|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
23.4.2009 18:23:06   
tulpek
vn1983, čestitam

Glede pregledov: prvi v 9 tednu, potem dva na 6 tednov, sedaj pa 2 na 4 tedne, za naprej pa ne vem, ampak mislim da bodo vsaj na 4 tedne do zadnjih tednov. Nuhalne nisem štela, ker je samoplačniška. 

< Sporočilo je popravil tulpek -- 23.4.2009 18:24:03 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
23.4.2009 18:26:08   
baby blue
prvi pregled sem imela v šestem tednu in od takrat so vsi na 4 tedne... 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
23.4.2009 18:28:53   
Erdbeere
Ojla čveke....se po dolgem času spet javljam.

V torek sem imela morfologijo in bejbi je težek 349g in kar je najvažnejše lepo raste in se razvija user posted image user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam pa 18.5. ko grem pit sladkor, potem pa 27. reden pregled. Končno enkrat malo prej, ker zdaj sem imela bolj redko pregled zdaj pa ze čez 5 tednov.

Spola nismo vprašali je bila pa hčerka ful vesela, ko je gledala dojenčka, je šla z mano in možem ter sinom na pregled. No sina ni ravno zanimal dojenček, je bilo vse drugo bolj zanimivo.

Pišete o strijah...jih katera želi kaj, no samo sej pri meni so še vedno skoraj vse zginile po porodu, tko da jaz se ne sekiram.

Nič grem obesit cunje pa likat, pa po tleh moram še pomiti, v glavnem dela ćez glavo.

Lepo se imejte pa se upam, da tokrat kaj prej javim.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
23.4.2009 18:31:11   
JaLuca
Prvi pregled v 7, nato pa na 4, razen zdaj na 3, ki bo maja. Vsega skupaj 8 pregledov. Tako bilo v 2., v 1. en pregled izreden, ker so se mi pojavile težave.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.4.2009 18:31:24   
vn1983
A ja? Jaz sem mela prvi pregled v 9 tednu, potem pa v 15em in 20em tednu! Zdaj ga imam spet čez 5 tednov...Se cool počutim, sam se mi zdi premalo, vsaj za dušo, da vidim mojgauser posted image ! V prvem sem mela non stop preglede na 4 tedne, potem v zadnjem mesecu pa vsak teden, pa pri isti G, je pa res 4 leta razlike, to pa ja! Ne vem....sicer pa važno, da je vse cool!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.4.2009 18:54:43   
tulpek
vn1983, sva skoraj na istem (9, 15, 21 teden do sedaj)... ampak v resnici je vseeno, dokler je vse OK. Boljše tako, kot pregledi na 14 dni zaradi kakšnih težav. Dojenček nam vseeno pridno raste user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 23.4.2009 18:55:16 >

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
23.4.2009 18:58:20   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js grem pa cunje dat sušit, potem pa res na orbitrek... Mislim res, kakšno mrtvilo, ostale se zabavajo po svoje.

Sem že razmišljala, da mogoče gredo zato popoldne dol, ker vedo, da pridem js user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

babeee  user posted image user posted image user posted image
možeki pridejo, pa jih je treba pocartat, pa otroke na sprehod peljat ...jah kljub dežju, palerino in batarje gor, pa gremouser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
23.4.2009 19:05:48   
Erdbeere
Hm pol sem jaz rekorder pri nepregledih user posted image 1. mela pri 6t 1 dan, potem NS...no nekatere ne štejete, ker je samoplačniška in sedaj v 20t 1 dan spet....no sej v bistvu so bili trije ampak vseeno zdej mam pa spet čez 5 tednov, je pa res bolje bolj poredko kot pa zaradi težav na 14 dni. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.4.2009 19:08:11   
Alma84
se še jaz mal oglasim..za razliko od tega k sm zadnjič tečkala da nič ne čutim v trebuhu  naj povem da zdj že dve noči ko se zvečer uležem in umirim čutim v spodnjem delu trebuha neke balončke..največ trije se nardijo in povejte punce je to moj dojenček? user posted image lahk bi bil glede na to  da je 19 teden ane..občutek je zeloooo nežen in kratkotrajenuser posted image upam da ga nisem zamenjala iz kakim kruljenjem ali podobno ker tega občutka še ne poznam..

