|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
27.3.2009 17:10:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Evo tud moja user posted image se je dons javla, tko da bomo za prvega maja spet v ranah, če nas ne razveseli kaj lepšega ...
17.4. Grethica dela popoldan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ni panike ... bom že ujela eno srečanje ko ne bom popoldne, tko da se name ozirat zej če vsem ustreza, res ni treba, jasnooooooooooo user posted image user posted image user posted image !!??????????!!!!!!!!!

Sožalje...
Ja torej 17 nč, brez tebe pa ne bo šlo, ker tu pač verjetno ne bo žurčkov tolikokrat kot na IVFuser posted image

prjatu moj ... a znaš ćist use ???????? že kej nervoze ??? upam da nisem kej sfalila ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
27.3.2009 18:04:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo:

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Kaj pa datum ? A petek 17.04. bi bil v redu?

še dajamajo gor na seznam......vpiši od kod

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
27.3.2009 18:12:17   
Grethy
Lanica,

Dajamaja je na seznamčku pod krajem Celje

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
27.3.2009 19:27:37   
Kruce Fiks

prjatu moj ... a znaš ćist use ???????? že kej nervoze ??? upam da nisem kej sfalila ???

O draga moja! Ne vem kak se bo to končalo! Vsakič ko odprem bukve na novo odkrivam doktrine o negi žena in otrok! Ne vem kam to pelje, kot da bi ravno kar padel na ta svet.
Pa še ženi so zaradi krvavitev uradno prepovedali sexat! Ji zdaj hormoni in jeza butajo ven z vseh por......
Če je kje kaka Marija fraj, naj mi prosim pomagauser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
27.3.2009 20:02:28   
bbpikica

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Savinjska dolina
miklarom

Petek 17.04.  oziroma 24.04. kateri vam bolj odgovarja?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
27.3.2009 20:04:56   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

O draga moja! Ne vem kak se bo to končalo! Vsakič ko odprem bukve na novo odkrivam doktrine o negi žena in otrok! Ne vem kam to pelje, kot da bi ravno kar padel na ta svet.
Pa še ženi so zaradi krvavitev uradno prepovedali sexat! Ji zdaj hormoni in jeza butajo ven z vseh por......
Če je kje kaka Marija fraj, naj mi prosim pomagauser posted image user posted image

Ja bogi naš kruce tebe so res vsi hudički napadli. Jaz bi ti z veseljem pomagala ko bi znalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1556
27.3.2009 21:07:35   
miklarom
Kruce Fiks -user posted image user posted image user posted image user posted image prva je res malo grozna a vsaka naslednja bo bojše. ko se bom pa navadla fiksat bom mogla pa nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grethy - velja za datum in žur se bomo zmenleuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.3.2009 8:55:07   
dajamaja
Ojla, tinkice! Meni ustrezata oba datuma. Je tolk naprej, da nimam nič planirano še zaenkrat, potem bomo pa že pazli, da nič vmes ne pride.
Miklarom ti pa tko blizu, to bo veselo v avtu!
Naj vas user posted image čim manj jezijo. V bistvu naj se spokajo! Uživajte mračni vikend!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.3.2009 12:20:16   
lana70

Lanica,

Dajamaja je na seznamčku pod krajem Celje

ups,.....pa sigurna sem bila, da ena izmed punc ni bila na seznamu.....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.3.2009 12:33:49   
miklarom
dajamaja - ka sem blizu tebe kje doma iz kot pa si, mogoče se pa že poznamauser posted image , delam pa sicer v Celju v Mcdonald'su

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.3.2009 12:51:47   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dajamaja - ka sem blizu tebe kje doma iz kot pa si, mogoče se pa že poznamauser posted image , delam pa sicer v Celju v Mcdonald'su

mljask...
Pol se pa kar tam dobimouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.3.2009 12:58:33   
Rakica_80
Ja ja, tudi jazuser posted image user posted image user posted image
Ko greva z mojim na Kozjansko, se vedno ustaviva v Celju, tako da, mai se ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa zgledaš?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.3.2009 14:06:30   
lana70

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Savinjska dolina
miklarom

meni ustrezata oba datuma...lahko bi pa začele zbirati predloge za lokacijo, kaj pravite? Meni ni problem voziti, .......če bo proti LJ, lahko kar pobiram po poti...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.3.2009 14:28:58   
miklarom
Kruce Fiks - kaj se ti že sline cedijo, vidim kak mi že ven z računalnika tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti ne priporoičam kaj preveč te hrane, lahk postaneš odvisen od tegauser posted image

BEBIII -
aja na kozjansko hodita, kam pa, jest  tud mam žlahto na kozjanskem. kak zgledam, ja nosim modro srajčko in na tablici mi piše Vesna Miklavžin - vodja izmene, samo zdej ne delam sem doma mal na dopustu - še lanskim pol pa na bolniški. tak da nekje do 15.5. siguren ne delam pol pa če nama rata pa tud ne več. 

