Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:04:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava jaz sem pa ravno razmišljala, da za novo leto zbolim al sem pa noseča al pa dojim ... evo: 5 let nazaj: noseča 4 leta nazaj: dojila 3 leta nazaj: rota virus 2 leti nazaj:gripa 1 leto nazaj: noseča zdaj: dojim tko da se ga že dolg nisem napila za silvestra ja punca, bo pa drug let tolk bolj vlažno, ko boš za nazaj prinašala kaj pa če bo spet ???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:04:20
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: darmar SS povej kako smučanje, kje si bila? Sem že pozabila kako je fletno, sedaj pa še smuč nimam. Šla sva na Cerkno, ker nama je bližje kot Stari Vrh. Jz mam sicer še celotetno karto za ST, samo mi je Cerkno načeloma bolj všeč. Blo je super Potem pa le glej da jo izkoristiš. Smo bili na Starem vrhu, smo se sankali in izgleda OK. Tud meni je Cerkno bolj všeč. Z avtom prideš čisto do vrha, do hotela in gre komot tudi Zala z nami. To izvedemo, ko se malo ogreje, ali pa ko bo spet toplotna inverzija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:04:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? zaobljube???? WTF is that? Mislim na še kakšne sklepe za v novem letu, razen hujšanja, npr. bomo bolj prijazne do naših možičkov, ne bomo kričale na otroke, ... draga pozabi ne, nič drugega Sem itak popolna mamica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:04:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj. o šit jaz se bom polulala Ja sem se tako nasmejala, ker sem si predstavljala sliko kako to zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:06:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal kajjjjj???Ga imam pa res že poln piskr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:07:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: darmar SS povej kako smučanje, kje si bila? Sem že pozabila kako je fletno, sedaj pa še smuč nimam. Šla sva na Cerkno, ker nama je bližje kot Stari Vrh. Jz mam sicer še celotetno karto za ST, samo mi je Cerkno načeloma bolj všeč. Blo je super Potem pa le glej da jo izkoristiš. Smo bili na Starem vrhu, smo se sankali in izgleda OK. Tud meni je Cerkno bolj všeč. Z avtom prideš čisto do vrha, do hotela in gre komot tudi Zala z nami. To izvedemo, ko se malo ogreje, ali pa ko bo spet toplotna inverzija. Na Cerknem so donc dopoldan meli sonce, pri nas se pa sploh ni pokazal Men je Cerkno bližje, samo škoda da nima še nočne smuke. Sva donc z mojim mislila it na nočno na S.V sam so se pol obiski napovedali pa nisva mogla it. Pa mal me skrbi, da ni povezave z Greblco in glavno progo, ker midva bi šla čez Javorje, drugač je nama ful daleč za sankanje!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:07:38
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal kajjjjj???Ga imam pa res že poln piskr Jaz pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:08:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. ma donc sem neki slišala, tako da me ne držat za besedo, tud jaz upam, da ga ne bo Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal kajjjjj???Ga imam pa res že poln piskr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:09:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:09:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Ga bom že našla oz. mojga vpregla, če bo hotel spet imet normalno ženo in ne sodčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:09:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Me je Darmar klicala, da je v Loki v kinu zastonj risanka Franček in želvje jezero al neki takega, pa sva šle rajš v kino... ej že tm je blo tko mraz, da je za znort... - namreč v šk. loki imamo ultra star kino v starem mestnem jedru...zunaj mi je v avtu kazal -5, tko da sem vesela, da nisva šle drsat... OMG a to še laufa??? Se spomnim, da sem šla Titanik gledat tja. Me je tako rit bolela da je bilo joj. Ko smo se v jugeca vsedli, ki ga je kolegica imela se mi je zdelo, da sem se vsedla v najboljši fotelj na svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:10:26
|
|
|
|
jana81
|
SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:10:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal kajjjjj???Ga imam pa res že poln piskr Jaz pa ne. seveda, ti živiš na ravnini, kaj pa jaz? ma da ne govorimo o Estrelli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:11:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:11:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat zamenjava lahko za celo zimsko sezono če zeliš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:11:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Ga bom že našla oz. mojga vpregla, če bo hotel spet imet normalno ženo in ne sodčka veš kaj, sej lahk doma tud kej migaš, pa še zastonj je, al pa greš ene 2 km laufat, pa se sprostiš...a ne? Otroke lahk ma pa vseen dedec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:11:51
|
|
|
|
darmar
|
Jutri pa silvestrovo. Ok, samo vse to kušvane mi pa gre na živce. Vsem vam krasnim puncam, mamicam, ženam, ... želim v novem letu vse naj, naj, in da se vam sanje, želje v čim večji meri uresničijo. Jaz grem v mižule, upam, da bo tudi to noč Zala lepo prespala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:12:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat a je radovednež zaspal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:13:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Jutri pa silvestrovo. Ok, samo vse to kušvane mi pa gre na živce. Vsem vam krasnim puncam, mamicam, ženam, ... želim v novem letu vse naj, naj, in da se vam sanje, želje v čim večji meri uresničijo. Jaz grem v mižule, upam, da bo tudi to noč Zala lepo prespala. lahko nočko in hvala za lepe želje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:13:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kaj se je zgodilo z vašo aerobiko? Nič škoda. Jaz bom po novem letu zalavfala leg magic jst tudi, ker zdej se samo Nejc špila z unimi stopalkami, se mu fajn zdi ko se premikajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:13:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana, men so praktično vsi prazniki odveč Enostavno ne uživam v njih. Pa to mrzlično nakupovanje se mi bruha ko grem v štacuno. Pa verjemi mi, da nisi osamljen primerek, jaz jih kar nekaj poznam tudi jaz sovražim praznike in to že od otroštva. sta se moja tastaredva zmerej neki skregala za praznike, sploh za božič al pa novo leto. so bili zmerej po 14 dni doma in pol sta bla že sita vsega in eden drugega in je bil zmerej nek "šundar" pri hiši in ztao nikoli nisem marala praznikov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Jutri pa silvestrovo. Ok, samo vse to kušvane mi pa gre na živce. Vsem vam krasnim puncam, mamicam, ženam, ... želim v novem letu vse naj, naj, in da se vam sanje, želje v čim večji meri uresničijo. Jaz grem v mižule, upam, da bo tudi to noč Zala lepo prespala. NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS dejva zamenjat lokacije za kak teden, da se naužijem snega.. no pridne ste ble, da niste tolk naklofale, sem celo uspela prebrat a je radovednež zaspal? je ja, čeprav pričkaujem kako budnico za čaj, pol pa spanje do kakih 2-3h evo kot sem rekla...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella: se pa strinajm, da tudi če minimalno shujšaš, se pol ful dobr počutiš. Jaz že zato ker sem sploh sposobna manj, boj zdravo jest, ... Najbolš pa je če imaš čas za rekreacjio. Ta ti pobere kalorije, manj misliš na hrano in še ful dobr se počutiš. Rabiš pa varstvo, zato je težje izvedljivo. Se podpišm. rekreacijo bom imela v službi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:14:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mogoče ju je zamedlo? Al pa imajo predpriprave na jutri. Sončna se mora mogoče naspat, da bo jutri lažje auf celo noč. Boš ti vidla zamedlo ja ne omenjaj mi tega snega, ker bo baje na novega leta dan spet ta padal kajjjjj???Ga imam pa res že poln piskr Jaz bom pa Jako ko bo boljši pri zdravju peljala na Pohorje, da si da malo duška. Nimamo skoraj nič snega. za vzorec. Snežaka se ne da narest.
|
babycupacupskateri izdelki so vam najboljsi za otrokahipp (
26%)
mustela (
18%)
jonsons (
11%)
nivea (
35%)
d&m (
11%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!