijanka
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:27:08
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijanka Jaz pa nisem....ti pošljem naslov
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 25.12.2008 19:29:33
|
|
|
|
Gina
|
Ha, ha, ste me nasmejale nekatere. Jaz sem letos dobila na tomboli eno fuuul kičasto belo vazico z roza in zeleno barvo ter izboklinicami kombinirano, z nalepko gor še iz stare juge od ene firme ki ne obstaja več. Moja tašča meni vedno da točno tista darila, ki jih jaz njej prinesem za novo leto (dobesedno vrne nam jih isti hip nazaj) češ da je to krasno za nas, da bomo zihr ful radi uporabljali, raje kot ona, pa ne glede na to, kaj prinesem, razen kave. Se pravi da vedno zgrešim. Zelo zgrešeno darilo so mi tudi kakšni zanič poceni sladkorni (kao čokoladni) bonboni, s kakšno nagravžno kremo notri.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?