|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
23.1.2009 15:30:19   
gigi1
Neodkrita user posted image  Tudi jaz upam, da bo februar boljši mesec.

Še ena T tega pa nikoli nismo razkale. Jaz sem imela lani po klomifenu isto čisto temno, pa še samo 2-3 dni je trajala. Glede na to da bi klomifen moral nekaj prispevat k plodnosti...verjetno nima kakšbne posebne veze, če je temna ali normalna. No...to je moje mnenje. Bi bila pa res vesela kakšne bolj tehtne analize user posted image

Mausikaa kako si opravila danes pri G?

Dajči lepo se imej na Labodih user posted image

Pikica upam, da je pri tebi ne bo. Naj počaka kakšno leto, pol pa lahk spet pride user posted image . Uživaj na fešti user posted image . Jaz grem tudi na drinkec s puncami iz teme IVF. Če ima katera voljo in čas je toplo vabljena user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.1.2009 15:32:12   
pikica36
uf, gigi s koroške do LJ je pa malo prehudauser posted image

in ja, naj user posted image  počaka kkao leto in poluser posted image user posted image user posted image ( pobožne želje)user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.1.2009 15:50:28   
gigi1
Pikica ja s Koroške priletet samo na drink bi bila pa kr mal... bosa user posted image
Uf se mi je zaluštal zdej vaš črni kruhek, pa kakšna domača klobasa... Njami user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 728
23.1.2009 16:34:40   
gigi1

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

gigi (42)- ICSI user posted image     3.UZ - 24.01.  

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image      kontrola pri G 23.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image   razgovor 27.01.

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 17.02. 

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)- IVFuser posted image      nov postopek v marcu 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED? 

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image BBpikicauser posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
23.1.2009 17:09:53   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Tvoja sošolka in moja bivša sodelavka, forever frendica  ... malo, blondno, navihano, z očalicami, del vaše triperesne detlce, pripravniško pa štepa na Golniku ... zdej pa itak že veš ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Marička, nanjo bi pa tazadnje pomislil, glede na to da ti piše da si s Cela!
Torej se dobimo naslednjič štirje na čevapih?

Me pa zdej res firbec matra kak sta vidve prišle do meneuser posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 23.1.2009 17:11:48 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 730
23.1.2009 22:59:51   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Danes zjutraj je prišla M. , točna kot vedno.
Pa drug mesec.....

user posted image user posted image user posted image  žal mi je srce. Naj mine hitro in neboleče in gremo v nov boj user posted image . Ne damo se!

Jutrčka pupe in Kruce.

Gretka ne pozabi še zadnjega ne vzet user posted image .

Ja Gigi moja zlata ... se trudim pozabit ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vidla da ti diši ržen kruh pa base ... pazi se me user posted image user posted image user posted image ... bo enkrat paket presenečenja ... domaaaaaače ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 23.1.2009 23:02:51 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
23.1.2009 23:04:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Tvoja sošolka in moja bivša sodelavka, forever frendica  ... malo, blondno, navihano, z očalicami, del vaše triperesne detlce, pripravniško pa štepa na Golniku ... zdej pa itak že veš ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Marička, nanjo bi pa tazadnje pomislil, glede na to da ti piše da si s Cela!
Torej se dobimo naslednjič štirje na čevapih?

Me pa zdej res firbec matra kak sta vidve prišle do meneuser posted image

Debata o IVF/ISCI, prjatlcah, centrih, vezah, pa mal klikerji delajo pa sva ble tam ... lepo ... se mi dopade to .... vesela za vse ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.1.2009 9:04:51   
barbara b
Dobro jutro konzervice user posted image

Pri nas se dela zelo lep dan in treba ga bo užiti v vsej njegovi lepoti. user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.1.2009 13:22:13   
Grethy
Dan ... user posted image user posted image

nobene ni dons tukej razen Barbare ...

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.1.2009 14:07:17   
barbara b
Grethy midve sva pa zvesti.user posted image
Čakam, da se mi skuha kavica in da z mojim možičkom malo poklepetava. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.1.2009 18:41:43   
Grethy
Jaz grem pa zdej štrudl pečt ... je treba jabučke ponucat ... vmes en kofič pričarat ... pa še kej oprat .... sej veš ... vikend opravila  ...

Klepet z možekom uspel ??? Al bo treba še eno user posted image kavico skuhat 

Neposredna povezava do sporočila: 736
24.1.2009 19:32:49   
barbara b
Jaz sem včeraj pekla jabolčni štrudel, ki ob kavici hitro zginja user posted image  user posted image

Kavica uspela. user posted image user posted image

Ali se meni zdi, ali pa je vendarle res, da danes ni nobene konzervice razen naju user posted image   Saj vem, lepo vreme je naredilo svoje in smo vsi bili malo na svežem zraku. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.1.2009 19:48:12   
Grethy
Mene je mal zmedeni bioritem zdelal tako da sem zafunkcionirala šele popoldan ... vreme pa ni blo pri nas ne vem kaj takrat, tako da sem kar notri ... mogoče pa jutri, kaj vem ...

sprememba pekovskega plana ... bo pita user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
25.1.2009 8:50:03   
Bety11
Pozdravljne moje soborke!

