|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
28.12.2008 8:13:58   
Tinky
Za verižico sem že slišala, samo nisem tip, ki bi verjel, da to pomaga.

Teo je še kar brez zob in nič ne kaže, da bo kakšen kmalu zagledal luč.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.12.2008 8:15:18   
Balonchy
Jutro Tinky + ostale julije...

Kako smo? user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.12.2008 8:16:40   
liju
Dobro jutro!
Malo da se javimuser posted image . Moram vam povedat, da sem zdaj dve noči skoraj umrla, tak mi je bilo slabo, no danes pa je bilo boljeuser posted image . Sem jedla zvečer klobase in mi je bilo pretežko za moj želodec, včeraj pa sem probala brez in je bilo okuser posted image . Ne vem kaj pa se dogaja z Žanom, čez dan je začel full malo spat, zvečer gre spat ob 21.00, jemo itak na dve uriuser posted image user posted image  podnevi in ponoči. No ob 5.00 ko se nahrani, pol pa bi on čvekal na veliko kot da je beli danuser posted image . Fora pa je, da to dela v spanju, sem prav danes opazovala, očke zaprte, on pa full na glas čveka da je joj. Te pa mu dudo tiščim na silo v usta, ker pol je tiho nekaj časa, kak mu ven pade, pa spet na glas čvekauser posted image . Pa strah me je da bo Ninota zbudiluser posted image , ko je tako glasen. Te pa prej ko pridem do postljce naredim pšššt, pa se celi strese revež, ker ga presenetim v njegovem spanju.user posted image

Božič:je bilo polno daril, da smo zadnjič od moje mame prišli z polnim prtlažnikom daril domov. Dobila pa sta vsega toliko, da je jojuser posted image  Včeraj pa smo izkoristili dan samo za nasuser posted image user posted image  . Sem lepo skuhala kosilo, pol pa na kavč in sma z user posted image  imela res čas za pogovor in cartanjeuser posted image user posted image . Žan je šel spat za 3 ure, Nino on pa zdaj itak nima časa za nas med toliko novimi igračamiuser posted image user posted image  Zakaj ni božič večkrat na letouser posted image user posted image user posted image user posted image  Danes pa pride moja mama in sestra z fantom na kosilo, tako da bo spet pestro.

Nič, lepo se imejte in uživajte z svojimi velikimi in malimi sončkiuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.12.2008 8:26:27   
sasi13
en pozdrav od jana.
anžej še pa spi.

jifrfc-ccccgixcxcxccxcc

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 8:46:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 9:24:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.12.2008 9:41:03   
Majuska
'jutro drage dame,

evo najprej malce prigrizka, na zadnjo letošnjo nedeljo se sposobi postreči kaj dobrega
user posted image

kako ste? Mi smo imeli dokaj mirno noč, le nekaj kašljanja vmes, zjutraj je bil dežuren očka. Malemu sva dala pod posteljo vročo vodo s kamilicami in kapljicami, mislim da mu je ful pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro.

Včeraj smo šli v dobri veri, da itak ne bo gužve(malo morgen ), v Supernovo. Sratka malo sva se uštela ker je bilo vse nabasano, edino fasngo v Mercatorju sva v miru nabavila ker je LAra od vsega vrveža omagala in zaspala v vozičku. Skoraj sva nakupila vsa darila za dedka mraza, še par malenkosti mnjka pa bodo darila zavita čakala pod smrekco.

škoda da se nismo srečali ... mi smo bili popoldne najprej zgoraj na kavi poleg Lumpi kotička, potlej pa tut v šopingu user posted image

Slikce; krasne slikce ste prpopale vaš čmrljev in Majuska tvoji zajtrki so bili čist njami

ehhh zajtrki ... posledica tega, da ful rada dobro jem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Obstaja še kakšen program za zmanjševanje slik, razen shrani.si?

Tinky, Picasa od Googla je super zadeva. Potegni si jo z neta na http://picasa.google.com, zadnja verzija ima že pripravljeno dodajanje za na FB  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.12.2008 9:59:06   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tinky, Picasa od Googla je super zadeva. Potegni si jo z neta na http://picasa.google.com, zadnja verzija ima že pripravljeno dodajanje za na FB  user posted image

Ja, Picaso že imam, sam iz tega programa ne morem pripopat slik na rr. Shrani.si mi pa kot program ni všeč, je kr neki user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.12.2008 10:25:24   
neboglasnica
Dober dan!

Midva z dragim sva šla na fešto, je bilo full dobro!! Zdajle smo imeli pa eno nesrečo: Ana ke pustila vrata omare odprta in pozabila ter na brzino vstala. Je počilo k pr norcih, sem mislila, da ji je glavo razčesnilo.

metuljček321: pri meni je tako kot v filmih ja. Jem pa izključno sladoled LJ mlekarn, vanilijo, čokolado, pistacijo, skratka bolj mlečne.

slikice: prelepe...Vita - trepalnice, da dol padeš!

alarm, Ančko še vedno boli

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.12.2008 10:28:54   
Blacky30

ACDSee.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.12.2008 10:33:03   
Blacky30
Dobro jutro!!

