|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
31.3.2009 13:50:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Mi smo imeli previjalno samo pri prvi na začetku, potem smo pa ugotovili prikladnejši način....smo nasploh bolj v easyuser posted image .....tako da jo pri drugem niti nisem imela.

zaupaj nam prikladnejši način, jaz sem za vse nasvete

user posted image user posted image
Mi smo bili zelo omejeni s prostorom, pa smo morali malo bolj u easy delati...

V glavnem, jaz sem v Šparu kupila previjalno podlogo za 8 eur, čez dala brisačo in previla kar na kavču.....z leti se pa človek še bolj vsega navadi, pa hitro brisačo na kavč in to je to....pa nikoli niso imeli nobene nesrečeuser posted image

Si sploh ne znam predstavlajti, da bi hodila v ne vem aktero sobico previjat, ko pa smo skozi v dnevni...res ga ni čez lenobouser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
31.3.2009 14:07:33   
baby blue
*kinnie* čisto praktično in enostavno brez dodatnih stroškov user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
31.3.2009 14:27:42   
ja.lo09
Melody sedaj pa sem že tudi sama čist nora. Sem pravkar prišla iz wc pa se tudi meni zdi, da da že malo na zeleno vleče. Ampak še vedno ne srbi in peče, če je tako tudi pri tebi, si ne bova belili glave. Moj g. za vsako reče da so izcedki povsem normalni, jaz pa za vsako mislim da mi bo dal svečke. Ene smo bolj podvržene temu, druge manj. Če se ne bo poslabšalo, po moje še ni skrbi.
Če pa boš mirna, pa vseeno raje še probaj poklicat, ali pa kar tja idi, je boljše kot pa se živcirat. Sploh če te srbi in peče. Pa še meni javi, kako boš uredila.
Pa same pozitivne misli za obeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
31.3.2009 14:57:38   
kepica
hej punce

danes sem pa tudi jaz lena. Zjutraj se mi tudi pisat ni dalo, sedajle, ko sem vas prišla pa pogledat, sem pa komaj vse prebrala, ker tako čvekateuser posted image

Izcedka imam tudi jaz ogromno v zadnjih dneh. Sicer je bel in brez vonja ampak se včasih tako ulije, da si grem prav mini vložek na hlačke dat, ker je tega res ogromno.

Pa kaj se mi je včeraj zgodilo. Mi je zmanjkalo intimnega mila, grem v trgovino in gledam tista nova intimna mila Chilli in se mi je zahotelo spremembe in vzamem zelenega-kao mint varianta. Skoraj me je odneslo, ko sem si ga naneslauser posted image user posted image  Vse me je peklo, spirala sem kot nora. Kot bi me nekdo spodaj zažgal, tako me je peklouser posted image  Potem pa piše testirano od ginekologovuser posted image  Itak, ja... Ga ne kupim nikoli več.

Toliko na hitro. Upam, da bom jutri kaj bolj pri volji za pisanje. Danes je prav en zamorjen dan. Še dobro, da grem sedajle domov.

Aja, še to sem pozabila napisat. Včeraj sem prvič preizkusila AS. Super zadevica. Sva z možem z odprtimi usti poslušala, kaj mali počenja v trebuhuuser posted image  Sem pa parkrat včeraj poskusila in ugotovila, da se naš pikec skriva v levem kotu in je skos tam. Bom danes spet poslušala, če se je kaj premislil ali še kar vztraja v tistem mini prostoru.user posted image  Je pa res super občutek. Danes ga že prav fino čutim, kako se kobacauser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
31.3.2009 15:03:11   
baby blue
kepica ane kako kar onemiš ko slišiš bitje srčka... midva sva se kar nasmihala kot bi padla v tranc... prav lep pomirjajoč zvok je

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
31.3.2009 15:16:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

*kinnie* čisto praktično in enostavno brez dodatnih stroškov user posted image

po Gorenjskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
31.3.2009 15:19:19   
baby blue
he he... jah sej po eni strani če ga pač previješ na kavču ali postelji je dosti prostora... ravno tako si zraven da se slučajno ne prevali... potrebne stvari pa zraven naštimaš

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
31.3.2009 15:51:59   
Logi1
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Dan!

