|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
29.12.2008 11:55:22   
3jeMi
user posted image uf... vidim, da sem spet nekaj narobe napisala... se opravičujem... naum več user posted image  

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 29.12.2008 11:56:19 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 11:55:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 11:58:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.12.2008 12:03:39   
nanka
Zimska vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.12.2008 12:34:29   
netki
zimska....vse naj naj za RD

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.12.2008 12:59:35   
sasi13
anžej ma vročino, v ritki 38 torej 37.5 - bošček user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.12.2008 13:02:38   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image uf... vidim, da sem spet nekaj narobe napisala... se opravičujem... naum več user posted image  

???  Zakaj se pa tukaj gre?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 13:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 13:31:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.12.2008 13:52:54   
sasi13
jan in ati sta šla v trgovino, mami je pa z anžejem doma ostala in mi je pravkar zaspal. se vidi da je bolan. nič se ne smeji pa čist take boge učke ma. sm mu že dvakrat dala calpol tk da upam da bim čim prej boljše, drugače gremo pa jutri k zdravniku če se stanje ne bo izboljšalo.

se pa vidi da je ponedeljek ker je skoraj več napisano, kot pa zdle v teh dneh.

almera
bi mogle slike preuredit in jih dat na eno sliko skupaj. bi kr naenkrat gratal trojčki.user posted image

mi smo se tudi meli fajn ponoči, se je jan ob treh spovnu da ne bi več spal user posted image pa hranl smo se od enajstih, dveh, šestih in ob šestih vstali.ampak smo že navajeni.

dejte mi povedat če je katera prijavljena v dm baby klub in ima kupončke ter ne uporablja aptamila. bi vas lepo prosila za kupončke ker je 3 eure ceneje.
so v mullerju mleko podražal za 1.50 eura.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:00:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.12.2008 14:01:36   
glugluglu
Mi smo pa spali malo bolje, Tian se je sicer zbujal do 1.00, ker ga je nosek in kašelj motil, potem sem mu dala še krpico na prsa in čaj in je uspel zaspati do 08.user posted image . Ne vem kako je to uspelo kjlub temu, da ima še vedno veliko šmrklja, čez dan mu skoz ven teče, samo se mi zdi, da je moral nadoknaditi spanec za nazaj, ker zaradi nosa tudi čez dan ni spal veliko.

Sem pa sedaj (oz. danes ponoči) naročila babyvac prav na babyvac.si, ker v minisvetu ga nimajo na zalogi in upam, da ga tu imajo, da ne bo šele po novem letu.

Kje ste ve to čudo-babyvac naročale?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:04:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.12.2008 14:07:45   
sasi13
zimska vse najboljše user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.12.2008 14:08:27   
sasi13
jz sm ga naročila v baby centru.
čeprav se zdej neki upirata naša dva ko jima hočem nosek spucat.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.12.2008 14:10:10   
metuljcek321
user posted image

Danes dopoldne sva se z mami potepali po Supernovi, Leclercu, itd. Se nekaj daril(c) in je to to. Anjo je cuval dedi in sta spet zurirala na veliko - plesala, prepevala, skratka bilo je enkratno, malo je cist zdelalo in je potem spala kot topek.
netki, user posted image  za necaka. Velik fantek je! Zolcni kamni ... ajs ... zveni grozno! Naj bo hitro bolje!

Danes je zunaj tako mraz - minus 6, pa piha k pr norcih - sva z malcico kar notri.

Vau, nanka, vasa Natka ima pa prav dober ritem hranjenja. Prav zivopisana ponudba jedi je na njenem jedilniku. Le kdaj bomo mi tam?!?

mirjam, bokvej, kaj je prijelo Ano - morda je imela samo dovolj vsega tega praznicnega srecevanja in kramljanja. Kdo bi vedel?!

