Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:12:51
|
|
|
|
darmar
|
Živjo! Mater je zuni mrazzzzzzzzz, -3. Zala je spala, mi pa hitro v Millerja - robci n v Obija - rakete. Jupi. Popoldan pa z Lukom v kino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:19:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce na hitro eno ? kako dolgo lahko stoji kuhan krompir v vodi...Nejcu sem nareila kosilo, pa je zaaspal... lahko ga pustiš v vodi, ne bo nič narobe, ko se zbudi mu ga pogrej in naredi pač kar si mislila. govorim iz izkušenj -gostinstvo hvala, zraven sem skuhala blitvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** ne vem zakaj ti je nerodno kar vskočit. Čisto razumemo tvojo situacijo in smo zelo vesele, da sploh vskočiš. Ko je Jaku tako imunski sistem padel po Hiconcilu je pristal v bolnici, kjer so mu antialergike dajali direktno v žilo. Javi se nam ko boš lahko, ker mislimo nate. Če sodeluješ ali ne, smo v mislih s teboj. Prosim povej kaj vec o tem lahko tud na ZS da bom za ziher prebrala. Ko bos imela cas, se ne mudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:21:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Živjo! Mater je zuni mrazzzzzzzzz, -3. Zala je spala, mi pa hitro v Millerja - robci n v Obija - rakete. Jupi. Popoldan pa z Lukom v kino. Muller je čisto izropan,vsaj dopoldne je bil .Je pa prodajalka rekla,da dobijo še robo danes.Vglavnem zjutraj niso imeli nič,ne mleka,ne plenic.Ko sem se peljal mimo Mercatorja na Planini,je bilo čisto vse zaparkirano,še po travniku.Ljudje so čisto znoreli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:22:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Jaz vas tudi slucajno ne morem dohajat. Vmes sem se sicer enkrat mal zamotila na dveh drugih temah ampak res mal... Tukaj pa mi je kar nerodno samo na vaske tolkiko kaj napisat, ker ne sodelujem redno in potem ne vem kaj se dogaja. Ampak jaz res ne utegnem. Evo mi mamo takole; Omar spet zakuhal dri\ugi dan po koncani terapiji z antibiotikom... sedaj ima baje neko virozo in ni dobil zdravil, razen ene kapljice za to da se mu usesa scistijo in calpol za zbijanje vrocine, ter nek sirup za lajsanje prehlada. Samia ima hudo alergijijo, kaj takega se v zivljenju nisem videla. Ima Claretin in se en sirup ter lotion za pomiritev. Nenadoma je postala alergicna na vse!! Na cel svet. Ce je Nutelo, ki jo je jedla ze 1 leto in je bilo vse o.k. se ji sedaj okrog ust naredijo fleki. Ce se po rokah pokaplja z jabolcnim sokom, ki ga pije ze tud vec kot 1 leto se ji naredijo fleki... Sploh vam ne znam povedat vse kar poje ji skodi in vse cesar se dotakne. Men ni nic vec jasno??? P pravi da ji je verjetno kako zdravilo tako razdrazilo imunski sistem in sedaj na vse odreagira kot da je agresor... A ima kdo kako idejo kaj naj naredim? Sicer imava vsake 3 dni kontrolo in sedaj jo bo verjetno poslala se k alergologu. Ampak jaz sem cist obupana ko jo gledam revco... pa ona ko da vse v usta, sedaj pa se se dotaknit ne sme nicesar, kaj sele jesti... Moja mami: Ima zelo hud artritis in komaj hodi. Seveda nic cudnega v 4 mesecih kar smo tukaj ni naredila niti 1km pes.. Skoz na riti in to ji skodi. Moz: Se vedno skoz v sluzbi, spi po par urc ali pa sploh ne, kadi kot pri norcih je neredno... Vidim ga pa glih tok da ga ne pozabim.... Patrick: Malce prehlajen, ampak edini se ki se drzi. Hodi normalno v solo in skratka nic mu ne manjka. Evo takle imamo in zato sploh ne utegnem sedet za racunalnikom, ko mali zaspi za tistih 30 minut ali pa 1 uro moram kaj narest ali pa zaspim z njim. Vceraj sem imela UZ- abdomna in sestra me je dala na mizo ter sem morala par minut pocakat da pride zdravnik... V tistih parih minutah sem zaspala kot top. Potem mi je bilo narodno ampak sem mu razlozila in je razumel.. Ma samo da imam malo miru jaz lahko stoje zaspim, tok sem ze zmatrana... Upam da ste ve vse uredu in da se ne jezite ker ne uteghnem ne brat se manj pa komentirat... Vsem vam zelim zdravja in veselja. vasa ****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:26:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava js bom tle... zdejle gledam kaj naj skuham jutri zvečer... pa kakšne sladice se bova lotili s piko... kakšne ideje? sam, da ne bo pretežko... Pri nas bo polnjen piščanec in francoska solata, za sladico pa bajadera.Pri nas bo topla večerja,ker bo mož dolgo delal in bo vsaj tako kaj toplega pojedel. Ideje:mrežno pečenko, kakšno puranjo,svinjsko rolado,polnjena rebra,narezek,....