![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 10:22:45
|
|
|
|
miklarom
|
hvala, res smo vedno bližje in kmalu bomo vse srečke , saj je letos naše leto in leto BABY -BOOM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 11:52:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
TUDI MENE DAJTE POD NAVIJAČICE!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 12:15:09
|
|
|
|
zarja1
|
Gigika še tukaj!!!!!!!!!!! Bravo za foliklčke!!!!!!!! Zdaj pa še malo navali na pivo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 12:19:38
|
|
|
|
neodkrita
|
Zdaj sem pa že malo nervozna glede moje tečke, ki naj nebi prišla 27.1.09. Ne vem, če bom zdržala in bom test naredila prej pa bo kar bo hehehe.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:06:02
|
|
|
|
pikica36
|
neodkrita, mene tud daje nervoza , ampak testa pa ne delam prej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:11:11
|
|
|
|
pikica36
|
in zakaj ne???- ker nimam dobrega občutka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:12:33
|
|
|
|
neodkrita
|
Saj ga jaz tudi nimam, prsa me bolijo, jajčniki, napihnjena sem kot žaba (no vsaj občutek imam tak) in to že ene 15 dni, aja pa križ .......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:14:29
|
|
|
|
pikica36
|
se ti kr pridružujem z vsemi znaki- , ki po mojem napovedujejo , ali pa kaj jaz vem kaj. nisem več tako pametna, kaj kak znak pomeni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:20:44
|
|
|
|
Še ena T
|
Kaj je zdaj s tem pivom?? Je koristen ali kaj? To me pa res zanima. Jaz se sicer alkoholu poskušam izogibat. Za Novo leto me je pa malo zaneslo in sem ga ornk čutila . Nek likerček. Potem sem imela pa naslednji dan tako slab občutek in me je skrbelo, da sem si vsa jajčeca skurila... No, upam,da ne Grethy, šele zdaj sem videla tvoje sporočilo o vitaminih, maci. Se mi zdi zanimiva zadeva, bom sporočila, če se bom odločila, verjetno potem skupaj naročate, da je ceneje, a ne? Jaz jemljem vitamine in pijem čaj krvomočnice od prvega dne M pa do ovulacije, potem pa samo še folno kislino do naslednje M. Sem prebrala precej stvari o tem, kako lahko predoziranje škodi in si ne upam. Neodkrita, saj lahko da ti bo res že pravilno pokazal tester, ampak po moje je še prezgodaj. Jaz sem samo še bolj živčna, pa gruntam, kaj pomeni malo vidna črtica, pa zakaj je potem na naslednjem testku ni bilo več, pa če je mogoče še ni, ker je premalo hormona itd.itd...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:28:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T Kaj je zdaj s tem pivom?? Je koristen ali kaj? To me pa res zanima. Jaz se sicer alkoholu poskušam izogibat. pivo (vitamin B, če se ne motim) spodbuja rast foliklov.....pa še paše od časa do časa.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:37:31
|
|
|
|
pikica36
|
sem enkrat prebrala na pušenjakovem forumu, da alkohol nima nič veze s plodnostjo, tako da, če kira spije kak kozarček preveč - nič sekirat.odsvetovan je zato, ker ga povezujejo z nasploh nezdravim načinom življenja - neredna prehrana, kajenje v glavnem slabše socialne razmere. tako da punce, če je včasih kak odklop- ni panike
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:40:42
|
|
|
|
neodkrita
|
Saj vse to vem, sam sem preveč firbčna, enim pa kar že pokaže vsaj malo sled črtice. Sicer pa jaz tudi mislim da vse to napoveduje M, vrag pa je ker nimam redne in ne vem točno kdaj bo lahko je tudi 5 dni prej ali pa točno na 30 dni al pa kak dan pozneje. Čisto sem že zmešana od vsega tega spremljanja vsega kar moramo ženske vedet.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 13:49:56
|
|
|
|
pikica36
|
neodkrita- ne obremenjuj se. saj vem da je težko , ampak probaj odklopit če ti bo test pokazal neg. boš pa še bolj nervozna, ker ne veš, če je blo prehitro pa še ni hormona.......pa boš pol spet delala drug test..... začaran krog. veš kaj, tistih 8 evrov ko bi dala za test , rajš pelji dragega na eno pivo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:13:02
|
|
|
|
neodkrita
|
Ja Pikica to pa imaš prav, čisto prav hahaha. Bom ga prisilila da spije eno pivo ker ne mara alkohola hahaha.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:16:34
|
|
|
|
pikica36
|
pa daj ti dva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:19:00
|
|
|
|
neodkrita
|
Tudi ne maram alkohola ampak če bi bil + pa bi poskusila malo pa makar mi je slabo hahahaha. Sva neka čudna tička midva
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:23:17
|
|
|
|
pikica36
|
ja no, saj škodi pa ne če nič ne pijeta , pa pojdi na kavo ali čajček no jaz sem prejšnji mesec delala test ravno tisti dan ko bi naj prišla. drugi dan se je vlila sem rekla - nikoli večprej ko bo zamujala ene dva dni pol pa ja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:28:42
|
|
|
|
neodkrita
|
Mene pa tako mika ker imam dva testa doma in ne vem če bo šlo, da se ne prekršim hahaha, pa bo kar bo!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 14:40:29
|
|
|
|
pikica36
|
saj zato pa jih jaz nimam doma . prejšnji mesec sem ga imela zato pa sem ga "skurla", drugače bi sigurno počakala še par dni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 16:01:56
|
|
|
|
Grethy
|
Tako se govori Pikica36 ... počakat da je kak dan zamude ... mal drugače je pri umetni ... v naravnem ti pa ne more takoj po odnosu že pokazat da si čene bi bla to turbo zanositev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 16:03:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo drage moje, pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor za postopek že 27.1. ob 10.15 sem fullllll vesela, zdaj se bo tudi meni končno začelo Bravo ... akcija bo ... mi pa navijat in držat pesti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 18:43:47
|
|
|
|
dajamaja
|
KIWI, pol boš pa ti pospravila za nami , sem mislila, da bom jaz zadnja. Sicer se pa še vedno lahko zgodi ... čeprav sem zdaj tudi jaz že počasi voljo do novega postopka dobila. Saj bo tudi april kmalu, ne obupat!!! Miklarom ti si pa zdaj po levi potegnila, a!? Gremo punca!! Pikica36, neodkrita a vaju pa prsti srbijo!? Jaz imam pa vedno tako živčno vojno pred testom in mi ga je prav muka delat. Vama zavidam tale adrenalin Gigi a sem rezultate falila al kaj? Grem k sosed pogledat. Gretka, helou!! Bety, komaj čakam tvoj UZ
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 20:23:32
|
|
|
|
gigi1
|
Helou drage konzervice Nisem se uspela prej oglasit... Danes so bile frnikolce na UZ velike 12mm. Kar je čist solidno. Ne vem kolk jih je. Več info bo v soboto. Poseznamčkam in preberem vas ko pridem domov in kaj pomalcam . Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.1.2009 21:23:42
|
|
|
|
Pija76
|
Bety11 a so se na histero mal zmotili al kako? No ne vem, mogoče se motim, ampak s histero pa menda ja ne gledajo jajvcevodov. Kokr kol, jaz ti iz srca želim, da tokrat priguraš do 40 tedna + in da držiš septembra najlepšo štručko v naročju.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.1.2009 7:45:15
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo! gigi- za frnikolce kaj posebej pa niste bile zgovorne včeraj popoldne kako kaj naša ? pa Kruce....... nič ne javlja stanje Krucike in njune pikice vsem
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.