![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.2.2009 7:57:47
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, samo toliko da se vam malček na hitro javim, po pričakovanjih je bil februar za en k**c tečnoba je prišla že prejšnjo soboto in zdaj gremo v nove boje...sem začela z Klomifenom in upam, da bo marca kaj več sreče... tedna je hvala bogu konec, sem bla čisto na tleh, sita vseha skupaj, tečna ko strala in predvsem žalostna...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.2.2009 9:35:58
|
|
|
|
Še ena T
|
Pozdravljene, konzervice! Vikend je pred nami, tiste, ki se selimo v marec, oborožimo se z vsem potrebnim (vitamini, ..........čajčki, ..hormoni, ........ itd. itd...) in gremo Pa pomlad prihaja, punce!!! Naj bo letošnja pomlad NAŠA!! Jaz sem imela grozen teden in smolo na vseh področjih... No, ampak so me težave skopale iz depresije. Vedno bi bilo lahko še slabše, pa NI..!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.2.2009 15:45:11
|
|
|
|
Bety11
|
Pozdravljam vas konzervice in srčno vabim v našo družbo Čvekajočih nosečnic.... Tama bomo odprle temo "nosečnice 40+" in nam bo luštno... Dejmo....Jaz še vedno čakam in držim pesti, da zapustite to postajo Upanja... Mene slabosti ne pustijo pri miru.....Upam, da bo vse v redu....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.2.2009 20:17:20
|
|
|
|
dajamaja
|
Kako si Bety? Še malo in boš lahko svoj fižolček videla na pregledu. Kaj treme? Če pa tko zlo vabiš, pa pridem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.2.2009 21:44:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'čer! Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 16:04:33
|
|
|
|
Grethy
|
SUPER KRUCE SUPER Jaz pa grem na a long long PAVZA ... rabm rabm ... Navijam in mislim za in na vas še naprej ... trenutno pa res rabim počitek od vsega ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 16:07:23
|
|
|
|
blanč
|
GRETICA, KJE SE PA TI SKRIVAŠ. nisi nč pršla zraven na okenčka pomahat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 16:12:23
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč GRETICA, KJE SE PA TI SKRIVAŠ. nisi nč pršla zraven na okenčka pomahat. He he ...eni ga žurajo drugi pa kuhamo pa take variante ... pa sej imamo premajhna okna za vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 16:13:49
|
|
|
|
blanč
|
Sej mate dva . Jaz sem obveznost počitnic že na začetku tedna opravla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 16:33:32
|
|
|
|
Grethy
|
haahhhaaaaaaaaaaaaaaa, kuhanje je pr nas dnevna obveznost ... a ti pa sam enkrat tedensko kuhaš al kaj ???? ... FACAAAAAAAAAAAAAAA Zdej grem pa še jz mal na teren, da nauš sam ti ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.2.2009 18:00:24
|
|
|
|
pikica36
|
hoj samo na brzino vas pozdravim,pol pa šibam dalje ravno prišli s smučanja. moje zaenkrat še ni- po mojem prihaja jutri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 15:39:40
|
|
|
|
pikica36
|
nobene nikjer???? .................in potem vse tiho je bilo pri nas še nič novega. zaenkrat še ni, me ma firbec da ponovim test pa ne upam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 16:52:06
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 nobene nikjer???? .................in potem vse tiho je bilo pri nas še nič novega. zaenkrat še ni, me ma firbec da ponovim test pa ne upam res ne vem kaj naj ti rečem pikica ... jaz sem čakala na 35. in 36. dan pa so bli vsi trije testi negativni ... ampak moje še kar ni ... je pa roza izcedkov za izvoz ... pa maxibaloni namesto jošk ... eh drekecpekec ... TEBI pa želim da je ++++++++++++
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 16:53:00
|
|
|
|
ZARA
|
Helou, pupe!! Kaj je novega?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 16:56:00
|
|
|
|
pikica36
|
oh grethy to je najslabše kar se ti lahko zgodi tečke ni testi pa - se mi je enkrat zgodilo in sem skoraj p**** 10 dni mi je takrat zamujala(upam da nikoli več)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:00:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Helou, pupe!! Kaj je novega? lej jo Zaro ... KU KUC
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:24:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Helou, pupe!! Kaj je novega? lej jo Zaro ... KU KUC Lej me. Ne sledim vam sploh. Sem prav gnojna za brat. Ve pa pišete in pišete in pišete... Vsake toliko malo počekiram, ampak se izgubim v poplavi podatkov. Ampak navijam pa še vedno.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:25:01
|
|
|
|
pikica36
|
nisem zdržala... sem imela doma še en BC, - koza neumna sem zdaj pa ne vem kaj je, kontrolna normalna, tam kjer bi mogla bit pa tadruga pa en zmazek , tak pri svetlobi nekaj vidno ampak nič konkretnega ni tič ne miš, ali pa se je samo meni dozdevalo, ker sem jo hotla videt nič... bom še mogla kak dan počakat, če se ne bo ulila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:34:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 nisem zdržala... sem imela doma še en BC, - koza neumna sem zdaj pa ne vem kaj je, kontrolna normalna, tam kjer bi mogla bit pa tadruga pa en zmazek , tak pri svetlobi nekaj vidno ampak nič konkretnega ni tič ne miš, ali pa se je samo meni dozdevalo, ker sem jo hotla videt nič... bom še mogla kak dan počakat, če se ne bo ulila a te bom našeškala po nagi riti ?!?!?!??! Jz sem kuplka CB, sem rekla če bo plus na navadnem da pol še CB nardim, pa ni blo nč, pa sem vseen nardila ker sva misla da so navadni zanič ... evooooooooooooo naaaaaaaaa ... ne bom več kupvala testov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:35:18
|
|
|
|
pikica36
|
jaz tud ne.............. če verjameš ampak sem pa res besna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:41:46
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jaz tud ne.............. če verjameš ampak sem pa res besna ne se norca delat jz sem jih šla šele v petek kupit, pa mi je še dans žal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:43:42
|
|
|
|
pikica36
|
pa saj si ne delam norca jaz sem mela tega na zalogi od ..... ne vem kdaj, pa sem ga danes spičla brezveze ja... tud tukaj bomo mogli upoštevat recesijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 17:58:03
|
|
|
|
Grethy
|
sej vem da se ne ... matr matr ... maš prou ... recesija in gassssssssssssss .... nej se kr testira kdor če
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 18:01:57
|
|
|
|
pikica36
|
prav maš. a misliš da bi dabroston lahko kaj vplival na to da zamuja, sem ga nehala jest že v torek, torej bi po vseh predpisih morala bit tu. , ker jo imam TOČNO na 28 dni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.2.2009 18:14:36
|
|
|
|
Grethy
|
neavem pojma nimam zna bit
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.