|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
2.4.2009 9:23:22   
aqua77
O kako se je lepo videt na seznamčku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem v sami super družbici, ni vrag da nam ne uspe vsem skupaj ta mesec!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.4.2009 9:26:39   
gigi1
Vrne se v soboto zvečer. Plavalčki (zaloga user posted image ) pa niso tako močni, da bi preživeli do takrat. O bo pa danes, ju3. Nisem si lističev kupila. Mogoče bom šla danes kupit.
Sploh sem pa ta mesec papala klomifen in se mi prav fržmaga user posted image . No...bomo videli. Mogoče pa le rata user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
2.4.2009 9:47:28   
pikica36
hojla!! malo sem vas zanemarilauser posted image  saj niste hude kajne da neuser posted image

aqui user posted image , saj smo rekle, da bo april tvojuser posted image , moja user posted image  se je tudi poslovila, tako da se trudimo daljeuser posted image , čeprav sem že čist izgubila upanje da sploh kdaj kaj ratauser posted image
gigi mogoče bo pa ta mesec malo bolj pozno O pa vseeno rata, navadno je ravno takrat ko najmanj pričakujemo

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.4.2009 9:54:43   
aqua77
Se strinjam s pikico!!! user posted image  Mogoče bo pa kasneje O!!! Držim pestke, da jo kljub vsemu ujameta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni so listki ta mesec pokazali testno črtico močnejšo od kontrolne (prvič odkar delam), sem bla vsesla kot radio, ker sem mela že na sumu, da spoh nimam O. Zdaj sem pomirjena, da jo imam, tudi če nam ta mesec nebi uspelo je že info, da je O prisotna velika pomiritev zame...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
2.4.2009 9:55:24   
aqua77
Piki jaz sem te pogrešala...... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
2.4.2009 9:58:43   
pikica36
jaz tud vas, ampak guuužvauser posted image user posted image user posted image ,kdaj pa si začela  s testki, kateri dan v ciklusu???
mogoče bi jaz tud probala, samo če so M redne pravijo da O skoraj zagotovo je, ali kako že??user posted image  joj, kaka znanost!user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
2.4.2009 11:28:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

jaz tud vas, ampak guuužvauser posted image user posted image user posted image ,kdaj pa si začela  s testki, kateri dan v ciklusu???
mogoče bi jaz tud probala, samo če so M redne pravijo da O skoraj zagotovo je, ali kako že??user posted image  joj, kaka znanost!user posted image

ni nujno da so... user posted image  testkov imaš 5 v škatlici, kupim jih v DM-ju. Testirat začneš nekaj dni pred O. Jaz začnem nekje 11 dan od prvega dne M. Potem jih delam vsak dan ob približno isti uri. Ponavadi, ko pridem domov iz službe okoli 5 ure. Testek je podoben kot BC. Listek na katerem imaš kontrolno črtico, ki je temno rdeče barve. Ko se ti testna črtica obarva enako močno ali močnejše kot kontrolna pomeni da bo do O prišlo med 24 in najkasneje 48 urami. Večkrat sem jih že delala, vendar sem zgleda vedno falila to famozno O. Ker jaz nimam v času O povečane sluzi, oziroma je ne opazim sem že sumila, da posledično tudi O nimam....

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
2.4.2009 13:10:46   
mausikaa
Pikica testki iz DM so pripročni, stanejo pa okoli 15€ in so kar točni, prejšnji mesec so mi pokazali O in se je pokrivalo z BT ter sluzjo...no na žalost pa potem + ni bilo...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
2.4.2009 13:16:17   
pikica36
hvalauser posted image grem danes v Dm , pa da sprobam.a teh 5 testkov je dovolj, ali jih moraš met več?? če začnem 11 dan , jih imam do 15 dne in če do takrat ne pokaže O jih delam naprej??!!

mater je drag špasuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
2.4.2009 14:23:06   
mausikaa
5 listkov kar hitro pokuriš...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
2.4.2009 14:39:21   
pikica36
to pa sploh ne dvomimuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
2.4.2009 18:22:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo:

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Kaj pa datum ? A petek 17.04. bi bil v redu?

