Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:36:30
|
|
|
|
pikica36
|
ti si kar privošči saj si ne boš več dolgo lp
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:45:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ti si kar privošči saj si ne boš več dolgo lp buh daj....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 12:10:03
|
|
|
|
lana70
|
dan, garači...... in garačice, seveda....kako smo na tak lep dan....jaz sem že pridno pokosila travo okrog hiše....bbpikica me prav zanima, kaj ti ustvarjaš - sigurno v kakšni zemlji (brez štikel valda)...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 13:16:19
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla, konzervice in naš konzervans! Mal sem si vzela prosto, preden grem pred šporhet. Miklarom, pridna, pridna! Reni ti tudi! Do Posotjne se pa zdaj res že vleče. Midva sva tudi zadnjič med samimi kamioni vozila. Kruce, tole s tvojo Kruciko in Krucebabyjem se pa zaskrbljujoče bere. Ma naj leži, če bo le pomagalo. Moja prijateljica je odležala 8 mesecev za svojo princesko. Držimo pesti, da bosta zvozila maksimalno dobro!!!! Čokoladko je pa sladek Čeprav vididm, da Gigi nekaj z barvo komplicira KIWI žal mi je! Upam, da se sreča kmalu obrne! Aqua, ti pa že drugi praznični dan v službi? Upam, da imaš ko prideš domov še energijo za , da zrihtata še pred datumom pregleda. Gretka, hvala za čestitke ob prazniku, katerega bomo še veseli, da ga lahko praznujemo. Al pa bo enkrat že konec odpuščanj, stečajev, .. Andreja2000 tebe sem pa brala na drugih temah, nisem pa vedela, da si generacija. Pozdravljena in čestitke za tvojo srečo! Mi smo bolj lenobni in v glavnem kar doma. Še dobro, da imamo psa, da nas kam zvleče. Je takšno žalostno vreme zdaj, dopoldan je bil pa še sončen. Danes bomo šli mal na bazen zvečer, drugače pa proizvajam sladkarije v večjih količinah, da si moja dva dušo privežeta. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 14:39:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Aqua, ti pa že drugi praznični dan v službi? Upam, da imaš ko prideš domov še energijo za , da zrihtata še pred datumom pregleda. dajamaja čeprav sem piksna , se paverja za določne zadeve vedno najde!!! saj so to najslajša opravila...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 14:41:44
|
|
|
|
aqua77
|
Opažam, da na tej temi večinoma jaz držim stražo med prazniki... Nič hudega, eden nas mora držat na vrhu.... Kruce, upam, da je s Kruciko že kaj bolje! Zdaj je treba samo še vstrajat in čim več počivat!!! Držim pestke....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 15:37:48
|
|
|
|
Grethy
|
Ja to pa razumem pol Aquica draga ... na obali se it turizem, pa tko nisi frej do zime al pa do penzije ... še v notranjosti je bolj štala s fraj dnevi ... ane Žižek moj ?? ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 15:44:29
|
|
|
|
Grethy
|
Ja to pa razumem pol Aquica draga ... na obali se it turizem, pa tko nisi frej do zime al pa do penzije ... še v notranjosti je bolj štala s fraj dnevi ... ane Žižek moj ?? ... Kiwi , ne pusti se, glavco gor, pa kr naprej v nove boje veš, mogoče paniti ni konec, boš vidla na krvnem ... vsekakor, nas je cela vojska tu, ki držimo s tabo ... tako da tud une smejkote s solzicami velajo, sam da se potem bolje počutiš ... da si naša prava borka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 20:41:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A sem se jaz danes tu že kaj javil? Alora njente...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 21:43:41
|
|
|
|
miklarom
|
dajamaja - ja, pridna , ja . kako se pa kaj ti počutiš, je vse o.k. vidim da imava test na isti dan , to bo dvojno veselje pikica36 - pa ti mami naša , vse vredu , že bila kaj na pregledu, čuvaj svojo lepo Kruce Fiks - kak pa kaj tvoja krucika in mala bebika, je zdaj že kaj boljše, le naj počiva, ti pa jo lepo pedeni pa bo
< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.5.2009 21:44:05 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 22:51:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Kruce Fiks - kak pa kaj tvoja krucika in mala bebika, je zdaj že kaj boljše, le naj počiva, ti pa jo lepo pedeni pa bo Ma kaj pa vem! Ful se švoh počuti. Zdaj se jo je še en prehlad lotil. Pa precej utrujena je, kosti predvsem simfiza jo ornh bolijo. Krvavitev pa za enkrat ni več.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 9:57:14
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo! no kar aktivni ste bili med prazniki. mi smo bli zopet terenski, malo smo grilali , pa kiro rekli eni pa še med prazniki "trgate" jaz mam še jutri fraj- recesijskega pol pa že začnemo s polno paro. sicer imam jutri datum pri G, pa ne morem se odločit a naj grem ali naj si prestavim na malo kasneje malo se mi zdi zgodaj, pa se ne bo še nič videlo pol pa me bo spet panika hvatala. ma, nevem kaj naj naredim zdaj pa počasi za štedilnik
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 10:59:42
|
|
|
|
miklarom
|
