|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
23.4.2009 9:40:53   
yenny
Se čisto strinjam z darilnimi boni.Rada jih dam in tudi sama sem najbolj zadovoljna,če jih dobim za darilo.Veliko boljše kot pa cel kup enih stvari,ki jih ne rabiš,ali pa ti niti všeč niso.
O matičnih celicah nisem razmišljala,kaj pa vem,do vseh teh novih stvari sem bolj nezaupljiva,pa še prav poceni niso.A je kje statistika kako je bilo s tem dosedaj,mislim koliko se jih je odločilo za to in če je potem to tudi komu prišlo prav.
Danes sem spala bolj tako tako,dež mi pa za sedaj kar paše,vsaj nimam slabe vesti,ker ne bom šla na sprehod in počela vsega vraga kar se pač počne v tem letnem času.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.4.2009 9:41:15   
*kinnie*
Krst: pri nas je mali od botrce dobil eno res kvalitetno oddejo za v večjo posteljo, torto...pa ogromno drobnarij.....meni je bilo to tako lepo darilo, sem bila res vesela user posted image

Nisem prav dobro razbrala....boš botra?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
23.4.2009 9:46:00   
*kinnie*
Darilni boni: mi to prakticiramo pri odraslih....vedno izrazimo željo za katero trgovino in je superuser posted image user posted image user posted image Pri otročkih pa še manj kompliciramo,...ker imajo vsi varčevalne račune, vedno podarjamo denar in kakšno malenkost.....Sprva smo tudi ob rojstvu otroka dajali bone, ponavadi za baby center....pa jih večina ne kupuje tam...tako da sedaj med prijatelji velja tiho pravilo, da skupinsko prispevamo denar in seveda kakšno malenkost....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
23.4.2009 9:51:06   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* 

Nisem prav dobro razbrala....boš botra?

ne, ne bom botra, to je user posted image od bratranca od mojga user posted image . pa sva ravno včeraj dobila vabilo, da bo krst čez 2 tedna. jaz raje kupujem malce prej, nimam rada nakupov v zadnjem momentu.

hvala še enkrat vsem za ideje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
23.4.2009 10:16:26   
barika
Sončica, kaj pa kej takega http://www.minisvet.si/darilni-paket-little-star-p-1038.php , tile copatki so super. pa še cena je ugodna, ker samo copati pridejo po navadi 30€+, če pa zgleda premalo, pa še kak bon daš zraven ali pa kozmetiko, ali brisačo za kopanje s kapuco ...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
23.4.2009 10:25:18   
planinc1978
sontschica...hm naš prvi je dobil predvsem kakšne bone in pa denar, ki sva ga potem naložila na njegov račun. Po moje kaj takega, odvisno no, kake zlatnine pa tega ni dobival, ker se mi zdi za fanta to BV, pri punčki je mogoče drugače, čeprav nikli ne veš ali bo stvar nosila ali ne...tako da kakše bon ali denar vedno prav prideuser posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
23.4.2009 10:26:59   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Sončica, kaj pa kej takega http://www.minisvet.si/darilni-paket-little-star-p-1038.php , tile copatki so super. pa še cena je ugodna, ker samo copati pridejo po navadi 30€+, če pa zgleda premalo, pa še kak bon daš zraven ali pa kozmetiko, ali brisačo za kopanje s kapuco ...

Meni se pa tole zdi kar precej dragouser posted image  Sicer bi jih bila vesela, ampak cena je pa visoka, glede na to, koliko časa jih bo otrok nosil... Nekaj podobnega sem videla v Pikapolonici. Cene sicer nisem gledala, ampak skoraj upam stavit, da so cenejši... Bom pobrskala, če jih bom našla...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
23.4.2009 10:31:40   
kepica
Tukaj sem našla, ampak ni to to, kar sem videla v trgovini. Neki približek so tisti čisto spodaj, ki stanejo cca 13€, ampak v trgovini sem videla zelo podobne tistim tvojim, ampak cena je sigurno nižja.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
23.4.2009 10:40:04   
baby blue
joj kakšni fletni copatki in čeveljčki... človek se kar stopi ko gleda vse te cunjice za otročke..

