Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar O ti češpla, šiht komi čaka nate, na tako al pa drugačno. Jest bi pa zaradi sebe shujšala, mi trebuh tko čez visi. Pa najhuje je, da mi je bolj ali manj vseeno in se čist dobro počutim. Če se dobro počutiš je pa res vseeno, če hujšaš ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz si grem pa zobe umit, da slučajno ne vržem še kaj vase Jaz bom pa mogoče še kaj požrla. Se mi ful je junk food. jaz same sladkarije mečem vase. se bojim na vago... jst tud že en teden, ker je mama napekla ful keksov, in sdo tako okusni, da ne morem mimo njih. barbaw a tebe tud hrana ogovarja? Mene iz kavča kliče k hladilniku estrella a ti maš pa manijo na pršut? kaj ? zobke umivate? asem jst za luno? Ne vem, če ne. malo heca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj. o šit jaz se bom polulala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? zaobljube???? WTF is that? Mislim na še kakšne sklepe za v novem letu, razen hujšanja, npr. bomo bolj prijazne do naših možičkov, ne bomo kričale na otroke, ... draga pozabi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj. o šit jaz se bom polulala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no grem pod tuš, pa naklofat spet 3 strani, ker prej sem sam Nejca dala spat pa ste klofale ko nore. danes nam laufa , nismo še ven iz forme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? Kaj je to? barbaw: kje je pa Ta Sončna??Pa tiana???? mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:57:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no grem pod tuš, pa naklofat spet 3 strani, ker prej sem sam Nejca dala spat pa ste klofale ko nore. to pomeni, da prepočasi delaš. Bo treba hitreje Pa se sprašuješ po kom je Nejc pri jedi moj Nejc ni pri tapočasnih pri jedi, ni pa expres, kot je treba Zaspat pa res noče, je kot mama in ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:57:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj. o šit jaz se bom polulala mi o volku volk iz gozda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:57:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kje je pa Ta Sončna??Pa tiana???? Ta sončna je že tu Kje si se pa potepala???? beri ena dva posta višje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:58:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. darmar tu je nekaj kandidatk za hujšanje v januarju. Imamo tudi povratnico sesil Ma bo kar treba,, ker na šiht s temi kilami pa ne grem!! O ti češpla, šiht komi čaka nate, na tako al pa drugačno. Jest bi pa zaradi sebe shujšala, mi trebuh tko čez visi. Pa najhuje je, da mi je bolj ali manj vseeno in se čist dobro počutim. a veš kaj je žalostno, da se jaz počutim obupno in še vedno nisem nič ukrenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:58:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:58:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija pa ko sedi se stegne po kakšno igračo in se prekucne naprej v položaj kot da bi se plazila, na kolena se pa ne zna postavit in se začne dret , ali pa pozabi da ima rokice in čofne direkt na nos Moja pa se prekucne na kolena pa se dere, ker ne mara tega položaja. Je pa ful hecna, ker se na kolena postavlja tako, da kleči. Pa poza z eno nogo na kolenu eno na stopalu je pa zakon. če bi se naša znala na kolena postavit bi bilo mogoče boljše, ona se prekucne in ker ne mara bit na trebuščku, zna se pa obrnut na hrbet sam se ji včasih ne ljubi in se dere da jo moram it dvignt. jaz ne vem kako se bo ona znala sama vsest, ne bom jo skos jaz posedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:58:53
|
|
|
|
darmar
|
SS povej kako smučanje, kje si bila? Sem že pozabila kako je fletno, sedaj pa še smuč nimam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:59:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam ob tej izjavi pa zgledam nekako tako: In če se mi danes pribljiža na 1m bo zgledalo tako: tale smajli mi je pa tolk fenomenalen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:59:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? zaobljube???? WTF is that? Mislim na še kakšne sklepe za v novem letu, razen hujšanja, npr. bomo bolj prijazne do naših možičkov, ne bomo kričale na otroke, ... draga pozabi obljubim si da bom shujšala ,drugega nič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:00:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar SS povej kako smučanje, kje si bila? Sem že pozabila kako je fletno, sedaj pa še smuč nimam. Šla sva na Cerkno, ker nama je bližje kot Stari Vrh. Jz mam sicer še celotetno karto za ST, samo mi je Cerkno načeloma bolj všeč. Blo je super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:00:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz si grem pa zobe umit, da slučajno ne vržem še kaj vase Jaz bom pa mogoče še kaj požrla. Se mi ful je junk food. jaz same sladkarije mečem vase. se bojim na vago... jst tud že en teden, ker je mama napekla ful keksov, in sdo tako okusni, da ne morem mimo njih. barbaw a tebe tud hrana ogovarja? Mene iz kavča kliče k hladilniku estrella a ti maš pa manijo na pršut? kaj ? zobke umivate? asem jst za luno? Kaj pa vem, jaz Andražu res nisem na začetku takoj drgnila in tud potem bolj kot ne zmerno. Pa ima mulc še sedaj intaktne zobe, kljub goram sladkišev k jih meče vase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:01:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no grem pod tuš, pa naklofat spet 3 strani, ker prej sem sam Nejca dala spat pa ste klofale ko nore. to pomeni, da prepočasi delaš. Bo treba hitreje Pa se sprašuješ po kom je Nejc pri jedi moj Nejc ni pri tapočasnih pri jedi, ni pa expres, kot je treba Zaspat pa res noče, je kot mama in ata radovednež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:01:54
|
|
|
|
darmar
|
Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:02:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate. no na šihtu mam take babnce, vse super vse štima... ma ne vem pomoje da so tud eni loleki al pa lažejo same sebe Po moje je bolj tisto drugo. Marsikatera noče priznat, da je doma kaj "narobe". Morajo biti perfektne. take babnice mi grejo ful na živce. ma da mi katera reče, da se s svojim nikoli ne skrega ji rečem da sama sebi laže al se pa ne vidita več kot 5 minut na dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:02:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. darmar tu je nekaj kandidatk za hujšanje v januarju. Imamo tudi povratnico sesil Ma bo kar treba,, ker na šiht s temi kilami pa ne grem!! Kaj pa če ne shujšaš, otroke daš v vrtec ti pa ostaneš doma? To ta drugo bi šlo, ampak shujšat moram vseeno, ker se res grozno počutim in vem, da sem zaradi tega še bolj pasja do okolice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:02:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz si grem pa zobe umit, da slučajno ne vržem še kaj vase Jaz bom pa mogoče še kaj požrla. Se mi ful je junk food. jaz same sladkarije mečem vase. se bojim na vago... jst tud že en teden, ker je mama napekla ful keksov, in sdo tako okusni, da ne morem mimo njih. barbaw a tebe tud hrana ogovarja? Mene iz kavča kliče k hladilniku estrella a ti maš pa manijo na pršut? kaj ? zobke umivate? asem jst za luno? jaz ji občasno malo očistim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:03:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava oh mi smo pa v getu... tko da so petarde in rakete že cel mesec obvezne... pa ne navadne ampak take, da se celo naselje strese... Ojoj na tvojem mestu pa res ne bi bila rada. Tam na vašem koncu je bilo včasih že cez dan pestro, kaj šele ko pade mrak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:03:56
|
|
|
|
tally
|
Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko?
|
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)
Pri 2-3 letih (
17%)
Pri 4-5 letih (
31%)
Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!