Evo mene, jaz sem ena tistih, ki je imela v prejšni nosečnosti CR zaradi odstopa mrežnice.
Šla sem k svojemu oftamologu in ta mi je napisal mnenje, da priporoča porod s CD in so to upoštevali brez problema.
V drugo bom rabila ponovno potrdilo, samo se še nisem odločila, da če bo z očmi vse OK ali bi raje po naravni poti rodila, ker to bi potem povečalo možnost roditi večkrat. Rada bi namreč imela njmanj tri otročke user posted image

Papa zaenkrat

Jutro!

Koliko časa preden si rodila pa je minilo od operacije?? Kajti meni je rekel, da mi ne more zagotovit, da se mi ne bi več ponovilo in še zmeraj se mi bliska pred očmi tako kot pred operacijo pa je zdaj vse v mirovanju. V glavnem G nima nič besed pri tem kako naj bi potekal porod v najinem primeru?

Hvala in lp

Živjo!

Operacijo sem imela kar nekajkrat, nazadnje kake 3-4 mesece pred porodom. Takrat so tudi ugotovili odstop mrežnice, prej pa se mi je le trgala.

Kar se tiče pa bliskanja pa pri meni še ni minilo in baje tudi nikoli ne bouser posted image . Sem vedno v strahu, da se mi bo odstop nadaljeval.
Sedaj pa hodim vsake pol leta na kontrolo k Dr. Malešičevi. Jo moram prav zdaj en dan poklicat da se naročim.
G pa nima pri tem nič, saj res ni strokovnjak za oči user posted image , al kako.
Ti samo potrdilo dobi in bo vse Ok, ker rajši mala brazgotina, kot pa ostati brez vida, kajne?

Če te še kaj zanima ti rade volje povem.

papa

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
31.3.2009 18:55:24   
Lubenička
Pozdravljene, čveke...

Jaz bom pa tudi malo potarnala... Že cel dan me malo špika v trebuščku (niso brcike). Težek se mi zdi, tako da kar ležim. Verjetno ne to zaradi prebave, ker mi ful nagaja. Tudi kateri od vas?

Glede izcetkov...tudi jaz ga imam. Me ne srbi,a me zelo moti. user posted image

Zasledila sem, da vas večina čaka, na razkritje spola...jaz tudi. Moj pravi, da sem obsedena in naj me bolj skrbi, da je zrav/a. Jaz pa samo želim, otročička po imenu klicat. Upam, da zvem 10.4, nazadnje se je skrival/a.

Nč...jst grem kr ležat...pride tak dan user posted image

(odgovor članu Logi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
31.3.2009 19:53:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Pozdravljene, čveke...

Jaz bom pa tudi malo potarnala... Že cel dan me malo špika v trebuščku (niso brcike). Težek se mi zdi, tako da kar ležim. Verjetno ne to zaradi prebave, ker mi ful nagaja. Tudi kateri od vas?

že 2 dni mi dol pritiska, pa kuha me, koža me boli, pa tečna sem ful...user posted image

Ena je spraševala za GT3 voziček??user posted image  meni je lep, ampak ker se ne da sedežna enota obrnat, da lahko otroka vidiš, odpade, bom pa imela tegale user posted image , brez košare, ker gre skoraj čisto v ležeči položaj.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
31.3.2009 19:56:00   
indy0024
heyyyyuser posted image moje drage,kako ste kaj?mal grd vreme ampak bo ze boljs,aja pa tko me neki glava buba ampak vse zaradi vremena,se dobro da se lahko na nekaj zgovarjamouser posted image .Aja glede vozicka,pa previjalne mize,hmmmm vozicek mislim kupit kaksnega kvalitetnega,ker potem ce pride se kaksen otrok bova pol kr tega uporabila,glede previjalne pa sva se tudi nekaj menila ceprav ima baby blue prav in tko da se sama ne vem.Kar se tice pa spola,pa hmmmm me glih ne zanima,vazno da je zdravo,pa ceprav v sebi upam da bo pupika,ker imam tako lepo rozo odejico in vzglavnikuser posted image samo zaradi tega,bolj je pa radoveden mojuser posted image ..........no danes sem tudi zvedela,da moja snaha nosi pupikoooooouser posted image user posted image user posted image cestitke zanjoooo!!!!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
31.3.2009 20:00:53   
barika
previjalno imam pa  tole user posted image user posted image

sem pozabla, da bo treba kupit še postlco in jogi, no potem se pa že res konča.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
31.3.2009 20:47:27   
aromaja
Izcedek-jaz ga imam že od začetka nosečnosti za izvoz. Hvala bogu za dnevne pinte, brez njih bi morala vsaj 2x dnevno menjati gatke.

