Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.3.2009 14:14:56
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Barbara b, iz kje? Da nisi mogoče iz Semiča Veš jaz si ful slabo zapomnem ta mesteca na Kozjanskem, ker jih je kr dosti Ne, jaz sem čez breg, v smeri proti Brežicam. Živim pa v Kozjanskem narodnem parku - sem zaščitena vrsta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.3.2009 14:21:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Grethy - a res, k'r bučni štrudelj si ji prinesla, to mi pa ni nič povedala , ti sonček85, ti. očitno ji je pa ta res deloval. bo treba poskusit. Kruce Fiks - kje se zdaj ti skrivaš, alo gremo na plano, čeprav je zunaj deževno. a si se ustrašil Miklavža Ne morem, čas me preganja......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.3.2009 20:09:45
|
|
|
|
lana70
|
čer' konzervice IN konzervansi....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.3.2009 21:16:57
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 čer' konzervice IN konzervansi.... Č'ir
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.3.2009 17:20:59
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 čer' konzervice IN konzervansi.... 'dan...pa kje ste vse??? A se seznam kaj ažurira al kako?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 7:17:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ste vse v toplicah.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 8:46:39
|
|
|
|
Še ena T
|
Še rajši bi pa v toplicah Ej, punce, eno neumno vprašanje. Zabavam se z grafi na Fertilityfriendu in me zanima, zakaj je treba meriti ravno bazalno temperaturo? Vem, ves sistem v zvezi z ugotavljanjem ovulacije je zasnovan na BBT, ampak a temperatura zmerjena pod pazduho pa ne zraste po ovulaciji? Zakaj ravno bazalna? Zoprno in nepraktično jo je meriti, pa še ob istem času....Iščem ovinke Deževni pozdravček!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 8:48:00
|
|
|
|
Še ena T
|
Joj, popravljam se: punce in fant(je)!!!!! Kruce, oprosti, nate gledam kot na eno izmed nas - nisem pozabila nate.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 8:53:28
|
|
|
|
Še ena T
|
Uh, še eno vprašanje...Danes imam sama vprašanja. Na netu sem zasledila, da je enim uspelo zanosit s Pro seedom. Grem gledat kaj je to in ugotovim, da je lubrikant na vodni osnovi, ki baje med drugim poveča mobilnost spermijev, itd... Pušenjak pravi glede lubrikantov na vodni osnovi, da ni problema. Kaj mislite? Evo še podatki: Preseed je pomoč za pare, ki si želijo zanositve. Vlažilni gel izboljšuje preživetje in gibljivost spermijev in povečuje možnost oploditve jajčeca. Izboljšuje drsljivost in spolni odnos. Je klinično preizkušen in zdravniško priporočen. 6 aplikatorjev za enkratno uporabo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 11:40:33
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 23.04. Grethy (43) M ne pričakuje 27.04. V POSTOPKU Lana70 (38) UZ 06.04. Miklarom (37) UZ 10.04. Dajamaja (42) navijamo Kiwi (41) navijamo NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Reni70 (38) + nov postopek v aprilu Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.4.2009 11:41:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 11:46:12
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike in Kruce Evo mene nazaj iz Moravcev Videla štorklje. Se spočila. Nabavila municijo... Aqua ma bemmumast! Kaj se vse mora zgoditi . Drži se pupika. Bo pa naslednji mesec bolje Zofka draga res mi je žal Gretka ma šit nooo! Vsem borkam prinesla slikco štorkelj, da bo več sreče v aprilu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 11:53:27
|
|
|
|
mausikaa
|
o hvala za štorkljo, upam, da si jo opremila tudi z Garminom, da nas bo končno našla
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 11:56:27
|
|
|
|
mausikaa
|
Še ena T, jaz sem tudi igram na FF in za prejšnji ciklus so se mi podatki kar ujemali, glede časa merjenja temperature: jaz si jo običajno izmerim zjutraj preden vstanem, čez vikend pa ko poležim pa pač malo kasnjeje, imaš opcijo vpisa časa merjenja. vreme se menda izboljšuje - upam, da se bo sonček res pokazal...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 13:54:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T Joj, popravljam se: punce in fant(je)!!!!! Kruce, oprosti, nate gledam kot na eno izmed nas - nisem pozabila nate. Hvala, hvala, malce pozornosti vedno godi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 14:14:45
