|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
6.4.2009 14:17:03   
pikica36
user posted image jep, prvi dan ciklusa je prvi dan user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.4.2009 14:50:31   
neodkrita
Pikica36 hvala. Res se mi že meša. Vsi ti ciklusi, pa O pa ne vem kaj še vse hahahahauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.4.2009 15:36:33   
mausikaa
najboljše bi bilo pustiti vse teste in merjenje temperature in čakanje na O, pa user posted image po programu in se sprostiti in uživati v vsakem dnevu...

Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.4.2009 18:12:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo:

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Kaj pa datum ? A petek 17.04. bi bil v redu?

še dajamajo gor na seznam......vpiši od kod

alora, imamo predlog za nov datum: 24.4.2009 - Franci na balanci....še kakšen predlog....

drugače pa sem imela danes drugi UZ in so ugotovili, da ni vlih tako ok, kot bi si želeli...torej, sem dobila podaljšanje še za 9 dni, povečanje doze na 1,2 Suprefact in punkcija ene ciste...user posted image , še dobr, da je bila tam Diana79, da mi je rentala en ketonal....naslenji UZ je 14.4.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.4.2009 21:41:20   
Grethy
Ojla ojla ... kva ogaja ???

Jaz sem že user posted image skoz dala, smo že v novem ciklusu, bomo pa še naprej veselo user posted image user posted image in mrbit pa enkrat ta hudimanc rdeč ne bo pršu ...

kje in kdaj bo blo srečanje ????????????

Koga vse peljem ????

A je keri uspeloooooooooo?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.4.2009 7:31:40   
pikica36
user posted image user posted image user posted image

kako ste ?? delamo že s polno paro!!
toliko da sem vas pozdravila, pa morem šibat user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.4.2009 9:45:30   
gigi1
Ahoj user posted image

Kako lep sončen dan je (spet) user posted image

Gretka user posted image . Sem te misala.

Lana žal mi je, da si morala čez to. Sem pred kratkim na IVF pisala o tem (morda ravno tebi), da je dobro vzeti s sabo šlafrok in copatke. Meni se je isto zgodilo in sem šla na punkcijo ciste v škornjih user posted image .
Samo, da je za tabo. user posted image

Pikica helou user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.4.2009 10:32:12   
pikica36
lanauser posted image

v službi so me zasuli z delomuser posted image , tako da se malo prišvercam na rr , da vidim kaj se dogaja z vami.
ampak kot vidim - bolj malo dogajauser posted image
rezultat današnjega testiranja- zelo slaba črtica, pa kontrolna tuduser posted image ,

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.4.2009 17:57:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana žal mi je, da si morala čez to. Sem pred kratkim na IVF pisala o tem (morda ravno tebi), da je dobro vzeti s sabo šlafrok in copatke. Meni se je isto zgodilo in sem šla na punkcijo ciste v škornjih user posted image .
Samo, da je za tabo. user posted image

gigi1, a te je bolela punkcija ciste..oziroma tako bom vprašala: a je ta punkcija ista kot za punkcijo foliklov?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.4.2009 18:35:18   
Grethy

Ahoj user posted image

Kako lep sončen dan je (spet) user posted image

Gretka user posted image . Sem te misala.

Lep dan vsem

Ku kuc srce ... evo mene ... sem mal doma ... pa glih tko nimam časa, k skoz okol laufam :-)))))

Kako si ti? Kaj novega ?

Kje pa je naša Dajčimajči????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.4.2009 21:08:35   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
Ku kuc srce ... evo mene ... sem mal doma ... pa glih tko nimam časa, k skoz okol laufam :-)))))

Kako si ti? Kaj novega ?

Alo ni vredu da nas tako puščaš same tu gor! Dajamajči pa greje....
Imaš ZS!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.4.2009 22:02:56   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kako si ti? Kaj novega ?

Alo ni vredu da nas tako puščaš same tu gor! Dajamajči pa greje....
Imaš ZS!user posted image

Ma ni da bi hotla dej ... enostavno mi ne znese ... zdej sem doma pa si lahko mal privoščim, čeprav mam tud zdaj frkice ...

