|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
11.6.2009 8:57:00   
miklarom
mausikaa - plevelauser posted image , ti ga še jaz dam stran , če hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image , ga imam dostiuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
11.6.2009 9:00:47   
Kruce Fiks
  Mikli hvala, dober je!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.6.2009 9:01:32 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
11.6.2009 9:06:02   
miklarom
Kruce - ni kaj , ti se ga samo naužijuser posted image , ti kako pa kaj tvoj paradajz, se ti že barva, men se še ne , je pa že kar lepi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
11.6.2009 9:36:07   
Še ena T
Jutrček...user posted image
ok, malo pozno, ampak šele zdaj sem se zdramila po kavici, pa sem že od pol osmih v službi...
Nekam slabo spim zadnje čase.

Fidolinca, a zdaj greš prvič v postopek? Ali si že izkušena konzervica? Ko berem tvoje poste, imam občutek, da imaš vse krasno pod kontrolo. (Za razliko od mene, ki moram najprej uštimat svojo psiho, preden se sploh česa resnega lotim glede user posted image ...)

Želim vam vsem lep dan!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
11.6.2009 10:30:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Kruce - ni kaj , ti se ga samo naužijuser posted image , ti kako pa kaj tvoj paradajz, se ti že barva, men se še ne , je pa že kar lepi

Ah nehi, pr nas smo v vsem 1 mesec zadaj...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
11.6.2009 11:42:10   
Fidolina
Aloha!

Še ena T - ne, tudi jaz nimam niti pod razno vsega pod kontrolo. A se vlečem ven tako, da vse skupaj poskušam gledati tudi iz humorne strani. Rada malo poduhovičim, pa se boljše počutim. Sama pri sebi upam,
da bo tako ostalo tudi, če mi res nikoli ne uspe.

In ne, to ni moj prvi postopek. "Postopek", traja že nekako 8 let.
Najprej odločitev (kar pozna): zdaj pa bi res bil že čas za otročka.
Nekaj let aktivne rekreacije z merjenji ovulacije ipd...
Nato 2 leti sprijaznjenja z dejstvom, da kot zgleda otrok ne bo.
Potem zasuk in še večja želja.
Opravim vse možne preiskave. Videna naj bi bila manjša cista - zato operacija.
Na operaciji se izkaže (kot pravijo, da ko odpreš omaro se iz nje začnejo valiti okostnjaki), da ni samo majhna cista, temveč veliko miomov ugrajenih v steno maternice, oba jajčnika neprehodna (eden prehoden cca 10%), spodaj v trebuhu zaradi treh operacij v otroštvu vse zabrazgotinjeno in prepleteno z bog si vedi čem.
Potem po hitrem postopku IVF (res ekspresnem), kjer pa spet: ponovna operacija, gredo meseci, ciste, gredo meseci, enkrat partnerjeva sperma, ker je imel hudo vnetje na dan punkcije,ni bila uporabna, SS..-gredo meseci, ni se obdržalo, nobena celica oplojena, ipd.

Danes pa za konec še najlepše možno, kar se mi lahko zgodi. Ves čas sem imela redne menstruacije 27 dni (2 dni gor, 2 dni dol). Včeraj sem šla na GK po špikice za ponedeljek in sem že takrat imela rahlo krvavitev. Ocenili smo, da je to zakasnela ovulacija, a se je danes ulilo, kot iz škafa, z velikimi kosi in še traja in traja-in je to čisto prava menstruacija v  vsej lepoti. In ta user posted image , je prehitela začetek jemanja superfactauser posted image , tako, da bi po novem lahko začela zopet (22 dan ciklusa) 2 julija. Ker pa ima GK potem dopust, to odpade in se bo moje špikanje začelo šele KONEC AVGUSTAAAuser posted image
Meni pa tika taka letos 43 rojstni dan nasproti koraka.
Sem jezna k user posted image , in bi sam user posted image user posted image . Še ena T, sorči za to moje prekl....

Tko da Gigi1, k boš mela kaj cajta dj še mene za 2 mesca mal pod user posted image .

Imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 2706
11.6.2009 11:46:48   
gigi1
Fidolina user posted image user posted image user posted image  bemmumast! Sem tudi jaz kar jezna. Saj če bi bile 10 let mlajše itak ni panike za par mesecev...tkole pa..
No, naj bo avgust uspešen user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
11.6.2009 11:49:50   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 09.06user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje11.06. user posted image   

gigi (43) user posted image   test 15.06.user posted image

Lana70 (39)  user posted image  M ne pričakuje 18.06. user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 27.06. user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 30.06. user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 01.07. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Kiwi (41)      IUI  junija

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (42)   user posted image       pavza

Pikica36 (38)  user posted image    pavza

Fidolina (42)  user posted image   user posted image pavza do IVF avgusta

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image  

Kruce Fix (42)   user posted image   (28T)  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (43)   user posted image  (25T)  user posted image  user posted image user posted image   

Miklarom (37)   user posted image   (9T) user posted image  user posted image  user posted image pregled 05.06.

