SONČEK LARA
|
ojla čvekice pa ni sončka, pa tok so ga napovedovali... ALTAJA...ne govori o nakupovanju, izbiri kuhinje, men se že počasi meša, najprej sem se menila z mizarjem, z dvema, eden je drag ko sam hudič, drugi pa je moj prjatu in bi mi naredil res kar ugodno, no pa sem vseeno šla v trgovino, sem si eno izbrala in da zrišemo, da vidim kje sem s cenami. Groza, najprej barva, potem kako in kje bo kaj, pol ti še prodajalec svoje tupi...mislim kr neki. no zrisana je, imajo v GA -40% na vse kuhinje (gotovina seveda) in bi naju skoraj za 2 jurja ceneje prišla kot v redni prodaji....sam sedaj oklevam, tko kot praviš to je le prostor kjer se dnevno največ giblješ. res ne vem, bi tud jaz slikco rada vidla, da vidim kje sem, če se da seveda. Hvala No jaz sem drugače čist brez energije, čist švoh, očke mam čist krvavo rdeče, prvič v lajfu, sploh en vem od česa, sam vem da sem zelo utrujena, hvalabogu podaljšan vikend, ampak itak bo predragi skoz na bajti, da bomo do poroda notri, tko da bove z Laro itak same in nema počitka...spet. Glede ginekoloških pregledov, pri nas so od 3-5 tednov, vedno gledave oz. poslušave srčka. Vsem želim prijeten vikend pOzdravček
|