Majuska, a vi tudi 7. 1. cepljenje? Mi tud. Pa kdo se?

auroraa, pri vas imate tudi ze prav fleten red pri hranjenju.

sasi, ampak meni se zdita ful podobna. Ti tudi drugi to skoz govorijo?user posted image  A beljak, da ni fajn za male? A potem, k si pa velik, lep in mocan kot Pahor, jih pa lahko dnevno celo vec konzumirasuser posted image  user posted image  user posted image  hec, hec ...

pepa - joj, ze, ko je bila mala zabica stara 2 meseca, si morala dokoncati se en mesec pripravnistva. Uf, hudo! V kateri panogi pa si?

rebeca, kolk sem se nasmejala za Omnio ... meni se je zdelo ful kul, da sem nasla, da je telefon, potem pa berem vceraj Story, in je notri intervju z Nikolino Pisek, hrvasko voditeljico itd. ... o lepoti ... in pravi, da ji je med drugim vsec tudi Bvlgarijev parfum Omnia .... in sem se potem sprasevala. ce si mogoce pa parfum dobilauser posted image  No, zdaj vidim, da si ponosna lastnica novega telefonauser posted image  Sem torej kar v prvo zadela. In tud pri vas imate dober ritem hranjenja. Samo tisto med drugo in tretjo uro zjutraj izgleda malo zgodaj. A spat gresta pa po 19-i?

populis, could be, da so zobki.

Teo ima pa ze prefinjen okus, ja.

gr, dobr se cajtajte pri hisi!

Todi, user posted image  za zobek nr. 1!

rovarka, dobr zrihtajte pri P!

lili, user posted image  za korenckovo obarvan vikend! Kri med polivanjem? To se mi slisi prav grozljivo? Kaj pa naj bi to bilo? Od kje? Joj, ej! Upam, da ni nic hudega!

hd, to pa je brzina na kvadrat. Kar jutri ze krst. Rabis se krstno sveco in nekaj belega - ali oblekico ali robcek, ki jo zupnik polozi na otrocka, ko je le-ta krscen.

3jemi, user posted image  za Lovrotove manevre nazaj-naprej! Tko se dela! No, mi sploh se nismo tam, ceprav nekaj krci kolena, ko je na trebuhu, ampak dlje od dviga rite in slabe volje, se nismo prisli. Pa na obrat tudi se kar cakamo, pa cakamo, pa cakamo ... dzizs ... nobenega interesa whatsoever!

Krompir in bucke - ma, to je krasna kombinacija - mnjamsi!

Gasilci so pri nas se bili, jep!

zimska
user posted image , pa lidijin moz tudi! In se moja babica ... Anjina prababicauser posted image  ... danes praznuje. "Sladkih" 81. Hm, kva bi blo fajn, ce bi obrnila stevilki ... 18 ... uf, kje je to ... se pomnite, tovarisi?

Almera, sam, da se izboljsuje. Zdaj pa le kaj bolj konkretnega pojej, da ne bos prevec shujsala. In se Boru je ocitno zelo pri srcu, ce ga nosis - za to pa rabis misice in moc. Boru pa zdajle za novo leto prisepni, da naj posusa prespati noc. Kdo ve, morda pa je ta spodbuda tisto, kar mu manjka, in na kar caka?

Oooo, Macek Muri - the best!!!! Ko zapoje zvoncek v uri, prebudi se macek Muri, z roko si oci pomane, dvigne rep in hitro vstane ........ lepoooooooouser posted image

Anzej, hitro se pozdravi! Sasi, kateri Aptamil pa kupujes, da je drazji? Mi smo sli iz Aptamila AR1 na Aptamil AR 2, pa je 1 evro ceneje!

glux3, user posted image  za izboljsanje Tianovega zdravja, pa Majuskinemu Aleksandru tudi.

Alarm .... Anji kruli .... zelo ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.12.2008 14:10:21   
nosečka maja
glugluglu- baby vac sem jaz naročila preko mobitela in ga dobila čez en dan po pošti.
tel št 041 500 061 se mi  niso oglašali na telefon, potem sem pa na to št napisalo sporočilo in so mi ga poslali. Napiši jim sms da bi ga naročila zraven pa pripiši svoj ime in priimek pa naslov

Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.12.2008 14:12:21   
netki
sasi13....kaj to rabiš kupončke za mleko?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.12.2008 14:14:09   
glugluglu
zimska
user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!
!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:16:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.12.2008 14:17:31   
netki
jaz pa sem danes spekla pico in zdej sem se spravla nad njouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.12.2008 14:18:49   
netki
zimska....uuuuu hvala, bom imela za sladicouser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:20:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.12.2008 14:21:15   
sasi13
netki ja za aptamil2

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.12.2008 14:24:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

netki ja za aptamil2

sem šla gledat kupončke in tega mleka sploh nimam.....pa porabila ga tud nisem....tko da ne vem kak to

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?