|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
24.4.2009 9:06:15   
sontschica
dobro jutro čvekiceuser posted image user posted image user posted image

tulpek
, tako kot je že barika povedala, popoldne se raje crkljamo s svojimi boljšimi polovicami. žal pa vedno ti naletiš na zatišjeuser posted image user posted image . verjemi, nič ni povezano s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela preglede v 8t, potem nuhalna, pa v 13t pa v 18 t, zdej mam pa čez dva tedna. pri nas so bolj na 5 tednov. je pa seveda boljše, da jih imaš poredko, kot pa da hodiš zaradi težav vsak teden k G.

tudi pri nas ni nič sončka, barika mal ga pošlji še v zasavje, ki ni tako daleč od celja.

tako zdej grem pa mal prevajat, pa se še oglasim kej.

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.4.2009 9:10:14   
barika
evo, sem našla, paše gor
http://www.buggyboard.info/page.php?buggy=80

Zdej sem pa v dilemi, jaz sem bolj tak, da si za kako stvvar rada premislim, (no sej dokler bom vozek kupovala je še daaalečuser posted image )
ali quinny ali mutsy user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.4.2009 9:21:56   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

evo, sem našla, paše gor

Zdej sem pa v dilemi, jaz sem bolj tak, da si za kako stvvar rada premislim, (no sej dokler bom vozek kupovala je še daaalečuser posted image )

..kaj zdaj to pomeni...da ne gre na Muro, če je ni na spisku?...upam, da se bo dal montirat...

..a to je samo za buggy boarde mišljeno...

< Sporočilo je popravil jullie -- 24.4.2009 9:23:21 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.4.2009 9:25:19   
Anonimen
barika no zdej sm vidla kaj si mislila pa to kaj pol mali stoji al kajuser posted image jaz pa vozek sva dva različna pojma k naš pa sam hod in se noče nč vozit tko da bomo videl če se bo to dete kej raje peljalouser posted image

glede pregledov sm jih pa mela že ene 3 za sabo pa še NS,pol jih bom mela pa še na bolj gosto zarad težav že v prejšnji user posted image me je pa res zdej pri zadnjem UZ-ju ful presenetila G k mi je nardila UZ spodi pa monitor k meni obrnila pa potem še uz čez buši da sm videla pa slišala kako srček bije,tko da zdej k bom mela morfologijo ji bom nesla mal cukra pa sestram tud k so prov luštne in ful prijazneuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.4.2009 9:26:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: barika

evo, sem našla, paše gor

..kaj zdaj to pomeni...da ne gre na Muro, če je ni na spisku?...upam, da se bo dal montirat...

..a to je samo za buggy boarde mišljeno...

hmmm, ne vem, po moje se da kok namontirat, jaz grem itaq za vsako bedarijo v BC spraševat, ker dela ena kolegica tam. Tak da, če ne ve, ponavadi skupi kej pogruntama.user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.4.2009 9:33:34   
klaja
Hojla!

Se javljam po dolgem času, upam da me niste dale v odpis!

Včeraj sem imela pregled in je vse vredu, tako da sedaj čakam na morfologijo, ki bo 26. 5. in da končno izvemo spol, ker sem že  nevčakana. Sem pa po pregledu zavila v Baby Center in kupila par svari za našega dojenčka (zaenkrat še vse v rumeni barvi):body, žabice do pasu, pa še dve majčki. Sem potem celo popoldne prelagala te stvari iz enega kupa na drugega in jih občudovala, čist me je zmešalo in komaj čakam na naslednji nakup.

Se mi pa zdaj že dva dni nekaj dozdeva, da čutim brcike, pa še nisem čisto sigurna, če je to to ali ne.

Lepo bodite!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
24.4.2009 9:47:44   
jasmina in tadej
Hej user posted image !
A na morfologijo se gre kam privat al to naredi G?

Jst že komaj čakam da mi pove G kaj se skriva v mojem trebuščku oz. trebuhu!
Ker me zelo mikajo otroške trgovine(kompleteki,copateki)...........

Joj komaj čakam da se nakupi začnejo!user posted image

A vas je veliko ko že vete kaj boste imele?
user posted image ali pauser posted image !

