|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
19.1.2009 8:14:54   
pikica36
user posted image kaj pa vem! postajam depesivna in  nervozna - še 8 dni do user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.1.2009 8:18:49   
neodkrita
joj še 8 dni pa ne čakam na M. Res upam, da je ne bo te vražje rdečke. Sem kar že malo nervozna. Vsem želim, da vam uspe zagledati čudežni plusek!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.1.2009 8:23:07   
Bety11
Jaz sem naredila test FS in to po kavi, torej ni prvi jutarnji urin....

In se je pokazala takoj rahla testna črtica!!!!!!!!!!!!user posted image

Nisem jo pričakovala!!! Resnično!!!

hmmmm...zato pa imam krče, če sem v neprezračenih prostorih.....hmmmmm...Zato sem 10.1. pojedla vse, kar je bilo pred mano....Celo skrila sem se, da me ne vidijo, kako se bašem s krofi....in se čudila svojem obnašanju....user posted image

No....Zdaj pa moram biti mirna in upati naprej....

M pa nisem pričakovala v soboto. Torej, jaz sem user posted image ...

jessssssssssssssssssss....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.1.2009 8:25:24   
pikica36
bety11-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
full sem vesela zate!!!!!!!!!kdaj pa je nisi pričakovalauser posted image ??

mah, saj ni važno glavno da je user posted image user posted image  - zdaj pa še veliko sreče , da bo s pikico vse ok!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.1.2009 8:26:20   
pikica36
full sem vesela zate!!!!!!!!!kdaj pa je nisi pričakovalauser posted image ??

uf pardon saj si že napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem bla čist paf, ko sem prebrala da si user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.1.2009 8:27:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Jaz sem naredila test FS in to po kavi, torej ni prvi jutarnji urin....

In se je pokazala takoj rahla testna črtica!!!!!!!!!!!!user posted image

Nisem jo pričakovala!!! Resnično!!!

hmmmm...zato pa imam krče, če sem v neprezračenih prostorih.....hmmmmm...Zato sem 10.1. pojedla vse, kar je bilo pred mano....Celo skrila sem se, da me ne vidijo, kako se bašem s krofi....in se čudila svojem obnašanju....user posted image

No....Zdaj pa moram biti mirna in upati naprej....

M pa nisem pričakovala v soboto. Torej, jaz sem user posted image ...

jessssssssssssssssssss....

Bravo Betty konzervica ... jupiiiiiiiiii ... imamo prvo nosečkoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.1.2009 9:21:48   
gigi1
Bety11 KAJ TO MOJE OČI VIDIJO????

SUPER! ČESTITAM! JUPIIIII!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.1.2009 9:22:55   
bbpikica
Punce evo mene ampak z žalostnimi novicamiuser posted image user posted image , moje dve pikice sta se nehale razvijati tako da se nista vrnili k mamiciuser posted image user posted image , Reš sploh ni vedelkaj naj mi reče. Mi je pa naročil, da začnem v naslednjem ciklusu 3 dan jemat pol klomifena do 7 dne in pridem 9 dan na UZuser posted image , men ni zdaj nič jasnouser posted image . A je imela katera podobno izkušnjo? Pa prosila bi da me za nekaj časa daste med navijačice.

Lep dan in upam da bodo ostale imele lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.1.2009 9:24:51   
gigi1
BBsrčica user posted image user posted image user posted image . Saj veš....kako čutim... Močno, močno te objemam.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.1.2009 9:36:28   
gigi1

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

gigi (42)- špikiceuser posted image    2.UZ - 21.01.  

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 22.-24.01. 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  O pričakuje?? 

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image     akcija se kmalu začne 

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED? 

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image

user posted image BBpikicauser posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 9:45:33 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.1.2009 9:38:28   
tasa_m
dobro jutro punce..

kaj je novega??
jaz še vedno držim močno pesti da vam rata in navijam za vas..
GO,GO,GO,GO user posted image

Bety11 ČESTITAM user posted image user posted image

BB srčica.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.1.2009 9:39:23 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.1.2009 9:40:30   
pikica36
bbpikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič obupat

jaz pa sem mislila da bodo same dobre novičkeuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.1.2009 9:54:35   
bbpikica
Betty11 čestitke za user posted image

Vsem ostalim pa hvala za objemčke

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.1.2009 10:05:18   
miklarom
bety11 -  čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in lepo ter mirno user posted image ti želimuser posted image

bbpikica- zate en velikuser posted image user posted image user posted image

teta Grethy - kje si nam ti dobrovoljček kako je s tabo

vse vas pogrešam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.1.2009 12:24:29   
mausikaa
user posted image user posted image  bbpikica

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.1.2009 12:25:37   
mausikaa
bety11  lepo je prebrati take lepe novičke...ko bi jih bilo več bi bilo še lepše
user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.1.2009 12:42:59   
bbpikica
Anonimna lepo bi te prosila če bi mi lahko opisala potek in način postopka z darovanimi celicami na Češkem. Kako si jih kontaktirala koliko si čakala in kako so stvari potekale od začetka do izvedbe. Lahko mi pošlješ na ZS. Hvala ti že vnaprej.

