|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
23.4.2009 13:28:44   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jaz sm pri prvi user posted image tud mela ful veliki sam pol k sm ga dojila oziroma preden sm spet zanosila sm mela pa tko ena je bila košarica A druga pa C zdej si me pa predstavljite v kopalkah če bi kakšne našle take da delajo po tem vzorcuuser posted image user posted image žalostno hkrati smešno ampak resničnouser posted image

Saj res potem ko dojiš, imaš eno dojko ful veliko, drugo pa bistvo košarico A, ko se sprazne.

V glavnem po obeh oz. po koncu dojenja (v bistvo sem prvo dojila, ko sem v drugo zanosila) pa so bile na koncu kot čajne vrečke. Mi je kar zdaj fajn, da imam zopet malo večje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.4.2009 13:31:39   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Saj res potem ko dojiš, imaš eno dojko ful veliko, drugo pa bistvo košarico A, ko se sprazne.

a tko je to? a pol se pa tista, ki postane A spet nafila in so obe isto veliki, dokler ne dojiš pol še z drugo al kako je to? je zanimiv proces touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.4.2009 13:35:02   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

a tko je to? a pol se pa tista, ki postane A spet nafila in so obe isto veliki, dokler ne dojiš pol še z drugo al kako je to? je zanimiv proces touser posted image user posted image user posted image

Po tem takem je to kot dva balona ko ga mal sprazneš je manši kot ta drug!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj! Kaj še nas vse čaka! Tako je to če je to za tebe 1user posted image !

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.4.2009 13:41:38   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Po tem takem je to kot dva balona ko ga mal sprazneš je manši kot ta drug!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj! Kaj še nas vse čaka! Tako je to če je to za tebe 1user posted image !

Ja tak je to, tak da bi potem moral si na moderčku spreminjati košarico. Saj pravim, jaz sem si pomagala s plenico, pa tudi tako so bradavice prišle do zraka, so se sušile in so se začetne ranice hitro zacelile (po podoju si malo z roko stisnila par kapljic mleka - ker mleko naj bi imelo zaščitno varovalo in tudi naj bi bil antiseptik), pač meni je obakrat pomagalo.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.4.2009 14:02:31   
ja.lo09
Ma ste zgovorne danes, vam komaj sledim. Pa vseeno na hitrco.
Strije
Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala z Afroditino kremo proti strijam in pridelala nisem dobene strije. Res pa je da sem se zredila +10 kg. Ko sem šla rodit sem jih imela 60kg. No, sedaj sem že štartala z 54 kg in sem pridelala že 4 kg, mažem se redno vsako večer z isto kremo. Moj trebuh pa je ogromenuser posted image

Imam majhne prsi in v prvi nosečnosti se niso kaj dosti povečale. Bilo me je grozno strah, da ne bom imela mleka. Na koncu sem svojo pupo dojila 2 leti in pol in še takrat so me komaj prepričali da naj neham. Saj ne vem katera je bolj trpela, jaz ali hčerka. Bilo pa je res že smešno , ko je tamala pojedla najprej krožnik juhe, nato pa splezala name in si postregla še zizo. Ampak bilo bi je v veliko veselje in upam da mi bo ratalo tudi v drugo. Sedaj so moje prsi že povečane in polne velikih, zelenih žil.

K sreči se ne obremenjujem z nakupovanjem opreme, ker vse že imam. Pa še kolegic je ogromno z otroki, ki z veseljem posojujemo druga drugi. Ko pa bomo septembra novo pridobitev odnesli domov , pa bomo zagotovo kupili nekaj novega v nevtralni barvi, da bo za vsakega prav.

Lepo se imejte, grem nazaj delat.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.4.2009 14:21:45   
JaLuca
Pa preberem v RR kolendarju

Noseči ste: 21 tednov
user posted image Čas je za rekreacijo! Sprehodite se do hladilnika!

In kaj imam za kosilo: pohane perutničke, pomfri, rdeča pesa in jabolčna pita.

Jupi! Pa še dež, tak da bo danes edina rekreacija do hladilnikauser posted image .

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.4.2009 14:22:44   
Anonimen

Pa preberem v RR kolendarju

Noseči ste: 21 tednov
user posted image Čas je za rekreacijo! Sprehodite se do hladilnika!

user posted image user posted image user posted image ta stavek mi je pa všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.4.2009 14:22:49   
vn1983
No, da se še jaz malo javim...moja služba se počasi končuje, potem pa direkt k moji G na morfologijo...gre tut očka zraven!
Se pogovarjate o joškicah...jaz sem imela preden sem zanosila prvič velikost 75c, potem pa 80d. So me bli sami joški pr 50 kilah, vam rečem! Pa mislim, da se mi obeta podobna zgodba!

Za iz porodnišnice bomo pa novi, samo še ne vem kaj, samo da bo cart, pa novo!

Mejte se...

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.4.2009 14:24:10   
Anonimen
Noseči ste: 19 tednov
Kilogrami gor ali dol, danes je dan za razvajanje. Privoščite velik kos torte ali pico.

