|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
23.4.2009 12:21:35   
jasmina in tadej

A že mate vse vozičke, postelce.......?

Jst mam že voziček(JANE v kompletu jajčka,športni del,košara), previjalno dobim od mame!
Postelco pa sem študirala da bom v zavoju e vzela!
Finančna kriza! Pa točno zdaj ko je full dostuser posted image !

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.4.2009 12:25:35   
baby blue
voziček imava že ogledan v nakup se bova spravla pa tudi za te stvari po morfologiji počasi da ne bo preveč vsega naenkrat...

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.4.2009 12:26:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Barika: ubošček, ti pa še kar bruhaš. Meni je občasno še slabo, vendar se lahko zadržim in ne grem na wc bruhat. Naj ti povem kaj je meni full pomagalo. Pojdi v DM in si kupi ploščico od Alverde INGVER. Je kar dobra (specifičen okus) in ko ti bo zjutraj slabo jo malo pojej. Meni je pomagal že košček 2x2cm in mi ni bilo treba it bruhat. Si ti doma ali hodiš v službo? Jaz sem vedno zjutraj bruhala, potem pa šla služit ;)

doma otroka pazim user posted image
eh, najboljš se počutim, če objamem školjko, če jo ne zjutraj, jo vsaj 1x na dan ...no zdej se mi dogaja, da bruham zjutraj, pa če se prepognem, pa ...eh, sej bo boljšeuser posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.4.2009 12:31:00   
barika
komplet za iz porodnišnice...
glede na to, da bom (upam) rodila v začetku septembra ...lahko tudi prejuser posted image , mu bom dala gor ene clar-ove žabice (take bombažne, čisto tanke), body s kratkimi rokavi (za vsak slučaj bom verjetno imela zraven že enega z dolgimi), pa kak pliš komplet ..pa mogoče še dekico, odvisno, koliko bo zunaj toplo. AJa, pa verjetno eno tanjšo kapico na glavo,

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.4.2009 12:37:41   
_melody_
Evo tukaj je pa povezava, kjer si lahko ogledate NAŠ BODOČI VOZIČEK (ABC design 3-tec)user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=oFWjoD9Tlp0

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.4.2009 12:44:23   
Lubenička
_melody_ super voziček! user posted image  
prosila, bi te za ceno...hvala.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.4.2009 12:45:41   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Evo tukaj je pa povezava, kjer si lahko ogledate NAŠ BODOČI VOZIČEK (ABC design 3-tec)user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=oFWjoD9Tlp0

tale voziček je pa super....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.4.2009 12:47:01   
jasmina in tadej

Dober voziček ampak kaj pa cena?user posted image

Pa je v kompletu vse troje?

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.4.2009 12:48:48   
sontschica
ena je prej omenila, kaj se nosi na birmi in kaj se kupi. moja botra je imela oblečen kostim, lahko pa kar kakšno oblekico...po tvoji izbiri. kar se pa tiče darila....sem dobila zlato verižico, ki jo nisem nikoli nosila...ker mi enostavno ni bila všečuser posted image . pa takrat je bilo popularno, da si dobil TV za birmouser posted image user posted image user posted image user posted image .

mislim, da je najbolj priročno dati kar denar ali pa kakšne bone... kar se pa tiče vrednosti...to pa je odvisno od tvojih finančnih možnosti.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.4.2009 12:51:14   
_melody_
He he, sem vedela, da se vam bo dopal user posted image .

Imajo ga v Pikapolonici, medva bova vzela sivo-oranžnega. Sedaj tako, ni glih pocen-tam med 400-500€ pride. Sva pa rekla, da se bova pozanimala koliko bi naju prišlo če bi ga šla kupit v ZG, ker bi dobila še nekaj davka nazaj.

Punce, vete kako je lahek! Z mazincem bi ga vozla. Sem za primerjavo še probala vozit od Peg peregota in je vse škripalo, kot da bo šou vsak cajt narazen. Ta je pa zakon, ogrodje je iz aluminija in jaz oz oba sva se zaljubila vanj, tako da zame boljšega niuser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.4.2009 12:51:55   
JaLuca
Strije - po obeh porodih nič, sem si vedno mazala, tudi pred nosečnostjo, skoraj vsakokrat z eucerin losijonom za telo. Zdaj prakticiram isto, pa se tudi zdaj nič ne pojavlja.