Kar tiho ste...nič ne pišete......

Jaz sem snoči naredila še en testek, FS.user posted image ...joooojjj...Kako lepi črtici....Ta pravi....user posted image ..Močni, brez dvoma....In to je znak, da se moj fižolček lepo razvija.....

Za pregled na seznam lahko napišete datum 4.3. ....Prej ne grem.....Otročičku je treba dati možnost, da se lepo razvije in ne ga loviti s temi napravami po ekranu vsak drug teden.....
Sem pogledala v moje materinske knjižice prejšnjih otrok in nikoli nisem imela prvega pregleda pred 10.tednom nosečnosti. In tako je tudi prav.

Gigi1....Kaj je novega pri tebi? Kako rastejo folikli?

Grethy...A ti si na Klomifenu ta mesec? ALi si si zrihtala tudi dodatni progesteron? Klomifen je neugoden za debelino sluznice maternice in so razni izcedki in krvavitve možni....To vse pravočasno preprečiš s Prometrijumom.

Pa druge? Kaj je novega?

Lep dan

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.1.2009 9:23:42   
dajamaja
Neodkrita, še ena T, žal mi je da za menstro user posted image . Gremo naprej v nov mesec, novo upanje user posted image

Pikica36, a na štajersko bi pa prišla na pijačo? Razmišljam, da bi se konzervice dobile, pa bi prej našle lokacijo, ki je vsem relativno blizu.

Gigi, sem pri sosed prebrala, da zadnji vmesni rezultati niso po tvojih pričakovanjih in naših upih user posted image . Upam, da dobiš cetrotide in bo ekipa večja. Na labodih je bilo lepo (vsaj tisti del, ko so labodke drsale), vmes so se mal tud tko brez veze preganjal po ledu user posted image . Sem ugotovila, da z mal vaje bi lahko bila mati kraljica ...njo so sam po stolih pomikal user posted image  Kako je bilo pa na srečanju? Dosti deklet?

Bety11, dobra si, če boš cel mesec zdražala do prvega UZ. No, sej verjetno bi jaz tudi (pri sinu sem), zdaj v postopkih si pa kar navajen, da te gledajo že takrat, ko še eni sploh ne verjamejo, da se kaj vidi. Skratka, držim pesti in močno navijam user posted image user posted image

Gretka, kako je pita uspela!?  Nekaj je pri nas dišalo. Klomifen pa le gutaj draga user posted image user posted image

Barbara b a ti si tudi konzerva? Ne vidim te na top listi ...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.1.2009 13:35:30   
barbara b
dajamaja jaz sem konzerva (po letih user posted image ) drugače sem pa vaša zelo zelo zvesta navijačica. user posted image

Sem dala čez 4 IVF-e in zato vem kaj prestajate. Zelo vas občudujem, ker imate tako zelo veliko volje in enegrgije. Prebiranje tele strani, me vedno napolni z energijo. user posted image
Uf, lahko bi se reklo, da vsa malo izkoriščam.  user posted image   user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 741
25.1.2009 15:05:58   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Grethy...A ti si na Klomifenu ta mesec? ALi si si zrihtala tudi dodatni progesteron? Klomifen je neugoden za debelino sluznice maternice in so razni izcedki in krvavitve možni....To vse pravočasno preprečiš s Prometrijumom.

Ja Bety ta mesec spet malcamo ... sicer samo Klomifen, pa še to bo verjetno brez spremstva Dr., ker tud ona mora imet svoj prosti čas z družino, pa bova obe na počitnicah user posted image user posted image ... le da bom jaz takrat tko pridna kot slonček ... bova z mojim kozolce prevračala pa še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... brez progestronov seveda ... za debelino sluznice pa jemljem druge stvari v sodelovanju z naravo ...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 742
25.1.2009 15:21:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Neodkrita, še ena T, žal mi je da za menstro user posted image . Gremo naprej v nov mesec, novo upanje user posted image

Pikica36, a na štajersko bi pa prišla na pijačo? Razmišljam, da bi se konzervice dobile, pa bi prej našle lokacijo, ki je vsem relativno blizu.

Gigi, sem pri sosed prebrala, da zadnji vmesni rezultati niso po tvojih pričakovanjih in naših upih user posted image . Upam, da dobiš cetrotide in bo ekipa večja. Na labodih je bilo lepo (vsaj tisti del, ko so labodke drsale), vmes so se mal tud tko brez veze preganjal po ledu user posted image . Sem ugotovila, da z mal vaje bi lahko bila mati kraljica ...njo so sam po stolih pomikal user posted image  Kako je bilo pa na srečanju? Dosti deklet?

