|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
31.3.2009 12:01:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kdaj pa boste začele kupovat posteljice, vozičke, avtosedeže, previjalne mize in ostale stvari?

junija

po MF si grem naročit vozek, ostalo pa že imam.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
31.3.2009 12:12:18   
vila MaLiNa
Hojla čvekeuser posted image

danes se mi pa nič ne daaa... bi bila kar doma pa žal ne gre user posted image

Sončica a boš zdržala do junija?user posted image  Po moje boš prav čakala 1. junijuser posted image
Jz nestrpno čakam MF, ki jo imam žal šele čez dobr mesecuser posted image , da bom zvedela kaj dobivauser posted image , če se lump/a ne bo skrival/a. No potem bova pa kaj kupila za najinega user posted image . Samo je treba prvo še sobico zrihtat... Pa se nobenemu od naju nič ne dauser posted image

Jz pa čakam na brcike in jih še ni od nikoderuser posted image  Upam, da bodo kmaluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3677
31.3.2009 12:16:56   
baby blue
midva morava še celo mansardo poštimat oziroma se lotit dela... pa ne vem kdaj si bo ta najina stanodajalka čas vzela pa pršla pogledat da se zmenimo kako in kaj...

jst imam pa zdej 8. pregled potem bo pa gotovo že MF... komaj čakava da izveva kaj bo...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
31.3.2009 12:31:44   
jullie

kdaj pa boste začele kupovat posteljice, vozičke, avtosedeže, previjalne mize in ostale stvari?

junija

..tudi jaz tam nekje..sicer pa potrebujem samo posteljico in jogi..

Neposredna povezava do sporočila: 3679
31.3.2009 12:39:26   
Tanik

si me prehitela s vprašanjem. mene tudi zanima, jaz v bistvu že vse nagledujem, in bi rada kakšne nasvete od vas ki že imate doma user posted image

glede previjalnih me zanima pa vozičkov, voziček mi je padel v oči chicco s3
.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
31.3.2009 12:46:19   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Drugače se pa malo odvajam od RR-a, ker opažam, da sem že preveč zasvojena z njim.

tudi jaz opažam, da sem kar malce zasvojena, ampak kaj čmouser posted image user posted image

Mam podobno težavo user posted image user posted image user posted image

Ampak mi je luštno za dolgčas preganjat, tako da kar ostajamuser posted image

Preglede imam na 4 tedne, nikoli bolj poredko.

Barika: vidiš, je bila povsod zanimiva nočuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3681
31.3.2009 12:47:36   
ja.lo09
Najprej hvala za vse včerajšnje nasvete, danes se mi zopet vrti, ampak danes je tudi vreme za hudiča. Pravkar sem spila kavo in čakam na pozitiven učinek.
Ko gledam druge sodelavke, pa se mi zdi, da katera zgleda še slabša kot jaz.
Tudi mene noč precej zdela, zvečer zaspim kot top, potem pa se sredi noči zbudim in dežuram do jutra. Hudiča, ko pa ob petih zvoni ura sem čisto povoženauser posted image . Spim večji del na boku, a tudi na hrbtu mi še paše. Kdaj moram pravzaprav nehati spati na hrbtu.
Še vedno mi je čudno slabo, kot da sem lačna, pa grem hitro nekaj dat v usta, potem je pol ure dobro, nato pa jovo na novo. Ni kaj, nabrala bom lepo število kil.
Melody tudi sama se kar naprej jezim zaradi izcedkov. In tudi moj je zadnje čase večkrat rumen. Sem pa opazila, da ga je dopoldan več kot popoldan. V ponedeljek imam pregled in bom malo povprašala. Se pa spomnim, da sem ga prvič tudi imela veliko, enkrat proti koncu nosečnosti se celo zagnala paniko da mi sigurno odteka voda, moj me je odpeljal naravnost v bolnico, tam pa so me malo čudno gledaliuser posted image , no previdnost pač ne škodi.
Že spet nakladam, grem še malo delat, grem danes uro prej domov, ker ima naša frajla zobozdravnika, to po lušnouser posted image .

