|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
21.1.2009 10:22:45   
miklarom
hvala, res smo vedno bližje in kmalu bomo vse srečkeuser posted image , saj je letos naše leto in leto BABY -BOOMuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.1.2009 11:52:41   
Rakica_80
TUDI MENE DAJTE POD NAVIJAČICE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.1.2009 12:15:09   
zarja1
Gigika še tukaj!!!!!!!!!!! Bravo za foliklčke!!!!!!!!
Zdaj pa še malo navali na pivo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.1.2009 12:19:38   
neodkrita
Zdaj sem pa že malo nervozna glede moje tečke, ki naj nebi prišla 27.1.09. Ne vem, če bom zdržala in bom test naredila prej pa bo kar bo hehehe.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.1.2009 13:06:02   
pikica36
neodkrita, mene tud daje nervozauser posted image , ampak testa pa ne delam prejuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.1.2009 13:11:11   
pikica36
in zakaj ne???- ker nimam dobrega občutkauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.1.2009 13:12:33   
neodkrita
Saj ga jaz tudi nimam, prsa me bolijo, jajčniki, napihnjena sem kot žaba (no vsaj občutek imam tak) in to že ene 15 dni, aja pa križ .......

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.1.2009 13:14:29   
pikica36
se ti kr pridružujem z vsemi znaki- user posted image , ki po mojem napovedujejouser posted image , ali pa kaj jaz vem kaj. nisem več tako pametna, kaj kak znak pomeniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
21.1.2009 13:20:44   
Še ena T
Kaj je zdaj s tem pivom?? Je koristen ali kaj? To me pa res zanima. Jaz se sicer alkoholu poskušam izogibat. Za Novo leto me je pa malo zaneslo in sem ga ornk čutilauser posted image . Nek likerček. Potem sem imela pa naslednji dan tako slab občutek in me je skrbelo, da sem si vsa jajčeca skurila... No, upam,da neuser posted image

Grethy, šele zdaj sem videla tvoje sporočilo o vitaminih, maci. Se mi zdi zanimiva zadeva, bom sporočila, če se bom odločila, verjetno potem skupaj naročate, da je ceneje, a ne?
Jaz jemljem vitamine in pijem čaj krvomočnice od prvega dne M pa do ovulacije, potem pa samo še folno kislino do naslednje M. Sem prebrala precej stvari o tem, kako lahko predoziranje škodi in si ne upam.

Neodkrita, saj lahko da ti bo res že pravilno pokazal tester, ampak po moje je še prezgodaj. Jaz sem samo še bolj živčna, pa gruntam, kaj pomeni malo vidna črtica, pa zakaj je potem na naslednjem testku ni bilo več, pa če je mogoče še ni, ker je premalo hormona itd.itd...

Neposredna povezava do sporočila: 684
21.1.2009 13:28:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T
Kaj je zdaj s tem pivom?? Je koristen ali kaj? To me pa res zanima. Jaz se sicer alkoholu poskušam izogibat.

pivo (vitamin B, če se ne motim) spodbuja rast foliklov.....pa še paše od časa do časa.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.1.2009 13:37:31   
pikica36
sem enkrat prebrala na pušenjakovem forumu, da alkohol nima nič veze s plodnostjo, tako da, če kira spije kak kozarček preveč - nič sekirat.odsvetovan je zato, ker ga povezujejo z nasploh nezdravim načinom življenja - neredna prehrana, kajenje  v glavnem slabše socialne razmere.
tako da punce, če je včasih  kak odklop- ni panikeuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.1.2009 13:40:42   
neodkrita
Saj vse to vem, sam sem preveč firbčna, enim pa kar že pokaže vsaj malo sled črtice. Sicer pa jaz tudi mislim da vse to napoveduje M, vrag pa je ker nimam redne in ne vem točno kdaj bo lahko je tudi 5 dni prej ali pa točno na 30 dni al pa kak dan pozneje. Čisto sem že zmešana od vsega tega spremljanja vsega kar moramo ženske vedet.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.1.2009 13:49:56   
pikica36
neodkrita- ne obremenjuj se. saj vem da je težko , ampak probaj odklopit
user posted image user posted image user posted image če ti bo test pokazal  neg. boš pa še bolj nervozna, ker ne veš, če je blo prehitro pa še ni hormona.......pa boš pol spet delala drug test..... začaran krog.
veš kaj, tistih 8 evrov ko bi dala za test , rajš pelji dragega na eno pivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
21.1.2009 14:13:02   
neodkrita
Ja Pikica to pa imaš prav, čisto prav hahaha. Bom ga prisilila da spije eno pivo ker ne mara alkohola hahaha.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.1.2009 14:16:34   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  pa daj ti dvauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
21.1.2009 14:19:00   
neodkrita
Tudi ne maram alkohola ampak če bi bil + pa bi poskusila malo pa makar mi je slabo hahahaha. Sva neka čudna tička midva

