Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic jst tudi, ker zdej se samo Nejc špila z unimi stopalkami, se mu fajn zdi ko se premikajo vsaj prah se na nabere na njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič Kako nič?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Ga bom že našla oz. mojga vpregla, če bo hotel spet imet normalno ženo in ne sodčka Tvoj ima motivacijo, ker ima rad suhice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:15:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a že maste priskrbljeno varstvo za tamale??? pri nas bo bol težko z vrtcem , ker je vse polno zasedeno. ne. pri nas sprejemajo šele z 1.9. pa še to je ful težko dobit, tako da če bom dobila službo bom mogla iskat privat varuško
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:15:09
|
|
|
|
tally
|
4x pikapoka in enkrat čupko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:15:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic Jaz ogledujem steze, pa so kar zasoljene, pa še be vem na kaj moram bit pozorna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:15:38
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:16:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat zamenjava lahko za celo zimsko sezono če zeliš ja bi kr takoj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:16:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally 4x pikapoka in enkrat čupko Ups. Noter prinašam. Danes imam krepko čez 100 postov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:16:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Ga bom že našla oz. mojga vpregla, če bo hotel spet imet normalno ženo in ne sodčka Tvoj ima motivacijo, ker ima rad suhice. Mam srečo. A veš, da sem napisala, da sem jaz njegova največja kazen ravno zato, ker ma rad suhice IMA BOGA!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj taka sitnoba, da je za znoret. Jaka je zdaj priden in barva pobarvanko. Ful me je začudilo, da Maja kljub slabemu zdr. stanju nima vnetih ušes. Verjetno ni toliko podvržena, pa še sesamo ji sekret večkrat dnevno. naša je zdrava pa je sitna za po.pi.z.di.t naša tud! ne vem kaj je dons.... tudi naši ni bilo nič prav. tisti čas ko sva bila z mojim odzunaj (cca.3/4 ure je bila pri moji mami in je ves čas sitnarila, pol pa pri meni naprej), ... nič ji ni bilo prav. no upam na mirno noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:17:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi a že maste priskrbljeno varstvo za tamale??? pri nas bo bol težko z vrtcem , ker je vse polno zasedeno. ne. pri nas sprejemajo šele z 1.9. pa še to je ful težko dobit, tako da če bom dobila službo bom mogla iskat privat varuško enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:17:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic Jaz ogledujem steze, pa so kar zasoljene, pa še be vem na kaj moram bit pozorna To pa tudi jaz nimam pojma. Mene bolj sklepi skrbijo pri teh zadevah. Jaz imam namreč težave s koleni in laufanje po asfaltu tudi odpade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:17:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat zamenjava lahko za celo zimsko sezono če zeliš ja bi kr takoj... kdaj se selimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:18:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo Statistika do koga te zanima????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor berem ste vse neki jezne na svoje drage, oziroma trenutno so pocenkoti Ah, kaj bi to. Jaz sicer sem bolj redko jezna nanj, ampak se zgodi...Mislim , da bi bila jezna ker bi s svojim obnasanjem ali besedam kaj zasral to je prava redkost... Imamo pa druge probleme, da ne boste mislile... Nikjer ni vse kot treba. Prazniki ... itak da se strinjam z vami, Cist brezveze. Sicer pa pri nas je jutri in pojutrisnjem normalen delovni dan. Jutri imam kontrolo za oba otroka, zvecer bom pa ce bo kaj boljse stanje doma itak tuki za racunalnikom... Najbolj mi je pa vsec ko ni nobenega pokanja in pijancevanja...Ej zakon!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:18:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Ga bom že našla oz. mojga vpregla, če bo hotel spet imet normalno ženo in ne sodčka Tvoj ima motivacijo, ker ima rad suhice. Mam srečo. A veš, da sem napisala, da sem jaz njegova največja kazen ravno zato, ker ma rad suhice IMA BOGA!!! A ti kdaj kaj reče glede kil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:18:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic Jaz ogledujem steze, pa so kar zasoljene, pa še be vem na kaj moram bit pozorna To pa tudi jaz nimam pojma. Mene bolj sklepi skrbijo pri teh zadevah. Jaz imam namreč težave s koleni in laufanje po asfaltu tudi odpade. men se pa ne da sami laufat, zato mi je boljš aerobika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:18:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sem se čisto pozabila považnati: Zala je spala od 21. do 7.20. JUHUHU, zjutraj nisva mogla verjet. Upam, da se ponovi. za Zalo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:19:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo Statistika do koga te zanima???? februarke 08 in avgustovke xx (07?)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:19:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat zamenjava lahko za celo zimsko sezono če zeliš ja bi kr takoj... kdaj se selimo 1.1.09
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:19:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo Statistika do koga te zanima???? +393 do BIG GOAL - 240 pred najbližjimi zasledovalkami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:20:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic Jaz ogledujem steze, pa so kar zasoljene, pa še be vem na kaj moram bit pozorna To pa tudi jaz nimam pojma. Mene bolj sklepi skrbijo pri teh zadevah. Jaz imam namreč težave s koleni in laufanje po asfaltu tudi odpade. men se pa ne da sami laufat, zato mi je boljš aerobika Meni je pa nerodno, ker vem kako so babnce kritične.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:20:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sem se čisto pozabila považnati: Zala je spala od 21. do 7.20. JUHUHU, zjutraj nisva mogla verjet. Upam, da se ponovi. za Zalo!!! men je velik že, če spi do 3h od 22h, pa čeprav se vmes zbudi za čaj, al pa se obrne kontra in ne zna nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:20:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo Statistika do koga te zanima???? +393 do BIG GOAL - 240 pred najbližjimi zasledovalkami O madona. So se čisto predale.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.