|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
20.2.2009 7:57:47   
mausikaa
dobro jutro,

samo toliko da se vam malček na hitro javim, po pričakovanjih je bil februar za en k**c tečnoba user posted image  je prišla že prejšnjo soboto in zdaj gremo v nove boje...sem začela z Klomifenom in upam, da bo marca kaj več sreče...
tedna je hvala bogu konec, sem bla čisto na tleh, sita vseha skupaj, tečna ko strala in predvsem žalostna...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.2.2009 9:35:58   
Še ena T
Pozdravljene, konzervice!

Vikend je pred nami, tiste, ki se selimo v marec, oborožimo se z vsem potrebnim (vitamini, ..........čajčki, ..hormoni, ........user posted image user posted image  itd. itd...) in gremo user posted image

Pa pomlad prihaja, punce!!! Naj bo letošnja pomlad NAŠA!!

Jaz sem imela grozen teden in smolo na vseh področjih... No, ampak so me težave skopale iz depresije. Vedno bi bilo lahko še slabše, pa NI..!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.2.2009 15:45:11   
Bety11
Pozdravljam vas konzervice in srčno vabim v našo družbo Čvekajočih nosečnic....

Tama bomo odprle temo "nosečnice 40+" in nam bo luštno...

Dejmo....Jaz še vedno čakam in držim pesti, da zapustite to postajo Upanja...
Mene slabosti ne pustijo pri miru.....Upam, da bo vse v redu....

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.2.2009 20:17:20   
dajamaja
Kako si Bety? Še malo in boš lahko svoj fižolček videla na pregledu. Kaj treme? Če pa tko zlo vabiš, pa pridem user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.2.2009 21:44:58   
Kruce Fiks
Br'čer!

Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.2.2009 16:04:33   
Grethy
SUPER    KRUCE     SUPER

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem na a long long PAVZA ... rabm rabm ...

Navijam in mislim za in na vas še naprej ... trenutno pa res rabim počitek od vsega ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.2.2009 16:07:23   
blanč
GRETICA, KJE SE PA TI SKRIVAŠ. nisi nč pršla zraven na okenčka pomahat.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.2.2009 16:12:23   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

GRETICA, KJE SE PA TI SKRIVAŠ. nisi nč pršla zraven na okenčka pomahat.

He he ...eni ga žurajo drugi pa kuhamo pa take variante ... pa sej imamo premajhna okna za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.2.2009 16:13:49   
blanč
Sej mate dvauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem obveznost počitnic že na začetku tedna opravlauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.2.2009 16:33:32   
Grethy

haahhhaaaaaaaaaaaaaaa, kuhanje je pr nas dnevna obveznost ... a ti pa sam enkrat tedensko kuhaš al kaj ???? ... FACAAAAAAAAAAAAAAA

Zdej grem pa še jz mal na teren, da nauš sam ti ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.2.2009 18:00:24   
pikica36
hoj samo na brzino vas pozdravim,pol pa šibam daljeuser posted image ravno prišli s smučanja.
moje user posted image zaenkrat še ni- po mojem prihaja jutriuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.2.2009 15:39:40   
pikica36
nobene nikjer???? .................in potem vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image

pri nas še nič novega. user posted image  zaenkrat še ni, me ma firbec da ponovim test pa ne upamuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.2.2009 16:52:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

nobene nikjer???? .................in potem vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image

pri nas še nič novega. user posted image  zaenkrat še ni, me ma firbec da ponovim test pa ne upamuser posted image user posted image

res ne vem kaj naj ti rečem pikica ... jaz sem čakala na 35. in 36. dan pa so bli vsi trije testi negativni ... ampak moje user posted image še kar ni ... je pa roza izcedkov za izvoz ... pa maxibaloni namesto jošk ... eh drekecpekec ...

TEBI pa želim da je ++++++++++++

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.2.2009 16:53:00   
ZARA
Helou, pupe!! Kaj je novega? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.2.2009 16:56:00   
pikica36
oh grethy to je najslabše kar se ti lahko zgodiuser posted image user posted image  tečke ni  testi pa -user posted image  se mi je enkrat zgodilo in sem skoraj p**** 10 dni mi je takrat zamujala(upam da nikoli več)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.2.2009 17:00:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

lej jo Zaro user posted image user posted image user posted image ... KU KUC user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.2.2009 17:24:33   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

lej jo Zaro user posted image user posted image user posted image ... KU KUC user posted image user posted image
Lej me. Ne sledim vam sploh. Sem prav gnojna za brat.user posted image Ve pa pišete in pišete in pišete... Vsake toliko malo počekiram, ampak se izgubim v poplavi podatkov. Ampak navijam pa še vedno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.2.2009 17:25:01   
pikica36
nisem zdržala... sem imela doma še en BC, - koza neumna semuser posted image  zdaj pa ne vem kaj je, kontrolna normalna, tam kjer bi mogla bit pa tadruga pa en zmazek , tak pri svetlobi nekaj vidno ampak nič konkretnega ni tič ne miš, ali pa se je samo meni dozdevalo, ker sem jo hotla videtuser posted image
nič... bom še mogla kak dan počakat, če se ne bo ulila user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.2.2009 17:34:03   
Grethy

nisem zdržala... sem imela doma še en BC, - koza neumna semuser posted image  zdaj pa ne vem kaj je, kontrolna normalna, tam kjer bi mogla bit pa tadruga pa en zmazek , tak pri svetlobi nekaj vidno ampak nič konkretnega ni tič ne miš, ali pa se je samo meni dozdevalo, ker sem jo hotla videtuser posted image
nič... bom še mogla kak dan počakat, če se ne bo ulila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a te bom našeškala po nagi riti ?!?!?!??!

Jz sem kuplka CB, sem rekla če bo plus na navadnem da pol še CB nardim, pa ni blo nč, pa sem vseen nardila ker sva misla da so navadni zanič ... evooooooooooooo naaaaaaaaa ... ne bom več kupvala testov user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.2.2009 17:35:18   
pikica36
jaz tud ne.............. če verjamešuser posted image user posted image
ampak sem pa res besnauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.2.2009 17:41:46   
Grethy

jaz tud ne.............. če verjamešuser posted image user posted image
ampak sem pa res besnauser posted image

ne se norca delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem jih šla šele v petek kupit, pa mi je še dans žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.2.2009 17:43:42   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  pa saj si ne delam norcauser posted image  jaz sem mela tega na zalogi od ..... ne vem kdaj, pa sem ga danes spičla brezveze
ja... tud tukaj bomo mogli upoštevat recesijouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.2.2009 17:58:03   
Grethy
sej vem da se ne  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

matr matr ... maš prou ... recesija in gassssssssssssss ....

nej se kr testira kdor če user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.2.2009 18:01:57   
pikica36
user posted image user posted image user posted image prav maš.user posted image user posted image user posted image  

a misliš da bi dabroston lahko kaj vplival na to da zamuja, sem ga nehala jest že v torek, torej bi po vseh predpisih user posted image  morala bit tu.user posted image , ker jo imam TOČNO na 28 dni

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.2.2009 18:14:36   
Grethy
neavem

pojma nimam

zna bit

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.