Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Ja , sem komaj danes opazila to temo. Grethy, , ta narbolša ideja. Sem samo še ena konzerva pri 41 pa še malo, pa sem mislila, da sem med bolj redkimi primerki tu na RR. Prav lepo vas je vse brat! Pa na seznam me tud lahko pripopate, 20.1.09 razgovor in napotki za 2. IVF, dr. Vlaisavljevič, MB. Kiwi hvala ... ne bom se glih kitila s tujim perjem, ker nisem ptič, pa tud ne s tujo dlako, čeprav sem mačka, povem pa kot sem že omenila ... ideja je zrasla na zelniku od Dajemaje , pol je bla pa strokovna debata na tri učke ( vsaka smo na enega mižale ) z Žižiko in mano in pol sem jaz zbrala vsa muda sveta in zastavla tole temo ...sem si milsa, klinc, če nas bojo spluval se bomo itak branile s skupnimi močmi ... tko da ...evo nas ... se nam ni treba (zaenkrat) branit, ker smo prav lušna ekipa, pa sploh nas ni tko mal, kukr smo misle da nas je ... vsaka konzerva pozna tri al pa štir okol sebe, pa nas je koj petnajst in ena ostane in krog se širi ... sploh sem pa ta teden, kljub moji ki je pršla, čeprav sva se zmenili da je ne bo, vesela, ker nas je v realno možnost konzervastih popeljala s svojim vodstvom naša Betty ... jaz s to temo, ona z , zdej pa le za njo ... GREMOOOOOOOOOO ... GAASSSSSAAAAAAAAAAAAA