|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
23.2.2009 16:53:39   
Grethy
pikica si že doma, a ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.2.2009 18:00:04   
pikica36
jep grethy- hvala boguuser posted image user posted image ampak bi mogla svojo rit še kam drugam zmigat ne samo na compuser posted image ampak nimam nekega elana, sem takooo utrujenauser posted image pa ne vem od česa. v službi sedim za rač. in mikroskopom, doma tud samo čičam, nič kaj pametnega ne naredim že več kot kak tedenuser posted image
ne vem a me psiha daje al kajuser posted image  že en teden se mi dogaja da bi lahko na momente stoje zaspalauser posted image user posted image
sem glih prejle reklauser posted image da se mi zdi da se bo user posted image  pravkar vlil pa mi je rekel da se ne bo, da se mi očke tak čudno svetijouser posted image user posted image
no, pa naj bo njegovemuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.2.2009 18:46:46   
lana70
kriza...kot kaže......pri meni se kaže tako, da se začnem prenažirati s hrano......, hvala bogu bolj poredko....druge se počutijo kot cunje....brez volje. Pa še zima je...komaj čakam poletje. Punce, ki ste se dale na pavziranje- pogum, v tem obdobju pojdite na kakšen tečaj, karkoli.....ah, nakladačica, me malce tudi mene daje neka negativna energija. Bo minilo.

L

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.2.2009 19:29:08   
lana70
Grethy, ti imaš že kakšnega user posted image  ?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.2.2009 19:38:29   
bbpikica
Ojla konzervice in pavzerkeuser posted image

Se strinjam Grety včasih si je treba tudi zase mal časa vzet in nabrat moči, predvsem pa po podstrešju mal pajčevine omestuser posted image

Pikica kdo pravi da smo obupaleuser posted image , sam mal si mormo rane zalizat

Kruce ma diham pa vzdihujem pa kaj še vem kajuser posted image , itak je pa spet moj želodček in črevesje v akciji, tako da se počutim kot nosečka, saj veš školjka je moj najboljši prijateljuser posted image

neodkrita naj bo marec tvoj mesecuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.2.2009 20:35:32   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Grethy, ti imaš že kakšnega user posted image  ?

Neeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ... še kar na prvem delamo user posted image user posted image user posted image ... pa nikakor da nam bi ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.2.2009 21:40:24   
lana70
Uf, te čist poskušam razumeti Grethy. Ko se enkrat usmeriš na eno stvar, ki ti manjka in si jo želiš, postaja ta želja vsak dan večja in kmalu postane bistvo vsega.....res ti želim, da se ti uresniči  ta želja.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.2.2009 22:15:40   
Kruce Fiks
Punce, ena konzervirana stimulacija za vas!
Sorčy ampak nisem mogel drugače kot da delim to mišo z vamiuser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 23.2.2009 22:16:29 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.2.2009 7:48:10   
Bety11
Pozdravljene!

Med vami nekater kar dišijo po nosečnosti....Še posebej tista, ki bulji v mikroskop...user posted image user posted image user posted image

Jaz se oglašam en dan pred pregledom....In cela se tresem...Seveda me je strah...

Včeraj sem šla na samoplačniški odvzem krvi za ßhcg...da vsaj vidim, kaj lahko pričakujem...In rezultat je 200.000,oo enot...V eni razpredelnici piše, da so vrednosti od 7t pa do 12t najmanj 11.800 in največ 289.000...Tako, da imam vsaj upanje, da lahko slišim pozitivne pripombe....

Veselila sem se celo popoldne temu rezultatu. Hvala ti Bože in prosim te, da mi pomagaš še naprej....

Vem, da pomirjena ne bom do poroda.....Če doživiš slabo izkušnjo ali izkušnje, te sumi preganjajo in preganjajo...

No...Vsaj apetit imam dober, jem, slabosti so moji spremljevalci....In....

Vse bo dobro....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.2.2009 7:50:06   
pikica36
user posted image user posted image  najprej sem se morala nasmejatuser posted image
v istem trenutku pa bi se najraje user posted image user posted image
danes zjutraj pridem v službo , grem na wc in kaj zagledam?????kaj drugega kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa naj gre vse skup nekam*****spet ni ratalouser posted image  torej bomo šibali že 7 krog po ssuser posted image pa nič nič..... nič od nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.2.2009 7:54:30   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 20.03
Še ena T (38)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje xx.3
neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje xx.3
gigi (42)- ICSI user posted image          user posted image

Pikica36 (38)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 24.03

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image       M ne pričakuje 20.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (36) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image BBpikica user posted image
user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
24.2.2009 7:56:12   
pikica36
betyuser posted image user posted image user posted image  supercauser posted image user posted image user posted image user posted image  boš videla da bo vse vredu

