Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Neodkrita, še ena T, žal mi je da za menstro . Gremo naprej v nov mesec, novo upanje Pikica36, a na štajersko bi pa prišla na pijačo? Razmišljam, da bi se konzervice dobile, pa bi prej našle lokacijo, ki je vsem relativno blizu. Gigi, sem pri sosed prebrala, da zadnji vmesni rezultati niso po tvojih pričakovanjih in naših upih . Upam, da dobiš cetrotide in bo ekipa večja. Na labodih je bilo lepo (vsaj tisti del, ko so labodke drsale), vmes so se mal tud tko brez veze preganjal po ledu . Sem ugotovila, da z mal vaje bi lahko bila mati kraljica ...njo so sam po stolih pomikal Kako je bilo pa na srečanju? Dosti deklet? Bety11, dobra si, če boš cel mesec zdražala do prvega UZ. No, sej verjetno bi jaz tudi (pri sinu sem), zdaj v postopkih si pa kar navajen, da te gledajo že takrat, ko še eni sploh ne verjamejo, da se kaj vidi. Skratka, držim pesti in močno navijam Gretka, kako je pita uspela!? Nekaj je pri nas dišalo. Klomifen pa le gutaj draga Barbara b a ti si tudi konzerva? Ne vidim te na top listi ... O naša Gigi ima lepe rezultate, čeprav je pričakovala boljše, sej smo to vse nezadovoljne ... ampak ona bo zdej zmagala ... Neodkrita in Še ena T ... tudi jaz se pridružujem Dajamajini vspodbudi za naprej ... kar za mano .. jaz se že borim naprej ... ne bom še odnehala ... Pita je 100% uspela ... že dolgo sem hotla tako naredit, pa se mi je zdel da je fulllll dela z njo ... ma ja ... tik tak, pa še dobro ... verjetno je dišalo do vas, ker sem okno odprla v kuhinji, je blo čist prevroče ... pa verjetno zaradi tega ... In ti Dajči, kako je pri tebi ??? Baje si dala predlog za srečanje konzervic ... ne bi blo slabo ... Zbrat vse kraje naših konzervic in določit središčno točko, tako bomo vse enako daleč in ne bo jamranja da je predaleč ... kaj pa če bo središčna točka Gornji grad , Bety svaka čast za karakterno vzdržnost od UZ-ja ...