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 24.4.2009 9:56:45 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
24.4.2009 9:59:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

barika no zdej sm vidla kaj si mislila pa to kaj pol mali stoji al kajuser posted image jaz pa vozek sva dva različna pojma k naš pa sam hod in se noče nč vozit tko da bomo videl če se bo to dete kej raje peljalouser posted image

Tavečji stoji gor, tamanjši sedi/ leži kot kralj  ti pa tiščiš kot mula user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=xlY1q_6Xoo4

< Sporočilo je popravil barika -- 24.4.2009 10:00:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
24.4.2009 10:00:44   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Hej user posted image !
A na morfologijo se gre kam privat al to naredi G?

A vas je veliko ko že vete kaj boste imele?
user posted image ali pauser posted image !

na primer men ne bo naredila morfologijo moja G (verjetno zaradi preslabega ultrazvoka, ki ga ima - to je moja domneva) in zato bom morala iti v porodnišnico in mi bojo tam naredili MF.

jaz še ne vem kaj bomo imeli, ker naš user posted image noče in noče pokazat, kakšnega spola je. tudi mene že mikajo trgovine, sam ko skoraj nič nimajo v nevtralih barvah.tako da bo treba malce počakat.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
24.4.2009 10:11:15   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

jaz še ne vem kaj bomo imeli, ker naš user posted image noče in noče pokazat, kakšnega spola je. tudi mene že mikajo trgovine, sam ko skoraj nič nimajo v nevtralih barvah.tako da bo treba malce počakat.

Tole je pa čisto res!
V rumeni ni čist nič pa je letos kao v modi rumena barva!user posted image

Nevem no!

Ej pa ti je povedla to zdaj na zadnem uz da boš mogla it v porodnišnico na MF?

Ker jst mam 5.maja pregled in sem že te v 22tednu pa 4dni!?user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
24.4.2009 10:16:04   
baby blue
morfologijo bo meni delala moja ginekologinja... naš bebe se tud spretno skriva user posted image na zadnjem pregledu sem jo vprašala če se spol že vidi pa je rekla da bi se dalo samo če bi se bebe tko obrnu pa se ni hotu... tako da upam da bomo meli zdej več sreče... gre pa moj tud zraven ker je eden najboljobsežnih pregledov... tak da že komaj čakava

Neposredna povezava do sporočila: 4561
24.4.2009 10:19:40   
Anonimen
barika kolk pa tehta ta drug voziček?k quinny je eden izmed najtežjih vozičkov in ima 14 kil če se ne motim tko da je že tko ga težko porivat,no vsaj jaz sm ga kr težko pa še tle v mamo same hribe tko da sm dobila prov fajn air bag-e od zadiuser posted image

morfologijo delajo pa osebni G. razen če nimajo dobrga UZ-ja te pošljejo drugam naredit.

jz še ne vem kaj je ampak sm 50% da je punčkauser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
24.4.2009 10:24:12   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

gre pa moj tud zraven ker je eden najboljobsežnih pregledov... tak da že komaj čakava

Ej a vam pusti G da je partner zraven vas notri?

Moja G ne pusti! In sma študirala da boma raskirala in šla samoplačniško na UZ drugam da bo moj lahko sel zraven gledat user posted image !

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.4.2009 10:26:06   
Anonimen
pri morfologiji je lahko zraven zato ker itak naredi UZ na trebuščku in ti tudi pove za spol če te zanima,med navadnimi pregledi pa tudi pri moji ne smejo bit zraven kar se mi zdi škoda ker itak je že vse videl tm spodi tko da ne vem zakaj ne smejo bit zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.4.2009 10:31:36   
sontschica

Ej pa ti je povedla to zdaj na zadnem uz da boš mogla it v porodnišnico na MF?

ja na zadnjem pregledu mi je povedala, ker mi je tudi napotnico dala - sem bila malce presenečena, sam kaj češ. jaz bom bla pa 4. maja že v 21t5d. se mi zdi, da večji je user posted image , bolje se vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.4.2009 10:42:14   
jasmina in tadej

pri morfologiji je lahko zraven zato ker itak naredi UZ na trebuščku in ti tudi pove za spol če te zanima,med navadnimi pregledi pa tudi pri moji ne smejo bit zraven kar se mi zdi škoda ker itak je že vse videl tm spodi tko da ne vem zakaj ne smejo bit zravenuser posted image

