|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
29.12.2008 19:03:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Inigo kjut slikiceuser posted image user posted image , ste meli skor ko eno malo ohcet.
Si bila lepa ko roža Marijauser posted image (tudi vsi ostali ampak ti še prav posebi).A na kitaro je pa ati igral Brinu in druščini?

di vsi ostali ampak ti še prav pose

hvala hvala! user posted image

v bistvu je blo tko... pred 22. leti na isti dan, v isti cerkvi sem bila js krščena. in na koncu maše je nek fant igral na kitaro in sm baje kr zaspala. vse skupaj se mi je zdelo tako lepo, da sm to omenila Markotu in se je pol on odločil, da bi blo pa res lepo, da bi tut on nekaj podobneega poklonil Brinu. in izpadlo je zelo... sentimentalno!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.12.2008 19:04:01   
Inigo
dzanika - torte je še fuul ostalo! tko da... kar pridte!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.12.2008 19:10:02   
ksenci
eto, midva končno doma!

joj me je tak strah da se spet kajne  ponovi. ima okužbo z bakterijo cl. difficile, vendar blago obliko, ter močno alergijo na jajca. sedaj ga hranim z allernovo in dojim. je boljše, vendar še se čisti in je blato sluzasto. pravijo, da imamo to bakterijo v črevesju in da se razije ob slabem imunskem sistemu ali pa jo lahko  razživijo antibiotiki. lahko pa se prenaša iz živali na človeka z umazanimi rokami. je lahko smrtonosna- me je kr grozauser posted image so rekl, da je mim in da naj ne bi bilo nič več narobe. imava 15.1. kontrolo, kjer bojo še enkrat pregledal, če je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.12.2008 19:12:42   
glugluglu
Inigo, ful luštne slikice! Dobro, da smo ravnokar jedli, da se mi sline preveč ne cedijouser posted image . kaj boste pa s tolikimi tortami?  Mnjami, se bojo še sosedje najedliuser posted image .

Jaz sem tudi babyvac pri riji naročila, ker sem šla v bistvu na to spletno stran, ki jo ona oglašuje.

Joj še to,
Tian sedi, recimo sedaj ko berem in pišem sedi že več kot pol ure, se igra, nič ne prevrne.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.12.2008 19:16:33   
Blacky30
Inigo lepe slikce!!! Mnjamsi torte!!!user posted image user posted image user posted image  A je Brin tudi zaspal ob pesmi?

Dzanika, mislim, da ne boš dobila Aptamil kupona v teh bonih, ko zbiraš točke, pač pa moraš počakat, da ti pošljejo iz Baby Bonusa nove kupončke. Mogoče to delajo po starosti, sasina fantka sta starejša in je morda zato že dobila kupone.

Ksenci, ojoj, kakšno sranje ste to imeli. Upam, da bo zdaj res vse ok in da se več ne ponovi. Poljubček malemu bolniku!user posted image

Bravo za Tiana!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 19:22:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 19:24:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.12.2008 19:38:37   
ksenci
spoh nimam občutka da so prazniki. božič, ki ga vsako leto komaj čakam sva preživela v kliničnem centru, šele danes,  ko sem doma zagledala smrekico sem začutla nekaj topline. je pa naju prišu obiskat ati božiček in naju prijetno presenetiluser posted image
novo leto pa bova z Aljažem preživela doma z mojo familijo ina bližnjimi sorodniki, ati pa mora žal delatuser posted image
je pa bogi revček bil kr na relaciji Lj. klinični- Rogaška šiht. res je dober in zlat da je zdržal vse to. k sreći je pol prvih 5 dni v letu fraj in bomo skupaj malo.

Aljaž je že imel 7700, pa mu je prejšni teden, ko je driskal in bruhu teža padla 7090user posted image , danes pa je že imel 7430guser posted image user posted image user posted image ravno zato ker tako pridno je, se mu stanje hitro izboljšuje. je pa zdaj ko je bol šlank bolj gibčen- se zvija pa preobrača ko glistauser posted image

jz pa sm na jajčni in mlečni dieti ker imava komaj januarja točno testiranje za alergijo. do takrat pa je tudi sum na mlekouser posted image sm pa v enem mesecu shujšala komaj 2 kg, tako, da jih imam še zdaj 9 da pridem do 0. sm se odločla, da bom zdaj, ko ne rabim več tolk mleka začela mal pazit, da ne bom požrla vsega kar vidim. je kr fajn, ko vem, da določenih dobrih jedi ne smem zaradi Aljaža. že 10 dni nisem jedla nič sladkarij, razen kompotovuser posted image user posted image user posted image

za na zaj pa res ne vem če mi bo uspelo kda, da vas preberemuser posted image user posted image sem v bolnici velikokrat pomisla na vas in lunici sem nekajkrat pisala, da vas je obvestila kaj se dogaja. na hitro bom preletela in prebrala kaj se vam je dogajalo