Reni70 (38)  user posted image user posted image (9T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.6.2009 12:06:48   
Fidolina
Muchos gracias Gigi1.

Upam, da te z mojimuser posted image , nisem preveč razburila.
Priporočam ti popolno relaksacijo, ležalnik v senčko pod drevo in bušija božat.user posted image
V nočeh pa naj za ponedeljek (in za naprej) na nebu močno žari tvoja srečna user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.6.2009 12:28:13   
gigi1
Fida nič ne skrbi zame. Hudo mi je, da se ti to vse dogaja. Drži se in hvala za suport user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.6.2009 13:08:05   
pikica36
hojla konzerviceuser posted image  ste pa bile pridne, en dan me ni pa kar nekaj naklofate, saj je prav, se mi zdi da je tema spet malo zaživela, nekaj časa je bila pa že prava žalostuser posted image
kot je rekla lana, imamo gužvo, ko je lepo vreme. mi delamo 100/h vrtno hiško in imam polne roke dela- sem namreč "glavni malar"user posted image tako da je že kar trda tema ko prilezem v bajto.

a vaš paradižnik ima že plodove goruser posted image  moj je šele dobro zaćel cveteti, mam pa ga v tegelcih na terasiuser posted image , ker nimam nič vrta, ampak se pa pridružujem mausiki  pri oglasu za plevel, med cipresami ga imam kolker hočeš, kljub temu da smo naredili konkretno zastirko iz lubjauser posted image user posted image .
a se še katera ubada z gosenicami in ušmiuser posted image , meni bojo vse vrtnice  pa rože poglodaleuser posted image user posted image

fidolina - uf... res je sranje tole čakanje, sploh pri nas ko nas emšo že konkretno  juser posted image e.se mi zdi da vsak mesec štejeuser posted image pol pa nas pustijo tako čakati.user posted image

nosečke (zdaj imamo pa že kar lep seznamčekuser posted image )čuvajte se, pazite na svoje pikice, vse ostale pa pridnouser posted image , da bo čimveč user posted image

kaj pa AQUA????????????? kako kaže?? je že padel testek???

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
11.6.2009 15:48:47   
lana70
uf, bejbe moje, končnoooo prišla moja user posted image , sedaj pa akcija, da ujamemo zamrznjenčke ta mesec!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.6.2009 19:28:51   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

uf, bejbe moje, končnoooo prišla moja user posted image , sedaj pa akcija, da ujamemo zamrznjenčke ta mesec!!!

Uf, kaj bomo držal pesti!user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.6.2009 19:57:21   
Kruce Fiks
Hojla babe!
Danes ob 23h na pop 3 sezona

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=1507260&flag=5pvznz0shlhvjilshqhtuq

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
11.6.2009 20:41:03   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kruce še dolgih 5 dni user posted image .

A se spet držijo pesti in navija za našo teto žižiko???!!! user posted image  Če ja, pol sem zraven!!! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.6.2009 20:42:15   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla babe!
Danes ob 23h na pop 3 sezona

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=1507260&flag=5pvznz0shlhvjilshqhtuq

user posted image

ob 23. uri= hmm, takrat bom že v postelji user posted image čeprav za Hausija bi pa vseeno mogoče počakala

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.6.2009 20:44:05   
mausikaa
kje se pa Aqua skriva? pa Neodkrita? ali sem kaj spregledala user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.6.2009 8:52:43   
aqua77
Morgen vsem skupaj!

Fidolinca, bemu mast!!! Maš čist pravico popiuser posted image user posted image user posted image zdit!!! Spoh pa ker je RD tako blizu! Ampak ne meč puške v kuruzo, avgusta se tudi lahko čudeži zgodijo!!! Bomo vsi tukaj navijal zate!!!!

Žižetka, zdaj pa še mal!!! Še čist mal!!! A te že kaj matra firbec??? Kakšni znakci??? Počutje??? Navijam ko pr norcih zate draga moja!!!

Vidim da vas je nekaj kar lepo vrtnarsko nastrojenih! Super! No ja, meni so te zadeve bolj španska vas, ker sem bolj dete asfalta user posted image , Tako da se ne zastopim na rožce, mogoče me pa tudi enkrat to zagrabi...

