|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
19.1.2009 19:36:50   
gigi1
Dajči ne mi ga pretiravat s športom na -15. Pa saj nisi stara 20 let user posted image . Pocajti se lubica user posted image . A v petek greš pa Labode gledat? je mene tud mikalo...pa pol ne vem zakaj nisem kart kupla. Pa saj, če greš mimo se lahk oglasiš prej na enega user posted image

Bety si me tolk presenetila z lepo novičko, da ti nisem odgovorila glede špikic. Tem 15im dnem špikanja z menopurjem dodaj še najmanj 14 dni s suprefactom (in še to, če je vse posreči. Enkrat mi je ratalo se 23 dni samo s suprefactom špikat). Na GK so dolgi postopki res dolgi- če je vse super cca 25 dni, pri meni se je porvič zavleklo na 45 dni. Pa saj gre...samo, da bi bil rezultat.

Pamba ne vem kaj bi ti rekla... Kakšna je diagnoza? A so sploh kaj ugotovili, ali vse letom pripisujejo? Sta kaj probala s prehrano, vitamini, 7 keto dheo, Maco???? Vse te stvari centri v trujini priporočajo kot dodatno terapijo pri OBMP.

Gretka jaz pa tebi enega user posted image . Bom ažurirala seznamček na nasledni strani. Ti jo imaš torej na cca 30 dni?

Šuki hvala user posted image

Punce seznamček sem malo barvno uredila, da se po barvi vidi kaj se dogaja v tekočem mesecu in kaj naslednje mesece. A vam je OK?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 19:40:31 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.1.2009 19:38:59   
gigi1
  user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

gigi (42)- špikiceuser posted image    2.UZ - 21.01.  

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 22.-24.01. 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  O pričakuje 01.02.
                                       M ne pričakuje 17.02. 

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image     akcija se kmalu začne 

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED? 

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image

user posted image BBpikicauser posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 19:39:14 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.1.2009 19:40:21   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zara helou  Tebe pa dolgo ni bilo naokoli user posted image . A te dam na seznam navijačic? nekako se mi zdi, da nisi konzerva user posted image

Absolutno. user posted image  Kaj je konzerva?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.1.2009 19:57:40   
gigi1
Zara sem te že dodala med navijačice. Konzervice smo pa me, ki se kljub spoštljivim letom še trudimo, da bi prišle do user posted image . Mislim, da se je Pikica36 spomnila tega izraza in se nam je zdel prav posrečen user posted image

No, zdej mam pa dost službe. Šibam domov kuhat večerjico user posted image . pridne bodite in si malo moralo dvignite user posted image . saj vidite, da nam še ratuje. Bravo Bety11 user posted image  user posted image  user posted image . vsem si za vzgled user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.1.2009 21:01:21   
KIWI
Ja user posted image ,
sem komaj user posted image  danes opazila to temo. Grethy, user posted image user posted image user posted image , ta narbolša ideja.
Sem samo še ena konzerva pri 41 pa še malo, pa sem mislila, da sem med bolj redkimi primerki tu na RR.
Prav lepo user posted image user posted image  vas je vse brat!

Pa na seznam me tud lahko pripopate, 20.1.09 razgovor in napotki za 2. IVF, dr. Vlaisavljevič, MB.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.1.2009 21:16:17   
gigi1
Kiwi dobrodošla med nami user posted image . Poseznamčkala te bom na naslednji strani. Naj bo 2. IVF uspešen user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.1.2009 21:21:08   
KIWI
Hvala GIGI, kolko daleč pa si z špikami?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.1.2009 21:32:40   
gigi1
V sredo imam 1.UZ po 7ih dneh špikanja z Menopurjem. Ne pričakujem prav preveč. Ponavadi sem imela 1. UZ po 9ih dozah in so bili folikli veliki največ 10-14mm. Tokrat imam višjo dozo. Mogoče bo kaj prej ratalo user posted image

A ti pričakuješ dolg postopek, ali kratkega? No, saj bo jutri dr. V. vse povedal user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.1.2009 22:11:08   
KIWI
Pojma nimam user posted image  ali bo dolg ali kratek, nazadnje so mi samo rekli, da bo treba mater. vrat najprej razširit, pa prej sem imela Menopur 3x dozo, zdaj pa bi naj dobila Gonal. Je baje Menopur bil verjetno preblaguser posted image  

