yenny
|
Mene tudi zadnje dni kar nekaj boli spodaj pod trebuhom,sploh,če sem malo več na nogah,me kar špika in potem je spet čez čas vse v redu. Tiste,ki že čutite brcike,mi povejte,kje to čutite.Včeraj se mi je zvečer nekaj zdelo,pa zdaj ne vem,ali je to res,ali pa že malo fantaziram.Da ne bom že skakala,potem se bo pa izkazalo,da je moj želodec,ali pa črevo,pri meni je vse možno,zato bi rada da mi malo razložite.Od prve nosečnosti je že sto let,tako,da se ne spomnim kako se je začelo. Ja,kar se EA tiče,sem bila jaz pred zanositvijo čisto odločena,da grem v Postojno,dobim EA in lepo rodim.Sedaj,ko je situacija precej drugačna zaradi visokega pritiska in sladkorne,si kaj takega ne upam privoščiti zaradi možnih komplikacij.Saj ne,da bi bila panik,ampak čisto realno gledano je boljše,da sem v Ljubljani,zaradi mene in zaradi otroka.Itak karkoli ne štima,te prepeljejo v LJ. in tako ne vem zakaj bi zgubljali čas s prevozom.Seveda pa bo vse v redu!!!!!Mi pa ni čisto jasno,kako bom šla skozi porod,ja vem,še vsaka je rodila,ampak bolečino tako slabo prenašam.Mevža sem,priznam! Sem pa zvedela da je možen CR tudi,če imaš zelo visoko dioptrijo,rabiš seveda potrdilo,da je to res.Imam kar visoko,pa vseeno ne vem,če bi se odločila za CR,pri tem me pa potem skrbi kako bo z rehabilitacijo. Skratka,drage so ,dela imam predvsem sama s samo oooogromnoooo!
|