barika-kera huda previjalna, kdo je bil pa ta mojster, ki jo je naredil??? Jaz še cincam. Živim v stanovanju, kjer sem bila rojena in spomnim se, da je mami imela v kopalnici eno ogromno visoko mizo-kovinske noge, lesen masiven pult in tam gori je bilo zloženo vse...plenice, kremice, oblekice, pa vrh glave prostora še za previjat. Te mize ni več, ne vem pa kje bi našla podobno-nekak se mi svita, da v kakem bauhausu-zaradi višine predvidevam, da je bila to kaka delovna miza-take ki jih je polno po raznih delavnicah.
Sicer sem sanjala o previjalni komodi od Lip Poljčane, sam...v kopalnici je dosti bolj prikladno-voda na dohvatu ruke!

Voziček-jaz sem ga že kupila. sem dobila ful dobro ponudbo za Bebe Confort high treka in ta že čaka pri mojih v garaži. Barve bi jaz sicer druge izbrala, ampak eh...važno da je vozek pravi in da je bilo poceni!

Mrežnica-jaz sem imela dober mesec in pol nazaj pečatenje mrežnice, ker se mi je malo strgala. Tudi meni se še vedno bliska, tako da sem šla nazaj na kontrolo. Pa je vse OK...meni se pa kar še bliska, sicer manj kot prej in manjkrat na dan kot prej;počasi se navajam na to user posted image Ni pa ta moja raztrganina indikacija za CR-hvala bogu! Ker si ga ne želim. Upam samo, da mi ne bo porod povzročil kake nove rupture. Bom morala fejst mižat user posted image

Spomin-imam pa ko rešeto. In potem še vztrajno trdim in gonim svoje, until proven guiltyuser posted image user posted image user posted image (neeee, nisi mi dala zdravstvene nazaj, k vem, valda bi si to zapomnila, mende nisem neumna al kaj...-potem sem jo pa našla, itak!!)

No, počasi grem spat! Lahko noč vsem, pa držim pesti, da bomo čimprej čisto vse čutile brcike user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
31.3.2009 20:53:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja
barika-kera huda previjalna, kdo je bil pa ta mojster, ki jo je naredil??? Jaz še cincam. Živim v stanovanju, kjer sem bila rojena in spomnim se, da je mami imela v kopalnici eno ogromno visoko mizo-kovinske noge, lesen masiven pult in tam gori je bilo zloženo vse...plenice, kremice, oblekice, pa vrh glave prostora še za previjat. Te mize ni več, ne vem pa kje bi našla podobno-nekak se mi svita, da v kakem bauhausu-zaradi višine predvidevam, da je bila to kaka delovna miza-take ki jih je polno po raznih delavnicah.
Sicer sem sanjala o previjalni komodi od Lip Poljčane, sam...v kopalnici je dosti bolj prikladno-voda na dohvatu ruke!

narisal jo je moj, naredil pa njegov brat, lahko jo pa vidiš ma www.ekokamra.com

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
31.3.2009 21:09:00   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ena je spraševala za GT3 voziček??user posted image  meni je lep, ampak ker se ne da sedežna enota obrnat, da lahko otroka vidiš, odpade

Pri GT3 vozičku se da naštimati športni del tako, da gledaš svojega otroka. Sva se zuser posted image pozanimala o tem v Pikapolonici in smo tudi sprobali, res pa je, da so nama pa v BC rekli, da se ne dauser posted image  

Barika dobra previjalna. Sva tudi midva razmišljala, da bi jo imela v kopalnici, ampak sva se odločila da ne... bo bilo v otroški sobi dovolj prostora in omaric, da bo imel user posted image  tam svoje stvari, drugače spet midva izvisiva user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
31.3.2009 21:22:44   
jullie
meni so otroške sobice za tamale zelo všeč (sploh kakšna od lip-a) ampak praktično se mi pa ne zdi, da je previjalna v sobici, kjer potem bebica spi..ne samo zaradi vonjav ampak tudi zaradi praktičnosti...ker na začetku se ne uporablja vlažilnih robčkov za ritko temveč samo navadna voda in če imaš previjalno v kopalnici je seveda voda pri roki...da če si ti bebica pokaka do pol hrbta sploh ne govorim.. user posted image  