še dajamajo gor na seznam......vpiši od kod

moram ta seznam naprej porivat...da ne bo padel v pozabo...hm, kje je bbpikica, ona je to bolj ažurno delala kot pa jaz.user posted image

mislm user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
2.4.2009 19:57:40   
pikica36
mi pa "bajsamo", mam full gužvo pa svinjarijo po bajti , da te kapuser posted image

kupila O testke v lekarni- 6 kom 8 evrov, no, se mi ni zdelo tako velik, da ne bi blo za reskiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
2.4.2009 20:17:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

mi pa "bajsamo", mam full gužvo pa svinjarijo po bajti , da te kapuser posted image

kupila O testke v lekarni- 6 kom 8 evrov, no, se mi ni zdelo tako velik, da ne bi blo za reskiratuser posted image user posted image user posted image

good luck user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.4.2009 6:26:54   
Kruce Fiks
Jutro beybe!
user posted image
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.4.2009 7:42:05   
pikica36
jutrooo!vauu kakšen zajtrkuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.4.2009 8:37:30   
Bety11
Eni škratki potujejo po računalniku in so mi zbrisali dolgo pismo za vas...user posted image

No, pa na kratko...

Dobro jutro...

Veselim se z vami, ker vidim, da ste pomladansko razpoložene user posted image

Predlagam, da pogledate na stran testsforles...nekaj takega je.....in tam se dobijo zeeeelo poceni testi...V paketu 25 O testov in  nosečniških....za malo denarja....Pa stran je varna.

Jaz se borim s birokracijo, ki trdi, da rizičnih nosečnosti ni več. Vse user posted image  lahko delajo, kot tiste, ki niso nosečnice....grrrrruser posted image ....Samo čakam, da še porodniško skrajšajo....Kar nekaj bi jim krepkih zabrisala v fris.....

Kruce F...ti pa nehaj s kajenjem, ker še malo, pa boste delali samo za čik...Me pa za kruh....

Gigi1....Ali si ti začela pri Rešu s Klomifenom? To je pametno, da ne zgubljaš čas....Pa Prometrij ne pozabi, ker klomifen tanjša sluznico....Srečno!

Pa še drugim veliko sreče v tem mesecu...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.4.2009 10:37:14   
gigi1
Daaan srčice user posted image

Kako smo danes? Petek je in lepše vreme se nam obeta user posted image  user posted image

Bety hvala za vse info user posted image . Ti si naš zaklad user posted image .
Ja, sedaj malo klomifenčkam, pa pijem krvomočnico in vitamine. Če ujameva O, bom pa še utrogestan.

Pikica si bila pogrešana user posted image . Hvala za navijanje. Upam, da res malo zamudi. Zaenkrat je druga črtica na ovul testu še čisto rahla. Upam, da O počaka do jutri zvečer.

Aquica kje si danes? Gužva?

Kruce to je pa zajtrk za Ribljo čorbo. Sam še kakšen Rubinov vinjak se manjka user posted image  user posted image  user posted image

Pogrešam BBpikico, Gretko, Dajamajo...user posted image
Pa polaris se že celo večnost ni oglasila

Lep dan vsem

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.4.2009 14:21:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan srčice user posted image

Kako smo danes? Petek je in lepše vreme se nam obeta user posted image  user posted image

Bety hvala za vse info user posted image . Ti si naš zaklad user posted image .
Ja, sedaj malo klomifenčkam, pa pijem krvomočnico in vitamine. Če ujameva O, bom pa še utrogestan.