KruceFiks - ti uboga krucika, je pa res hudo da mora takole prestajati, pa še prehlad, samo važno je da več ne krvavi, in da je z bebiko vse vredu, to je najbolj pomembno. vidva kar mislita na najbolje, pa bo vse vredu , pa čuvajta se. pikica36 - ti kar pojdi jutri k svojemu G. in ne čakaj na drugi datum, če tudi se še ne bo videlo , boš vsaj vedela da je vse v najlepšem redu.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 11:02:09
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy -ojla pupa, pa kak si ti meni Celjanka. oblubila si mi štrudelj, kje pa je zdaj a ga še kar pečeš , pol bo pa ziher deloval aqua77 - pa ka ti si danes spet delovna, da te ni na spregled
< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.5.2009 11:03:12 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 12:04:53
|
|
|
|
lana70
|
Alora, mi pa grejemo dve blastocisti, štiri so pa šle v skrinjo...test mamo 18. 5. 2009.....lepo nedeljo še naprej.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 12:06:26
|
|
|
|
miklarom
|
lana70 -bravo , čestitke za toliko blastocist, zdaj pa jih le čuvaj in srečno do testa , da bo velik ++++++++++
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 13:20:08
|
|
|
|
Grethy
|
mikloram ... ti navihanka mala ... pazi se ti mene ... te pridem poiskat v Š....er in pol boš vidla kako boš kuhala kofič Lana70 ... svetovna kokoška zdaj si postala koklja in ti želim da se to pridelano ugodno greje do testa, da bomo vriskali in pol še naprej do vriskanja pridelka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 13:49:13
|
|
|
|
mausikaa
|
hmm, par dni me ni gor pa mam cele romane za prebrat pridni ste tko, sem v četrtek končno poslala mail in dobila datum 18.06. pri Geršak Kseniji - je komu znana? in močno upam, da mi ne bo treba do nje Kruce kaj to berem? poskrbi za Kruciko, evo še za srečo! Lana pa še zate fajn ju grej! ostale ki grejete pa tudi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 17:03:12
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy - ti kar pridi v Š....ER , ni blema, kave je dost, še pecivček, pa kakšen narezek in vinček dobioš pa bo. čeprav pravijo da so savinjčani škrt, jaz nisem , ti postrežem s polno mizo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.5.2009 17:20:08
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Alora, mi pa grejemo dve blastocisti, štiri so pa šle v skrinjo...test mamo 18. 5. 2009.....lepo nedeljo še naprej. Sej sem vedu! BRAVO! IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 sicer imam jutri datum pri G, pa ne morem se odločit a naj grem ali naj si prestavim na malo kasneje malo se mi zdi zgodaj, pa se ne bo še nič videlo pol pa me bo spet panika hvatala. ma, nevem kaj naj naredim Ti kar pojd H G: Ni nič prezgodaj! Tud midva sva šla, pa je z UZ ugotovil nosečnost mal ce pregledal zdravstveno stanje... Smo potem malce skupaj načrtovali nosečnost, preglede itd. Kakšno pametno boš zvedla. Srčka po vsej verjetnosti še ne boš videla, pa saj tudi naslednji teden ni rečeno da bo kaj več otipljivega. IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KruceFiks - ti uboga krucika, je pa res hudo da mora takole prestajati, pa še prehlad, samo važno je da več ne krvavi, in da je z bebiko vse vredu, to je najbolj pomembno. vidva kar mislita na najbolje, pa bo vse vredu , pa čuvajta se. Ma sej samo da pridemo čim bliže PDP pa bo OK
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 9:22:57
|
|
|
|
pikica36
|
jutro! evo mene s pregleda. naredila mi je UZ , nosečnost 5t4 d, videti je bilo GV premera 10 mm, pa ena bela lisa pa je rekel da tam se bo najverjetneje razvil plodek.pravi da zaenkrat je ok, naslednji teden v pon. imam ponoven Uz in takrat bi se plodek že moral videti, je rekel da tudi utrip ampak da še pa ni nujno jooj punce me je full strah, da ne bo tako kot mora bit lana za pikice- kruce za tvojo kruciko in bebico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 10:18:01
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - lepo da je vse vredu, pa tudi naprej bo, samo ne misliti na slebe stvari ampak na dobre. pje sem pametna sej vem kako so take misli, jaz sem zdaj v krizi ko me je najbolj strah kaj bo pokazal
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 10:28:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jutro! evo mene s pregleda. naredila mi je UZ , nosečnost 5t4 d, videti je bilo GV premera 10 mm, pa ena bela lisa pa je rekel da tam se bo najverjetneje razvil plodek.pravi da zaenkrat je ok, naslednji teden v pon. imam ponoven Uz in takrat bi se plodek že moral videti, je rekel da tudi utrip ampak da še pa ni nujno jooj punce me je full strah, da ne bo tako kot mora bit lana za pikice- kruce za tvojo kruciko in bebico SUPER pikica 36!!! Itak da bo vse ok, šsssccccc s takšnimi negativnimi mislimi!!! Držimo pesti in naj bo do konca belina.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 10:29:52
|
|
|
|
lana70
|
miklarom, kako je s teboj? Očitno je mesec maj namenjen 40 + .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 10:56:45
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.