Kavico že pijem (Almera, po tvoji zaslugi iz nove skodeliceuser posted image ), kaki užitek je pit iz lepe šalce. Zraven pa glodam domače kekse.
Potem pa se spravim k pripravljanju kosila, danes dobimo goste in imamo še eno majhno obdarovanje. Potem pa je konec z božičkom pri nas. Škoda, tolko priprav, potem pa tak hitro vsega konec.

Teja je danes spala od 20h do 8.20, pridna punčka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rovarka, po tvojih in nankini zaslugi si že downloadam Heroes, Super Natural in 4400. Še nikoli gledala nobene od teh, komaj čakam. user posted image  Sva pa včeraj zvečer gledala komedijo Good Luck Chuck, priporočam, je ful dobra, se nasmejiš zraven ful, igra pa Jessica Alba.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.12.2008 10:51:52   
sasi13
na kulk velikost ponavadi date slike na shrani.si?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.12.2008 11:08:59   
sasi13
da vam malo polepšam nedeljo vam pripopam naše pobe.
zimski jan
user posted image
škrata
user posted image
naša smrekica
user posted image
smrekica in škrata
user posted image
jan
user posted image
kravice pasemo
user posted image
anžej
user posted image
jan
user posted image
anžej
user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.12.2008 11:35:15   
Blacky30
Pepa6, tvoja Lara Tisa pa je ful podobna dojenčku na tvojem avatarju.user posted image  Prav luštna bejbika je.user posted image
Mi še zobkov nimamo, za verižico pa še tud nisem slišala.

Tinky, še to stran imaš za slikice za RR:

http://www.slikomat.si/

Sasi13, na tej strani jaz izberem velikost za spletne strani in e-pošto, pa je ravno prava velikost.user posted image  Slikice so lepe, vendar velikost, ki si jo izbrala, je meni premajhna.user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.12.2008 11:49:39   
Tinky
user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 28.12.2008 11:57:16 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.12.2008 11:53:06   
glugluglu
Najprej pohvalim vse slikice, ki so zelo lepe!user posted image
Lunica, tebi pa še eno user posted image , meni je bilo pa čudno, da se nič ne javljaš tam okoli božiča, sem samo tu brala, potem mi je uspelo včeraj pa prebrati kaj se je dogajalo, pa, da veš, da smo s tabo, saj vem, da je sedaj vse mimo, ampak vseeno povem, da pa eni pa ne poznajo mej nesramnosti, pa še ob takem času, no mi smo s tabo.user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa tudi zdravje bolj tako tako. Mitja je vsak dan slabši, se mu je zboljšalo, pa ste poslabšalo, je imel namen jutri, da bi šel z Markom in Nino smučat, pa raje ne bojo šli.

Tian prejšnjo noč ni mogel spati zaradi šmrklja, sem včeraj zjutraj hotela naročiti baby vac, grem na intetnetno stran minisvet in piše, da ga nimajo na zalogi in ga dobijo šele od 5.-7.1. user posted image Sem bila sama nase jezna, da ga nisem že prej naročila za preventivo, sedaj imam pa sranje. Do 5. januarja se mora Tian že zrihtati, ker imava cepljenje. Danes ponoči je pa poleg šmrklja še lajajoče kašljal.user posted image   Vročine pa zaenkrat še nima.
HB je konec obiskov, smo hoteli iti še na sprevod Dedka mraza v Lj. pa ne grem s Tianom v takem vremenu in s takim prehladom nikamor več. Smo doma dokler se Tian ne zrihta, upam, da se bo izboljšalo do novega leta.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.12.2008 11:57:17   
neboglasnica
glux3: tudi mi raje ne hodimo okoli v tem vetru, tudi ta večji še močno kašljata

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.12.2008 11:58:57   
Tinky
Blacky, hvala user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.12.2008 12:01:56   
neboglasnica
Ojla, se mi zdi, da sem zadnjič tule zasledila, da je menda HD dala Kali 4 jajca??? Ne vem, ali me je zadel teranov liker ali kaj? Zdaj pa tega ne najdem...

blacky30: daj mi napiši recept za rižev narastek. tolikokrat si me naredila lušte, da ga bom spekla...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.12.2008 12:03:51   
metuljcek321
Hej!

Evo, mi smo zdaj oddelali eno rundo petja, plesa, scipanja, igranja, valjanja po tleh, norenja po dnevni ... mami, ati, Anja in user posted image

Je blo fino in malo utrujajoce. user posted image  ze drema, midva pa tud bolj na izi in pocasi:
mami:
user posted image

ati (samo, da jaz ne odhajam takole kot zgleda na slikiciuser posted image ):
user posted image

auroraa, user posted image  za potep po praznicno razsvetljeni Lj in zimsko vreco.

pepa, WB! Lustna pupa, tvoja Bozickica! Si kupila oblekico v H & M?

