![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 13:02:02
|
|
|
|
pikica36
|
sem prešvinglala iz druge teme, (upam da miklarom ne bo jezna) NAŠA MIKLAROM GREJE ČESTITKEEEEEEEEEE, BRAVO PUNCA to je sporočila BEBIII na sosednji temi april/ maj ivf/icsi BRAVO KONZERVICA!!!!!!!!!!!!!! IN SREČNO DO KONCA!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 13:14:28
|
|
|
|
aqua77
|
SUPER!!!!!! JEEESSSS!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!! BRAVO MIKLA!!!!!! TAKO SE DELA!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 15:44:36
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj gor , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . vsem tukaj želima oba res iskreno iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami,
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 16:47:19
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
No, jaz sem počakal na original sporočilce! Tebi in onemu, ki bo nosil po mojih izkušnjah 80% nosečniških tegob (beri ženskih ordung) želim čim lepšo nosečnost, brez zapletov, urgenc itd.... Pa brž v nakupe, dokler še lahko voziš slalom med polici
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:19:07
|
|
|
|
gigi1
|
MIKLA jeeeeeeeee ČESTITAAAAAAAM!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:30:48
|
|
|
|
miklarom
|
KruceFiks - ja hvala ti, no zdaj si pa končno zvedu, a ne, jaz tudi. ja, ja dokler še lahko slalom vozim bomo k'r začeli gigi - hvala tudi tebi za čestitke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:34:24
|
|
|
|
pikica36
|
pa še enkrat , zdaj ko je "uradno" ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:35:03
|
|
|
|
pikica36
|
KAJ PA DAJAMAJA?????????????????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:44:01
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj gor , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . vsem tukaj želima oba res iskreno iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, ej, kar dlake mi stojijo pokonci!!!!! čestitke, sej sm te itak mela na sumu . Sedaj pa ti želim, da gre do konca brez tegob in težav!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 17:52:35
|
|
|
|
miklarom
|
hvala punce, ste moje najboljše in največje prijateljice , človek si ne bi mogel želeti boljših saj res, kako pa je kaj z dajamajo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 18:25:22
|
|
|
|
mismis
|
Miklarom, še tukaj čestitke Aqua, kaj ga pa ti biksaš z nekimi digitalnimi CB-ji . Jutri nalulaj plusek na en BC ali FS, da lahko še tebi čestitamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 21:46:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ej, kar dlake mi stojijo pokonci!!!!! čestitke, sej sm te itak mela na sumu . Sedaj pa ti želim, da gre do konca brez tegob in težav! Si poskušam predstavljati kak zgledajo prav VSE tvoje dlake pokonci
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 23:38:38
|
|
|
|
Grethy
|
Miklaromče srce ... ja kolk je to najs k ti je ratal ... jupiiiiiiiiiii ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 8:02:08
|
|
|
|
mausikaa
|
super pa je spet ena več med nami, ma ni da tudi nam ostalim ne rata
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 9:43:43
|
|
|
|
pikica36
|
jutro ! evo mene iz pregleda. naša pikica je zrasla, sicer pravi da je nosečnost mlajša. po ZM je 6t.6 dni po UZ pa 6t in 1 dan. Gv je zrasla (mere mi sicer ni povedal) je oa viden plodek -CRL 4.3 mm. srčnih utripov še ni, čeprav je na izvid in v materinsku knjižico napisal PSU +/-. G sicer pravi da ni nobene panike, da še ni nujno da so, da se pa morajo pojavit v 7 tednu. tako da, strah je še vedno prisoten glede izvida toksoplazmoze ni nič komentiral piše pa na izvidu NEGATIVNO. kaj to pomeni???kontrolo imam čez 14 dni. uf... do takrat pa so moji živčki na preizkušnji kaj pa naša dajči??? nič ni sporočila, kakšno je stanje? vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 10:14:46
|
|
|
|
Grethy
|
Dajčika me je pooblastila, da vam povem, da je žal spet negativna ... Šiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt! (to je moje mnenje)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 10:18:01
|
|
|
|
miklarom
|
Dajčika - pa ne no, pa sem bla prepričana da je tudi tebi uspelo drži se pupa, s tabo smo pikica36 - nič se ne sekiraj, saj bo vse vredu, saj ti dobro kaže
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 10:27:00
|
|
|
|
pikica36
|
oj dajči, ma sranje no k sploh nimam besed miklarom saj vem, tud G pravi da ni nobene panike , samo saj veš...... daj si naredi tickerček no, da te lahko malo spremljamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 10:47:21
|
|
|
|
miklarom
|
ej, se bi si ga sam sem tolk butasta da si ga ne znam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 12:15:36
|
|
|
|
mausikaa
|
pikica kar pogumno...vem pa da dokler ne vidiš srčka nisi miren... pri meni se je pa kot kaže začelo nekaj dogajati, me špika v levem jajčniku,mogoče bom pa le dočakala O ta mesec? me pa malček bega, ker mi temperatura ni narasla in vztraja že par dni na 36.2....mah kr neki...pa sem že tolikokrat rekla, da se ne bom obremenjevala in razmišljala, pa vseeno to počnem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 12:43:19
|
|
|
|
andreja2000
|
miklarom iskrene čestitke in vse lepo za naprej! pikica36 tudi meni se še pri 6 t utrip ni videl,potem čez en teden pa se je že lepo videl. Izvid toksoplazmoze negativen pomeni,da te bolezni nimaš, oziroma je še nisi prebolela kot je pri večini .To pomeni,da se izogibaš oziroma njenih iztrebkov s katerimi se lahko ukužiš z to boleznijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 12:45:01
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Dajčika me je pooblastila, da vam povem, da je žal spet negativna ... Šiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt! (to je moje mnenje)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 12:49:17
|
|
|
|
Še ena T
|
Najprej Miklarom: pa pikica36: (nič ne skrbi, vse bo v redu, samo malo prezgodaj si imela UZ) Kako lepo, da imamo tudi konzerve svoje nosečke Je bilo zadnje mesece vse tako žalostno na seznamčku. bety, tudi tvoje novice so krasne Me ostale se pač selimo v naslednje kroge, upanje vsekakor je, volja tudi, sploh zdaj, ko vidimo, da se tudi med nami dogaja!!!! Dajči, joj, to pa je žalostna novica Drži se, mislimo nate. Mausika, koliko ciklov pa že meriš BT? A se ti kaže čez vse mesece kakšen vzorec ali ne? Tole s BT je res zanimivo. meni kaže kar točno, le sem ter tja me kaj preseneti (nenaden padec Bt, po katerem sem takoj dobila veliko prezgodaj M... ali pa dva padca sredi cikla, jaz sem pa že pri prvem mislila, da je O, nenadno povišanje BT že pred O, itd.)
< Sporočilo je popravil Še ena T -- 13.5.2009 12:53:44 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 16:36:30
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Dajčika me je pooblastila, da vam povem, da je žal spet negativna ... Šiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt! (to je moje mnenje) sranje, nimam besed
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.5.2009 16:53:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Dajčika me je pooblastila, da vam povem, da je žal spet negativna ... Šiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt! (to je moje mnenje) sranje, nimam besed ****tiš, me pa vedno klofne po jeziku! Sm si res troštal da to rundo bo. Sej enkrat bo, vendar do takrat obdržati dobro voljo in polno energije je pa verjetno posebna umetnost.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.