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:28:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava js bom tle... zdejle gledam kaj naj skuham jutri zvečer... pa kakšne sladice se bova lotili s piko... kakšne ideje? sam, da ne bo pretežko... Pri nas bo polnjen piščanec in francoska solata, za sladico pa bajadera.Pri nas bo topla večerja,ker bo mož dolgo delal in bo vsaj tako kaj toplega pojedel. Ideje:mrežno pečenko, kakšno puranjo,svinjsko rolado,polnjena rebra,narezek,.... mi gremo tašči na večerjo in ne vemo kaj bo, ziher kaj dobrega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:43:05
|
|
|
|
darmar
|
Mi pa zdele pripravljamo eno zdravo kosilo: pomfri, pohan sir in mesni sir. Njami, včasih toook paše. Zala pa pire in purana. Jutri pa gremo tudi mi k moji mami na večerjo. Naš prispevek bo biftek in tiramisu, ki smo za naredili danes dopoldne. Miller je bil pa že nafilan in še so ga filali. Predlog za večerjo: filana kura.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:48:03
|
|
|
|
tilči
|
Toplo ognjišče in smeh v očeh, iskreno želim vam v teh prazničnih dneh, da zdravja in srečnih trenutkov nešteto, v obilju nasulo bi vam novo leto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:51:50
|
|
|
|
darmar
|
Sem se čisto pozabila považnati: Zala je spala od 21. do 7.20. JUHUHU, zjutraj nisva mogla verjet. Upam, da se ponovi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 13:54:58
|
|
|
|
darmar
|
Dejte no dejte punce. Tiste ki še nočete na šiht, hitr še enga naštimat. Kakšna kontracepcija neki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:34:37
|
|
|
|
mafi
|
dan evo se še jaz malo javim. Mi je filip zaspal 2rundo, prva bila le 10minut , upam da bo zdej malo povleku. pri nas je za znoret čisto je hiperaktiven. Včeri čez dan mi je spal vse skupi 1uro pol je pa še ponoči rogovilu od 1 do 4. ma da se mi . se mi zdi da je blo bolj ko je bil manjši, se je vsaj nahranil na 3ure pa je zaspal, a zdej ga vse zanima in se plazi po pojstli, dviguje, zaletava v rešetke....., ma sem prov slabe volje, sploh ne smem pomislit kako bo ko začnejo zobki rast. se pridružim čestitkam za Gala in Davuda in vse naj naj **** in barbaw za vaše sončke. Čmrlika: super fotke Srčekgirll: za Vidkov 3 zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:36:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Dejte no dejte punce. Tiste ki še nočete na šiht, hitr še enga naštimat. Kakšna kontracepcija neki. ja bi si blo fajn umislit kako varuško in gospodinjo, pol bi pa šlo nekak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:40:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. ja sej do službe bom jaz tudi potem pa bom vidla kako bom sploh delala, prej sem samo dopoldan upam da bom zdej tudi , pa še selili se bomo pa neki časa me verjetno ne bo gor, ah bomo vidli a zdej mi boš pa ušla??? , a se seliš na istem koncu ali se seliš čist na kaki x.y konc???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:46:27
|
|
|
|
mafi
|
a zdej ste pa vse ušle?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:54:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: darmar Živjo! Mater je zuni mrazzzzzzzzz, -3. Zala je spala, mi pa hitro v Millerja - robci n v Obija - rakete. Jupi. Popoldan pa z Lukom v kino. Muller je čisto izropan,vsaj dopoldne je bil .Je pa prodajalka rekla,da dobijo še robo danes.Vglavnem zjutraj niso imeli nič,ne mleka,ne plenic.Ko sem se peljal mimo Mercatorja na Planini,je bilo čisto vse zaparkirano,še po travniku.Ljudje so čisto znoreli Pri nas je isto stanje. Ljudje se tako obnašajo, kot da bodo trgovine zaprte 1 mesec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo se še jaz malo javim. Mi je filip zaspal 2rundo, prva bila le 10minut , upam da bo zdej malo povleku. pri nas je za znoret čisto je hiperaktiven. Včeri čez dan mi je spal vse skupi 1uro pol je pa še ponoči rogovilu od 1 do 4. ma da se mi . se mi zdi da je blo bolj ko je