|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
2.9.2009 14:59:33   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Čestitam za malo Karolino,tudi jaz sem aprila letos dobila Karolinco,sem stara 40 let in je moj peti otroček,bravo za Karolince.

NMAGK jaz bi pa recept za dete ;-)  prav lepo je prebrat da ima nekdo 5 otročkov...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
2.9.2009 15:25:13   
miklarom
KRUCE IN KRUCIKA - ŠE TUKAJ ČESTITKE ZA MALO KAROLINOuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
2.9.2009 17:18:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Čestitam za malo Karolino,tudi jaz sem aprila letos dobila Karolinco,sem stara 40 let in je moj peti otroček,bravo za Karolince.

ooooo, čestitke, ti si pa prava konzervica, prav za med nas......pa pet otrok, vsaka čast, kapo dol.....

žiži draga, ne boš verjela - kuham svojo taprvo marmelado v življenju......pa nimam limone, a je kriza brez nje? A potem ko daš v kozarce, kaj daš na vrh, al nč???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
2.9.2009 17:21:25   
gigi1
Lana lahko brez limone. Boš dala pa malo več sladkorja. Jaz na vrh ne dam nič. Le zamašek premažem z rumom user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
2.9.2009 17:23:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana lahko brez limone. Boš dala pa malo več sladkorja. Jaz na vrh ne dam nič. Le zamašek premažem z rumom user posted image

zmejnenooo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
2.9.2009 17:30:53   
Bety11
Kruce čestitke za Karolino!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
2.9.2009 21:06:02   
dajamaja
No, pa sem še jaz gor prilezla, da prisrčno voščim mali Karolinci vse dobro na tem našem svetu! Je bil pa neposredni prenos tale dogodek!

Pa še mamica petih nam je prišla baby dusta mal potresit!

Družba, a mislite, da je prezgodaj, da se zmenimo za oranizacijo srečanja ... jaz sem bolj poredko gor in še vmes imamo pestro ... kaj prinesem, pripravim za srečanje!?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
2.9.2009 21:52:28   
nmagk
Hvala za čestitke res je danes kar redkost imeti toliko otrok,samo jaz jih obožujem resnično jih imam rada in živim za njih,po tej zadnji se bom odpovedala službi in se v celoti posvetila njim.Res pa je da si na srečo to lahko privoščim.
Nisem vas brala od začetka zato ne vem vsega,ali se trudite za prvega,ali hočete še kljub 40 letom,malo sem brskala in videla 40+ pa vas na koncu prebrala in videla,da ste dočakale eno Karolinco in ker sem jo sama tudi sem se vam javla,sem pa pri aprilčicah 2009 in ljubljanskih mamicah,ker sem iz lj.

Recept...ne vem,imam srečo,da sem ful plodna in da ima moj dobre metkeuser posted image ,celo tako,da sva punčki naredila po izračunih,ker imam redno M se je to dalo in celo ratalo,imam pa tri fante 16,10,3 in dve punčki 8 in pa sedaj skoraj že 5 mesecev.
Če vas še kaj zanima me kar vprašajte bom vas spremljala.lp

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.9.2009 23:26:27   
Kruce Fiks
Ojla "ta vložene"
Iskrena hvala za polno dozo kisika! Ma je pomagalo....
Šele prišel domov, pa sam slikco Karolince prilepim in pol vodoravno. Malenkost sem se na nosečkah razpisal, paa se jutri podrobneje še tu....
Lahkonoč in še enkrat hvala od completo family!

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
3.9.2009 7:39:34   
pikica36
user posted image user posted image user posted image jaooo kok je luškana!! pa saj to je pa že pravi dojenček ne pa novorojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
3.9.2009 8:50:06   
gigi1
Jutro user posted image

Krucek kolk je lušna in velika user posted image . Objemček Kruciki. Upam, da si je malo odpočila in nabrala moči. Tebi pa še enkrat čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Nmagk user posted image  user posted image  user posted image . Kar tukaj ostani. Mogoče se bomo pa kaj nalezle user posted image

Pikica in Dajči pozdravček user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
3.9.2009 9:33:31   
Grethy
Dobr dan,

po doooooooooooooolgem času spet jz tu svetlikam in evo naš Kruce je zmagal ... sem brez besed ... naša Podganca pri IVF-jevkahuser posted image user posted image , tu pa Kruce user posted image ... pa saj mi bo zmanjkalo solzic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

naj bodo vaši sončki zdravi in navihani otročki user posted image user posted image user posted image ...