Za krst - za oba krsta sem bila najbolj vesela, če sem dobila bone. Je pa po user posted image  strani veliko tetk in stricev, pa ponavadi vsak nekaj da in se potem nekaj večjega kupi.

Matične celice - ne bova shranila

Iz porodniščnice za otroka:
- pampers,
- 2 bombažni plenici
- 1 previjalna (na trikot)
- komletek (žabice, majico ali bodi, zg. majico, hlače ali pajacek, bombažno kapico, zokne)
- odejico

1. sem rodila marca, mrzlo,tak da sem imela kar močno podložen komletek, je bil kar mraz, 2. rodila septembra, je bilo fejst vroče, tak da sem dala gor samo lahen pajacek, ker tudi avto je bil vroči, že tak je bila do doma mokra. Iz stavbe do avta pa sem preko pokrila lahko odejico - za 10 m. Sem si nastavila v bistvu vedno dva kompleta. SEptembra tudi bolj iz pliša zraven torbe, če bi bilo tisti dan slabo vreme, bi pa te že  user posted image menjal komletek.

V bistvu tak otroka daš v atvosedež, pokriješ do avta, prideš do doma, pa je.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.4.2009 12:53:37   
_melody_
Pri nas v Pikapolonici je košara in tist športni del bil za 400 pa še neki. Se pa da tud lupinica dobit. Sam zdaj nisem sikurna ampak mislim da k tem vozičku ustreza Maxi Cosi lupinica. Nek sem to zasledila, sam nisem ziher.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.4.2009 12:55:20   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

ena je prej omenila, kaj se nosi na birmi in kaj se kupi. moja botra je imela oblečen kostim, lahko pa kar kakšno oblekico...po tvoji izbiri. kar se pa tiče darila....sem dobila zlato verižico, ki jo nisem nikoli nosila...ker mi enostavno ni bila všečuser posted image . pa takrat je bilo popularno, da si dobil TV za birmouser posted image user posted image user posted image user posted image .

mislim, da je najbolj priročno dati kar denar ali pa kakšne bone... kar se pa tiče vrednosti...to pa je odvisno od tvojih finančnih možnosti.

Zdej res je najbolš kake bone dat!

Men je kolegica za roj.dan dala bone za v dm!
Prvo sem misla da je to bedarija! Sam je pa full fajn ko vidiš da si lahko vzameš neki kar ti ni treba plačat!user posted image user posted image

Ko pomoje če bi mi ona kupla kak prfum mi nebi bil všeč pol ga ne uporabljaš in se ti prah gor nabira!user posted image

Jst za čisto vsako priložnost dam bon pa mogoče kakšno čokolado al pa kavico zraven! odvistno za koga se gre!
Če je user posted image pol ziher čokolado!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.4.2009 12:57:02   
dolenjka
No, da se končno še jaz malo pofočkam user posted image

v glavnem vse po starem, malo me križ zaj******, ampak če hujšega ne bo, bo kar ok user posted image  Sem se pa kar velik zredila (+5,5 kg), zadnji 2 kg v treh tednih, tako da sem sama nad sabo in svojo požrešnostjo razočarana, ker sem bila prej tako pridna. v 1. user posted image  sem se zredila 26 kg in tega res ne mislim in želim ponoviti user posted image

Drugače pa je novega to, da sem na UZ zelo razločno videla jajčka - ja, imeli bomo fantiča in moja punčka bo postala big sister user posted image  Ime še ni dokončno izbrano, so še borbe user posted image

Naslednji pregled imam 27.5. user posted image

Barika, sem brala kaj boš oblekla za iz P oz. kaj boš user posted image  oblekla user posted image  pa me zanima a poleg zabic in bodya še pliš ali si mislila ali/ali. Verjetno oboje user posted image  No, jaz bom (upam) rodila proti koncu septembra in mi res ni jasno kolk se jih takrat obleče, če je npr zunaj 15 stopinj user posted image  A pajacka tudi al je dekica dovolj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.4.2009 12:59:25   
dolenjka
Aha, vidim da je med tem že JaLuca odgovorila na moje vprašanje user posted image  Hvala, dobro me bereš user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.4.2009 13:08:10   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, da se končno še jaz malo pofočkam user posted image