|
|
|
|
mausikaa
|
hhm, vidim, da se vse 40+ skrivajo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 14:36:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Gigi, če prav razumem ponovno stopaš v akcijo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 14:59:37
|
|
|
|
neodkrita
|
Kakšen pregled je potreben da ti ugotovijo hormone, zadebeljenost stene kamor se zarodek vgnezdi? Mogoče neumno vprašanje ampak do sedaj o tem res nikoli nisem razmišljala in bi rada vedela.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.4.2009 17:10:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo: Primorska do Vrhnike: lana70 BBpikica Kruce Fix Ljubljana Gigi1 Zofka Še ena T Celje Dajamaja Grethy Koroška Neodkrita Pikica36 Gorenjska Mausika Kaj pa datum ? A petek 17.04. bi bil v redu? še dajamajo gor na seznam......vpiši od kod moram ta seznam naprej porivat...da ne bo padel v pozabo...hm, kje je bbpikica, ona je to bolj ažurno delala kot pa jaz.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 7:33:04
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Kako smo danes? Kruce sem se odločila, da bom še malo počakala. Nekje maja,..junija... bom videla. Me prav nič ne mika postopek. Sem se jih malo zasitila v zadnjem letu Kako si ti? Krucika? Neodkrita. Debelino endometrija ti izmeri G z UZ. Meri se v času ovulacije in se ugotavlja, če je dovolj debel za vgnezditev embrija. Preiskave hormonov. Dobro bi bilo, da ti G napiše napotnico. FSH (zaloga jajčnih celic - zelo pomembno v naših letih). Preverja se nekje do 5. dne ciklusa. Cena v Adrialabu cca 9 EUR. LH (se ne spomnim točno, vem pa, da z razmerjem FSH ugotavljajo ali gre za PCO) PRL (prolaktin - če je povišan je to lahko vzrok za neplodnost) estradiol (ugotavljajo ovulacijo) Malo sem že pozabila... EMŠO . Mislim pa, da so to vsi testi, ki jih naredijo. Meni so jih delali tako, da sem dala kri 4. dan ciklusa za vse preiskave. Potem sem 5 dni jemala klomifen in so 10. dan ponovno vzeli kri. Takrat so preverjali le FSH in estradiol. Upam, da ti je to kaj v pomoč.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:01:42
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! Pri nas smo imeli včeraj uradno O, smo jo potrdili z O testki in BT, tako da smo šli vseeno v boj... Kar bo, pa bo.... En lep deževen pozdravček z obale vsem piksnam in našemu pikslu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:06:26
|
|
|
|
gigi1
|
Aqui super . Jaz te pa na borbi lovim in sprašujem kako je z korenjakom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:16:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqui super . Jaz te pa na borbi lovim in sprašujem kako je z korenjakom korenjak laufa, kot da mu nič ni.... veš da je mene povsod dosti, tako da tudi tukaj raportiram dogajanje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:18:18
|
|
|
|
gigi1
|
Sem res vesela . Moram takoj popravit na seznamčku in te dodat med trepetalke. Pol je ne pričakuješ 16.04.??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:21:39
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE Aqua77 (31) M ne pričakuje 16.04.
Pikica36 (38) M ne pričakuje 23.04. Grethy (43) M ne pričakuje 27.04. V POSTOPKU Lana70 (38) UZ 06.04. Miklarom (37) UZ 10.04. Dajamaja (42) navijamo Kiwi (41) navijamo Reni70 (38) nov postopek v aprilu NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza zofka7 (39) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.4.2009 9:21:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem res vesela . Moram takoj popravit na seznamčku in te dodat med trepetalke. Pol je ne pričakuješ 16.04.?? Jes! In upam, da me bo to rundo resnično preskočila!!! Berem, da ti je tvoj ušel, tvoja zaloga pa ne bo lih za dolgo??? Kdaj se vrne in kdaj imaš O???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.