Pikica si bila pogrešana user posted image . Hvala za navijanje. Upam, da res malo zamudi. Zaenkrat je druga črtica na ovul testu še čisto rahla. Upam, da O počaka do jutri zvečer. Navijam za pozno O!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica kje si danes? Gužva? Evo me!!! Gužva je vedno prisotna sploh za vikende... user posted image  

Kruce to je pa zajtrk za Ribljo čorbo. Sam še kakšen Rubinov vinjak se manjka user posted image  user posted image  user posted image Meni je bil zajterk na kožo pisan sam čike bi si druge zbrala, ampak tudi Drina bi šla če je kriza... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogrešam BBpikico, Gretko, Dajamajo...user posted image
Pa polaris se že celo večnost ni oglasila

Lep dan vsem

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.4.2009 14:29:34   
neodkrita
Gigi1, da ti povem, da se bila pri G, ga vprašala za te teste krvne, da sploh vidim, če sem še lahko mami, pa je rekel, da to ni potrebno delat, ker dokler je M je tudi beba lahko. Zdaj pa ne vem se mu ni dalo ubadat z mano zaradi mojih let (45) al pa je kaj drugega. Je rekel, da če bi bilo kaj narobe tudi prejšnjih 2 otrok nebi mogla imet. No kaj pa pravite na to?????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.4.2009 14:55:12   
pikica36
kam pa hodiš G? Jaz hodim k Krištofelcu, pa tud mam namen iti ta mesec, da bi mi malo hormone pregledaluser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.4.2009 15:00:21   
gigi1
Neodkrita do neke mere je to res. Vendar z leti je naša zaloga celic vedno slabša in je zato tudi možnost zanositve manjša ne glede na to, ali imamo M.
Bolj se mi zdi, da zelo neradi pišejo napotnice za laboratorij, ker jih pri naših letih težko opravičijo. Saj veš kako je...vsak dr. ima svojo mesečno kvoto. Jaz mislim, da bi nam morali dati napotnice za te preiskave, vendar so njim kar zmanjšali kvote. To je pač naše zdravstvo v teh časih user posted image
Najlažje nas odpravijo z izjavo, da je vse OK.
Jaz ti vseeno priporočam, da greš 3.dan ciklusa samoplačniško v Adrialab na FSH. Boš vsaj vedela kakšna je zaloga jajčnih celic. Cena je relativno ugodna (9 EUR)
Za ostale teste ima verjetno prav. Če bi imela PCO, bi ga imela že prej in bi že prej težkjo zanosila isto velja za prolaktin. Estradiol pa v bistvu niti ni tako natančen, ker je odvisen od števila foliklov, ki jih pridelaš. Je pa pokazatelj ovulacije in bi bilo dobro vedeti, če je ovulacija vsak mesec.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.4.2009 15:06:41   
gigi1
Aquica sem se spomnila komada od Riblje čorbe - Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera user posted image  user posted image  user posted image .
Drugače pa veš, da sem jaz tud zelo palčkam naklonjena user posted image . Samo HB ne zjutraj. Prvo kavo vedno spijem brez in za zajtrk ne jem tortic user posted image

Pikica in Neodkrita moj nasvet je, da bodita bolj vztrajni pri svojih zahtevah. Konec koncev že celo življenje plačujemo v zdravstveno blagajno in nam določene stvari pripadajo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.4.2009 15:11:06   
aqua77

Aquica sem se spomnila komada od Riblje čorbe - Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera user posted image  user posted image  user posted image . Ta je pa tisti, za dobra stara vremena... user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa veš, da sem jaz tud zelo palčkam naklonjena user posted image . Samo HB ne zjutraj. Prvo kavo vedno spijem brez in za zajtrk ne jem tortic user posted image Jaz zjutraj najprej actimel, potem pa kavica s kolegico in ovezna oprema zraven... user posted image user posted image   Vem, bi se mogla poboljšat, ampak kaj ko mam še v avatarčku slikico moje skušnjave... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica in Neodkrita moj nasvet je, da bodita bolj vztrajni pri svojih zahtevah. Konec koncev že celo življenje plačujemo v zdravstveno blagajno in nam določene stvari pripadajo. S temle se pa popolnoma strinjam... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.4.2009 17:22:06   
Kruce Fiks

Aquica sem se spomnila komada od Riblje čorbe - Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera user posted image  user posted image  user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=1ai5qnGbrocuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Kruce F...ti pa nehaj s kajenjem, ker še malo, pa boste delali samo za čik...Me pa za kruh....

Bety brez skrbi, lih tolk da mam za kruh al ne pušim več 8 godina....user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.4.2009 17:25:09 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.