Sam pri naši G pa sploh ne sme bit zraven!
user posted image

Sam jo bom še vseeno prej poklicala po telefonu in vprašala če lahko pride zraven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.4.2009 10:42:48   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

ja na zadnjem pregledu mi je povedala, ker mi je tudi napotnico dala - sem bila malce presenečena, sam kaj češ. jaz bom bla pa 4. maja že v 21t5d. se mi zdi, da večji je user posted image , bolje se vidi.

Pol po tem takem bo meni kr moja G naredla!user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
24.4.2009 10:55:09   
altaja

Sam pri naši G pa sploh ne sme bit zraven!
user posted image

Sam jo bom še vseeno prej poklicala po telefonu in vprašala če lahko pride zraven!

Sam res ne razumem kako so lahko tako smotani da ne pustijo? Ne vem no, drugače mamo pa zakon o pacientovih pravicah in lahko sama odločaš če sem prav razumela zakon, tko da... Pa tud drugače se mi zdi da je pacientka tista ki se bo odločila a bo partner zravn na uz al ne. A pri porodu pa ni problema k je velik bolj "neprijetno"?! Moj je bil še na vseh uz zraven, vključno s prvim pregledom čeprav je sestra neki bentila. Takrat ko ni uz grem pa sama. Tko da lahko ful pohvalim mojo G. Jooooj to naše balkansko zdravstvo!!! Jasmina, ne daj se! Nared se francoza pa ga prpel zravn.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
24.4.2009 10:59:45   
jasmina in tadej
Ja je ena kolegca isto nardila - naredla se je francoza pa gremo naši!

Sam nista daleč prišla!

Ga je vn poslala!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 24.4.2009 11:01:24 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
24.4.2009 11:04:39   
altaja
UUuuuuu, stari smo 22 tednov! Še 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro da mam ticker user posted image

Punce, čestitke za prve brce in uspešne preglede! Alma, to je sigurno user posted image . A ni fino?

Koss: dobro opravi danes.

Jst dans spet pokam od energije. Pa komaj čakam jutr ko mi pripeljejo novo kuhinjo user posted image . Že čist neučakana, tko da čez praznike bom sam kuhala..in se redila user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.4.2009 11:05:10   
Anonimen
glej če boš imela morfologijo ga pripelji zraven pa rečeš da mora in ne hočeš ampak da mora bit zraven pa če ji je všeč al pa ne,ker imaš svoje pravice in jih naj spoštuje.
sej men je bolj važen da bo tle pr morfologiji zraven kot pa na pregledih zato k kle bo povedala spol pa tko,tko da ti se kr lepo opogum in ji povej svoje

Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.4.2009 11:05:46   
altaja

Ja je ena kolegca isto nardila - naredla se je francoza pa gremo naši!

Sam nista daleč prišla!

Ga je vn poslala!

Sej ne morm verjet!

Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.4.2009 11:10:25   
baby blue
ja moja pusti da je zraven... zdej enkrat je že bil pa še sedaj gre... sem jo vprašala je rekla seveda da lahko pride... ni nikoli nič bevskala da ne sme

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.4.2009 11:10:39   
jasmina in tadej

glej če boš imela morfologijo ga pripelji zraven pa rečeš da mora in ne hočeš ampak da mora bit zraven pa če ji je všeč al pa ne,ker imaš svoje pravice in jih naj spoštuje.
sej men je bolj važen da bo tle pr morfologiji zraven kot pa na pregledih zato k kle bo povedala spol pa tko,tko da ti se kr lepo opogum in ji povej svoje

Probala bom!

Kaj bo pa bote zvedle 5.maja!
Ko naju bo oba vn poslala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.4.2009 11:27:41   
sontschica
morfologija je pa res takšen pregled, kjer je res zelo dobrodošlo, da pride partner s tabo. sej user posted image je od obeh, tako da nimajo kaj, da komplicirajo. če ti bojo kej težil, se kar upriuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?