|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
24.4.2009 11:36:30   
baby blue
samo res to so pa ja taki posebni dogodki ki jih ne doživljaš oziroma ne doživljata vsak dan... sej otrok je od obeh in mata oba pravico bit zraven...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.4.2009 11:54:08   
planinc1978
hm, zanimivo, da nekateri G.partnerje ven podijo. Naša ne rada vidi le na prvem pregledu, k maš vaginalni UZ, potem pa ni problema. Moj je bil pri prvem na morfologiji in tudi na nuhalni zraven...še fotoaparat je s sabo vlaču in mu ni nič sikala al kaj takega. lepo je, ko tud partnerji vidijo svoje bebije.

Barika, a da paše buggyboard, sprva sploh nisem vedela za kašno stvar gre...po moje bi mogla ta stvar na vsak vozek pasat, ne vem no!
Sicer pa ja, naš voz je kr težak (14 kil) a ni panike, mal telovadbe po porodu ne bo škodilo...vsaj pri meni kaže takouser posted image user posted image user posted image

In ja, tud jaz upam, da naše dete nebo spet skrivnostno kot na nuhalni in nam bo na morfologiji pokazalo kaj skriva med nogami...sem že orng firbec....moj mali škrat navija za bratca, mami in ati bi pa pupouser posted image user posted image

Trgovinam z oblačilci se pa kr namensko izogibam, k bi najbrž zapravla cel gruntuser posted image

Ej altaja, ti boš nova s kuhinjo...dej pliz prpopaj kako fotko, mi smo v fazi zbiranja ponudb kuhinj, pa me zanima kakšno boste imeli vi

Življenje je lepo

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.4.2009 12:02:29   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: planinc1978

Ej altaja, ti boš nova s kuhinjo...dej pliz prpopaj kako fotko, mi smo v fazi zbiranja ponudb kuhinj, pa me zanima kakšno boste imeli vi

Če ti povem po pravici je bil to najbolj stresen nakup kar sem jih mela! En milijon možnosti, 2x sem spremenila barve ko je bla kuhinja že zrisana ampak mislim da sem se na koncu odločila prav. Kuhinja mi predstavlja center doma in mi je važno da mi je zares všeč in ne sam da je kr neki, tko da sem kar neki sivih las dobila. Smo pa seveda gledali izgled in ceno, ker če bi bile finance neomejene...uf..ne bi blo težko, bi kar hitro zbrala! Jo pa tako komaj čakam! Dobiš slikco.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.4.2009 12:03:39   
baby blue
ja sej pri meni tudi na prvi pregled ni šu ker je bil vaginalni na ostale me je spremljal če je bilo le možno... do zdej je bil dvakrat enkrat pri G in na nuhalni... pa še prav lepo je debatiral z obema... je bil prav ljubek ko je toliko spraševal user posted image

hi hi vse upamo da bomo pokazali kaj skrivajo med nogicami... smo same firbčne bodoče mamice user posted image ...

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.4.2009 12:07:50   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Če ti povem po pravici je bil to najbolj stresen nakup kar sem jih mela! En milijon možnosti, 2x sem spremenila barve ko je bla kuhinja že zrisana ampak mislim da sem se na koncu odločila prav. Kuhinja mi predstavlja center doma in mi je važno da mi je zares všeč in ne sam da je kr neki, tko da sem kar neki sivih las dobila. Smo pa seveda gledali izgled in ceno, ker če bi bile finance neomejene...uf..ne bi blo težko, bi kar hitro zbrala! Jo pa tako komaj čakam! Dobiš slikco.

jaz sem kuhinjo kupovala lansko leto oz. sva opremljala celotno stanovanje in tudi zame je bil nakup kuhinje najbolj stresen del. se mi zdi, da so najbolj važne barve, ki jih zbereš. jaz mam rumeno kuhinjo + neki omar je svetlo plavih, stene imam rumene, tako, da jaz se super počutim v njej in če bi še enkrat izbrala, bi prav tako kot jo imam sedaj.

upam da si se prav odločila, no potem pa res čakamo fotke.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.4.2009 12:09:34   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hi hi vse upamo da bomo pokazali kaj skrivajo med nogicami... smo same firbčne bodoče mamice user posted image ...

res smo sam firbčne, sam se grem stavit, da se ziher pri vseh ne bo videlo, ali bo user posted image ali user posted image , glih zaradi tega ker smo tok firbčne in neučakaneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.4.2009 12:19:06   
baby blue
tudi jst mam tak občutek ja... nas bodo bejbiji kar na koncu presenetili...