Bety11, dobra si, če boš cel mesec zdražala do prvega UZ. No, sej verjetno bi jaz tudi (pri sinu sem), zdaj v postopkih si pa kar navajen, da te gledajo že takrat, ko še eni sploh ne verjamejo, da se kaj vidi. Skratka, držim pesti in močno navijam user posted image user posted image

Gretka, kako je pita uspela!?  Nekaj je pri nas dišalo. Klomifen pa le gutaj draga user posted image user posted image

Barbara b a ti si tudi konzerva? Ne vidim te na top listi ...

O naša Gigi ima lepe rezultate, čeprav je pričakovala boljše, sej smo to vse nezadovoljne  ... ampak ona bo zdej zmagala user posted image user posted image user posted image ...

Neodkrita in Še ena T ... tudi jaz se pridružujem Dajamajini vspodbudi za naprej ... kar za mano .. jaz se že borim naprej ... ne bom še odnehala user posted image user posted image user posted image ...

Pita je 100% uspela ... že dolgo sem hotla tako naredit, pa se mi je zdel da je fulllll dela z njo ... ma ja ... tik tak, pa še dobro user posted image user posted image ... verjetno je dišalo do vas, ker sem okno odprla v kuhinji, je blo čist prevroče ... pa verjetno zaradi tega ...

In ti Dajči, kako je pri tebi ??? Baje si dala predlog za srečanje konzervic ... ne bi blo slabo ... Zbrat vse kraje naših konzervic in določit središčno točko, tako bomo vse enako daleč in ne bo jamranja da je predaleč user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj pa če bo središčna točka Gornji grad  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Bety svaka čast za karakterno vzdržnost od UZ-ja ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
25.1.2009 16:49:07   
pikica36
hoj , nič niste veliko naklofaleuser posted image jaz včeraj tud slučajno nisem bila sposobna na RR , me je fešta čisto izmučlauser posted image  sem bila cel danuser posted image
no in adanes zjutraj se je mojauser posted image  vlila v vsej svoji veličiniuser posted image user posted image user posted image
kaj čem..... nič v nove boje naprejuser posted image
ta mesec pa bom poskušala jemat v drugem ciklusu dabroston, kot mi je svetoval Pušenjak, bomo videli če bo kaj več srečeuser posted image lani junija sem ga sicer jemala za prestavitevuser posted image , ker smo šli ravno na morje, ampak je ratalo, pol pa na žalost SS. za probat je.živi bili in videliuser posted image

bety11- user posted image  za tvoj fižolčekuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok!

gigi- a teb pa ržen kruh pa domače klobase dišijouser posted image , ja pri nas je tega vedno dovoljuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
25.1.2009 17:27:08   
zarja1
Dajamaja IVF/ICSIke te pogrešamo na naši temi......le pridi nas kaj pogledat...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 745
25.1.2009 17:45:56   
pikica36
aja, gigi podatki za seznamček, tokrat je NE  pričakuje 21.2

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
25.1.2009 18:58:23   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dajamaja IVF/ICSIke te pogrešamo na naši temi......le pridi nas kaj pogledat...user posted image

Zarjica sej se naša Dajamaja tud tukej pojavlja kot biser REDKO a KVALIRTETNO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.1.2009 19:12:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

aja, gigi podatki za seznamček, tokrat je NE  pričakuje 21.2

Pikica greva skupaj dalje ... dabroston ??? ... kaj je že to ?? ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.1.2009 19:13:37   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarjica sej se naša Dajamaja tud tukej pojavlja kot biser REDKO a KVALIRTETNO user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 749
25.1.2009 19:27:45   
gigi1
Helou srčice user posted image
Mal me cajt baše...
No, včeraj nisem bila ravno zadovoljna z UZ. Pa še Zorn mi je govoril, da tole bo pa bolj komplicirano, pa čudno se mi je zdelo, da me je danes spet naročil kljub majhnim foliklom...
No danes je pa dan malo lepši. Očitno je vedel, da danes dela Vogler, ki je moj G in me je verjetno naročil za danes rtavno zaradi tega. Voglerr je bil kar zadovoljen. Jaz malo manj...pa me je vseeno pomiril, da so lepi folikli in pričakuje ene 5 celic user posted image . Upam, da bo res tako.
Naslednji UZ imam v torek 27.01.

Dajči hvala za tolažbo.

Bety držim pestke in mislim nate user posted image user posted image user posted image

Gretka sem ti poslala ZS.

A se je mausika kaj javila? Me zanima kaj je G zadnjič rekel?

Pikica user posted image . Naj bo naslednji mesec uspešno user posted image user posted image user posted image

BB mislim nate user posted image

Barbara kako si?

Danes smo bile 4 konzerve skupaj na UZ. No in NOVICA DNEVA! Zgleda, da nam po 43 vseeno pripadajo IUI postopki. Če so le možni (prehodni jajčevodi, soliden spermiogram...) v glavnem malo težje se pride čez konzilij, ampak očitno se da user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.