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.12.2008 19:52:19   
ksenci
inigo lepe slikce! kolk tort ste mel! a ste vi tud sami sladkosnediuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.12.2008 20:05:51   
sasi13
majuska mi imamo tudi cepljenje 7.1 sicer nevem če bo kaj iz tega ker ima vročino. ampak mi že imamo 3 cepljenje.

auroraa ni smo pa malo prej imelo vročino 38 in sem mu tudi pred spanjem dala svečko. gremo tudi jutri k zdravniku. full so bogi.

inigo full lepe slike, ornk si se uredila. a boter je bil od markota brat? sm že jz razmišljala kulk vas je kej bilo da ste imeli toliko hrane user posted image

populis a si ti mela sebe prijavljeno al si tamalo prijavlja v dm baby klub? ker jz sm oba prijavla, kupone imam pa že kak mesec doma. ene imam ko veljajo do marca in ene do septembra 09. jutri bom dala na pošto. jz imam dve nalepkice in ti jih lahko pošljem zraven.

ksenci super da ste doma. user posted image da bo zdej vse okej.

tinky jz sm ga prodala za 35 eurov.
če bi še katera rada kak kupon naj pove.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.12.2008 20:13:40   
sasi13
če bi še katera rada kak kupon naj pove?
to sem misla kupončke iz dm baby kluba

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.12.2008 20:24:41   
Tinky
sasi, jutri grem v dm, kako dobim te kupončke, ki jih rabiš?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.12.2008 20:31:48   
sasi13
vsa navodila kako pridete do teh kupončkov.

http://www.babybonus.si/index.php?k=3&n=3

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.12.2008 20:37:15   
sasi13
obstajata pa že dve knjižici teh kupončkov. v prvi knjižici je 33 kupončkov, v drugi pa 26. tk da če bo katera imela viška kupončkek za aptamil2 se toplo pripiročam.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.12.2008 20:41:18   
neboglasnica
Oj, bila na eni večerji, beda.... Zdaj mi pa doma "grozijo", da bodo gledali Titanik. Joj, jaz ga ne bom, ker bom spet jokala, ker sem jokica.

Čestitke za sedenje, zobke.... in objemčki za vse bolančkane!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.12.2008 20:43:00   
ksenci
boščki mali bolani. kako jih je hudo gledat ko so bolaniuser posted image ko ne veš kaj bi naredu da otrok čim prej ozdravi. pa saj bo! vsem bolančkom želim, da hitro ozdravijouser posted image

jz sm zmeram misla, da ko dobiš vročino moraš pod kovter in sm tud aljaža zavila v dekico, pol pa je prišla zdravnica in mi je rekla, da to delamo vsi narobe, ker tako vročina zrasdte še višje. otroka moreš hladit z obhladki ali pa ga skopat. sam mene je blo vseen strah, da bi ga še prehladila zravenuser posted image  

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.12.2008 20:47:47   
ksenci
jz sm že tud titanik gledala 100x pa zmeram si rečem, zdaj pa ne bom jokala! ampak zmeram se pol zlomim! tako zdaj pa ga ne bom gledala več ker pol mam dva dni zatečene očiuser posted image user posted image user posted image

a katera hrani z allernovouser posted image pismo, za 5 dni maš en paket pa 18 evrovuser posted image še ne smem nič goste hrane dokler se ne poštima čist. baje se dobijo finančna pomoč za alergikeuser posted image a to pri otroških, al je posebe vloga pomojeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 20:58:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.12.2008 21:03:05   
sasi13
ksenci mislim da morš rečt svoji zdravnivi. ker morš imet od dermatologa da je res alergičen in potem gredo vsi papirji v lj (ampak nevem kam) in tam je odvisno ali ti odobrijo ali ne. full komlicirajo user posted image

populis jz sm tamala dva včlanla, zraven morš poslat rojstni list in oni ti potem pošljejo kupone.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.12.2008 21:04:01   
sasi13
ksenci mi imamo tudi za 4 dni hrano, sicer je res da stane okoli 12 eurov.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.12.2008 21:04:43   
netki
user posted image

en takle je zdele padu.....pa mi tolk paše..-..jst bi šeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.12.2008 21:11:05   
ksenci
ja sej presenečenje bi blo če neki v sloveniji nebi bilo kompliciranouser posted image jz še vedno čakam na odločbo od otroških, ki sm jo vložla18.8.08, pa mislim, da je ne bom dočakala letos! zakoj, ko bo šansa pokličem, pa se zderem kouser posted image , saj ni normalno, da čakaš 5 mesecev! sm že klicala pred 2 mes. pa takrat še ni blo!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.12.2008 21:22:36   
rovar_ka
Tia ima danes 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.12.2008 21:22:40   
netki
dzanika.......a si bla bla na dedku mrazu

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.12.2008 21:23:12   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Tia ima danes 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?