Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 14:59:33
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Čestitam za malo Karolino,tudi jaz sem aprila letos dobila Karolinco,sem stara 40 let in je moj peti otroček,bravo za Karolince. NMAGK jaz bi pa recept za dete ;-) prav lepo je prebrat da ima nekdo 5 otročkov...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 15:25:13
|
|
|
|
miklarom
|
KRUCE IN KRUCIKA - ŠE TUKAJ ČESTITKE ZA MALO KAROLINO
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 17:18:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Čestitam za malo Karolino,tudi jaz sem aprila letos dobila Karolinco,sem stara 40 let in je moj peti otroček,bravo za Karolince. ooooo, čestitke, ti si pa prava konzervica, prav za med nas......pa pet otrok, vsaka čast, kapo dol..... žiži draga, ne boš verjela - kuham svojo taprvo marmelado v življenju......pa nimam limone, a je kriza brez nje? A potem ko daš v kozarce, kaj daš na vrh, al nč???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 17:21:25
|
|
|
|
gigi1
|
Lana lahko brez limone. Boš dala pa malo več sladkorja. Jaz na vrh ne dam nič. Le zamašek premažem z rumom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 17:23:54
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana lahko brez limone. Boš dala pa malo več sladkorja. Jaz na vrh ne dam nič. Le zamašek premažem z rumom zmejnenooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 17:30:53
|
|
|
|
Bety11
|
Kruce čestitke za Karolino!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 21:06:02
|
|
|
|
dajamaja
|
No, pa sem še jaz gor prilezla, da prisrčno voščim mali Karolinci vse dobro na tem našem svetu! Je bil pa neposredni prenos tale dogodek! Pa še mamica petih nam je prišla baby dusta mal potresit! Družba, a mislite, da je prezgodaj, da se zmenimo za oranizacijo srečanja ... jaz sem bolj poredko gor in še vmes imamo pestro ... kaj prinesem, pripravim za srečanje!?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 21:52:28
|
|
|
|
nmagk
|
Hvala za čestitke res je danes kar redkost imeti toliko otrok,samo jaz jih obožujem resnično jih imam rada in živim za njih,po tej zadnji se bom odpovedala službi in se v celoti posvetila njim.Res pa je da si na srečo to lahko privoščim. Nisem vas brala od začetka zato ne vem vsega,ali se trudite za prvega,ali hočete še kljub 40 letom,malo sem brskala in videla 40+ pa vas na koncu prebrala in videla,da ste dočakale eno Karolinco in ker sem jo sama tudi sem se vam javla,sem pa pri aprilčicah 2009 in ljubljanskih mamicah,ker sem iz lj. Recept...ne vem,imam srečo,da sem ful plodna in da ima moj dobre metke ,celo tako,da sva punčki naredila po izračunih,ker imam redno M se je to dalo in celo ratalo,imam pa tri fante 16,10,3 in dve punčki 8 in pa sedaj skoraj že 5 mesecev. Če vas še kaj zanima me kar vprašajte bom vas spremljala.lp
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 23:26:27
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ojla "ta vložene" Iskrena hvala za polno dozo kisika! Ma je pomagalo.... Šele prišel domov, pa sam slikco Karolince prilepim in pol vodoravno. Malenkost sem se na nosečkah razpisal, paa se jutri podrobneje še tu.... Lahkonoč in še enkrat hvala od completo family!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 7:39:34
|
|
|
|
pikica36
|
jaooo kok je luškana!! pa saj to je pa že pravi dojenček ne pa novorojenček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 8:50:06
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Krucek kolk je lušna in velika . Objemček Kruciki. Upam, da si je malo odpočila in nabrala moči. Tebi pa še enkrat čestitke Nmagk . Kar tukaj ostani. Mogoče se bomo pa kaj nalezle Pikica in Dajči pozdravček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 9:33:31
|
|
|
|
Grethy
|
