![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 11:15:39
|
|
|
|
reni70
|
Jutro konzervice,... Evo pršla domov iz Et.Vstavil mi 2 še kr dobra zarodka,ta tretji bomo pa videli,če bo šel med eskimčke. Uglavnem test imam 14.5.zdej je pa vse v božjih rokah.Jest vedno verjamem v usodo. Zamudila sva tud ene 10 min,Reško že vs živčen naju čaku,če bi še mal zamujala ni bi blo danes nič od Et,apmak jutri.To je pa to k,ma moj dragi to grdo navado vse zadnjo minuto.Pol pa prisotna nervoza itd. Pa še ceste kr povne kamionov ,kje so se vzel hudiča. Punce zdej pa držte pesti,ker vse to me že zelo zelo utruja. Naj vam dežek ne pokvari dobre volje papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 11:30:41
|
|
|
|
gigi1
|
Reni bravo. Zdej pa mirkaj na . Drgni desni bok in veliko počivaj. Pa saj veš tudi vsaj 2l vode na dan moraš spiti. Pikica uuups si se očitno že sama postarala pred RD. Jaz sem samo števc zavrtela . Mislim pa, da naši BB nisem števca zavrtela ob RD. BB prečekiraj pls. Moram nehat. Dans je kar pestro....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 11:30:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce, dej ne škrtari s čokolado no, saj je ni s pladnja videt !!! mmm, njami, pošteno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 11:46:23
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mislim pa, da naši BB nisem števca zavrtela ob RD. BB prečekiraj pls. jep pa res ne, torej je BB 42, na naslednje seznamčku popravit, da ne bomo na vsaki strani imele seznama
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 11:59:32
|
|
|
|
lana70
|
ups, pa pr men tudi števc ni šow naprej....kar pustit, nič naprej pomikat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 12:07:04
|
|
|
|
pikica36
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 12:38:24
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU Lana70 (39) ET 03.05. NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 12:39:38
|
|
|
|
gigi1
|
No evo... pa sem nas mal popedenala Kruce jaz sem ljubitelj bele čokolade. A maš kej?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 14:39:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No evo... pa sem nas mal popedenala Kruce jaz sem ljubitelj bele čokolade. A maš kej? mam jest, sam povej ktero... a tabela toblerone bi bla ok?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 16:55:37
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce jaz sem ljubitelj bele čokolade. A maš kej?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 20:36:11
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla! Vas večkrat berem in moram reči,da sem prav navdušena nad vami in resnično navijam za vse vas,da tudi k vam posije sonček sreče,tako kot je pri meni,saj sem po večih letih truda in po mnogih slozah in slabih izkušnjah uspela spet zanosit in pri 42 postati mama naši najmlajši punčki(16,5 mesecev) in izplačalo se je prehodit to ovinkasto pot. Iz srca vam želim,da se čim prej uresničijo vaše želje.Pošiljam vam še za srečo,optimizma pa itak vidim,da vam ne manjka.Bodite še naprej tako močne-močen in vrjamite vase! Lep pozdrav!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 22:00:18
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Hojla! Vas večkrat berem in moram reči,da sem prav navdušena nad vami in resnično navijam za vse vas,da tudi k vam posije sonček sreče,tako kot je pri meni,saj sem po večih letih truda in po mnogih slozah in slabih izkušnjah uspela spet zanosit in pri 42 postati mama naši najmlajši punčki(16,5 mesecev) in izplačalo se je prehodit to ovinkasto pot. Iz srca vam želim,da se čim prej uresničijo vaše želje.Pošiljam vam še za srečo,optimizma pa itak vidim,da vam ne manjka.Bodite še naprej tako močne-močen in vrjamite vase! Lep pozdrav! Ojla Andreja, hvala za vspodbudo in lepe želje, me (mi) smo vedno veseli nove držbe, pa magari za vspodbudo, tako da si dobrodošla čist kot naša navijačica ... vsaka topla beseda in kak dober nasvet sta welkam , če utegneš, le sodeluj ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 9:51:26
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk vsem ... pravzaprav dober dan in en lep proletarsko naravnan 1. maj praznik dela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 11:10:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Jutrčk vsem ... pravzaprav dober dan in en lep proletarsko naravnan 1. maj praznik dela tole je pa še za nas staro gardo!!! hvala grethy!!! jah, eni tud na praznik dela... DELAMOOOO...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 11:53:51
|
|
|
|
Grethy
|
kwaaaaaaaaaaa ja kaj pa delaš, madona ??????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 12:15:35
