planinc1978
|
dobro jutro Se vidi , da je grdo vreme, ste se mal načvekale včeraj . Hm, melody, najprej morm pohvalit tvoj izbor vozička...full lep in če ne bi že imeli voz, bi glasovala za tega. No mi imamo še od prvega, quinnya freestyle sx...se mi zdi, ravno tako trokolesnik, in prav tako se lahk sedalo obrača v obe smeri, kar mi je bilo všeč . Debata je bila tudi o joškicah. Jaz imam majhne, ampak res... prvi nosečnosti se mi niso bogve kako povečale, všeč pa so mi bile v času, ko sem dojila , ne preveč velike, lih prav..ampak z dojenjem, so šle tud te, tako da...sedaj v drugo so se malenkost povečale, ma ne pretirano, lih tako prave "breskvice" so, jih bom pa spet lahko občudovala v času dojenja, moj pa tud . kakšnih cunjic za enkrat ne bom kupovala, imam veliko od sestre (v primeru če bo punči) in od prvorojenca (če bo fante)...za dušo seveda pride kak kompletek, predvsem tisti, ki ga bo naša beba nosila iz P. Prvega, ki je bil rojen junija sem oblekla v: - tanek body z dolgimi rokavi - tanke žabice - bombažni kompletek (zgornji + spodnji del)...sam je takrat bilo kr vroče (jaz sem bila v kratkih rokavih). Sedaj bomo videli kakšno bo vreme v začetku septembra ali pa že konec avgusta. Čestitam vsem za dobro opravljene preglede. Alma84, ...ja, ti "balončki" so sigurno brcike tvoje bebice uf, o čem je bila še debata...aha o pregledih. Naša g. naroča tam nekje na 4 tedne. Prvi pregled v 8 - 9t, nato imaš samoplačniško nuhalno, potem sem imela v 14 t in nato v 18t, sedaj čakam morfologijo. UZja pa tud ne dela vsakič, do sedaj sem imela dva pri njej + nuhalno...drugače vedno z neko "stvarjo" posluša srček bebice . Ko pa se približuješ 34t pa naša naroča na 14dni, ko v bistvu hodiš na CTG. Ekola, toliko za sedaj...uživajte, danes je petek, potem pa zaslužen dopust. Kako boste kaj preživele praznike, boste šle kam?? Midva s tamalim bova kr doma, verjetno, če bo vreme bo padel kakšen zoo in 1. maja kakšen piknik..., našega atija od danes ni...odpotuje v Maroko za tri tedne.