No tud moj stavek ni slabuser posted image

(odgovor članu vn1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.4.2009 14:34:39   
baby blue
he he tale za 21. teden mi je pa všeč... user posted image user posted image tole me čaka naslednji teden... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.4.2009 14:36:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Kak se to naredi, da namesto kilometrskega linka napišeš npr. link al pa tukaj?

Uporabiš ikono: dodaj povezavo - predzadnja ikona. Še prej pa tekst označiš. Npr. poglej: link

Se pa vidi šele po objavi, ko narediš ni videt nič.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.4.2009 15:39:39   
jasmina in tadej

Ej user posted image !

A za danes pa ste končale?

user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.4.2009 15:42:37   
tulpek
Aktivnost v tej temi je največja dopoldne, popoldne se skoraj samo js še oglašam. Pa sem že skoraj obupala user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.4.2009 15:44:46   
JaLuca
Danes popoldne sem tukaj! Kot rečenu dežuje, pa nismo zunaj. Pa še danes je ati prišel prej domov, tako da sta ga mali okopirali.

Sem pa včeraj zvečer imela samogovor.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.4.2009 16:05:04   
tulpek
Včeraj js nisem imela časa... so mi pa znani ti samogovori, včasih se počutim prav bedno, ko kakšnih 5 objav naredim eno za drugo... ampak večinoma mi pač dopoldne ne uspe pridet do neta. Danes moram pa pospravit kaj, ampak kar nekako ne najdem poti od računalnika... Pa na orbitrek mislim it za kakšnih 20 min, da se vsaj malo razgibam.

Prej ste govorile o mazanju: js se že skoraj od začetka (10t) mažem zvečer z baby love oljem, zjutraj pa z eno chicco kremo za nosečnice. Ne vem če kaj pomaga, ampak za vsak slučaj.... sem se pa tudi prej zvečer mazala, tak da ni neke spremembe... pa še fajn mi je, se mi zdi, da potem boljše čutim brce.

user posted image pa že noro brca, cel naenkrat, ker ga čutim istočasno na več delih trebuha.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 23.4.2009 16:06:12 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.4.2009 16:07:56   
tulpek
Opažam, da to temo redno spremlja uporabnica sasek79... zakaj se nam ne pridružiš, ne grizemo (ker ne gre preko netauser posted image )?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.4.2009 16:34:39   
JaLuca
Pa je res popoldansko mrtvilo!
user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.4.2009 16:56:00   
JaLuca
Še vedno nič, te pa grem user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.4.2009 17:01:11   
tulpek
Js grem pa cunje dat sušit, potem pa res na orbitrek... Mislim res, kakšno mrtvilo, ostale se zabavajo po svoje.

Sem že razmišljala, da mogoče gredo zato popoldne dol, ker vedo, da pridem js user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.4.2009 17:02:56   
*kinnie*

Pa je res popoldansko mrtvilo!
user posted image

ne ne saj smo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.4.2009 17:03:47   
*kinnie*

Še vedno nič, te pa grem user posted image

uh jaz bi pa morala it likat, pa se mi ne daaaa....
Sem spet ful zaspana...pa lačna....user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.4.2009 17:20:20   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js grem pa cunje dat sušit, potem pa res na orbitrek... Mislim res, kakšno mrtvilo, ostale se zabavajo po svoje.

Sem že razmišljala, da mogoče gredo zato popoldne dol, ker vedo, da pridem js user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj imam danes srečo, da ja ati prišel danes prej domov, pa mamica odpade. Do večerne ure. Malo še imam frei. Saj jutri pa bomo spet same, te pa res težko pridem za računalnik. Tako, da tudi jaz nisem popoldanski tip, pa bi bla, samo morem računalnik umakniti, ker je "prenevarno". Ma saj bo naslednje leto boljše, bomo imeli več prostora.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.4.2009 17:21:37   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

....
...pa lačna....user posted image

Jaz tudi. Že pogledujem k hladilniku, pa smo imeli kosilo pred uro in pol.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
23.4.2009 18:20:54   
vn1983
Evo, jaz pa ravno od G. Mi je rekla, da se kar oba lepo drživa! Joj, ko bi se mi odvalil kamen od srca....danes sem pa po teh besedah prava srečka user posted image . Mali je imel cele akrobacije, za spol pa nisem hotela vprašat, ker mi je vseeno, pa bom itak sama vidla naslednič, al pa junija in to bo čist dost kmalu da nabavim še kakšne oblekce, drobnarije v določenih barvah....

Naslednji pregled imam 28.05. Na koliko časa imate pa ve preglede, jaz sem imela prvega, potem pa na 6 - 5 tednov? V prvi nosečnosti sem imela vse na 4 tedne, do 37redna, ne vem no....Sej veste kako je, ko po dolgih 5 tednih vidiš user posted image , potem komaj čakaš, da ga boš čim prej, ne, in kje je še to user posted image !!!

user posted image Joj, kako sem srečna, da je vse ok!user posted image Najraje bi kogauser posted image !

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.4.2009 18:21:20   
tulpek
Js tudi lačna.. ampak sem jedla okrog 13.30... tak da si že zaslužim user posted image . Pa še celih 30 min sem bila na orbitreku user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?