A moja Dajči je pa grelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , matr nas bo v avtu user posted image user posted image user posted image user posted image

Na z.s. sem ti že odgovorila in še tu HVALA in go baby go navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.4.2009 9:03:12   
neodkrita
Gigi1 imaš slučajno naslov ali pa tel. št. od Adrialab za krvne preiskave. Prosim!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.4.2009 9:17:29   
aqua77
Guten morgen....

user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.4.2009 9:45:14   
gigi1
Jutrčka user posted image

Neodkrita tukaj je link z vsemi podatki

http://si.synlab.de/podatki.html

Lana mene ni kaj dosti bolelo. Tako je kot punkcija, le da gre za en folikel. Na punkciji jih je ponavadi več in te zato bolj zmatra. Je pa glede bolečine res tako, da manj boli, če si bolj sproščena. Vem, da je težko, vendar je to edini pameten nasvet, ki ti ga lahko dam. Če boš v krču, te bo le bolj bolelo.

Gretič moj tudi jaz upam, da bo gužva v avtu user posted image . Prav super bi bilo, da se v Lju pelje še ene par skritih potnikov user posted image

Kruce si dobro obveščen. user posted image

Aquica tole je pa zajtrk po mojem okusu user posted image , le turška kava je porazna za moj želodec.

Pikica kaj danes pravi test?

Prav lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.4.2009 11:19:57   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

lanauser posted image

v službi so me zasuli z delomuser posted image , tako da se malo prišvercam na rr , da vidim kaj se dogaja z vami.
rezultat današnjega testiranja- zelo slaba črtica, pa kontrolna tuduser posted image ,

gremo bejbaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
8.4.2009 11:21:35   
Grethy
Ojla ... jaz mam en kup sr.an.ja z zdravjem ampak bomo že zmagali ... ni hudič ...

Kje v LJ bo srečanje in ob keri uri ?????

gigika moja kaj se dogaja tebi ... a imam z.s. al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.4.2009 12:44:37   
aqua77

lanauser posted image

pikica!!!! čakam na novice!!!!! in navijam seveda!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
8.4.2009 23:55:42   
Kruce Fiks
Gretič moj tudi jaz upam, da bo gužva v avtu user posted image . Prav super bi bilo, da se v Lju pelje še ene par skritih potnikov user posted image

Kruce si dobro obveščen. user posted image

Hm, to se pa sumljivo bere! Koliko parov sumljivih potnikov naj bi bilo v avtu? Nevem sedaj če sem še na tekočem?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.4.2009 7:34:39   
pikica36
jutroouser posted image user posted image

jaz včeraj nisem uspela maredit testauser posted image , sem bila cel dan službeno odsotna, pozno zvečer ko sem prišla domov ga pa tud nisem delala.danes nadaljujemuser posted image , sicer pa... kar bo bo. user posted image user posted image itak redno , ne glede na črticeuser posted image , tako da, če ima namen ratat bo , tud brez testauser posted image

aqui-  a te že kaj prstki srbijo?? še 5 dniuser posted image , pa boš ti spet lulala na palčko

neodkrita- si kaj zvedela, kako je s pregledom v našem laboratoriju?

gigi grethy..... vse ostaleuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.4.2009 8:54:43   
aqua77
Morgen!user posted image

Pikica tebi pa že konkretno zamuja????user posted image user posted image Je že nova O na tikerčku!!! user posted image user posted image user posted image  Dej no polulaj že palčko!!! user posted image user posted image user posted image  mene že prsti fejst srbijo pa je še pet dni!!! user posted image user posted image user posted image  Ti pa tako mirna.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.4.2009 9:10:08   
pikica36
ne, ne aqui- tikerček je kar praviuser posted image user posted image , delam O testkeuser posted image , tako da ni čudno da sem mirnauser posted image no, še kakih 12 dni pol bom pa že grizla nohteuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.4.2009 9:13:07   
aqua77

ne, ne aqui- tikerček je kar praviuser posted image user posted image , delam O testkeuser posted image , tako da ni čudno da sem mirnauser posted image no, še kakih 12 dni pol bom pa že grizla nohteuser posted image user posted image

aaaaa, zdaj mi je pa vse jasno. user posted image user posted image  Nekako sem imela občutek, da ti zamuja že 14 dni... Sem neki pobrkala... bjonda pač... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.4.2009 9:14:31   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  se zgodiuser posted image   a ti misliš, da bi jaz zdražala tako dolgo, če bi mi zamujalauser posted image , vsak dan bi se testiralauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.4.2009 9:18:12   
aqua77

user posted image user posted image user posted image  se zgodiuser posted image   a ti misliš, da bi jaz zdražala tako dolgo, če bi mi zamujalauser posted image , vsak dan bi se testiralauser posted image

sej ravno to mi ni šlo v glavo, ker vem da sva midve med bolj firbčno sorto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.