|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najbolj zgrešena darila :)
25.12.2008 19:37:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijankauser posted image

Jaz pa nisem....ti pošljem naslovuser posted image

A kaj ostane še zame?user posted image
Si me spomnila, ko smo eno leto dobili pršut, tak, bolj majhnega preko sindikata za ceno 4000 SIT. Groza, nikdar več ne kupim stvari, ki je ne vidim. Saj nisem zbirčna pri jedi, ampak bil je totalno neužiten, kot da bi les rezal in žaganje jedel. user posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 25.12.2008 19:42:51 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.12.2008 19:38:42   
rija
ti odstopim salamouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.12.2008 19:44:59   
Anonimen
Veš kaj, piknik narediva, pa je. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.12.2008 19:46:41   
rija
še boljše user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.12.2008 19:53:13   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Vsako leto nas sindikat obdarjuje s kakšnim pršutom, salamo in drugimi mesnimi bedarijami, jaz sem pa že 15 let vegetarijankauser posted image

Jaz pa nisem....ti pošljem naslovuser posted image

Lahko, če bodo v službi tako dobri, da ga bodo še poslali.... ker jaz ne primem mesauser posted image user posted image user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.12.2008 20:01:18   
andreja32
moja babica je moji mami lani za novo leto podarila koledar z letnico 1997.user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.12.2008 20:05:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

moja babica je moji mami lani za novo leto podarila koledar z letnico 1997.user posted image

user posted image user posted image user posted image  ampak starim ni za zamerit user posted image

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.12.2008 20:13:34   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Moja tašča meni vedno da točno tista darila, ki jih jaz njej prinesem za novo leto (dobesedno vrne nam jih isti hip nazaj) češ da je to krasno za nas, da bomo zihr ful radi uporabljali, raje kot ona, pa ne glede na to, kaj prinesem, razen kave. Se pravi da vedno zgrešim.user posted image user posted image

začni kupovati tisto kar ti rabiš, boš vsaj vesela kaj si dobila user posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.12.2008 20:30:16   
Gina
Ja, tažana, saj darila vedno prav pridejo, ker vedno kupim taka, ki bi bila tudi meni fajn. Ampak letos bo dobila pa samo kavo. user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.12.2008 21:02:12   
lelaval
Ste me ene prav nasmejale.
Sama moram rečt, da še nisem dobila takega darila, da bi bilo zgrešeno.

Edino letos za Božička je naša najmlajša v njegovi službi dobila eno majčko v darilu - lepa roza, od spredaj 2 ptička odpirata darilo, vzadaj pa piše njihova firma user posted image - pa to o dobro stoječe državne firme, ki ne potrebuje takšne reklame.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.12.2008 21:22:35   
Anonimen

Izpisi se iz sindikata.
Vidis, kaksne neumnosti pocne user posted image .

(odgovor članu Nikita***)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
25.12.2008 22:28:35   
Pi-kica 1
Oh, jih je kar nekaj.
- trikrat zaporedoma zlati uhani
- ura, ki je moji tašči ležala x let v predalu, čeprav ve, da ne nosim ur
- živo rdeča prešita bunda z Madžarskeuser posted image
- trenirka, ki ni bila všeč teti, pa sem jo jaz fasala (prevelika)
- komplet Kaligrafija s knjigo in priborom (me sploh ne zanima)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.12.2008 23:06:41   
Kaštrun
od mojega moža stara mama je delala en mesec nazaj potico. in je vmes naribala pač limonino lupinico, kar pa je ostalo (se pravi limono ki je ostala) pa prinesla nama ko je prišla na obisk.

ali pa je danes svakinja od iste mame dobila za otroka čokolado, ki ji je manjkal en reber user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.12.2008 23:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

od mojega moža stara mama je delala en mesec nazaj potico. in je vmes naribala pač limonino lupinico, kar pa je ostalo (se pravi limono ki je ostala) pa prinesla nama ko je prišla na obisk.

ali pa je danes svakinja od iste mame dobila za otroka čokolado, ki ji je manjkal en reber user posted image

ej, to, taki bodo preživeli, recesijo, ja...mama že veuser posted image

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.12.2008 0:10:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

A deeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.12.2008 4:12:14   
yellowcrystalstar
user posted image user posted image user posted image

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.12.2008 8:01:58   
Kerensa*
Modrc s košarico C.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.12.2008 8:38:52   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

- komplet Kaligrafija s knjigo in priborom (me sploh ne zanima)user posted image

tega bi bila pa jaz vesela....

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.12.2008 10:54:59   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

tega bi bila pa jaz vesela....

jaz tudi, se ti še kje valja po predalih??

You can't fix stupid.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.12.2008 14:37:10   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Modrc s košarico C.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image premajhen user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.12.2008 14:46:00   
Kerensa*
Glede na to, da nimam jošk... ja, premajhen... uporaben za oblečt blazino. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.12.2008 14:46:21   
Pikapolonica_
Uf, tega bo že nekaj let nazaj, ko mi je zopet moj dragi mož dodal k darilu tofifeje. no in jaz čisto nora na tofifeje, grem najprej to gor odpret, pa je bila una folija že načeta in so trije tofifeji manjkali. No, na koncu sva prišla do rešitve: moj je darilo slučajno pustil nekaj časa pri tašči in seveda zraven tofifeje -> in tašča ima sladkorno, zraven je pa grozni sladkosned in vsi skrivajo pred njo, karkoli sladkega. ampak valjda je ukradla tri tofifeje ven. V parih minutah in to inkognitouser posted image
Samo ne morem rečt, da je to zgrešeno darilo, ok, je bolj smešno.
Najbolj zgrešeno darilo je seveda bilo tisto za poroko, ko je stric od moje tašče nama prinesel 6komadov krožnikov iz Mercatorja, ki so se dali dobit na Pike (taki beli). popizdiš noooooouser posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.12.2008 15:48:51   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan
user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.12.2008 16:45:21   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

a-a... zmaga moja teta, ki mi je za 23. rojstni dan prinesla za darilo tempera barvice, ker je mislila, da praznujem 13. rojstni dan
user posted image user posted image

joj ta je pa res dobra nouser posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.12.2008 16:46:10   
MTFP
Meni pa stara mama tako rada kupuje tiste mamaste široke puloverje. Po možnosti z raznimi kvačkanimi rožicami. Joj vedno ko probam (moram drugače je takoj žalostna), in se skušam izgovoriti da mi je preveliko, me nazaj zabije, da to mora biti ohlapno, ker ona ne zastopi kako lahko tiste ozke puloverje nosim. (ona ne prenese oprijetih stvari in seveda smo vsi ki jih nosimo čudni).
Joj ne da se ji dopovedati da so to stvari za stare mame, ki mladi punci pač ne pašejo. Ona mi pa ralaga, kako mladina nima pojma, kaj bi ona dala za tak lep pulover v mojih letih, to kar pa sedaj mladi nosimo, pa ona niti za v štalo nebi obleka.

Hm... škoda pregovarjanja, ker dopovedati se ji ne da. Saj potem kakega še celo ponosim.... ob večerih doma k ternerki ko mi je hladnouser posted image .

Da ne govorim o spodnjih majicah in tistih debelih rjavih žabah....user posted image .

Pa je vmes že nehala kupovati, ko je videla da ne nosim. Potem pa vidi kako mi starša kdaj kaj za oblečt kupita, ko gresta na kako potovanje ali za kak praznik (samo ona dva vesta kaj se nosi in kaj jaz nosim), potim mi pa mora seveda še ona s kakšnega izleta z upokojenci kak širok mamast pulover prinesti, da ja ne bo kaj slabša...

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?