Dobr dan, po doooooooooooooolgem času spet jz tu svetlikam in evo naš Kruce je zmagal ... sem brez besed ... naša Podganca pri IVF-jevkah , tu pa Kruce ... pa saj mi bo zmanjkalo solzic ... naj bodo vaši sončki zdravi in navihani otročki ... Vse ostale pa ožemam (objemam) in pozdravljam ... mal sem si vzela predaha od vsega ... pa moram priznat da ni kej dost drugače kot je blo prej ... vse po starem, le da sem zvedla, da bo moja "sosedica" frendica imela še enega dojenčka, kar me nepopisno veseli ... še bolj bi pa bla vesela, če bi tu nan naši temi zašumelo in vsem uspelo ... kar pa noben ni reku da ne more še bit ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 9:35:06
|
|
|
|
Grethy
|
KRUCEEEEEEEEE ČESTITAM ZA KAROLINCO IZ DNA SRČKA MOJGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 10:38:04
|
|
|
|
nmagk
|
ok bom ostala tukaj in upam ter želim vam,da vam uspe vsem,nikoli ne obupajte,meni so tudi rekli,a veš kok si stara pa hočeš še kar met otroke,ja hočem in imam in ni mi žal,čeprav bom novembra stara 40,se odlično počutim,otrok te pomladi.Vse kar je,je to da imam pač malo težav s hrbtenico in peta nosečnost je bila zelo težka,samo vredno se je bilo pomatrati,verjetno bi jih pa tako ali tako imela,ker imam pač tako delo,sem vzgojiteljica v vrtcu in to v jasličnem oddelku. Punce moje ne obupajte,vas bom bodrila,mogoče se pa res kaka naleze .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 10:58:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ojla "ta vložene" Iskrena hvala za polno dozo kisika! Ma je pomagalo.... Šele prišel domov, pa sam slikco Karolince prilepim in pol vodoravno. Malenkost sem se na nosečkah razpisal, paa se jutri podrobneje še tu.... Lahkonoč in še enkrat hvala od completo family! joop, punca je prava
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 11:00:35
|
|
|
|
lana70
|
nmagk wilkomen punca med nami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 11:43:42
|
|
|
|
lana70
|
oooo, žižetka, pohajačica!!! a spet v kakšne južne kraje s pregrešno lepimi plažami , bejba, uživaj še zame in se vidimo. PS: ne boš verjela, zadeva je že v lončkih.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 15:04:10
|
|
|
|
nmagk
|
Hvala vsaj ne bom spet najstarejša,se kar dobro počutim tukaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 15:15:07
|
|
|
|
lana70
|
5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika Lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis Lana70 Aqua Gretka nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko od neudeležb.. ...mausi, a 19.9. ne bi šlo ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.9.2009 22:57:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pozdravljene! Hvala za telegramček in čestitke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 7:48:28
|
|
|
|
Bety11
|
Kruce.... ....Pravi srček je.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 8:12:34
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko od neudeležb.. ...mausi, a 19.9. ne bi šlo ??? Jaz se opravičujem, ker mene tudi ne bo. Začnemo s trgatvijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 9:01:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pozdravljene! Hvala za telegramček in čestitke! kakooooo je kjuuuuuuut!!!!!!! Jest bi tudiiiiiiiiiii!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 9:43:46
|
|
|
|
Grethy
|
NMAGK ... super mami lepo pozdravljena med nami ... Gigek naš je nekam odpotoval če sem prav razumela Kruce je čist ati Lana organizira fešto dajamaja juhu, helou, odlično vprašanje si zastavla ... Kaj prinesemo s sabo razen dobre volje in norčavosti (pozitivne )???? Betty kako si ti?? Barbara škodaaaaaaaaaa no ker ne moreš prit Pikica lep pozdrav na koroško !!!!!!!!!! Prideš??? Miklarom ... kk je v Šempetru? Kaj novega ? Aqua zlatika ... mi boš prnesla en flaškon morja in en flaškon morskega zraka, da mal klimo zamenjam Mismis deklca, si se že zaktivirala v nove boje ??? Kajsi a ti tud prides al JA ??? . . . se opravičujem vsem ki sem jih ne omenila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 13:28:41
|
|
|
|
lana70
|
gretka je pametno vprašala, kdaj oz. kako zgodaj začnemo feštat ??? A zgodaj ne, da bo kaj od dneva, pa da se bo dalo načvekat ..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......