Vsem ostalim pa hvala za objemčkeuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.1.2009 13:06:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bety11

SUPER! ČESTITAM! JUPIIIII!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!!!! Lepo in mirno nosečnost želim!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.1.2009 14:36:45   
barbara b

bbpikica

user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.1.2009 14:41:32   
Shuka
gigi - v sredo pa lep UZuser posted image user posted image user posted image

bbpikica - še tu user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.1.2009 14:43:19   
pamba
pozdravljene.

sem v47 letu, probala sem že vse kar je mogoče,umetna oploditivev, z darovanimi celicami v Pragi naredila sem že vse preglede razen biopsija maternične sluznice (BE),zanima me če je imela katera podobbne težave ,da nikakor ni uspelo in kako jih je rešila. Hvala za odgovore

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.1.2009 17:48:20   
dajamaja
bbpikica, pa to je katastrofa!!! Pa tako dobro je kazalo, konec pa tak user posted image  A si morala v Postojno, al te je prej klical? Saj ne vem, kaj je huje, da ti po telefonu pove, al da greš zastonj tja user posted image  A zdaj bo pa s Klomifenom poskusil? Pri meni je najprej z njim poskusil, ampak sta bila dva piškavca. Ojoj, poskusi se čimprej potolažiti in sestaviti nov bojni načrt z atom! Drži se!!!!!

Bety, super, krasno user posted image user posted image user posted image  Tole te pa je presenetilo. Bomo še naprej držale pesti, da bo vse OK.

Pamba, po moje ti lahko dajemo samo svoje izkušnje, kaj vse smo že poskusile ... trajnega efekta še nobena ni priigrala.

Zarja, grem gledat, če si na sosednji temi BCHG objavila .. upam, upam user posted image user posted image

Gigi, ma podprla sem teorijo, da rekreacija škodi zdravju (no, pri -15 res) in sem vnela sapnik, pa cosinuse ... Moja dva sta jo pa s prehladom odnesla ... ko ne dihata z nastežaj odprtimi vrati user posted image  V petek me ne bo, grem drsanje gledat. Bi pa pasal kak čvek. Pridno se zadevaj!

Pikica36 proč z depresijo user posted image user posted image , naredi prostor za +++++

(odgovor članu pamba)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.1.2009 19:04:52   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

bbpikica, pa to je katastrofa!!! Pa tako dobro je kazalo, konec pa tak user posted image  A si morala v Postojno, al te je prej klical? Saj ne vem, kaj je huje, da ti po telefonu pove, al da greš zastonj tja user posted image  A zdaj bo pa s Klomifenom poskusil? Pri meni je najprej z njim poskusil, ampak sta bila dva piškavca. Ojoj, poskusi se čimprej potolažiti in sestaviti nov bojni načrt z atom! Drži se!!!!!

Sem bila na poti v Postojno ko je klical. Sem takoj ko sem vidla kdo kliče vedla, da nekaj ni v redu. S klomifenom bo pa samo spremljal kaj se dogaja v jajčnikih, pol bova pa nardila plan kaj naprej. Mi doma se pa že pripravljamo tudi za Prago.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.1.2009 19:25:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Punce evo mene ampak z žalostnimi novicamiuser posted image user posted image , moje dve pikice sta se nehale razvijati tako da se nista vrnili k mamiciuser posted image user posted image , Reš sploh ni vedelkaj naj mi reče. Mi je pa naročil, da začnem v naslednjem ciklusu 3 dan jemat pol klomifena do 7 dne in pridem 9 dan na UZuser posted image , men ni zdaj nič jasnouser posted image . A je imela katera podobno izkušnjo? Pa prosila bi da me za nekaj časa daste med navijačice.

Lep dan in upam da bodo ostale imele lepe novičkeuser posted image

Draga,

saj ne morem verjet ... tvoje solze so tudi moje ... zdej sem pa čist žalostna ... pa tako sem se veselila zate ... šiiiiiiiit
imaš moj objem, tak medvedji

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.1.2009 19:30:49   
Grethy
Gigika ...

Grethy pričakuje O okol prvega februarja nekje in ne pričakuje M prbl. 17.02.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.