Mah, pustimo se presenetit, samo da ne bo ET spet bolel kot sam user posted image , septembra je bilo to urnebes pri meni, ko je vse tako ozko baje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.1.2009 22:36:43   
gigi1
Kiwi čudno, da ti niso dvignili Menopur na 4 ampule user posted image . Meni so tokrat. No, saj boš videla jutri. Tudi mene ET boli, čeprav ene čisto nič. Očitno smo res mal preozke user posted image . No, moj se nič ne pritožuje..mu je prav fajn user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.1.2009 7:56:33   
pikica36
jutrooo!!
dobrodošle nove konzerve Pamba IN Kiviuser posted image user posted image user posted image user posted image zmeraj več nas je , in to je res fajn , da vidiš koliko nas je, ker včasih maš človek občutek da si sam samcat primerek,ki se bori zauser posted image  v teh letihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem punce pridno se špikajte(čeprav jaz nimam pojma zakaj se to gre in kak je vrstni reduser posted image vsega skupaj- mi bo mogla ena enkrat razložituser posted image )
in pa seveda pridnouser posted image user posted image user posted image
no, toliko da sem vas malo pozdravla, zdaj pa user posted image delat!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.1.2009 8:04:39   
dajamaja
Gigitka, saj jih imam 20... pa še 20 .. pa še 2user posted image . Iz hujšega sem že ven, sem šla včeraj zvečer mal na aerobiko pomigat in sem skor že nova.  Tam stimulacija kr v živo okol leta. Na golobe, ups labode ne grem sama tko, da ovink ni možen. Dobr jutr na UZ opravi!!!!

Kiwi, smo me tud začudene, kolk se nas je uspel natepst. Uspešen 2. postopek!! Maš pa meni ljubo žverco za avatarček, si me po spominih zapeljala. Si bila v NZ?

Pikica36, kolk delavnega elana ... še par dni pa bo treba palčko polulat user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.1.2009 8:08:14   
pikica36
ja, dajamaja, če ne bo user posted image prej prišel, preden bo čas za lulanjeuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.1.2009 8:25:58   
Bety11
Pozdravljene..

BBpikica....user posted image ....žal mi je...ufff....to je pa šok, resnično...predvsem zato, ker ni pričakovano, ni logično.....Ni pošteno!!!!
Jaz vem, da je tudi Reš bil žalosten. S Klomifenom bo pa ja nekaj pogruntal.user posted image user posted image

Sprejmi moje iskrene objeme......Žal mi je...Vseeno pa si mislim, da ni za obupat.
Jaz bi prvo preverila FSH še enkrat, ki naj bi nam povedal, kakšna je zaloga jajčec.

Potem bi pa šla na IUI vsak mesec s Klomifenom. In če nič ne rata bi se odločila za nov postopek maja meseca z manj zdravil.
Ne vem....user posted image ...Reš bo zagotovo nekaj pogruntal.....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.1.2009 8:31:57   
Bety11
Lep pozdravček novim soborkam!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem OK in (psiha dela 100 na uro) se že počutim pa obnašam kot user posted image  ...hi hi hiuser posted image user posted image

Gigi1....Kapo dol!!!!!!!!!! Zares si potrpežljiva s temi špikami.

GLede Prage pa vama svetujem, da preberete na forumu Živa informacije in izkušnje tistih, ki so tam bile. Pogledajte temo "darovanje celic"....ali tako nekako...

Vreme je malo čudno. Vsaj zrak je čist in se lažje diha....

((Vesela sem za user posted image , da sploh ne vem, kaj bi pisala. Res sem vesela....))

user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.1.2009 8:39:59   
mausikaa
dobro jutro konzervice moje...
kolk je fajn ko vidim da nas je skozi več, ko vidim, da le nisem sama "stara koka"

moja user posted image  se očitno že počasi poslavlja user posted image , v petek imam kontrolo pri G in čakam, da mi pove kako in kaj naprej, kdaj lahko začnemo aktivno delat na user posted image  

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.1.2009 8:48:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Ja user posted image ,
sem komaj user posted image  danes opazila to temo. Grethy, user posted image user posted image user posted image , ta narbolša ideja.
Sem samo še ena konzerva pri 41 pa še malo, pa sem mislila, da sem med bolj redkimi primerki tu na RR.
Prav lepo user posted image user posted image  vas je vse brat!

Pa na seznam me tud lahko pripopate, 20.1.09 razgovor in napotki za 2. IVF, dr. Vlaisavljevič, MB.

Kiwi hvala ... ne bom se glih kitila s tujim perjem, ker nisem ptič, pa tud ne s tujo dlako, čeprav sem mačka, povem pa kot sem že omenila ... ideja je zrasla na zelniku od Dajemaje , pol je bla pa strokovna debata na tri učke ( vsaka smo na enega mižale )  z Žižiko in mano in pol sem jaz zbrala vsa muda sveta in zastavla tole temo ...sem si milsa, klinc, če nas bojo spluval se bomo itak branile s skupnimi močmi ... tko da ...evo nas ... se nam ni treba (zaenkrat) branit, ker smo prav lušna ekipa, pa sploh nas ni tko mal, kukr smo misle da nas je ... vsaka konzerva pozna tri al pa štir okol sebe, pa nas je koj petnajst in ena ostane user posted image user posted image user posted image user posted image in krog se širi ... sploh sem pa ta teden, kljub moji user posted image user posted image ki je pršla, čeprav sva se zmenili da je ne bo, vesela, ker nas je v realno možnost konzervastih user posted image popeljala s svojim vodstvom naša Betty ... jaz s to temo, ona z user posted image , zdej pa le za njo ...