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
24.2.2009 7:57:59   
pikica36
user posted image zakaj mi ne rata ta seznam kot bi moraluser posted image  malo sem popravila datume in pa mojo starostuser posted image  v četrtek pridelam 8 za trojkouser posted image

gigi- javi se kaj nooooo

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
24.2.2009 9:21:23   
neodkrita
Pikica 36 sorčy za tečko. Ma pa greš naprej, če grem jaz ni hudič da tebi nebi ratalo. Zame je en velik ?, zate pa vem, da bo. Greva v marec!!!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
24.2.2009 9:23:11   
neodkrita
No pa še opazila sem šele sedaj, da sem najstarejša tu gor sem kar cmok dobla v grlu. Mal mi je stimulacija padla. Sam kaj hočem, če pa leta tako hitro grejo hahahaha

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
24.2.2009 9:59:54   
Anonimen

user posted image   

(KONZERVICE IN OSTALE)

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 20.03
Še ena T (38)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje xx.3
neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje xx.3

Pikica36 (38)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 24.03

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image       M ne pričakuje 20.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image BBpikica user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
24.2.2009 10:48:44   
pikica36
punce hvala za objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ma saj... zdaj sem že malo prišla k sebi , zjutraj pa sem mislila da se bomuser posted image , pa saj , če ne bi bila v službi se verjetno bi.
pol pa je najtežje user posted image  povedat, ko je bil skor 100% da je nama ratalouser posted image
saj ne preostane drugega kot se borit dalje. Marec mora bit naš mesecuser posted image

ANONIMNA- user posted image  hvala da si nas rešila in uredila seznamčekuser posted image  pa pridi še kaj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
24.2.2009 10:52:08   
pikica36
neodkrita- ni važno če si najstarejša, si pa najmodrejšauser posted image user posted image  in pa po srcu najmlajšauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
24.2.2009 11:00:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image   

(KONZERVICE IN OSTALE)

Miklarom (37) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
24.2.2009 11:06:28   
miklarom
pikica36 - user posted image user posted image user posted image tudi od mene, sej nam bo ratalo, zato delamo na tem, ni hudič da se nas ne bo bog usmilu. no jaz pa sedaj veselo papcam femodenčke čez en mesec pa na špike. po pravici povedano, da tudi jaz že sedaj trepetam kaj b o maja pokazal rezultatuser posted image , sem že sedaj na trnih.

kruce fiks - kakšna slika, ta je pa za našo stimulacijo malo majhenuser posted image user posted image user posted image , me smo v najboljših letih in rabimo orenk velikost da nam ratauser posted image user posted image user posted image , sam si pa legenda veš, vsaka ti čast, pri tebi se človek lahko nasmejiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
24.2.2009 11:49:05   
neodkrita
Ja Pikica 36 saj se tudi počutim ne tako staro hahaha, sem še kar tam nekje zadaj ostala kaj jaz vem mogoče pri 30-ih hahaha.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
24.2.2009 11:51:14   
pikica36
miklarom hvala, saj bouser posted image marec je tvoj mesecuser posted image  verjemi da bo ratalo

zdaj pa punce na raport- mam eno kolegici ki ni poročena , živita skupaj - na koruziuser posted image  pri nas je navada da se da neporočenim parom PLOH- to je kao kazen ki jo morata plačati zato ker grešitauser posted image  zdaj bi pa rabla tekst ki se k plohu pripiše. PROSIM POMOČ!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
24.2.2009 11:54:36   
Še ena T

Računalnik mi je nekaj nagajal, komaj mi je uspelo rešiti napisan tekst:

Pikica36

Saj bo, ni kaj, marec bo pa res naš...user posted image

Jaz M ne pričakujem 18.03.

Neodkrita, nikar ne izgubi stimulacije. Tistih par let gor ali dol, kdo pa postavlja meje za materinstvo? Me same. Starost mamic se stalno zvišuje. Čez deset let bo povprečna starost prvorodk že 36 user posted image  Imaš pa zato najbrž najmlajšega  med nami. user posted image To pa je tudi nekaj. Tudi moj je 5 let mlajši od mene, pa me komaj dohaja. Poleg tega sploh nihče ne pogrunta, da je mlajši. Ja, ženske se zgleda res počasneje staramo.

Kruce
, tiste tvoje slikice sem se pa kar ustrašila. Kje si pa to staknil. Zgleda res hecno. Ampak bi bila ironija, da npr. zvemo, da je to očka kakih 6 otrok.

Bety11
, tokrat pa bo. Tedni kar teeečejo in vse je v reeeedu!!!! Držim pesti, naša nosečka.

Tudi vsem ostalim tudi jaz pošiljam veliko pozitivne energije! Sem jo ravno dobila na zalogouser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
24.2.2009 13:11:29   
neodkrita
Hahahaha to pa je ironija, najstarejša ima najmlajšega. Pa kaj pravijo leta niso važna in zdaj to tudi občutim in vem. Hvala bogu!!!!!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
24.2.2009 14:08:19   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T
Kruce, tiste tvoje slikice sem se pa kar ustrašila. Kje si pa to staknil. Zgleda res hecno. Ampak bi bila ironija, da npr. zvemo, da je to očka kakih 6 otrok.

Bojte se takega miškota ko se zbudi!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.