še malo pa bomo mele naše bebeje v naročjih... jst sem že čisto nestrpna in komaj čakam morfologijo moj pa tud... upava samo da bo bebe v taki ligi da se bo dalo videt spol čeprav niti ni toliko pomembno kaj je samo da je zdravo

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
23.4.2009 10:45:51   
Tanik
ojla, danes pa ste čveke user posted image , se vidi da je zunaj dež.

glede mazanja, jaz se mažem že nekaj časa, razlog suha koža, že od nekdaj imam suho kožo, imam pa baby olje iz DM-ja, tisto k je nosečnica gor.

za matične celice sploh nisem razmišljala, pa tudi denarja nimam,saj je treba plačati, če sem prav razumela.

krst, mislim da je res primerno dati bon ali pa kar denar, da starša kupita kar potrebuje dojenček. vem da ko bom jaz dala krstit, si bom tudi to želela, mogoče da se zbere denar za nakup avtosedeža ali podobno. no ampak pri nas je ožja družina tako da bom povedala kaj potrebujemo.

tudi jaz potrebujem nasvet, glede birme. konec maja sem birmanska botra. torej kaj oblečt, in kok dinarčkov dat? je pa moja nečakinja.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
23.4.2009 10:46:34   
barika
Kepica, tiste v pikapolonici sem hotla kupit svojemu sinu, pa niso usnjeni in noga se kar dosti poti notri. Potem sem mu jih kupila pri mojskratek.si in so super (čakajo na drugega), so pa veeeliko ceneje kot robeez copatkiuser posted image .
aja, so pa pri škratku ceneje, 21€ so.

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=283&detailID=714&ime=Shoo_shoos

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
23.4.2009 10:57:14   
baja*
danuser posted image

nisem najbolj na tekočem o debatah, zato vsega ne bom komentirala, samo glede copatkov: jaz podobne naročam prek ebaya in so superuser posted image  pa še dosti cenejeuser posted image  evo: http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_0-6m-months_W0QQcolZ2QQdirZQ2d1QQfsubZ2QQftidZ2QQtZkm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
23.4.2009 10:58:19   
baja*
Kak se to naredi, da namesto kilometrskega linka napišeš npr. link al pa tukaj?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
23.4.2009 11:03:41   
baja*
Pa še glede matičnih celic: jaz razmišljam o tem, da jih bom darovala v javno bankouser posted image

par linkov o tej temi:

http://www.ringaraja.net/forum/m_3334907/mpage_1/key_/tm.htm

http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042233848

http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/izvorne-celice.html

http://www.izvorna-celica.si/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
23.4.2009 11:05:00   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Kak se to naredi, da namesto kilometrskega linka napišeš npr. link al pa tukaj?

označit moreš
jaz dam takole [url= www..xxxx] TUKAJ [/url] vse brez presledkov in je to to, ampak se mi ne da, je preveč dela za takle deževen danuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 23.4.2009 11:07:00 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
23.4.2009 11:09:18   
oktavija
Halo dekline!

No pred dvema dnevoma sem vas spraševala za nasvet o bolečinah v predelu mehurja...

Zdaj vam lahko povem da sem bila pri moji G in da imam vnetje mehurja in nekaj gljivic... Dobila se m anmtigijotik in zdaj morem doma počivat.... Toliko od mene na hitro... Lep dan vam želim...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
23.4.2009 11:18:12   
baja*
ojej oktavijauser posted image  čim prej se pocajtajuser posted image