hehe se mi je pa sanjalo danes da je na morfologiji pokazalo da bo fantek... čeprav midva z m ojim imava občutek da bo punčka... karkoli že bo glavno da bo zdravo... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.4.2009 12:19:33   
Sarchi
user posted image Živjo ,

k glih debatirate o G. in partnerjih pri pregledih.
Povem mojo izkušnjo, sem ful besna.
Moj G. mojega še ni spustu na pregled zraven, prvič je bil razloga da je vaginalni in njemu to ni ok, da partner pride zraven. OK sm rekla bo drugič. Moj me je čakal zuni, pridem ven - razočaran, ja kaj pa jzt. Ok sva rekla pa drugič. Grem na drugi pregled, je G.zamudu in bil ves živčen, z izgovorom da je kao gužva in da nej pride drugič z mano k bo morfologijo delu, men je vse dol padlo, čist sm bla razoračarana. Moje je že dva dni dopusta vrgu proč k ga ta G.zraven ne spusti. Sem že razmišlala da bi ga menjala, sam tko sred nosečnosti...joj. Bil je zraven edin pr nuhalni in bil čist blažen, ful lepo. tud jzt si želim da bi lhk skupi pikico gledala na pregledu. Tko da zdej po praznikih mam morfologijo in če se še tokrat kej zgodi da ga ne bo not pustu poklicat bom čist znorela user posted image .

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.4.2009 12:22:57   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

gre pa moj tud zraven ker je eden najboljobsežnih pregledov... tak da že komaj čakava

Ej a vam pusti G da je partner zraven vas notri?
Moja G ne pusti! In sma študirala da boma raskirala in šla samoplačniško na UZ drugam da bo moj lahko sel zraven gledat user posted image !

Jasmina, tole kar ne morem verjeti, čeprav verjamem, da so ene G tok nečustvene, da imajo pač rade svojo komando! Žal. A ni majo prav. Kajti; ženska že tako drugače doživlja nosečnost in vse spremembe, zelo dobrodošlo je, da moški hoče iti zraven, ker se on takrat zave kaj se dogaja v trebuščku njegove ljubljene ženske. Lahko ti samo povem, da ima moja G same + kar se tega tiče, saj me je na prvem pregledu, ko sem prišla reči, da mislim, da sem noseča vprašala: "A gospoda pa ni zraven?" Sem rekla, da nisem vedela, da lahko pride, pa je rekla: "Zelo zaželjeno je, da pride.". Tako, da moj sedaj redno hodi zraven, na MF pa sploh naj gre s teboj. Če ti bo njegovo prisotnost prepovedala (na podlagi česa že?!?!) zamenjaj ginekologinjo.

Poročaj kaj bo 5.5. in ne pusti, da je tvoj prikrajšan pri tako lepem dogodku kot je to in tako hitro mine...

Srečno!

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.4.2009 12:22:58   
baby blue
joj sarchi kaj pa je to za en G?... to je pa prav nesramno no... vsaj na kak pregled bi ga pa lahko spustil... upam da bo vsaj za morfologijo reku da je lahko zraven... to je pa ja za oba starša nekaj najlepšega in čustvenega sploh če je prvi otrok... 

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.4.2009 12:25:17   
SONČEK LARA
ojla čvekice

pa ni sončka, pa tok so ga napovedovali...

ALTAJA...ne govori o nakupovanju, izbiri kuhinje, men se že počasi meša, najprej sem se menila z mizarjem, z dvema, eden je drag ko sam hudič, drugi pa je moj prjatu in bi mi naredil res kar ugodno, no pa sem vseeno šla v trgovino, sem si eno izbrala in da zrišemo, da vidim kje sem s cenami. Groza, najprej barva, potem kako in kje bo kaj, pol ti še prodajalec svoje tupi...mislim kr neki. no zrisana je, imajo v GA -40% na vse kuhinje (gotovina seveda) in bi naju skoraj za 2 jurja ceneje prišla kot v redni prodaji....sam sedaj oklevam, tko kot praviš to je le prostor kjer se dnevno največ giblješ. res ne vem, bi tud jaz slikco rada vidla, da vidim kje sem, če se da seveda. Hvala

No jaz sem drugače čist brez energije, čist švoh, očke mam čist krvavo rdeče, prvič v lajfu, sploh en vem od česa, sam vem da sem zelo utrujena, hvalabogu podaljšan vikend, ampak itak bo predragi skoz na bajti, da bomo do poroda notri, tko da bove z Laro itak same in nema počitka...spet.

Glede ginekoloških pregledov, pri nas so od 3-5 tednov, vedno gledave oz. poslušave srčka.