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
31.3.2009 12:48:08   
*kinnie*

full sem vesela, ker sem si včeraj končno puzzle kupla in sicer z motivom Sydneya ponoči in 3.000 kosi. sem kot majhen user posted image , ki se veseli majhnih stvari. zdej sva se šla pa z user posted image  stavit, on pravi da jih ne bom sestavila do 15. avgusta, jaz pa seveda trdim svoje. ampak bo kar velik izziv....so majhni koščki pa veliko je iste barve...user posted image

Moji pupi so jih prinesli en motiv s 1000 kosiuser posted image (stara je 5 letuser posted image ), sem ji probala pomagat, adijo pamet,...nimam živcevuser posted image user posted image ...tako da te občudujem s 3000 kosi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3683
31.3.2009 12:48:52   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Sončica a boš zdržala do junija?user posted image  Po moje boš prav čakala 1. junijuser posted image

upam da bom dočakalauser posted image user posted image , sem hotla že zadnjič kupit kej za najinga user posted image , pa pol zmeraj moj dragi reče, da je še prekmalu, pa tudi je težje kupovat, če ne veš spola, glede na to da skoraj nič nimajo v nevtralnih barvah, če pa že imajo, mi pa ni všeč.

sam k sreči tudi meni ne bo treba veliko kupovat...od večjih stvari samo jogi za posteljico pa previjalno blazino, ker ostalo bova dobila (tudi junija).

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.3.2009 12:51:36   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

full sem vesela, ker sem si včeraj končno puzzle kupla in sicer z motivom Sydneya ponoči in 3.000 kosi. sem kot majhen user posted image , ki se veseli majhnih stvari. zdej sva se šla pa z user posted image  stavit, on pravi da jih ne bom sestavila do 15. avgusta, jaz pa seveda trdim svoje. ampak bo kar velik izziv....so majhni koščki pa veliko je iste barve...user posted image

Moji pupi so jih prinesli en motiv s 1000 kosiuser posted image (stara je 5 letuser posted image ), sem ji probala pomagat, adijo pamet,...nimam živcevuser posted image user posted image ...tako da te občudujem s 3000 kosi user posted image

sem jih včeraj odprla in hotla poiskat tiste, ki tvorijo okvir. 2 uri sem se matrala in iskala ko nora, pa še vedno nisem vseh našlauser posted image user posted image . sem se hotla zasigurat, da mi ne bo dela zmanjkal do septembra....glede na to, da bom zdej doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.3.2009 12:54:15   
*kinnie*
aromaja: ja mislim, da imaš prav glede ketonov, vsaj pri meni so ketone v urinu testirali, ko mi je bilo ful slabo, da se je prepričala, kako je z mojo prehranjenostjo in res so bili povečani. Mi je bilo takooo smešno, ker nisem pri suhicah....pol pa reče da stradamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
31.3.2009 12:55:37   
sontschica

aromaja: ja mislim, da imaš prav glede ketonov, vsaj pri meni so ketone v urinu testirali, ko mi je bilo ful slabo, da se je prepričala, kako je z mojo prehranjenostjo in res so bili povečani. Mi je bilo takooo smešno, ker nisem pri suhicah....pol pa reče da stradamuser posted image user posted image user posted image

mogoče bo butasto ?.  kaj pa sploh so ketoni?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
31.3.2009 12:57:11   
*kinnie*

Vse imam od prej user posted image ...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
31.3.2009 13:00:38   
Tanik
nasvete od vas ki že imate doma user posted image

.

prosim

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
31.3.2009 13:03:56   
*kinnie*

mogoče bo butasto ?.  kaj pa sploh so ketoni?

Iz Wikipedije:
Aceton, acetoacetat in β-hidroksibutirat so ketoni ali ketonska telesa, ki v človeškem organizmu in v organizmih večine vretenčarjevogljikovih hidratov, mastnih kislin in amino kislin. Vsebnost ketonov v krvi se poveča po krajšem postu, na primer zjutraj po prespani noči, v krvi in urinu pa po daljšem stradanju, hipoglikemiji, zaradi raznih prirojenih napak v metabolizmu in ketoacidozah, ki so običajno posledica sladkorne bolezni.

Neposredna povezava do sporočila: 3690
31.3.2009 13:06:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

.

prosim

Mi smo imeli previjalno samo pri prvi na začetku, potem smo pa ugotovili prikladnejši način....smo nasploh bolj v easyuser posted image .....tako da jo pri drugem niti nisem imela.

