Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 20:54:56
|
|
|
|
dajamaja
|
Čerko! Drage konzervice in konzervans najprej opravičilo, ker sem vas mal v pacu pustila. Jaz imam v službi blokiran dostop do RR in vam nisem mogla javiti. Domov sem prišla pa pozno zvečer, ker imam cel popoldan in večer treninge. Zato sama ne objavljam datumov testa - ker enostavno ne morem zagotoviti da vas pravočasno obvestim. Torej ni nalašč in tudi ni drama. Drama je bila ob zadnjem + in vse kar sem si želela je bilo, da če ni namenjeno, naj se to pokaže na začetku. In se je in to je OK. Že prej sva se odločila, da je to zadnji postopek in pri tem ostajava. S tako prtljago kot je najina je to edina pametna odločitev. Pač ne gre in se nima smisla zastrupljat za prazen nič. Vsak pride do te točke ob svojem trenutku in ta je najin. Zdaj bova prestopila med pare, ki upajo na naravni čudež - šopala se bova z vitamini in zdravo hrano, športala, bila aktivna in se ljubila. Nikjer ne piše, da nama na ta način ne bi uspelo. Tako da zdaj vas bom zastrupljala z recepti za zdravo prehrano, vitaminske sokce in optimizmom. Mikla čestitke, naj ti gre naprej kot po maslu! Pikica36 držim pesti, da naslednjič vidiš srček. To definitivno je zdrava nosečnost. Boš videla, da se ne motim! Aqua, a si sigurna, da ne bo presenečenja? Kruce, vse bp upam! Takle, zdaj grem pa knjigo brat, pol pa mojga v postlo zvlečem, zdaj bo vsaj slončkat upal! Srečno!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 21:10:41
|
|
|
|
Pija76
|
Dajamaja vse najboljš ti želim! Si pogumna punca in ti želim da zmagaš!!! LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 21:51:25
|
|
|
|
reni70
|
Drage konervice,evo mene na raportu. Danes so me tko prstki srbeli,da šla v lekarno in kupila baby check.Nič sm rekla danes naredim za foro test,jutri zjutraj pa itak uradni dan.Se mi je pa zdelo mal čudno,da so me danes tko joškice bolele,pa rahlo slabost sem čutla že zjutraj.V prejšnjih postopkih so vedno že 9.ali 10 dan joškice splahnele.Drugače pa je bilo veliko znakov kot pred M. In glej,zagledala ,še vedno ne morem verjeti,da je to res. Zjutraj,ko vstanem pa ponovim,z jutranjo vodo. Jutri vam ponovno javim,pa brez zamere,ker sem tolk lena za pisanje in se vam ne javljam veliko. Je možno,da je test lažen?? Joj kaj kompliciram. Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 1:32:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 Drage konervice,evo mene na raportu. Danes so me tko prstki srbeli,da šla v lekarno in kupila baby check.Nič sm rekla danes naredim za foro test,jutri zjutraj pa itak uradni dan.Se mi je pa zdelo mal čudno,da so me danes tko joškice bolele,pa rahlo slabost sem čutla že zjutraj.V prejšnjih postopkih so vedno že 9.ali 10 dan joškice splahnele.Drugače pa je bilo veliko znakov kot pred M. In glej,zagledala ,še vedno ne morem verjeti,da je to res. Zjutraj,ko vstanem pa ponovim,z jutranjo vodo. Jutri vam ponovno javim,pa brez zamere,ker sem tolk lena za pisanje in se vam ne javljam veliko. Je možno,da je test lažen?? Joj kaj kompliciram. Nočko vsem Reniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naj bo kar tako kot je bilo na temle testu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 5:17:31
|
|
|
|
reni70
|
Ponovila testom in .Jupiiii... Ne ne ko,da so to meni ne dogaja. Punce dons skočim še na krvnega v adrialab,potem povem končni rezultat. Se mi mudi rihtat za službo,se javljam kasnej. Papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 7:15:51
|
|
|
|
pikica36
|
jutro! že na vsezgodaj čudovite novičke reni - čestitke naj bo vse ok do konca- brez težav problemov..... dajči žal mi je zate, da ni uspelo , res je vsak pride do točke, ko ne zmore več oz. je treba stvari narediti konec- popolnoma te razumem . me pa veseli, da imaš še vedno možnost zanositi po naravni poti. mogoče bo prav zdaj ratalo, ko boš odvrga vso breme iz sebe želim ti veliko uspeha!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 8:25:49
|
|
|
|
mausikaa
|
zdej gre pa že skoraj kot po tekočem traku... bravo pupe, sem vesela za vse vas in vsi ti mi dajejo upanje, da bo pa mogoče tudi pri nas kaj uspelo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 8:28:34
|
|
|
|
mausikaa
|
še ena T pri meni je z mojimi ciklusi tko, da je cela zbrka od abrazije naprej, tko da meritve temperature niso ravno pravi pokazatelj se mi zdi! Je pa tudi res, da se ponoči prebujam, hodim na WC tko da to tudi vpliva na temperaturo. Skratka se trudimo še naprej
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 9:01:29
|
|
|
|
miklarom
|
reni70 - bravo , čestitke in lepo ter mirno ti želim dajamaja - še emkrat, saj ne morem verjet da ni uspelo. koliko poskusov si pa že imela? jaz vama res iz vsega srca želim da se vama uresniči želja, na kakršnikoli način bo pač prišla. pravijo pa da ko se odklopiš od vsega in na vse pozabiš, ter zaživiš drugačno življenje potem uspe. pikica36 - kako si, jaz sem dobro , ja in uspelo mi mje narediti tikrčka, sam ne vem zakaj se mi ni danes prestavil na en dan manj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 9:25:17