No in ker vidim da vas zanimajo še KG..jaz sem dala gor 5 kg in sreča da gre zaenkrat še vse v trebuh

Pa še glede pregledov..jaz sem do zdaj imela samo dva, drug teden bo tretji .. jaz mislim da bi lahk za vsak k pridemo na pregled Vsaj srčeka poslušal če že UZ ne delajo tok pogosto..ker mene je cel mesec skrbelo in sem tuhtala kako ona ve da je vse OK če pa mi je samo otipala in nč poslušala... no ja, kakorkol..morm še povedat da tok čvekate da komi dohajam hehe

Lep deževen dan vsem nosečkam !user posted image

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
23.4.2009 19:17:06   
litlleMiss
Jaz sem imela prvi pregled pri 9t,potem pri 12, 16 ,20..v glavnem na vsake 4 tedne. UZ pa mi naredi pri vsakem pregledu

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
23.4.2009 19:21:11   
Alma84
zgleda da je vse odvisno od G..jaz sem šla nazadje ven zelo jezna ker mi ni nardila UZ niti ni poslušala srčka..nardila mi ga je le 1x ko je potrdila nosečnost..no in na nuhalni  ampak to ne šteje ker je samoplačniško. tko da zdj pa ji bom kar rekla da naj če se le dauser posted image

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
23.4.2009 19:21:48   
koss
Jaz sem imela prvi pregled v 6. tednu, drugega v 11, potem v 16. tednu, naslednji pa je jutri(21. teden), ko imam morfologijo. Upam, da bo vse ok. Mogoče se bo jutri celo videl spol...user posted image Sicer bomo pa še počakali. Jaz imam preglede na 5 tednov.

Lepo se imejte punce, pa uzivajte v praznikih ki prihajajo.

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
23.4.2009 20:12:22   
indy0024
Pozdravljene sreckeuser posted image kako ste kaj?javljam se po dougem cajtu,ker enostavno ne utegnem,pa se to sem mislila da bom danes frej,mi je pa mami prisla v Ljubljano in sem z njo prehodila se pa se,tko da sem cist crknjena.......user posted image vseeno pa vas redno berem ampak cajta za odpisat pa bolj malo.Hmmm kje naj zacnemuser posted image ,najprej bi vsem cestitala za uspesne preglede user posted image user posted image user posted image in da so user posted image zdravi ter da pridno rastejo.Zdj bom pa se jaz malo pojamrala glede mojega hrbta,pa glede dojk,k mam tok polne pa nabite pri 19tednih kaj sele bouser posted image user posted image pa bolijo kot pri norcih,hmmm glede trebuha sem pa ze kot,da bi bila fuzbalerska zoga,pa me vsak vprasa ce imam kmalu rok,jojjj pa plod tok pritiska da sem vsakih pol ure na skretuuser posted image user posted image ,brca pa 100 na urouser posted image user posted image user posted image .Hvala ker sem si olajsala duso,da sem se malo pojamrala,moja edina uteha ste,doma me imajo ze tako in tako polen kufer.Glede kil zredila samo za 2 kili,glede strij pa zaenkrat jih nimam pa se mazem z zelo drago kremo VICHY tako da upam da kjaj pomaga,zdj pa dost jamranja.Aja eno vprasanje a je se katera tok lacna kot jaz,ker jaz bi kar naprej jedlaaa????LP

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
23.4.2009 20:17:46   
indy0024
Hmmm glede pregledov pa takole,najprej v 8tednu,nuhalne ne stejem potem v 15tednu in sedaj cakam na naslednjega.........to pa bo hmm........???????????enkrat konec maja!!!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.4.2009 7:28:02   
simonae
Pozdravček!