Vse ostale pa ožemam (objemam) in pozdravljam ... mal sem si vzela predaha od vsega ... pa moram priznat da ni kej dost drugače kot je blo prej ... vse po starem, le da sem zvedla, da bo moja "sosedica" frendica imela še enega dojenčka, kar me nepopisno veseli ... še bolj bi pa bla vesela, če bi tu nan naši temi zašumelo in vsem uspelo ... kar pa noben ni reku da ne more še bit .... user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
3.9.2009 9:35:06   
Grethy
KRUCEEEEEEEEE

ČESTITAM ZA KAROLINCO IZ DNA SRČKA MOJGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
3.9.2009 10:38:04   
nmagk
ok bom ostala tukaj in upam ter želim vam,da vam uspe vsem,nikoli ne obupajte,meni so tudi rekli,a veš kok si stara pa hočeš še kar met otroke,ja hočem in imam in ni mi žal,čeprav bom novembra stara 40,se odlično počutim,otrok te pomladi.Vse kar je,je to da imam pač malo težav s hrbtenico in peta nosečnost je bila zelo težka,samo vredno se je bilo pomatrati,verjetno bi jih pa tako ali tako imela,ker imam pač tako delo,sem vzgojiteljica v vrtcu in to v jasličnem oddelku.
Punce moje ne obupajte,vas bom bodrila,mogoče se pa res kaka nalezeuser posted image .

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
3.9.2009 10:58:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ojla "ta vložene"
Iskrena hvala za polno dozo kisika! Ma je pomagalo....
Šele prišel domov, pa sam slikco Karolince prilepim in pol vodoravno. Malenkost sem se na nosečkah razpisal, paa se jutri podrobneje še tu....
Lahkonoč in še enkrat hvala od completo family!

user posted image

joop, punca je prava user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3565
3.9.2009 11:00:35   
lana70
 nmagk

wilkomen punca med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
3.9.2009 11:43:42   
lana70
oooo, žižetka, pohajačica!!! a spet v kakšne južne kraje s pregrešno lepimi plažami user posted image user posted image user posted image , bejba, uživaj še zame in se vidimo.

PS: ne boš verjela, zadeva je že v lončkih.......

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
3.9.2009 15:04:10   
nmagk
Hvala vsaj ne bom spet najstarejša,se kar dobro počutim tukajuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
3.9.2009 15:15:07   
lana70
5.9.
Dajamaja

12.9.
Kruce Fiks
mausika
Lana70

19.9.
Dajamaja
Kruce Fiks
gigi
mismis
Lana70
Aqua
Gretka

nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko user posted image  od neudeležb..user posted image user posted image user posted image ...mausi, a 19.9. ne bi šlo user posted image ???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
3.9.2009 22:57:04   
Kruce Fiks
Pozdravljene!
Hvala za telegramček in čestitke!

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
4.9.2009 7:48:28   
Bety11
Kruce....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Pravi srček je.....

Neposredna povezava do sporočila: 3571
4.9.2009 8:12:34   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko user posted image  od neudeležb..user posted image user posted image user posted image ...mausi, a 19.9. ne bi šlo user posted image ???

Jaz se opravičujem, ker mene tudi ne bo. Začnemo s trgatvijo.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.9.2009 9:01:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pozdravljene!
Hvala za telegramček in čestitke!

user posted image

kakooooo je kjuuuuuuut!!!!!!! Jest bi tudiiiiiiiiiii!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
4.9.2009 9:43:46   
Grethy
NMAGK ... super mami lepo pozdravljena med nami ...user posted image user posted image

Gigek naš je nekam odpotoval če sem prav razumela user posted image user posted image

Kruce je čist ati user posted image user posted image

Lana organizira feštouser posted image user posted image user posted image

dajamaja juhu, helou, odlično vprašanje si zastavla ... Kaj prinesemo s sabo razen dobre volje in norčavosti (pozitivneuser posted image )???? user posted image

Betty kako si ti?? user posted image user posted image

Barbara škodaaaaaaaaaa no ker ne moreš prit user posted image user posted image

Pikica lep pozdrav na koroško !!!!!!!!!! Prideš??? user posted image user posted image user posted image

Miklarom ... kk je v Šempetru? Kaj novega ? user posted image user posted image

Aqua zlatika ... mi boš prnesla en flaškon morja in en flaškon morskega zraka, da mal klimo zamenjam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis deklca, si se že zaktivirala v nove boje ??? user posted image user posted image user posted image

Kajsi a ti tud prides al JA ??? user posted image user posted image user posted image user posted image

.
.
.

se opravičujem vsem ki sem jih ne omenila  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
4.9.2009 13:28:41   
lana70
gretka je pametno vprašala, kdaj oz. kako zgodaj začnemo feštat ??? A zgodaj ne, da bo kaj od dneva, pa da se bo dalo načvekat user posted image user posted image ..

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......