bil manjši, se je vsaj nahranil na 3ure pa je zaspal, a zdej ga vse zanima in se plazi po pojstli, dviguje, zaletava v rešetke....., ma sem prov slabe volje, sploh ne smem pomislit kako bo ko začnejo zobki rast. se pridružim čestitkam za Gala in Davuda in vse naj naj **** in barbaw za vaše sončke. Čmrlika: super fotke Srčekgirll: za Vidkov 3 zobek Saj ni tako hudo. hujšat ti pa ne bo treba. Naš Jaka si je okrušil zob v posteljici od vsega tega dirkanja, drugih posledic pa ni bilo. Je znal zelo hitro pravilno past in skakat in tečt in vse ostalo, tako da ni bilo nikoli posledic. koleno si je prvič prebil pri 3-eh, pa še to ni bilo hudo. Zna biti pestro, ti boš skos napeta in kot čuvaj, drugega pa ni nič posebnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 14:59:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo se še jaz malo javim. Mi je filip zaspal 2rundo, prva bila le 10minut , upam da bo zdej malo povleku. pri nas je za znoret čisto je hiperaktiven. Včeri čez dan mi je spal vse skupi 1uro pol je pa še ponoči rogovilu od 1 do 4. ma da se mi . se mi zdi da je blo bolj ko je bil manjši, se je vsaj nahranil na 3ure pa je zaspal, a zdej ga vse zanima in se plazi po pojstli, dviguje, zaletava v rešetke....., ma sem prov slabe volje, sploh ne smem pomislit kako bo ko začnejo zobki rast. se pridružim čestitkam za Gala in Davuda in vse naj naj **** in barbaw za vaše sončke. Čmrlika: super fotke Srčekgirll: za Vidkov 3 zobek Saj ni tako hudo. hujšat ti pa ne bo treba. Naš Jaka si je okrušil zob v posteljici od vsega tega dirkanja, drugih posledic pa ni bilo. Je znal zelo hitro pravilno past in skakat in tečt in vse ostalo, tako da ni bilo nikoli posledic. koleno si je prvič prebil pri 3-eh, pa še to ni bilo hudo. Zna biti pestro, ti boš skos napeta in kot čuvaj, drugega pa ni nič posebnega. HB da nima še zobk, sam mi ni jasnoo kako otrok zdrži cel dan da ne spi pol pa še ponoči rogovil , jst hodilm pa okoli k en zombi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:08:15
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj taka sitnoba, da je za znoret. Jaka je zdaj priden in barva pobarvanko. Ful me je začudilo, da Maja kljub slabemu zdr. stanju nima vnetih ušes. Verjetno ni toliko podvržena, pa še sesamo ji sekret večkrat dnevno. naša je zdrava pa je sitna za po.pi.z.di.t naša tud! ne vem kaj je dons....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:11:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj taka sitnoba, da je za znoret. Jaka je zdaj priden in barva pobarvanko. Ful me je začudilo, da Maja kljub slabemu zdr. stanju nima vnetih ušes. Verjetno ni toliko podvržena, pa še sesamo ji sekret večkrat dnevno. naša je zdrava pa je sitna za po.pi.z.di.t naša tud! ne vem kaj je dons.... da ni spet kaka povna luna?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:13:38
|
|
|
|
mafi
|
a že maste priskrbljeno varstvo za tamale??? pri nas bo bol težko z vrtcem , ker je vse polno zasedeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:21:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi HB da nima še zobk, sam mi ni jasnoo kako otrok zdrži cel dan da ne spi pol pa še ponoči rogovil , jst hodilm pa okoli k en zombi To tudi jaz ne razumem, lahko pa te potolažim, da se z leti umirijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:21:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a že maste priskrbljeno varstvo za tamale??? pri nas bo bol težko z vrtcem , ker je vse polno zasedeno. Naša bo doma. Midva delava kontra, vmes pa poštukla babica. Drugače pa delajo prizidek, ki naj bi bil končan februarja. Moram poklicat in vprašat, če bi se dalo kaj zmenit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 15:51:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a že maste priskrbljeno varstvo za tamale??? pri nas bo bol težko z vrtcem , ker je vse polno zasedeno. pri nas je tudi kriza za vrtec , ga ne bomo dobili v Mengšu. Upam na Postojno. Če na bomo mal kombinirali dedek, moj mata glih konta šihte pa v isti službi sta.
|
službaksenciste zadovoljni s svojo službo?da, zelo (
26%)
da, še kar (
24%)
tako, tako (
20%)
ne preveč (
11%)
niti malo (
19%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!