Indy ne se sekirat. Tudi mene bi lahko spraševali, če imam kmalu rok - pa sem v prejšnji n. nekajkrat tako grdo pogledala, da se me nihče ne upa več!user posted image

Sem pa ravno en teden nazaj spet ugotovila, da se je trebuh precej povečal (se mi zdi, da kar v enem dnevu), da o kg ne govorim - ja spet en tak preskok. Upam, da se bo tu nekaj časa spet ustavilo.

Sicer pa imam sama spet že dva dneva kar naprej zmenek z WC-jem. Verjetno imam spet "fuzbalerja", ki si sposodi moj mehur za treniranjeuser posted image ! Bom danes preverila na pregledu.

Meni dela G vsakič UZ - a to zato, ker sem imela težave in tudi pregledov niti ne štejem (od konca februarja pa do konca marca sem bila vsak teden tam). Zdaj pa spet na 1 mesec. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Lep dan in upam, da bo res kmalu nehalo deževati, da si bom lahko spet privoščila dolge sprehode. (pri nas je vse blatno, če pada, tako, da se moraš potem bolj po cesti sprehajati - to pa ni to!)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.4.2009 8:17:41   
jasmina in tadej

Jutro!user posted image Jutro!user posted image Jutro!user posted image

Kako smouser posted image ?

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.4.2009 8:21:29   
planinc1978
dobro jutrouser posted image

Se vidi , da je grdo vreme, ste se mal načvekale včerajuser posted image user posted image .

Hm, melody, najprej morm pohvalit tvoj izbor vozička...full lep in če ne bi že imeli voz, bi glasovala za tega. No mi imamo še od prvega, quinnya freestyle sx...se mi zdi, ravno tako trokolesnik, in prav tako se lahk sedalo obrača v obe smeri, kar mi je bilo všečuser posted image .

Debata je bila tudi o joškicah. Jaz imam majhne, ampak res... prvi nosečnosti se mi niso bogve kako povečale, všeč pa so mi bile v času, ko sem dojilauser posted image , ne preveč velike, lih prav..ampak z dojenjem, so šle tud te, tako da...sedaj v drugo so se malenkost povečale, ma ne pretirano, lih tako prave "breskvice" so, jih bom pa spet lahko občudovala v času dojenja, moj pa tuduser posted image user posted image user posted image .

kakšnih cunjic za enkrat ne bom kupovala, imam veliko od sestre (v primeru če bo punči) in od prvorojenca (če bo fante)...za dušo seveda pride kak kompletek, predvsem tisti, ki ga bo naša beba nosila iz P.
Prvega, ki je bil rojen junija sem oblekla v:
- tanek body z dolgimi rokavi
- tanke žabice
- bombažni kompletek (zgornji + spodnji del)...sam je takrat bilo kr vroče (jaz sem bila v kratkih rokavih).

Sedaj bomo videli kakšno bo vreme v začetku septembra ali pa že konec avgusta.

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede.user posted image
Alma84, ...ja, ti "balončki" so sigurno brcike tvoje bebiceuser posted image user posted image

uf, o čem je bila še debata...aha o pregledih. Naša g. naroča tam nekje na 4 tedne. Prvi pregled v 8 - 9t, nato imaš samoplačniško nuhalno, potem sem imela v 14 t in nato v 18t, sedaj čakam morfologijo. UZja pa tud ne dela vsakič, do sedaj sem imela dva pri njej + nuhalno...drugače  vedno z neko "stvarjo" posluša srček bebiceuser posted image . Ko pa se približuješ 34t pa naša naroča na 14dni, ko v bistvu hodiš na CTG.

Ekola, toliko za sedaj...uživajte, danes je petek, potem pa zaslužen dopust. Kako boste kaj preživele praznike, boste šle kam?? Midva s tamalim bova kr doma, verjetno, če bo vreme bo padel kakšen zoo in 1. maja kakšen piknik..., našega  atija od danes ni...odpotuje v Maroko za tri tedne.