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.3.2009 15:37:09   
Kruce Fiks

Kruce Fiks - kaj se ti že sline cedijo, vidim kak mi že ven z računalnika tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti ne priporoičam kaj preveč te hrane, lahk postaneš odvisen od tegauser posted image

BEBIII -
aja na kozjansko hodita, kam pa, jest  tud mam žlahto na kozjanskem. kak zgledam, ja nosim modro srajčko in na tablici mi piše Vesna Miklavžin - vodja izmene, samo zdej ne delam sem doma mal na dopustu - še lanskim pol pa na bolniški. tak da nekje do 15.5. siguren ne delam pol pa če nama rata pa tud ne več. 

A Miklavževa si?user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.3.2009 17:21:08   
Rakica_80
Jojj Kruce, ti pa res vse najdešuser posted image
Ja živi malo pred Kozjem, se zavije gor v brdouser posted image
sej mi če gremo, gremo poleti enkrat, ker sedaj ni časa, špike, pa umetna, pa ovo , pa ono.....
Lep vikend želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.3.2009 20:30:51   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja živi malo pred Kozjem, se zavije gor v brdouser posted image
sej mi če gremo, gremo poleti enkrat, ker sedaj ni časa, špike, pa umetna, pa ovo , pa ono.....
Lep vikend želimuser posted image

NO jaz sem pa še malo naprej user posted image
V deželi vinčka user posted image

< Sporočilo je popravil barbara b -- 28.3.2009 20:31:13 >

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.3.2009 20:35:09   
miklarom
Kruce Fiks - ja Miklavževa sem , a si boš letos kaj zaželel, pa ti bo mogoče kaj prineseluser posted image , če boš priden kaj dobrega, če pa ne pa dobiš kar parkleuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII -
tudi moji so malo pred kozjem. pa nazadnje boma še ugotovile da sma kej u '' žlahti ''user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.3.2009 20:45:04   
lana70
no punce, danes ste malo bolj v akciji, dejte še napisat predlog lokacije za žurko v aprilu..

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.3.2009 13:31:01   
Grethy

AAAAAAAAAAa reeeessss .... jz sem pa bučni štrudlc prnesla sonček85 v Mc......., pol je bla pa kr noseča user posted image user posted image user posted image user posted image ,
zgleda da ga bom mogla še tebi

jz sem pa iz Celja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.3.2009 15:26:33   
Rakica_80
Barbara b, iz kje? Da nisi mogoče iz Semičauser posted image  Veš jaz si ful slabo zapomnem ta mesteca na Kozjanskem, ker jih je kr dostiuser posted image

Miklarom, sorodniki nismo, ker mi imamo tam prijatelja in nimam nobenih sorodnikov, aja drugače pa je iz Kriviceuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.3.2009 18:31:45   
Kruce Fiks
O Gretka, vidm teuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.3.2009 22:08:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka
Še ena T

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Gorenjska
Mausika

Savinjska dolina
miklarom

meni ustrezata oba datuma...lahko bi pa začele zbirati predloge za lokacijo, kaj pravite? Meni ni problem voziti, .......če bo proti LJ, lahko kar pobiram po poti...

ola punce  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.3.2009 8:42:00   
mausikaa
dobro jutro,

meni lokacija ni problematična, termina sta pa zaenkrat še oba fraj user posted image  tko da kjerkoli

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.3.2009 12:29:21   
miklarom
Grethy - a res, k'r bučni štrudelj si ji prinesla, to mi pa ni nič povedala , ti sonček85, ti. očitno ji je pa ta res deloval. bo treba poskusit.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce Fiks - kje se zdaj ti skrivaš, alo gremo na plano, čeprav je zunaj deževno. a si se ustrašil Miklavžauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.