Sem se pa kar velik zredila (+5,5 kg), zadnji 2 kg v treh tednih, tako da

Po moje to ni tolk jst sem se zredila že za 7kguser posted image ! sam je G rekla da je vsaka user posted image drugačna!
Men je šlo sam v trebuh (zgledam glih tak kot da sem 1mesec čez rok)user posted image in pa v dojke (2številke večji modrc)!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.4.2009 13:10:09   
_melody_
Men se pa prsa niso niti malo povečala al pa kakorkol spremenila, pa bi rada imela večje user posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.4.2009 13:12:34   
sontschica

Men se pa prsa niso niti malo povečala al pa kakorkol spremenila, pa bi rada imela večje user posted image .

sej imaš še časuser posted image user posted image user posted image user posted image zagotovo se ti bodo povečala, sam potrpežljiva moraš bitiuser posted image user posted image user posted image jaz imam normalno košarico 85b, pa sem že v 8t kupila 85c, ki je zdej glih za glih, tako, da si bom mogla že D kupit.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.4.2009 13:13:02   
jasmina in tadej

Joj!!!
Ne želi si prevelikih!
Jst sem že prej mela probleme z velikimi!user posted image
sedaj pa še bol!
Full me bolijo!user posted image

Sam pravi pa G da bom prava kravica dojilja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.4.2009 13:15:14   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Sam pravi pa G da bom prava kravica dojilja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole se pa tok smešno slišiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.4.2009 13:15:57   
barika
Barika, sem brala kaj boš oblekla za iz P oz. kaj boš user posted image  oblekla user posted image  pa me zanima a poleg zabic in bodya še pliš ali si mislila ali/ali. Verjetno oboje user posted image  No, jaz bom (upam) rodila proti koncu septembra in mi res ni jasno kolk se jih takrat obleče, če je npr zunaj 15 stopinj user posted image  A pajacka tudi al je dekica dovolj user posted image

oboje, edino, če bo 30 stopinj, potem verjetno samo žabice ...pa ..sej še maj ni, tak da niti še nisem firbcala po trgovinah .. to gre pri meni po trenutnem navdihuuser posted image user posted image

Čestitke za poba!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.4.2009 13:18:28   
Anonimen
jaz sm pri prvi user posted image tud mela ful veliki sam pol k sm ga dojila oziroma preden sm spet zanosila sm mela pa tko ena je bila košarica A druga pa C zdej si me pa predstavljite v kopalkah če bi kakšne našle take da delajo po tem vzorcuuser posted image user posted image žalostno hkrati smešno ampak resničnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.4.2009 13:18:38   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

tole se pa tok smešno slišiuser posted image user posted image user posted image

Vrjamem ja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam je res! Pred nosečnostjo sem mela 85c sedaj mam 90d pa počasi že to premalo! pol je še edino možno to da si kupim dva žakla pa vrvice not namontiram pa je!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal heca more bit!

Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.4.2009 13:25:52   
JaLuca
Že o prsih govorite, pred 1.nosečnostjo 75B, na koncu nimam pojma, v 2. , pa vidim, da sem si etiketo dol vrgla, 85C, pa še to mi je bila košarica na tesno.
Zdaj še niso tak velike, pa še bodo, sploh ko potem začnete dojit, sploh 3 ali 4 dan, odvisno od posameznice, meni so bili potem vsi moderci pretesni, pa tako se mi je mleko cedilo, da sem si pod majčko zahaklala plenico, mi je najbolj pasalo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.4.2009 13:28:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

oboje, edino, če bo 30 stopinj, potem verjetno samo žabice ...pa ..sej še maj ni, tak da niti še nisem firbcala po trgovinah .. to gre pri meni po trenutnem navdihuuser posted image user posted image

Čestitke za poba!user posted image

Hvala za pojasnilo user posted image  Jaz bom oblekice za iz P verjetno kar kmalu kupila, ker je tu več izbire in bi pač rada da so "malo drugačne", če že lahko izbiram user posted image  Zato sem vprašala.

Kar se pa joškic tiče, pa meni počasi spet vzhajajo user posted image  So bile kar boge - beri prazne, ker sem do božiča še dojila user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?