Tinky, kdaj si pa uvedla banano? S cim si zacela? Sadje ali zelenjava? Evo, sem se odlocila, da jutri poklicem patronazno glede GH in potem pride enkrat naokoli ter mi razlozi, kaj in kako.

Tinky, jaz imam ACDSee - tako kot Blacky, in mi je zelo simpaticen programcek. Ga maram ZELO!

sasi, tole z zobki, ki niso malcka nic matrali, se slisi sanjskouser posted image

liju, se dobr, da si razkrinkala krivca za tvoje slabo pocutje - klobasa je bla torej tista packa .... hm ... pa brez porednih misli, prosimuser posted image  user posted image  user posted image  No, samo, da si bolje!

populis, mi smo se pa skoraj odpravili v Supernovo vceraj, potem si pa v zadnjem trenutku premislili in sli v Spar, kjer nisem bila ze kar nekaj casa. Folka je bilo veliko, jep.

Joj, kaj pa je zdaj to z user posted image  user posted image  user posted image , da se hocejo dojiti tako pogosto ponoci? Je mleko premalo nasitno in kazejo na to, da bo treba zaceti uvajati GH? Si sploh ne morem predstavljati, da bi morala vstajati na 2 ali velo na 1 uro ... joj, ej! Dobre ste, punce! No, pa saj za male skratke itak clovek naredi prav vse, kajne?

Majuska, pa je res zadnja letosnja nedelja ... uf, smo se res tik pred vstopom v leto 2009. Pa tko zivo se spomnim, ko smo cakali in odstevali za leto 2000 - kot bi blo vceraj. NORO, kako leti cas!

In kul, da je malemu bolje!

neboglasnica, je Ana OK? Tole z raznimi vratci, k se potem clovek notri zabije, se pa tako pogosto zgodi. Glih moz se je par dni nazaj kresnil v delavnici - pridem domov in ga zagledam - krvavecega. On pa sploh ni vedel, da je po celu ves krvav. Se je udaril, ampak ni nic cekiral v ogledaluuser posted image  Dobr, da ni okoli hise hodil - bi se se kdo ustrasil. No, ni blo nic hudega, samo zgledal je pravi masaker.

Blacky, kdaj bos pa pregledala vse te serije? Kdaj si utrgas cas? Midva imava pa zmeraj ene filme, k nama jih moja sestricna dol potegne, potem pa komaj najdeva cas, da jih pogledava. Pa user posted image  Teji za se eno prima noc. Nasa je pa 10,5 ur drnjohala, potem po jutranjem hranjenju le pol urice, zdajle pa po nasem zgoraj opisanem zuriranju drema ko polh.

sasi, Tinky, nice pics! sasi, a tvoja fantica sta enojajcna dvojcka?

lunica, kako si zadovoljna s prodajo knjigic so far? Kaksni so odzivi ljudi?

Btw: a je kaj novic o Aljazu in Ksenci??user posted image

Grem zdaj se kaj po hisi narest, skuhat, ... je treba delat ...
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.12.2008 12:05:19   
metuljcek321
glux3, dobro in hitro se pocajtajte pri vasi hisi!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.12.2008 12:09:33   
Tinky
Metluljce, z GH smo začeli že pred skoraj mesecem in to z jabolkoM (user posted image ).
Zelenjave pa Teo ne mara, jo ven pljuva, samo vztrajamo, ker na banani pa res ne more bit user posted image , pa niti ostalega sadja noče, ne vem kaj ima ta banana, da jo tko obožuje.
Sicer mu je pa več ne dajem.
Danes mu bom naredila šinačo in krompir.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.12.2008 12:43:38   
netki
ojlaa!

jst sem pa včeraj postala TETA....končno!!!!!
in sicer mojemu nečaku je ime GAL, težek je bil 4030g in veliki 54 cm
včeraj smo ga že videli, danes pa bomo najbrž tudi že mamico, ki okreva po CR

auroraa......kako je blo v LJ. a je bla huda gužva, kje ste pa avto pustil, kolk se sploh dogaja???

aja, pa včeraj sem spet imela napad žolčnih kamnov, sicer je bil malo krajši, tko da sem lahko spala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.12.2008 12:45:47   
netki
danes smo pa imeli namen it v pravljično deželo v celju....

a mi lahko katera pomaga kje sploh je to, in kje lahk pustimo avto...??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.12.2008 14:05:25   
neboglasnica
netki: čestitam!!!

tinky: banana je sladka, zato jo Teo verjetno tako obožuje. Ravno zaradi tega je nam P priporočala, da najprej poskusimo jesti vso zelenjavo, šele nato pa sadje. No, tudi mi smo pričeli z jabolkom in tu vztrajamo.

Kako pa zunaj piha, brr, zazebe me, če samo ven pokukam.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?