Piki lepo da si se nam tudi ti oglasila. A za malarja si ti pri vaši hiši? Ja super! To pa tudi jaz obvladam, sem že kar nekaj cimrov spedenala...

Krucek, hvala za namig za novo sezono!!!

Drugače pa situacija pri nas: danes jo pričakujem. Sem zjutraj delala CB, spet tisto znanstveno fantastiko elektronsko in mi je jasno in glasno napisal, da nisem noseča! Zdaj sem mu zamerla in ne vem, če ga bom še kdaj kupla, ker pri plusku vedno vsaj neko senco iščem, ta ti pa kar v faco vrže da si spet zguba!

Sicer je pa zadeva zelo občutljiva in se jo lahko uporablja od 4 dni pred, do dneva ko bi morala priti M, pa baje da točno pokaže, tako da, spet stara pesem... Idemo dalje...

Pozdravček vsem, ki sem vas pozabila omenit...

Aja pa lunči stara sablja, daj oglasi se večkrat porka la pipa!!! Kje se nam skrivaš!!!!

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 12.6.2009 8:54:33 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.6.2009 9:29:43   
Še ena T
Aquauser posted image

Neodkrita, držim pesti za belino!!!!

Gigi, držim pesti kot norauser posted image

Kruce, zaspala sem že pred enajstouser posted image . Vseeno hvala za info.

Fidolina... user posted image user posted image  Kakšna smoooolaaaa glede M. Meni je G rekla, da mi M zdaj prehiteva itd. zaradi psihe. In ji verjamem, ker sem vedno prej imela precej redno. Poleg tega sem res ves čas nekaj živčna, a bo, a ne bo, pa še tukaj v službi sem ves čas nekaj pod stresom in nekje pač udari ven...
Že 100x sem rekla, da se moram skulirat, pa je lažje rečt kot naredit.
Vsaka čast za tvoj humor!

Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.6.2009 9:51:57   
Bety11
Gigi 1....pa zdaj bi ti test že mogel pokazati nekaj......3 dni morule + 11 dni je 14 dni od punkcije, približno...Torej???? Naredi FS test duo, ker je boljši od BC...A CB na dan D....

Firbčna sem .user posted image user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.6.2009 11:41:57   
neodkrita
Pozdravljene!
Roza barva je že tukaj tako, da kje jutri pa bouser posted image . Kar lepo v modro me oblečite ali obarvajte. Saj nekega velikega upanja nima sam, da vam malo smetim tukaj, pa da vas berem. Če pa bi slučajno kakšen paglavec zašel bi pa bilo krasno. PAPA do naslednjič!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.6.2009 12:59:41   
aqua77
Žižek, kej novga???

Jaz imam pa datum za laparo. 22.06! user posted image user posted image user posted image  Sem zbrala pogum in se naročila, pa bom takoj na vrsti!!! Jeeee!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.6.2009 14:54:54   
gigi1
Ojla konzervice in konzervans.

Dans mam norišnico...

Pa scagala sem. Bom kar v nedeljo ali celo v ponedeljek test delala.

Bety ni bila še morula. 6 in 7 celična zarodka sta bila in bom kar še malo počakala.

Aquica user posted image  user posted image  user posted image  super hitro si se zmenila. Jupii user posted image  user posted image  user posted image . Se je začelo premikat user posted image

Lunca zlata hvala ti user posted image

Neodkrita user posted image user posted image user posted image  samo obupati ne.

Rada vas imam prav vse user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.6.2009 15:07:27 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.6.2009 15:05:52   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje11.06. user posted image  
                   laparo 22.06. 

gigi (43) user posted image   test 15.06.user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 30.06. user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 01.07. user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 10.07.user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 10.07. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Lana70 (39)  user posted image user posted image       junija po pingote user posted image

Kiwi (41)  user posted image     IUI  junijauser posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (42)   user posted image       pavza

Pikica36 (38)  user posted image    pavza

Fidolina (42)  user posted image   user posted image pavza do IVF avgusta

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image  

Kruce Fix (42)   user posted image   (28T)  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (43)   user posted image  (25T)  user posted image  user posted image user posted image   

Miklarom (37)   user posted image   (9T) user posted image  user posted image  user posted image

Reni70 (38)  user posted image user posted image (9T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.6.2009 15:08:36 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.6.2009 16:15:38   
Fidolina
                                                                                                                      (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
                                                                                                                     ( O, kuža je tukaj user posted image !Greva user posted image )

Vsem en lep vikenduser posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.