gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) neodkrita (45) M ne pričakuje 19.02 Pikica36 (37) M ne pričakuje 21.02. mausikaa (40) M ne pričakuje 20.02 Polaris (?) v pripravah na postopek Dajamaja (42) + nov postopek v marcu Kiwi (41) + nov postopek v marcu Miklarom (36) + nov postopek v marcu Še ena T (38) NOVI KROG M ne pričakuje 19.03. Grethy (43) NOVI KROG M ne pričakuje 20.03. Reni70 (38) + nov postopek v aprilu Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (42) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) 1. PREGLED 04.03. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ barbara b , blanč , tasa_m *flower*, lana08, kajsica Aqua, mismis, Kruce fiks bambi75 , spps, pika.po ledenka, gajka, Pija76 mismis, Serendipity, zarja1 lučka 25, Glorija, Bumo Katka11, Pikovit, lana38 sonček33, LuNa73, Miška73 barbara b, tassi1, pikicao živa25, Zara , BEBIII Zvezdica, Sonček33 , BBpikica L & L HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...