GREMOOOOOOOOOO ... GAASSSSSAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.1.2009 9:03:37   
pikica36
ooo bety11- naša user posted image .si že prišla k sebi po veseli novičkiuser posted image  že kakšni znaki?
oprosti, da sprašujem ampak nisem zasledila(pa se mi ne da brat nazajuser posted image )vama je uspelo naravno ali v postopku?že imaš kakega user posted image doma ali je to prva user posted image ?
user posted image user posted image user posted image jauuuu, baba firbčna, kajne?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.1.2009 9:54:32   
Grethy

Če ne boš spraševala ... ne boš vedla ...tkole je to ... ti kr sprašuj ... nama bo ratalo N koj zdej k se rane iz boja zaceljo pak jajčka zrasejo  ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.1.2009 10:14:28   
bbpikica
Jutrčka konzervice.

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pozdravljene..

BBpikica....user posted image ....žal mi je...ufff....to je pa šok, resnično...predvsem zato, ker ni pričakovano, ni logično.....Ni pošteno!!!!
Jaz vem, da je tudi Reš bil žalosten. S Klomifenom bo pa ja nekaj pogruntal.user posted image user posted image

Sprejmi moje iskrene objeme......Žal mi je...Vseeno pa si mislim, da ni za obupat.
Jaz bi prvo preverila FSH še enkrat, ki naj bi nam povedal, kakšna je zaloga jajčec.

Potem bi pa šla na IUI vsak mesec s Klomifenom. In če nič ne rata bi se odločila za nov postopek maja meseca z manj zdravil.
Ne vem....user posted image ...Reš bo zagotovo nekaj pogruntal.....

Bety IUI pri nama ne pride v poštev ker somoji jajcevodi že dolgoooooooo kaput, tko da o tem sploh ne razmišljamo. Za postopek se pa definitivno ne bova odločila pred jesenjo ker rabim mal relaksacije od vsega tega, skoraj dve leti se vse vrti samo okoli zanositve in čas je da malo izpreževa in se posvetiva tudi čemu drugemu. Med tem si bova oba nabrala novih moči in se sprostila potem bomo pa videli........ Pa hvala za podatek kje najdem informacije o postopkih v Pragiuser posted image

Sem pa ful vesela za tvoj user posted image , zdaj naj pa vse poteka tako kot je treba.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.1.2009 10:15:27   
zarja1
BBpikica pol pa bova midve skupaj v boju!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.1.2009 10:47:47   
bbpikica
O Zarja srčica jaz sem prepričana da bo septembra šlo pri tebi vse kot po maslu boš videla. Mi bomo pa zdaj mal dal do takrat vse na off, da si naberemo mal moči. Najboljšda tudividva tako nareditauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.1.2009 17:35:54   
Grethy
seveda bbo šlo obema najboljš ... prvo pravilo za uspeh je POZITIVVAJBREJŠNuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.1.2009 18:08:46   
dajamaja
Pikica36 nič ne bo user posted image  prej!!! Bomo lulal in dobil še drugo user posted image . Smo rekle, da je tole leto naše, ne se zdej zgovarjat user posted image

Betty, verjamem, da si presrečna, katera ne bi bila user posted image . Pa si že upaš verjet? Si se že kaj k G naročila?

BBpikica, te čist razumem, ker men se tudi ne mudi v nov postopek. Bi lahko šla že naslednji teden po municijo, pa sem za 1 mesec prestavila. Več si pač ne morem privoščit (sem le starejša od tebe user posted image ). Vsak tak neuspeh zna fejst potolčt, ampak mi nimamo tega razkošja, da bi preveč čakale. Z leti smo vedno manj produktivne. Ma kaj leti, z meseci. Men je Reš vedno rekel, pa čimprej spet pridte, ne odlašat. Pojdi k njemu na pogovor, da vidiš kaj ima na zalogi in se pol odločaj za predah. Vem, da je težko zbrat voljo, po takem razočaranju, ampak ne predaj se prehitro ... se čas tako hitro obrne. Poskusi si vmes kaj poiskat, mal odklopit od tle ... čeprav te bomo pogrešale, veš!

Gretka, a si slovane kej nazjala nazaj, da bi ti s svojim kadrom poskusila?

Eto tolk, zdej grem pa alkohol po bajti iskat, je bil danes en tolk čeden dan v službi ... 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.1.2009 18:23:40   
gigi1
Oj Dajča, da se mi ne boš v alko vrgla user posted image  user posted image  user posted image . kaj so te spet razkurli?

Punce dajmo kakšno rečt, da gremo na drugo stran in lahko seznamček obnovim user posted image
Mene je prav lepo začelo špikat na obeh straneh. Nekaj se dogaja. Upam, da bo tokrat boljša reakcija na stimulacijo in bom kakšno celico več pridelala user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.