|
|
|
|
pikica36
|
hoj jaz sem ok! vsaj zaenkrat. čeprav zaskrbljena kako bo! bravo za ticker!! zakaj se ti pa ni prestavil pa pojma nimam a včeraj ti je kazal isto?? probaj si ga še enkrat naredit, ker včasih kaj zafrkava no, zdaj pa se že nabiramo , upajmo da bo vse ok!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 9:37:26
|
|
|
|
mismis
|
Dajamaja, ma bemti, kako spet ne drži se mi, bom pa še naprej držala pesti in mislila nate, da čimprej naravno uspe, saj veš da je vse mogoče. Reni70, tudi tebi čestitke za plusek, to pa je super novička
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:01:23
|
|
|
|
gigi1
|
RENIIIIII JUPIIIIIII! SUPER!!!!! ČESTITAAAAAM Dajči draga moja saj veš kolk te mam rada. Pikica vse bo dobro Puppe moje kolk sem jaz vesela, da se tale naša tema polni z nosečkami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:02:42
|
|
|
|
miklarom
|
ja včeraj je bil isto
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:04:19
|
|
|
|
pikica36
|
probaj si še enkrat naredit. meni je tud kazal prvič narobe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:18:00
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
neodkrita (45) M ne pričakuje 11.05 ??? Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. ??? posvet pri dr. Rešu 02.06. mausikaa (40) M ne pričakuje 20.05 Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. Še ena T (38) M ne pričakuje 08.06. V POSTOPKU NOVI KROG gigi (43) v pripravah na postopek Kiwi (41) IUI junija Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (42) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.5.2009 10:25:21 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:29:29
|
|
|
|
gigi1
|
Evo nov lep seznamček z lepim številom nosečk Puppe prosim poglejte, če sem kaj sfalila. Neodkrita se je kaj javila? Nisem zasledila Aquica kdaj bo testek? Nove nosečke dajte mi kakšne datume UZjev napisat, da jih dam na seznamček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:40:14
|
|
|
|
neodkrita
|
Evo mene. prišla, tako, da zopet nič, pa tudi ne pričakujem več, ker ima moj lubek še slabše rezultate kot pred dvema pregledoma. Tako, da zgleda nič nič ne bo!! Vsem nosečkam naj naj nosečnost, druge pa boste prišle na vrsto, ni bat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 10:42:00
|
|
|
|
miska73
|
Da vas še tle pozdravim po dolgem času. Reni pa kaj jst to berem.... plusek... Ja, superca. Iskrene čestitke. Ti še kr nalulaj kak testek, ker jih je potem nekaj časa tako lepo gledati... Dajči Te čisto razumem, da je enkrat dost postopkov. Upam, da vama z zdravim načinom življenja rata naravni čudež. Žiži a se vidimo jutri? Miklarom pa tebe pa res razganja... nov avatarček, pa tikerček... ti kar siješ od sreče te dni.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 11:14:19
|
|
|
|
andreja2000
|
Reni70 iskrene čestitke za dajamaja vsem ,ki še čakate na ,želim,da se to čim prej zgodi vsem pa vse lepo za naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 12:31:59
|
|
|
|
miklarom
|
pa, kak me ne bi razganjalo od sreče , pa še tako lep mesec Maj je, še ptički se že ženijo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 17:14:55
|
|
|
|
lana70
|
drage moje konzervice in konzervans....danes zjutraj sem se zbudila s hudimi krči in nekim rozastim packanjem....trenutno krčev ni več, se mi pa noče krvavenje ustavit, ki je zdaj že kar rdeče...očitno je to zaključek teh 12-ih dnevov beline....jutri zjutraj naredim še CB in če ne bo danes, bo pa jutri vse jasno.....bbpikica, hvala za spodbujanje cel moj šiht.....dajamaja, ne vem kaj naj bi ti rekla, težko človek kaj pametnega pove ob takih trenutkih, drži se, pa kakor bo, naj bo to najboljše v danem trenutku. Reni70, čestitke, superca!!! tako je prav, upam, da vas/nas bo čim več nosečk na tej strani....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 17:20:35
|
|
|
|
pikica36
|
lana sranje no, ampak mogoče pa le ni še vse končano. poročaj kako se bo odvilo mi pa stiskamo pestke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 17:24:51
|
|
|
|
miklarom
|
lana - še tukaj , sranje preklemano, da res ne more dat ta mir. ti kar naredi še test, mogoče je pa še upanje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 19:47:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jaz sem pa loterist, pa pravim da bo jutr
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.5.2009 19:55:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jaz sem pa loterist, pa pravim da bo jutr aaaaaaahhh veš kaj bi dala...iz tvojih ust v božja ušesa. No, vsekakor jutri še uradno izveste rezultat tega s....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.