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.1.2009 14:23:17   
pikica36
ja no, saj škodi pa ne če nič ne pijetauser posted image , pa pojdi na kavo ali čajček

no jaz sem prejšnji mesec delala test ravno tisti dan ko bi najuser posted image prišla. drugi dan se je vlilauser posted image user posted image user posted image sem rekla - nikoli večprej ko bo zamujala ene dva dni pol pa jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
21.1.2009 14:28:42   
neodkrita
Mene pa tako mika ker imam dva testa doma in ne vem če bo šlo, da se ne prekršim hahaha, pa bo kar bo!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.1.2009 14:40:29   
pikica36
saj zato pa jih jaz nimam domauser posted image . prejšnji mesec sem ga imela zato pa sem ga "skurla", drugače bi sigurno počakala še par dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
21.1.2009 16:01:56   
Grethy
Tako se govori Pikica36 ... počakat da je kak dan zamude ... mal drugače je pri umetni ... v naravnem ti pa ne more takoj po odnosu že pokazat da si user posted image čene bi bla to turbo zanositev user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.1.2009 16:03:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo drage moje, pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor za postopek že 27.1. ob 10.15 sem fullllll vesela, zdaj se bo tudi meni končno začelo

user posted image user posted image user posted image

Bravo ... akcija bo ... mi pa navijat in držat pesti

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.1.2009 18:43:47   
dajamaja
KIWI, pol boš pa ti pospravila za nami user posted image , sem mislila, da bom jaz zadnja. Sicer se pa še vedno lahko zgodi ... čeprav sem zdaj tudi jaz že počasi voljo do novega postopka dobila. Saj bo tudi april kmalu, ne obupat!!!

Miklarom ti si pa zdaj po levi potegnila, a!? user posted image  Gremo punca!!

Pikica36, neodkrita a vaju pa prsti srbijo!? Jaz imam pa vedno tako živčno vojno pred testom in mi ga je prav muka delat. Vama zavidam tale adrenalin user posted image

Gigi a sem rezultate falila al kaj? Grem k sosed pogledat.

Gretka, helou!!

Bety, komaj čakam tvoj UZ

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.1.2009 20:23:32   
gigi1
Helou drage konzervice

Nisem se uspela prej oglasit...

Danes so bile frnikolce na UZ velike 12mm. Kar je čist solidno. Ne vem kolk jih je. Več info bo v soboto.

Poseznamčkam in preberem vas ko pridem domov in kaj pomalcam user posted image . Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.1.2009 21:23:42   
Pija76
Bety11 a so se na histero mal zmotili al kako? No ne vem, mogoče se motim, ampak s histero pa menda ja ne gledajo jajvcevodov. Kokr kol, jaz ti iz srca želim, da tokrat priguraš do 40 tedna + in da držiš septembra najlepšo štručko v naročju.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 699
22.1.2009 7:45:15   
pikica36
jutrooo!

gigi-user posted image  za frnikolceuser posted image user posted image user posted image

kaj posebej pa niste bile zgovorne včeraj popoldneuser posted image

kako kaj naša user posted image ?  pa Kruce....... nič ne javlja stanje Krucike in njune pikice

vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.