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
31.3.2009 22:43:00   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

meni so otroške sobice za tamale zelo všeč (sploh kakšna od lip-a) ampak praktično se mi pa ne zdi, da je previjalna v sobici, kjer potem bebica spi..ne samo zaradi vonjav ampak tudi zaradi praktičnosti...ker na začetku se ne uporablja vlažilnih robčkov za ritko temveč samo navadna voda in če imaš previjalno v kopalnici je seveda voda pri roki...da če si ti bebica pokaka do pol hrbta sploh ne govorim.. user posted image  

mah jaz nisem nikol uporabljala samo vode za njegovo rito, ampak vedno robčke. drugače se pa spoti ven nese in je. so pa te sobice res svetovne, ampak si je midva ne morema privoščit, oz. lahko, amapk bi potem mogla midva it spat hm... na balkonuser posted image , boma pa potem ko bo št.2 večji naredila nekaj takega
http://www.biodom.si/UserFiles/File/skice_SES1-12.pdf
http://www.biodom.si/UserFiles/File/skice_SES13-23.pdf
http://www.biodom.si/UserFiles/File/skice_SES24-28.pdf

tak, grem spat, ker se sede ne počutim dobrouser posted image user posted image , lahko noč

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
1.4.2009 7:14:29   
vila MaLiNa
Dobro jutro user posted image

ja kje ste pa danes čvekiceuser posted image  To se pa še ni zgodilo, da bi bila taprvauser posted image user posted image

No naj vam danes hitro mine ta deževen dan. Jz imam pa danes pregled in upam, da bom morda videla svojega user posted image user posted image  Čeprav dvomim... ampak pustimo se presenetitiuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
1.4.2009 7:27:09   
barika
juuutrooo
punce, danes je 1 april, pazite se user posted image  (ene imam samo še polne 4 mesece nosečnosti user posted image )

Jaz sem spet spala nič, sem ugotovila, da me bolijo ledvice user posted image , in boki, sem se namazala z oljem 31, spat pa itaq ne morem, ko pa zaspim, me pa začne zebst, al pa morem na wc. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
1.4.2009 7:34:52   
sontschica
dobro jutro,

res je vila MaLiNa da nisi bila zjutraj še nikoli prva pri septembrkah. ampak vse je enkrat prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn opravi na pregledu.

jaz sem bila pa že v laboratoriju, sedaj pa počasi srkam kavico. kok pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ful sem vesela, ker mi je sestrična sporočila, da je danes rodila Eneja. zamudnik se je rodil na res pravi datum- 1.apriluser posted image user posted image user posted image user posted image sej res, a boste danes koga kej nahecale?

Neposredna povezava do sporočila: 3720
1.4.2009 7:43:50   
*kinnie*

mah jaz nisem nikol uporabljala samo vode za njegovo rito, ampak vedno robčke.

Jaz sem vedno tudi samo robčke uporabljala....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
1.4.2009 7:45:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Dobro jutro user posted image

ja kje ste pa danes čvekiceuser posted image  

Tuki user posted image user posted image

Sem mulčka peljala v vrtec, zdaj sem si privoščila eno kavico,...potem se moram pa učituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3722
1.4.2009 7:46:03   
*kinnie*

juuutrooo
punce, danes je 1 april, pazite se user posted image  (ene imam samo še polne 4 mesece nosečnosti user posted image )

Jaz sem spet spala nič, sem ugotovila, da me bolijo ledvice user posted image , in boki, sem se namazala z oljem 31, spat pa itaq ne morem, ko pa zaspim, me pa začne zebst, al pa morem na wc. user posted image

user posted image user posted image dobro, da si opomnila, mene vsako leto kaj nabašejo, ker vedno pozabimuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
1.4.2009 7:47:03   
sontschica
barika ful je dobra tvoja previjalna "omara".user posted image user posted image user posted image user posted image sam nekaj me zanima - a če se ti slučajno pokvari pralni stroj, a se da to snet dol?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
1.4.2009 7:48:22   
barika
Kinnie, kaj pa študiraš?

jaz sem bila letos ful smešna (preden sem povedla, da sem noseča). pač sem diplomirala in rečem, jah nič, dej grem pa naprej študirat, pa moji fuuul veseli, stara mama že hotla šolnino plačatuser posted image , potem pa čakanje, pa vsi, ja kaj se ne boš vpisala, jaz pa da ne vem, da nimam €, pa volje se v Mb vozit, pa nič ne bi malega vidla itd ... pol sem pa povedla, da sem user posted image , jim je bilo pa vse jasno.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......