barika ka?user posted image ni mi jasnouser posted image  ene pravijo da morš kliknet predzanjo ikono (ono zemljo al kaj je), ampak meni vlada nič ne ratauser posted image pa dobro no, saj ni tak nujnouser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
23.4.2009 11:30:55   
Picabo
Oktavija: ojoj, vnetje mehurja. To je tako neprijetno... Jaz sem to doživela 1x in veš kaj mi je najbolj pomagalo? Skuhaš kamilice (vendar ne čaj kamilice, temveč prave kamilice z vrta - s stebli), daš v en lavor ali kahlo in sedeš gor in tvoj spodnji organ to "inhalira". Se mi pa poraja vprašanje ali je to priporočljivo v nosečnosti? To se prej pozanimaj, če ima kakšen vpliv nanj. Vendar meni je edino to pomagalo. Srečno in sporoči, ko bo nadloga za tabo. Upam, da ti uspe brez kakšnih antibiotikov (toplo svetujem brez), saj sem jaz s kamilicami uspela. Držim pesti!

Simonae: darovanje m.c. v javno banko se mi zdi super stvar! Mislim, da se bova midva odločila kar zato, ker škoditi ne more - lahko pa koristi. Bomo še malo naštudirali, kajne? Športni pozdrav! ;)

Barika: ubošček, ti pa še kar bruhaš. Meni je občasno še slabo, vendar se lahko zadržim in ne grem na wc bruhat. Naj ti povem kaj je meni full pomagalo. Pojdi v DM in si kupi ploščico od Alverde INGVER. Je kar dobra (specifičen okus) in ko ti bo zjutraj slabo jo malo pojej. Meni je pomagal že košček 2x2cm in mi ni bilo treba it bruhat. Si ti doma ali hodiš v službo? Jaz sem vedno zjutraj bruhala, potem pa šla služit ;)

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
23.4.2009 11:46:54   
jasmina in tadej
Hej sontchica mene pa zanima kdaj greš na krst pa kam,ker grem jst tudi!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 23.4.2009 11:50:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4469
23.4.2009 12:03:59   
_melody_
Punce, mi lahko poveste kaj boste kupile za vašega user posted image  za iz porodnišnice. Nimam izkušenj in se mi niti ne sanja kaj rabim. Body,..?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
23.4.2009 12:04:14   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

jaz grem 10.5. v Zagorje, pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4471
23.4.2009 12:06:08   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Punce, mi lahko poveste kaj boste kupile za vašega user posted image  za iz porodnišnice. Nimam izkušenj in se mi niti ne sanja kaj rabim. Body,..?

jaz bom, ko bom vedela spol, šla kupit kar kompletek za novorojenčka - v katerem je jopica, hlačke, kapica, pa včasih še copatki. to se da kupit v Baby Centru, Pikapolonci,...

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
23.4.2009 12:08:40   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

jaz grem 10.5. v Zagorje, pa ti?

Jaz pa grem v Ponikvo!

Torej nebo srečanje dveh septemberskih user posted image !
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
23.4.2009 12:12:06   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Dobr jst se vam bom pridružla mal pri pogovorih, ker nimam pojma kaj naj delam!

POTREBNA OBLAČILA ZA ODPUST OTROKA
  • 6 plenic
  • 1 previjalna plenica
  • 1 srajčka
  • 1 majčka
  • 1 žabice
  • 1 komplet - garnitura
  • 1 par – copatki
  • 2 kapici
  • odejica ali nosilna torba

To sem našla na internetu(mb porodnišnica)

A že na veliko trošite evrčke za naše male pikice!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
23.4.2009 12:14:23   
baby blue
tudi sama imam namen po morfologiji it kupit en kompletek za bebeja... drugače pa še niti ne trošim toliko evrčkov... se bo pa počasi začelo ja... malo pa pomalo

drugače sem pa gledala na spletni strani od neckermanna 31 delni komplet za novorojenčka sam je pa problem v tem ko moraš spet vedt al je fantek ali punčka... evo pa še link če katero zanima
http://www.neckermann.si/artikel/3390956/31-delni-komplet-za-novorojencka

pa tega imam tudi ogledanega za odhod iz porodnišnice pa tud potem ga lahko nosi
http://www.neckermann.si/artikel/3391683/4-delni-komplet-iz-plisa

< Sporočilo je popravil baby blue -- 23.4.2009 12:23:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?