![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.5.2009 21:38:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 gretka, kako kaj s tvojim zdravjem Lanika, jutri grem spet dat kri, da vidim kje je sedimentacija ... če je ok, gremo naprej v boj, če ne odpravit ta problem, pa pol naprej ... ni kej ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 7:39:37
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo, evo po enem tednu zopet na šihtu. punce hvala ste me malo potoložile. zvečer se je vse skupaj umirilo , dane szjutraj ko sem se obrisala zopet na papirju tak ful temno rjav flekec. no, jaz resnično upam da tako ostane in da naša pikica raste kot je treba. miklarom , upajmo da tile znaki pomenijo kaj dobrega grethy, ti pa se čimprej "pocajtaj" zdaj pa grem malo prečikirat kaj se dogajalo med "papirji" ko me ni bilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:00:12
|
|
|
|
gigi1
|
Jutroooo Pikica36 brez panike. Vse bo OK boš videla. Po tistem kar sem prebrala ugotavljam, da so te izcedki ponavadi posledica vgnezditve ali pa poči kakšna kapilarica. Se mi zdi, da smo zaradi jemanja progesterona malo bolj občutljive in se nam to bolj pogosto dogaja. Životinjsko carstvo za srečo pa vedno prav pride Miklarom jaz pa voham nekaj dobrega Gretka srce dobro opravi danes Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:06:39
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi1 - kaj pa ti vohaš dobrega , daj povej bi jaz tud vohala - pozitivno
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:07:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: lana70 gretka, kako kaj s tvojim zdravjem Lanika, jutri grem spet dat kri, da vidim kje je sedimentacija ... če je ok, gremo naprej v boj, če ne odpravit ta problem, pa pol naprej ... ni kej ... no dej, držim pesti, da si uredila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:08:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Gigi1 - kaj pa ti vohaš dobrega , daj povej bi jaz tud vohala - pozitivno Novo nosečko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:12:00
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - iz tvojih ust v božja ušesa , pol pa ga bomo pile
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:17:24
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz že . Ti pa sokec
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:26:54
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - ni važen , četudi sokec,saj je tud dober pa še zdrav po vrhu , samo da bi blo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:35:59
|
|
|
|
lana70
|
Kruce, kako je s kruciko in s tistimi tvojimi papirji, a si kej rešu???
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:53:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Kruce, kako je s kruciko in s tistimi tvojimi papirji, a si kej rešu??? Kruciko sm s tableti nafilal pa je danes bolje papirjev pa ni in ni, morda danes morda jutri...psiha dela...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:55:42
|
|
|
|
pikica36
|
miklarom + BO!!!!!!!!!!!!!! žižetka, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede, saj skušam mislit pozitivno, ampak na trenutke se mi zdi da se mi svet podira pod nogami , ma konec konec itak nimam vpliva.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 9:58:13
|
|
|
|
Grethy
|
Evo bejbe moje, hvala ker lepo skrbite zame ... jaz sem svojih 37 kapljic plemenite krvi že oddala, zdej pa še kako urco počakam, da vidm kolk je plemenita Kaj sem to zasledila Gigi, da je naša Mikloram nova nosečka ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:02:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 miklarom + BO!!!!!!!!!!!!!! žižetka, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede, saj skušam mislit pozitivno, ampak na trenutke se mi zdi da se mi svet podira pod nogami , ma konec konec itak nimam vpliva. ja ja ... kr pozitivna bit ... veš zakaj je lažje bit negativc kot pozitivc ... čist simpl ... negativni znak je minus (-) in gre vse gladko čezenj ker tako lepo leži, da sekr popelje čez, pozitivko je pa plus (+) in ni hud.ič, da se pa čist vsaka stvar mora zataknt tam na sredi ko ima če eno palčko v navpik djano ... ampak ko sta orng sestavljeni ti dve palčki, jih je zlo težko dat narazen, zato je težje bit pozitivc ... sam jz vem da si ti iz naših vrst in se ne boš dala da te - maltretira, kr preklo za fižol mi zapikn v sredico
< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.5.2009 10:04:07 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:05:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 miklarom + BO!!!!!!!!!!!!!! žižetka, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede, saj skušam mislit pozitivno, ampak na trenutke se mi zdi da se mi svet podira pod nogami , ma konec konec itak nimam vpliva. ja ja ... kr pozitivna bit ... veš zakaj je lažje bit negativc kot pozitivc ... čist simpl ... negativni znak je minus (-) in gre vse gladko čezenj ker tako lepo leži, da sekr popelje čez, pozitivko je pa plus (+) in ni hud.ič, da se pa čist vsaka stvar mora zataknt tam na sredi ko ima če eno palčko v navpik djano ... ampak ko sta orng sestavljeni ti dve palčki, jih je zlo težko dat narazen, zato je težje bit pozitivc ... sam jz vem da si ti iz naših vrst in se ne boš dala da te - maltretira, kr preklo za fižol mi zapikn v sredico
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:05:30
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Kruce, kako je s kruciko in s tistimi tvojimi papirji, a si kej rešu??? Kruciko sm s tableti nafilal pa je danes bolje papirjev pa ni in ni, morda danes morda jutri...psiha dela... haloooooooo krucika držim pesti da vztrajaš še mal cajta 2 v enem in naj tisti papirji že enkrat pridejo al kwa, a je treba it ukrepat kam ?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:06:18
|
|
|
|
Grethy
|
<no ane Lana ... tebe je koj vrglo v modro smer ane ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:06:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Kruce, kako je s kruciko in s tistimi tvojimi papirji, a si kej rešu??? Kruciko sm s tableti nafilal pa je danes bolje papirjev pa ni in ni, morda danes morda jutri...psiha dela... h.udiča, pa si kej pognjavil?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:08:22
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy no ane Lana ... tebe je koj vrglo v modro smer ane ???
< Sporočilo je popravil lana70 -- 5.5.2009 10:09:15 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:08:56
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy- nisem še nova nosečka, ker še nič ne vem, testa si pa ne upam delat, k se bojim kaj bi pokazal, je pa danes tako šele 7.dan po ET-ju. upam pa da bodo besede od Gigi res držale, to si srčno želim zate pa res upam,m da ti izvidi dobro pokažejo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:32:50
|
|
|
|
Grethy
|
Izvidi so spet katastrofalni ... naj gre vse skup v rit ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:36:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Izvidi so spet katastrofalni ... naj gre vse skup v rit ... Grethy Bemu sunce, pa kaj je zdej to s tabo??? A so ti še kaj več povedali???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:38:41
|
|
|
|
pikica36
|
grethy saj bo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 10:53:39
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka bem mu mast! Drži se ti meni! Si probala Ameriški slamnik? Od dr. Vogla. Tabletke. Probaj. Na začetku pij 3x2 na dan. Pol pa zmanjšaj na 2x2. Ni hudič, da ne bo pomagalo. Jaz sem s tem bratca rešila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.5.2009 11:15:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Izvidi so spet katastrofalni ... naj gre vse skup v rit ... Ma šiiiit ej! In kaj pri naj bi bilo narobe???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.