Vsem želim prijeten vikend

pOzdravček

Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.4.2009 12:28:17   
altaja
No, se bom pa jst spet opogumila pa prlimala slikco bušita. Se sama slikam tko da slikca ni glih bogvekaj, pa vseeno.

user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.4.2009 12:29:08   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

joj sarchi kaj pa je to za en G?... to je pa prav nesramno no... vsaj na kak pregled bi ga pa lahko spustil... upam da bo vsaj za morfologijo reku da je lahko zraven... to je pa ja za oba starša nekaj najlepšega in čustvenega sploh če je prvi otrok... 
]

jup se strinjam s tabo, upam da bo popustu in ne bo kompliciral. k sva pa res prou žalostna zarad tega. pa tud drgač ne da je slab G., je strokovnjak, sam je bolj tih, nič dost ne govori, morš v njega rint z vprašanji in tud to me mal moti. user posted image  
rečmo da bo, komej čakava. sej drgač pa sva se na samoplačniški 3D UZ naročila, sicer ga tud on dela pr nas, ampak ok, računam da ker je samoplačniški da bova seveda oba zraven in se bo tud moj lubi lhk nagledu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.4.2009 12:31:17   
sontschica
altaja zdej pa že imaš mal večjega bušija. je ful luškan, pa ful dobro postavo imašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.4.2009 12:36:57   
baby blue
uuu altaja kak lep buši... pol je pa res že skrajni čas da ga tudi jst prilimam sam da se poslikam user posted image

Sarchi držim pesti da popusti in da bosta skupaj uživala ob gledanju v monitor kjer bo mali poskakoval user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.4.2009 12:39:07   
yenny
Pri nas smo tudi že vsi nervozni kaj bomo imeli user posted image ali user posted image ,še dobro,da sta samo dve možnosti.Dokler ne vem se z največjo muko izogibam trgovin,potem pa navali narod!Še prej moram pa doma pregledati vse tisto kar se je nabralo od nečaka in nečakinj in narediti selekcijo.Kar se vozička tiče,jaz predvsem gledam,da ni pretežek,ker ne mislim pruh staknit vsakič ko ga bom basala v avto in zložiti se mora na čimmanjšo zadevo!user posted image Sem gledala nekatere,pa jih kao zložiš,pa še vedno ga je precej veliko.Tem dvema kriterijema mora obvezno zadostovati.user posted image Barva bo še najmanjši problem!Sem pa opazila kar nekaj črnih vozičkov pa ne vem,po eni strani so ok,po drugi pa a ni boljše da je bolj živahna barva.
Moje joškice so v fazi mirovanja,malenkost še bolijo,velikost pa imam občutek,da je šla malo nazaj!Sem si pa že kupila modrček za dojenje,enega,da bo vsaj za prvih nekaj dni,več jih je itak nesmiselno,ker ne vem katero velikost.Če bi mojega že prvi dan poslala po modček vprašanje kaj bi našel.user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.4.2009 12:40:15   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

altaja zdej pa že imaš mal večjega bušija. je ful luškan, pa ful dobro postavo imašuser posted image user posted image user posted image
]

se pridružujem mnenju. ful si luštna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.4.2009 12:51:26   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

]

se pridružujem mnenju. ful si luštna user posted image

Ja hvala punce. Se mi zdi da je buši kar čez noč zrastu, je bil zgleda na začetku samo potuhnjen user posted image . Dejte se še ostale opogumit, no, da vidmo te lepe bušije debelušije!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.4.2009 13:01:46   
sontschica
no tole je pa moj buši v 21 tednu

user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.4.2009 13:04:52   
sontschica
no pa še ena

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.4.2009 13:08:11   
ja.lo09
Pozdravček

Altaja in Sontschica super slikice, krasni bušiji. Jaz sem za vama po tednih, trebuh pa za vaju dve obe skupaj. Sedaj pa ga res moram poslikatiuser posted image .
Še malo pa začnemo z vikendom, juhu, naslednji teden pa dopust, pa bomo že meseca maja.

Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.4.2009 13:08:33   
Anonimen
no pa še moj buši sam jaz nimam tok luštne postave k altaja tko dauser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.4.2009 13:12:04   
sontschica
larilu, ti maš pa res velikega bušija, verjetn zato, ker si že bila 1x user posted image .  ampak je pa luškanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.4.2009 13:17:41   
altaja
Bravooooo, kako  lepa bušija! user posted image ČUDOVITA STA!

Sej res ni čudno da jih hoče vsak "pošlatat" user posted image .  Obe zgledate odlično, čist nič boljše postave nimam od vaju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.4.2009 13:21:54   
Anonimen
sončica ja baje naj bi bil zato še večji kar je res,ma še mal manjka pa bom širi k daljiuser posted image
altaja no men je fajn da mam majico čez k tiste strije pa res niso za v javnostuser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?