Vozička pa žal ne poznam, mi bomo ostali kar pri staremuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.3.2009 13:07:49   
_melody_
ja.lo09 sej rumenkast izcedek me sploh ne skrbi, zaskrbelo me je to kar se danes dogaja. Pa kličem G pa se ta sestra nikol noče javit na telefon. Nobena mi pa tut nič ne pove, če me naj skrbi al je pač samo vnetje.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.3.2009 13:14:34   
Tanik

Mi smo imeli previjalno samo pri prvi na začetku, potem smo pa ugotovili prikladnejši način....smo nasploh bolj v easyuser posted image .....tako da jo pri drugem niti nisem imela.

zaupaj nam prikladnejši način, jaz sem za vse nasvete

Žan

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.3.2009 13:16:56   
Anonimen
dan
mene ful glava boli user posted image slabo mi je tok da si niti za jest ne morm nardit,pa morm še plašč oprat posodo dat oprat pa enostavno ne morem k me tok glava boli da se mi vrtiuser posted image
melody če maš povečan izcedek in te mal srbi ali pa karkoli se ti zdi čudno pejt v lekarno in kupi 20% tetraborat (neki tazga k mi že spomin mal nagaja sindrom zlate ribiceuser posted image ) in to so svečke ki vsak večer daš po eno in po 5 dneh bi moglo biti že bolj drugače pa do G.
pojsteljic pa vsega tega ne bova kupovala k mava še od prvega,njemu bova pa večjo da bo naslednje dete imelo kje spatiuser posted image drugače pa pri vozičkih glejte da so lahki k midva imava qiunnija al kak se že napiše in je težek amapak ker smo na podeželju in ni asfalta je super za vozit,no vsaj ritne mišice sm dobila še večje k sm v hrib vozilauser posted image pač mal boljši airbag za nazaj po hribuuser posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.3.2009 13:17:59   
Anonimen
aja previjalno mava pa kr na njegovi omari zato k je večji se dete ful okrog obrača in ga težko obdržiš na enem mestu in je fajn da maš velik prostora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.3.2009 13:18:12   
jullie

.

prosim

previjalno imam podobno kot je tukaj (samo, da je bela):
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160689

..spodaj je banica, ki se odstrani, ko jo mali preraste in tako dobiš dodaten predal.. meni je fajn, ker je bolj ozka in mi ne zaseda v kopalnici veliko prostora..

..glede vozička ti pa ne znam nič povedat, ker sem sama pristaš MC... dobro se edino pozanimaj kakšna je lupinica, če jo misliš kar zraven kupit...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.3.2009 13:21:39   
Tanik
moj dragi bi rad voziček z velikimi kolesi, ker pravi da bomo šli na teren user posted image no imamo psa pa hodmo na travnike pa na makadam

glede previjalne pa gledam to ta veliko, ko je previjalna podloga 80x75 cm

Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.3.2009 13:25:20   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..glede vozička ti pa ne znam nič povedat, ker sem sama pristaš MC... dobro se edino pozanimaj kakšna je lupinica, če jo misliš kar zraven kupit...

kaj je to MCuser posted image

voziček bi poleg športnega dela tudi globoko košaro glede na to da bo konec septembra pa potem bo zima, kaj menite o tem, ker v lupinici je tak cel stisnjen

Žan

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.3.2009 13:32:14   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

kaj je to MCuser posted image

voziček bi poleg športnega dela tudi globoko košaro glede na to da bo konec septembra pa potem bo zima, kaj menite o tem, ker v lupinici je tak cel stisnjen

MC= maxi cosi user posted image

...itak, da si nabavi košaro...mi smo lupinico uporabljali v kombinaciji z vozičkom samo, ko smo šli po nakupih..drugače pa je vedno bil v košari.. celo do 5 meseca se je vozil v njej..

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.3.2009 13:47:58   
Anonimen
sej če nimaš košare lahk daš pa za jesen/pozimi vrečo pa te manj pride pa je isto no men še bolj zato k je prenosna in ti ni treba vse dol jemat ampak sam vrečo vn vzameš in voilauser posted image midva sva qiunniy pa lupinico vzela prek sončka ker je ful fajn da lahk pol dam lupinco na vozičekuser posted image

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......