Življenje je lepo

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.4.2009 8:24:16   
_melody_
Jutrooooooooo!

Danes sem pa tako zaspana, da bi rabla zobotrebce, da bi mi oči narazn držal.

Včeraj sem si pa prvoščla za dušo in sem za našega user posted image  kupila dve majčki, dvoje žabice, pa copatke user posted image . In sedaj skos visi zunaj na omari, da lahko skos gledam pa si predstavlam našo štručko noteruser posted image .

Punce, kdaj ste (tiste ki ste že bile mamice) začutile tiste prave brce? V katerem tednu?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.4.2009 8:37:38   
Anonimen
jutro!

evo mene tu in se javljam na raportuser posted image
spala sm dokaj ok,mi pa dete ful dol prtiska tko da sm včeri večinoma na wc-ju presedela,pa peče me tok k že tok boli in zgleda da se dete ne bo nič dvignil ampak ok tistga rdečga izcedka ni bilo več in upam da ga tud ne bouser posted image
_melody_ pri prvem sm tm okol 19 tedna že mela konkretne brce tko da če je dal mož roko gor je orng čutil,ampak ne se sekirat glede tega zato k vsaka ma deteta drgač v bušiju in potem je tle še posteljica,pa tko naprej verjemi v 22 tednu te bo že orng lahk na momente zbrcaluser posted image aja pa še od deteta je odvisno če je bolj živahne narave k prvi je bil ful aktiven tale ma pa tud močne brce ampak mi prizanaša pa tud ponoč spi tako kot morajo detetiuser posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.4.2009 8:40:14   
baby blue
dobro jutro

vidim da že veselo za bebeje kupujete... jst sm si rekla da bom počakala do MF ampak me tak muči en kompletek na nekermanovi strani da ne vem če bom zdržala še dva tedna user posted image

jst sem zdej v 19teden 5dni pa še nič ne čutim bo treba še malo počakat...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.4.2009 8:49:47   
barika
Jutro
Planinc, eno vprašanje, ti imaš quinniy freeestayla, a gre na to mašino slučajno gor buggypod, buggyboard??

Pregledi pri naši ...no ja, prvi pri 8t, potem pa pri 17, pa pri 23 itd ...user posted image

O joškah pa ne biuser posted image , niso glih velike, so pa teeeežke, pa srbeče in boleče, žile se mi vidijo, pa malo že teče ven ... potem pa spet za otroka ne bo, kot pri prvemuser posted image user posted image

danes pa sonček, a to pomeni, da bo jutri spet dež??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.4.2009 8:52:19   
Anonimen
barika jaz mam tud quinniya sam mislim da gre gor sam maxi cosi nisem pa čist ziheruser posted image
zdej mi pa povej kje mate vi sončekuser posted image mi imamo dežek,meglo no in to je to

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.4.2009 8:55:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

barika jaz mam tud quinniya sam mislim da gre gor sam maxi cosi nisem pa čist ziheruser posted image
zdej mi pa povej kje mate vi sončekuser posted image mi imamo dežek,meglo no in to je to

sej pri quinniyu mi je fajn, ko gre MC lupinica gor, pa sedež se da pri "fristajlu" obrnat,pa čisto v ležeč položaj gre .. ampak, jaz rabim nekaj še za prvega mulca, ker delama kilometre,, pa dvomim, da bi 2 uri hodil user posted image .

A sonce, ja v Celju ga je dovoljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.4.2009 8:58:58   
Anonimen
aha no to ti verjamem da se mu ne bi dal dve uri hodit k se tu men ne bi daluser posted image drgač pa pojma nimam glede tega user posted image sori
no če mate pa sonček v celju ga pa še pošlji mal k nam v kotlinsko ljubljanouser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.4.2009 9:04:42   
_melody_
Pa v Posavje user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?