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, punce moje! Pri nas smo spet žalostni , ta je prišla čisto v svojem stilu, močno in odločno. Bomo zdaj malo na stran dali vse skupaj in premislili kaj in kako naprej. Jutri pa vseeno na test, tako hočejo v MB, da ne bi bila slučajno kakšna IMN. Res hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 13:23:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Dan, punce moje! Pri nas smo spet žalostni , ta je prišla čisto v svojem stilu, močno in odločno. Bomo zdaj malo na stran dali vse skupaj in premislili kaj in kako naprej. Jutri pa vseeno na test, tako hočejo v MB, da ne bi bila slučajno kakšna IMN. Res hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede! Punca drži se!!! Ko boš pripravljena pa v nov boj!!! Mi smo tukaj in ti stojimo ob strani....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 13:23:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy kwaaaaaaaaaaa ja kaj pa delaš, madona ?????? turizem draga moja, turizem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 13:56:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Dan, punce moje! Pri nas smo spet žalostni , ta je prišla čisto v svojem stilu, močno in odločno. Bomo zdaj malo na stran dali vse skupaj in premislili kaj in kako naprej. Jutri pa vseeno na test, tako hočejo v MB, da ne bi bila slučajno kakšna IMN. Res hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede! KIWI... ma to ni res no , malo oddahni od vsega, potem boš pa sama videla, kako in kaj...mi smo tu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 17:54:14
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice in naš konzervans Reni močno stiskam pestke da je tokrat to to in da boš čez devet mesecev zibala Gigi men pa nisi nč števca prevrtela, sam se jaz nč ne prtožujem ja no zdaj si ga pa že andreja take zgodbe so nam največja vzpodbuda, pa hvala za podporo in navijanje kiwi ja ti smola grda, pa sem upala da ti tokrat uspe , mogoče mal pavze res ne bi škodilo, premišljevanje pa nič ne pomaga, vem iz lastne izkušnje, sam depresija te bo napadla. Najboljš je mal odklopit in si nabrat novih moči.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.5.2009 20:48:01
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Dan, punce moje! Pri nas smo spet žalostni , ta je prišla čisto v svojem stilu, močno in odločno. Bomo zdaj malo na stran dali vse skupaj in premislili kaj in kako naprej. Jutri pa vseeno na test, tako hočejo v MB, da ne bi bila slučajno kakšna IMN. Res hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede! ojoj,res mi je žal,vendar nikar ne obupaj,vem,da je trenutno silno težko,vendar kmalu boš tudi začutila ponovno moč.Gotovo še ni prišel tisti pravi čas,vendar sem prepričana,da ga tudi ti dočakaš... Neverjetno je ravno to,da nosimo v sebi tako veliko moč,kadar gre za željo po in ravno ta neverjetna moč nas povzdigne,kljub raznim padcem in nas naredi prav posebne. KIWI vzami si čas,nato pa ponovno vdahni in štartaj znova,nikakor pa se ne prepusti slabim mislim,kajti tudi tebi bo uspelo,čeprav se ti morda trenutno ne zdi tako,navijam zate! In hvala,da ste me sprejele kot navijačico.Pot do zna včasih res biti trnova in ovinkasta,polna takih in drugačnih izkušenj,vendar je vredno poizkusti in vrjamem,da na koncu tudi zmagati. Držim pesti za vse vas,pa srečno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:19:06
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo, da vas pozdravim in poobjemčkam andreja2000 dobrodošla, jaz včasih tud prečikiram "vašo" temo in približno poznam tvojo zgodbo- kapo dol!! res si vztrajna in močna. kiwi zate še posebej glavo pokonci, globoko vdihni in potem dalje uspehu nasproti aqua, ti pa si zgleda res najbolj "zgarana" konzervica , ampak ko pa daš možgane na off, se pa tud ni za hecat s tabo mi smo včeraj imeli cel dan športni dan , od šanka do šanka in jaoo kolk se moreš človek zgovarjat pa račune polagat zakaj ne spiješ kak deci zvečer pa sem bila ko žaba , tolk vode se mi je pretakalo po želodcu preživite lep prazničen dan, uživajte na sončku
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:26:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jutroo, da vas pozdravim in poobjemčkam andreja2000 dobrodošla, jaz včasih tud prečikiram "vašo" temo in približno poznam tvojo zgodbo- kapo dol!! res si vztrajna in močna. kiwi zate še posebej glavo pokonci, globoko vdihni in potem dalje uspehu nasproti aqua, ti pa si zgleda res najbolj "zgarana" konzervica , ampak ko pa daš možgane na off, se pa tud ni za hecat s tabo mi smo včeraj imeli cel dan športni dan , od šanka do šanka in jaoo kolk se moreš človek zgovarjat pa račune polagat zakaj ne spiješ kak deci zvečer pa sem bila ko žaba , tolk vode se mi je pretakalo po želodcu preživite lep prazničen dan, uživajte na sončku Jutrooooo!! Ta najbolj zgarana konzervica... (ta je pa dobra) se javla na raport... iz službe seveda.... En lep sončen pozdravček z obale vesm skupaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:29:28
|
|
|
|
pikica36
|
ne garaj preveč, - jaz grem na piknik , se bom spomnila nate ob kakem velikem čevapu , pa radenski ti ko boš pa konec službe pa zame enga hajnija rukni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.5.2009 9:32:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ne garaj preveč, - jaz grem na piknik , se bom spomnila nate ob kakem velikem čevapu , pa radenski ti ko boš pa konec službe pa zame enga hajnija rukni včeraj sem bla jaz na pikniku po šihtu, sem ene tri ruknla...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.